De stiekeme Jodenhaat bij RTL4 en NOS komt per Palestijnse liefdesraket

Screenshot_5

(Door: Martien Pennings)

________________________________________________________________

Ah! Voor ik het vergeet! Palestinian Media Watch heeft een clipje van de essentiële passages uit het winnende lied van kweelventje Mohammed Assaf met de Engelse vertaling eronder. Ga vooral kijkluisteren. En merk op dat het lied de “vluchtelingen” oproept “terug te keren” naar allerlei steden in  . . . . . Israël! Alle plaatsen die genoemd worden liggen in Israël zelf: Safed, Tiberias, Acre, Haifa,  Jaffa, Nazareth en Beit Shean. De hele tekst in het Engels vindt u hier. En daar ziet u dat ook Jeruzalem door deze zingende vredesraket geclaimd wordt voor de “Palestijnen”. Ja, ook deze heerlijke, positieve, vrolijke manifestatie van “het Palestijnse volk” ging maar weer over één ding: de vernietiging van Israël!

__________________________________________________________

Arab Idols is een propaganda-vehikel van Hamas en daaraan werken de Nederlandse omroepen graag mee! 

RTL-4-nieuws van half-acht van zaterdag  22 juni 2013. Kijk vanaf 15:58. Presentatrice Suzanne Bosman, die altijd al mooie emoties over “Gaza” heeft gehad:

“Een Palestijnse zanger uit Gaza is dé hit van het televisieprogramma Arab Idol. Hij neemt het op tegen een zangeres uit Syrië. Inwoners in beide landen hebben hun portie oorlog wel gehad en zijn massaal toe aan iets anders. Idols dus, op z’n Arabisch.”

Suzanneke doet Gaza en Syrië in één adem. En de mensen daar hebben volgens Bosman genoeg van de oorlog. Maar zijn de oorlogen in Gaza even erg als die in Syrië? En vooral: wie beginnen die oorlogen en wie houden die gaande? De Israëli’s? Ach, daar breekt vrouwtje Bosman haar lieve hoofdje niet over! En hoofdredacteur Rick Nieman die naast haar zit óók al niet, blijkbaar. Bij de kwaliteitsomroep, publiek of commercieel, hoef je geen hersens te hebben. Je moet er een beetje goed uitzien, vergenoegd kunnen kijken  en verder is binnen het mainstream-gelul blijven goed genoeg.

We zien beelden van een gezellig plein in Gaza waar in de open lucht het publiek is samengestroomd om de zangwedstrijd te volgen op de televisie. Een armoedige indruk maakt het niet, terwijl ze daar toch weinig anders produceren dan terreur en kinderen. Maar er gaan dan ook miljarden subsidie vanuit de EU en de VN naar toe.  Het kan natuurlijk niet allemáál naar wapens en naar luxe en Zwitserse bankrekeningen van en voor de bazen van de Palmaffia’s.

De RTL-correspondent voice-overt bij beelden van een vrolijk zingend en jeugdig Arabisch type:

“Topfavoriet is de Palestijnse zanger Mohamed Assaf. Hij komt uit de Gazastrook. Zijn bijnaam is ‘de raket’.”

Correspondent registreert de stemmen van jongemannen uit het publiek op blijkbaar een vraag van de correspondent:

“Hij is een raket die Palestina op de kaart heeft gezet.”

Screenshot_3
Een raket? Is dat cynisme? Er zijn toch heel andere raketten die Palestina op de kaart zetten? Raketten die vanuit Gaza lukraak op Israëlische dorpen worden afgeschoten?

Die positieve raket zit in heel veel antwoorden van de bevraagde “Palestijnen”. Wat een toeval! Wie denkt dat dit een gecoördineerde campagne is, lijdt natuurlijk aan paranoia. Nee, en er liep ook geen “minder” naast de correspondent die aanwees wie er geschikt was om de vraag aan te stellen. Of was het hele publiek al voorgeselecteerd en was er geen “minder” nodig?

Een tweede jonge man:

“Hij heeft het Palestijnse volk verenigd. Iets wat de politici niet gelukt is.”

Welke “politici” bedoelt deze jonge man? Die van Hamas en Fatah? Dat is zoiets als respectievelijk de SS en de SA in het Duitsland van 1939. En verenigd voor wat? Om een normaal, positief en productief leven te gaan leiden? Dat lijkt me moeilijk onder zowel Hamas als Fatah, want dat zijn maffia’s die leven van terreur, de gijzeling van de eigen bevolking en parasitisme op de miljarden van de EU en de VN? Waarschijnlijker lijkt: verenigd in de haat jegens Israël.

Een hoofddoek zegt: “Hij heeft de wereld laten zien dat wij geen terroristen zijn.”

Betekenis: wij zijn vredelievende en redelijke mensen en het is allemaal de schuld van Israël. Overigens meen ik te horen dat ze zegt: “dat Hamas niet terroristisch is”

Dan de raket zelf. Mohamed Assaf zingt hartstochtelijk: “Gooi je Palestijnen-sjaal omhoog en zwaai ermee. Hóóg. Hóóg.”

Screenshot_6
Wat zou dat toch betekenen, die sjaal omhoog gooien en ermee zwaaien? Minstens sinds Arafat, dus al zo’n 50 jaar,  betekent die sjaal terreur en Jodenhaat. Is dat plotseling veranderd?

Screenshot_7
En dan komt er een bobo in beeld die de zanger rechtstreeks toespreekt terwijl hij op het podium staat te gloriëren. Deze mijnheer moet wel heel erg goeie connectie hebben met de top van Hamas, want anders zit je daar niet officieel woord te voeren: 

“Ik wil zeggen dat Palestina dat jou heeft voortgebracht, dat wordt onderdrukt en dat slachtoffer is van onrecht, nu een raket van vrede voortbrengt, een raket van kunst en liefde. Dit is een boodschap aan de hele wereld.”

Wie zouden die onderdrukkers toch zijn? En waarom worden de Palestijnen onderdrukt? Dat moeten heel slechte mensen zijn, die onderdrukkers. Want Palestijnen zijn geen terroristen! Ze zijn raketten van vrede, kunst en liefde! Wie zijn toch die vuige slechteriken die de Palestijnen zo kwellen?

Het enige commentaar komt nog van de voice-over van de RTL-correspondent:

“Arab Idol is van Marokko tot Irak een hit.”

Screenshot_8
Ja, Arab Idol is van Marokko tot Irak een hit, en als het aan RTL-4 ligt ook in Nederland. Maar het ligt gelukkig niet alléén aan RTL-4. Het NON-journaal helpt ook en handje en heeft dezelfde smerige onderhuidse propaganda. Bijvoorbeeld het 6-uur-journaal van zondag 23 juni 2013. Kijk vanaf 2:29.

Rob Trip: “Voor het eerst heeft een Palestijnse zanger de Arabische versie van de talentenjacht Idols gewonnen. Het is Mohammed Assaf en zijn verkiezing leidde tot een ware explosie[!] van vreugde op de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook.”

Let op de diepe vergenoegdheid waarmee Rob Trip zijn woorden uitspreekt. Het druipt van zijn smoel. Hij hóúdt van “de Palestijnen”, dat merk je aan alles.

Correspondent voice-overt:

“Mohammed Assaf is in korte tijd uitgegroeid tot een symbool van eenheid van alle Palestijnen. Alleen de fundamentalistische beweging Hamas waardeert hem minder, omdat hij meedeed aan een showbizz-programma. Toch zette hij door en zo veroverde hij de eerste plaats.”

Zou het kunnen zijn dat we hier te maken hebben met een gewiekst stukje propaganda? Hamas is niet zo kwaad, ze moorden in Gaza hele bruiloften uit waar de verkeerde muziek wordt gespeeld, máárrrr . . . . . ze hebben deze jonge man toch maar mooi de kans gegeven ondanks hun bezwaren. Is dat niet eigenlijk een teken van de redelijkheid van Hamas?

Zanger Assaf himself sprekend in beeld: “Ik bedank het Palestijnse volk dat voortdurend voor zijn rechten strijdt.”

Screenshot_9
Gejuich. Applaus. Dat was dus de betekenis van dat “hoog-de-Palestijnen-sjaal”. Het betekent “voor rechten strijden”. Dan is er vast óók een ontzegger van die rechten! Wie zou die slechterik toch zijn?

Voice-over NOS-correspondent:

”In de Gaza-strook maar ook op de Westelijke Jordaan-oever gingen duizenden Palestijnen de straat op.”

Een dertiger met een Palestijnensjaal schreeuwt:

“Mohammed Assaf heeft ons met zijn overwinning hoop en blijdschap teruggegeven. Hij laat de wereld zien dat de Palestijnen niet bloeddorstig zijn, maar dat we van de vrede houden.”

Betekenis: wij zijn vredelievende en redelijke mensen en het is allemaal de schuld van Israël.

Screenshot_10
Voice -over NOS-correspondent:

“Assaf is inmiddels door de Verenigde Naties benoemd als ambassadeur van de Palestijnse vluchtelingen. Hij krijgt een diplomatiek paspoort. En daarmee kan hij vrijelijk de Gaza-strook in en uit reizen om zijn zang-carrière verder op te bouwen.”

Ja, de Verenigde Naties. Ik noem ze altijd de Verenigde Nazi’s. Dat doe ik omdat de Algemene Vergadering beheerst wordt door de Jodenhaat van de 57 landen die gezegde Algemene Vergadering domineren en die niks anders doen dan laster-moties tegen Israël aannemen. Die 57 landen zijn de landen die verenigd zijn in de OIC, de Organisation of the Islamic Conference, en het zijn allemaal schurkenstaten.

Ze hebben nu deze winnende zanger tot een symbool gemaakt van de “Palestijnse vluchtelingen”. En dan moet je weer gaan uitleggen waarom dát hele “vluchtelingen”-verhaal smerig bedrog is. Je moet opnieuw het verhaal vertellen van de wreedheid van de Arabische landen die dat probleem al  65 jaar in stand houden om de haat in hun eigen “maatschappijen” op de Joden en Israël af te leiden en zo zelf aan de macht te blijven. Ja, dat is een groot probleem: de verdedigers van Israël moeten altijd de ingewikkelde waarheid uitleggen tegenover de stompzinnige propaganda, tegen de blijkbaar effectieve haatleugens van de Arabieren en de collaborerende en hersenloze media in het Westen. Maar ik laat het even hier bij.

Ah! Voor ik het vergeet!

Palestinian Media Watch heeft een clipje van de essentiële passages uit het winnende lied van kweelventje Mohammed Assaf met de Engelse vertaling eronder. Ga vooral kijkluisteren. En merk op dat het lied de “vluchtelingen” oproept “terug te keren” naar allerlei steden in  . . . . . Israël! Alle plaatsen die genoemd worden liggen in Israël zelf: Safed, Tiberias, Acre, Haifa,  Jaffa, Nazareth en Beit Shean. De hele tekst in het Engels vindt u hier. En dan ziet u dat ook Jeruzalem door deze zingende vredesraket geclaimd wordt voor de “Palestijnen”. Ja, ook deze heerlijke, positieve, vrolijke manifestatie van “het Palestijnse volk” ging maar weer over één ding: de vernietiging van Israël!

Kijk nog even naar het slot van de NOS-uitzending. Hoe Rob Trip met een zucht van vergenoegdheid afscheid neemt van een item dat hem blijkbaar zeer heeft bevallen. En het enige wat ik wil is hem al zijn tanden uit zijn stompzinnige verzaligde huichelbek slaan. Ja, mijn eigen cultuur is mijn vijand. En al decennia. En steeds sterker. Ik schrijf ertegen op marginale blogs. Al jaren .Maar degenen die het betreft lezen het niet eens.
___________________________________

Hier zijn de hele links naar beide uitzendingen:

RTL:

http://rtl.ksya.net/video/rtlnieuws/1930uur/75810d8861bd3752a908155c0b1586d0

NOS:

http://nos.nl/uitzendingen/10437-nos-journaal-23-juni-2013-1800u.html

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestina", "Westbank", antisemitisme, Arabieren, Criminaliteit, Dhimmitude, dictatuur, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, Naïviteit, NOS, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

17 reacties op De stiekeme Jodenhaat bij RTL4 en NOS komt per Palestijnse liefdesraket

 1. Jan zegt:

  Gisteren streden zij weer voor hun rechten:

  IAF strikes Gaza targets in response to rocket fire
  The air force struck what it said were two arms depots in the center of the Gaza Strip, a rocket launching site and a terror activity site in the southern part of the Strip overnight Sunday
  The air strikes came as retaliation for six rockets that were fired from Gaza into the South late Sunday night.
  http://www.jpost.com/Defense/IAF-strikes-Gaza-targets-in-response-to-rocket-fire-317519

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat heeft U weer goed verwoord Martien.Een zin springt eruit, en maakt mij laaiend, en wel deze: MAAR ER GAAN WEL MILJARDEN EURO’S SUBSIDIE VANUIT DE EUSSR en DE VERENIGDE NAZIES NAAR TOE. Gloeiende sodeju, dat tekent de gore RODE SCHOFTEN en de LAMLENDIGE EUROFIELEN MARX RUTTE en de DROPLUL SAMSOM. Jawel hoor, wij krijgen de lastenverzwaringen wel voor de kiezen, zien de ZORG naar de kloten gaan, de BOUW op z’n GAT liggen, onze STEDEN en DORPEN verpauperen en de VOEDSELBANKEN KRIJGEN het steeds drukker-KOTS!
  En dan gaan deze gore KLOOTZAKKEN SINTERKLAAS spelen voor de BAARDAAP MORSI, de oppermoefti ERDOGAN, en nu dus de PALESTIJNEN, die ISRAEL met de hulp van de MOSLIM HAATJURKEN willen vernietigen. Wat krijg ik een hekel aan onze politici, met de dag meer. Uitgezonderd de PVV en de SGP!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Als je zo ongeveer één minuut bekeken hebt, heb je ook wèl gegeten èn gedronken, hè?Gadverdamme, wat een programma, als je je althans in de achtergronden hebt verdiept! De leugenachtige, huichelachtige (Pallywood?) glamour druipt er af! Ontzettend bedankt voor je heldere betoog en je opofferingsgezindheid, Martien, want ik kan, geloof ik, goed navoelen wat het jóu gekost moet hebben om híer aandacht aan te besteden! Die NOS (NON) en RTL-4 zijn knettergek om híer beelden van uit te zenden! Krankjorum! Mijn God, wat een zegen dat ik de laatste tijd -mede door de site- zoveel minder aan doelloos televisie kijken toe kom! Heb je ook minder kans om op dit soort shit te stuiten. Zou Dries van A. eigenlijk nog gekeken hebben? Kon-ie z’n Palestina-sjaal voor de buis in de hoogte gooien!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Martien gelukkig ben ik weer bijgepraat.
  Ik vond het al zo vreemd omdat die moslims idd. niet zo van muziek houden.
  Maar toen ik de tekst zag was het me meteen duidelijk.
  Een geweldig propagandalied tegen Israël en dat komt daar altijd goed aan.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ook ik keek met gekromde tenen naar de nieuws uitzendingen betreffende Arab Idols. Je proeft meteen de onderliggende propaganda. Toen ik de zin voorbij hoorde komen dat HAMAS niet zo gesteld is op optredens en muziek (wat we allang wisten) maar toch min of meer oogluikend toestemming had gegeven wist ik het direct. Dit is doorgestoken kaart en allemaal gebeurd met instemming en aansturing van HAMAS. Ook de tekst van het lied heeft met absolute zekerheid onder supervisie van HAMAS gestaan. Vaatdoek omhoog gooien, massale terugkeer naar Israëlische steden en de cynische bijnaam raket. Moeten we nog meer bewijzen hebben. Ook de leugen betreffende het diplomaten paspoort. De zanger kan nu vrijuit GAZA in en uit gaan. Dit is de puurste “”mensen op een vals been zetten”” propaganda. Want iedereen met goede bedoelingen kan GAZA na controle vrij in en uit gaan. Als hij of zij maar geen wapens bij zich heeft of op andere wijze een gevaar vormt voor de veiligheid.

  Hebben we overigens van Agt en zijn vunzige aanhang al horen huilen over de veiligheidsmuren tussen Egypte en GAZA en Turkije en Syrië ? Ben benieuwd wanneer hij opnieuw komt met 60.000 handtekening voor deze misdaden tegen de mensheid.

  http://brabosh.com/2013/05/26/pqpct-pvm/

  Like

 6. Sprx zegt:

  Wat is nieuws?
  Volgens de NOS dit Idols liedje, wat geen nieuws was voor hen, was de ophanging van 2 jonge mannen dir beschuldigd waren van spionage voor Israël.
  Geen nieuws dus.

  Like

 7. Peter Schilperoord zegt:

  Heb geen tv.
  Heb het programma niet gezien.
  Heb niets gemist.
  En wat zien ik, een schrijver analyseert een Arabisch liedjesprogramma, komt tot de conclusie dat er heel veel Palestijnenpropaganda in zit – en dat Nederlandse tv-makers er van smullen.
  Een kwaliteitsblog publiceert het verhaal, veel mensen lezen het, dus wat is het probleem?
  Het probleem is, volgens Martien Pennings, dat te weinig mensen het lezen, kennis nemen van zijn visie, zijn verhaal, terwijl het ook nog ontzettend veel moeite kost om in zo’n liedjesprogramma de anti-Israel boodschap aan te wijzen.
  Toch zal straks het Woord uitgaan van Jeruzalem, Israelische muziek als rivieren de media gaan beheersen en het Woord uitdragen over de gehele aarde.
  Zal dat moeite kosten? Nee! Dat zal vanzelf gaan, omdat er wetmatigheid zal zijn, in kracht en Heerlijkheid.
  Het probleem is dat wij nu de wet nog niet zijn en als enkelingen tegen de stroom moeten oproeien, tegen de misdaad moeten opboksen. En de meerderheid in het kwaad niet volgen.

  Like

 8. Helena zegt:

  “Marginale blogs” dat kan zijn. Maar daarom niet minder belangrijk.
  Het is aan ons, de bezoekers van dit “marginale blog”, al die kennis tot ons te nemen en te verspreiden waar en hoe dan ook maar mogelijk. Uiteindelijk zal de waarheid de leugen overwinnen.

  Like

 9. maria zegt:

  Het jurylid spreekt ontroerd over “het moedige palestijnse volk dat wordt onderdrukt”. Let wel, dit is opgenomen in Libanon, waar een paar kilometer verderop de meest gruwelijke oorlogsmisdaden worden begaan. Maar daar heeft ook blijkens dit filmpje de hele arabische wereld schijt aan.

  Like

 10. Philippine zegt:

  @Helena
  Goed gezegd.
  @ Martien Pennings
  Bedankt voor de uitleg en de links.

  Like

 11. Avida zegt:

  Avidia499@hotmail.com
  het is te erg voor woorden, meer kan ik niet zeggen

  Like

 12. Pingback: Femke Halsema , de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag | E.J. Bron

 13. Pingback: Femke Halsema, de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag | Stop de bankiers

 14. Heb ook geen TV, en heb Martiens alleen gescand. Waar maak je je druk om man? Bepaalde dingen die bepaalde mensen ergens hebben gezegd over andere

  Beste Martien,
  A. Heb jij de ziekte van la Tourette?
  B. Ben je uit je plaat of anderszins onder invloed?
  C. WATS JOU PROBLEEM EIGENLYK????

  Like

 15. * Matiens ARTIKEL gescand, dus 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s