Mohammedanen plegen bloedbad op 9 bergbeklimmers

Screenshot_38

Nu worden er ook al bergbeklimmers geëxecuteerd! In het Pakistaanse Himalaya gebergte hebben Mohammedanen negen buitenlandse bergbeklimmers en een Pakistani doodgeschoten. Zondag eiste de Pakistaanse Taliban de verantwoordelijkheid voor het bloedbad op, die tijdens hun aanval op het basiskamp aan de voet van “Killer Mountain” Nanga Parbat, een van de hoogste bergen ter wereld, uniformen van de militaire politie droegen.

BILD bericht:

Islamabad – Bloedbad onder toeristen aan de voet van de Nanga Parbat: gewapende personen hebben een hotel in het noorden van Pakistan bestormd en het vuur geopend op buitenlandse bergbeklimmers. Bij de aanslag kwamen 10 mensen om het leven.

Een hoge politiewoordvoerder zei tegen de staatstelevisie PTV dat het bij de slachtoffers zou gaan om toeristen uit China, de Oekraïne en Rusland. Blijkbaar is er ook een Pakistani bij het bloedbad om het leven gekomen. Eén Chinese toerist zou de aanslag overleefd hebben. De ambassadeur van de Oekraïne in Islamabad heeft intussen de dood van vijf van zijn landgenoten bevestigd!

De islamitische Taliban eiste de verantwoordelijkheid voor de aanslag op. De groepering Junood ul-Hifa zou de overval hebben gepleegd om de dood van een Talibanleider door een drone in mei te wreken. Een woordvoerder van de sjiieten-vijandige groepering: “Zij (de buitenlanders) zijn ongelovigen. Ze willen de islam schaden en we zullen hen aanvallen waar me maar kunnen.”

De Pakistaanse regering veroordeelde de aanslag in een mededeling van het ministerie van Buitenlandse Zaken scherp en sprak van een “brute terreurdaad”.

Het bloedbad aan de voet van de Nanga Parbat

De aanvallers overvielen zaterdagavond laat een basiskamp aan de voet van de Nanga Parbat, de op acht na hoogste berg ter wereld (8125 meter), die bij avonturiers in de hele wereld populair is.

De gewapende personen droegen uniformen van de militaire politie. Ze vielen eerst de Pakistaanse begeleiders van de toeristen aan, beroofden hen en schoten eentje van hen dood – wellicht omdat hij tot de minderheid van de sjiieten behoorde. De minister van Binnenlandse Zaken van Pakistan, Chaudhry Nisar Ali Khan: “Daarna pakten de gewapende personen het geld en de paspoorten van de toeristen af en schoten ze hen dood.”

Na het bloedbad werden er helikopters naar de streek gestuurd om de lichamen te bergen. Inmiddels werden ze naar Islamabad overgebracht. Het is onduidelijk of de slachtoffers de uitermate moeilijk te bedwingen Nanga Parbat wilden bedwingen of zich slechts als toeristen in het basiskamp ophielden.

De provincie Gilgit-Baltistan ligt aan de grens met China. Zij omvat delen van het Himalaya gebergte en is ook bekend vanwege haar natuurschoon. De regio geldt als een van de veiligste provincies in Pakistan; de afgelopen jaren is het echter steeds opnieuw tot aanvallen op sjiieten gekomen.

Video Nanga Parbat:

De PI-lezeres “Babieca” schrijft daarover in een comment:

Wat betreft de door de Mohammedanen in het islamitische Pakistan islamconform vermoorde bergbeklimmers drie opmerkingen:

1. Ten eerste bestonden er alleen maar groeperingen, die zich “bekenden”, de een net zo islamitisch als de andere: eerst Jundullah, toen Tehrik-e-Taliban en nu Junood ul-Hifa. Allemaal Arabische, islamitische namen, allemaal iets met “helper-koranleerling-Allah” in de naam. Wat vanzelfsprekend niets met de islam heeft te maken…

2. Het was in Kasjmir. Dat door Pakistaanse Mohammedanen is ingepikt en dat in de mainstream media zorgvuldig achter “de Pakistaanse provincie Gilgit-Baltistan” wordt verborgen.

3. Iedereen probeert nu wanhopig de zaak te bagatelliseren tot “sjiieten-vijandige extremisten”, alleen om het alles verhelderende woord ISLAM te vermijden. Onzin. Hier baant zich de hondsdolle intolerante islam zoals gebruikelijk een weg door de wereld, die iedereen tot “ongelovige” verklaart (Mohammed-traditie van de “Takfir”) die zich niet aan de desbetreffende islamhorde onderwerpt. En als de sjiieten een keer getalsmatig niet de mindere zijn, dan draaien ze de zaak om en verklaren ze de soennieten tot “ongelovigen”. Nog altijd een klein maar fijn standaardwerk: “De sjiieten – Allahs fanatieke strijders”.

Prachtige nieuwe wereld!

Screenshot_34

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/mohammedaner-veruben-bergsteiger-massaker/#more-336503

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, koran, Mohammed, Pakistan, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Mohammedanen plegen bloedbad op 9 bergbeklimmers

 1. Tom Hendrix zegt:

  Och wat is de religie van de vrede, toch vreedzaam hé, wegkijkers van de PvdA,Demonen 666,VVD,CDA,SP,PvdD en CU, en GL. Waar blijven jullie nu, om deze daden te veroordelen? Maar dat komt jullie niet in de kraam van pas, want in jullie bovenkamer zijn -de mossels echt lievvvv, KOTS.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Nu worden er ook al bergbeklimmers geëxecuteerd.” Maakt immers niets uit: Bergbeklimmers of wat dan ook, het gaat er om dat het ‘ongelovigen’ zijn, die zich te dicht bij het territorium van op hol geslagen moslims waagden. Dàt kan namelijk niet eens meer; die lui zijn inderdaad Hondsdol. Vandaar de behoefte van al die jonge bekeerlingen om in Syrië te geen echten, natuurlijk: Geïnfecteerd met ideologische Rabiës, levensgevaarlijk! Eh….dolle honden schoot je vroeger zo snel mogelijk néér, teneinde erger te voorkomen. Als het zo doorgaat zullen we noodgedwongen tóch de stelling moeten herzien, dat je ‘een mens nu eenmaal niet zo maar neerknalt als een hond.’ Moslimfanatici doen reeds hetzelfde bij anderen, dus, nietwaar…..?

  Like

  • maria zegt:

   Dat “herzien” zal helaas niet zo snel gebeuren, zolang de (meeste) slachtoffers van islam-geweld buiten Europa vallen. En als de moordpartijen in Europa beginnen (Londen) zegt de slachter er netjes bij dat het Cameron niet zal overkomen, alleen het klootjesvolk. Dus kan Cameron dankbaar de camera inkijken en verklaren dat het met islam niks te maken heeft. Wat zou er gebeurd zijn als de Taliban prins Harry echt te grazen hadden genomen?

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Maria ik denk dat ze best loeren op die prins Harry, want die vloog toch ook helicopter in Afganistan.

    Like

 3. Jean zegt:

  Het is niet het eerste en het zal ook niet het laatste bloedbad zijn komende van een bende onderontwikkelde primitieve barbaren, de lieverdjes van het link gespuis, jullie kennen ze wel nl. de meloenen, groen van buiten en vuurrood van binnen.
  Hopelijk gaan nog de ogen open voor ze volledig zijn dicht geslagen. Mensen jaag dat links gespuis in héél Europa weg dan pas zal er verbetering kunnen komen na enorme inzet want het linkse gespuis heeft een verschrikkelijke ravage aangericht met die misdadige import van barbaarse geweldplegers zonder enig normbesef.

  Like

 4. Jan zegt:

  De stand:
  VS+NATO+Nusra+Hamas+Egypte+Delft+allegaartje uit rest van de wereld versus Rusland+Hezbollah+Iran
  China versus Pakistan

  De grootste gek zit toch echt in het Witte Huis. Heeft met alle en dan ook alle voormalige bondgenoten van de VS ruzie, heeft overal ter wereld islamitische terreur gestimuleerd en gefinancierd, heeft de VS verwoest en gaat gerust verder tot het land in burgeroorlogen uiteen valt daarbij geholpen door socialistische Republikeinen als McCain en de opportunistische Marco Rubio die amnestie wil verlenen aan 11 miljoen illegalen omdat hij Latino is.

  Langzaamaan beginnen enkele Democraten door te krijgen welk uitschot hun ‘regering’ uitmaakt:
  Nancy Pelosi booed, heckled at Netroots Nation 2013

  As Pelosi was saying the country needs a “balance” between security and privacy, Marc Perkel, a 57-year-old activist from Gilroy, Calif., started shouting at Pelosi during her answer and was escorted out of the room.
  “It’s not a balance. It’s not constitutional!” he yelled. “No secret laws!”
  Others in the room began shouting as well, saying things like “Leave him alone!” or “That’s what a police state looks like right there!”

  Some of the crowd erupted in boos, with one man screaming, “You suck!”
  http://www.politico.com/story/2013/06/nancy-pelosi-booed-netroots-nation-2013-93193.html#ixzz2WzIa888b

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan 19.16. uur. Inderdaad MOBAMA-de muzelman, is de grootste bedreiger voor deze wereld. Met afstand een der grootste oorlogsmisdadigers in onze huidige geschiedenis!

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Tom, als Mobama via Turkije een oorlog tegen de russen in Syrië (die erg ant-islam zijn) aan de gang krijgt dan wordt hij zeker de grootste oorlogsmisdadiger.
    Er zijn analisten die denken dat hij het probeert.

    Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Jean 18.46. uur. Helemaal met uw reactie eens Jean! We zullen eerst met de RODEN dienen af te rekenen. Iemand als Generaal Franco wist ze tegen te houden, tijdens de Spaanse Burgeroorlog, anders was Spanje toen al in handen van de communisten gevallen!

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Deze Global Village waarin we wonen en waarin iedereen zgn. een raam op de wereld heeft krimpt gestaag voor toeristen door het Islamitisch geweld en die ontwikkeling is al een tijd bezig. Me dunkt dat reisbureaus binnen dit en 5 jaar ongeveer volledig zullen moeten ophouden om nog langer Islamitische landen of landen op de periferie van de Islamwereld te promoten. (zoals Thailand, Nepal, China, Rusland, Filippijnen…) als het zo verder gaat. En exotische landen als Indonesië, Maleisië of de Malediven met een moslim meerderheid zullen we dus op termijn ook wel kunnen vergeten. Het einde van het tijdperk der Globetrottende Yuppie is op zijn eind aan het lopen. De Islam zal namelijk niet stoppen het geweld te exporteren naar alle landen waar ongelovigen met hun luie reet op het strand gaan zitten bakken met een pina colada binnen handbereik, om zichzelf vervolgens op de borst te kloppen dat ze zo multicultureel zijn geweest als ze terug thuiskomen. Het lachen zal ons vergaan. De globalisering van de angst zal ons doen terugplooien op onszelf. En misschien is het maar beter zo, misschien wordt het dan tijd dat anderen die nu nog in de multicul geloven echt gaan inzien wat er in hun eigen land fout gaat met de Islam.

  Like

 7. Breget zegt:

  Waarom noemen we het beestje (islam terrorist )niet bij naam ,een doodgewone en niemand ontziende moordenaars bende .

  Like

 8. luckybee zegt:

  Julie hebben bijna al mijn argumenten weg genomen , Ik ben het helemaal mee eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s