Spanje: “Binnenkort zullen de moslims de heersers over de wereld zijn”

Screenshot_15

(Door:  Soeren Kern)

Terwijl de Spaanse moslims druk bezig zijn om Spanje te islamiseren, houden de Spaanse politici zich bezig met het verwijderen van alle verwijzingen naar het christendom uit het maatschappelijk denken … De verplichting, die in het wetboek van Spanje zal worden vastgelegd, geeft een ongekende overschrijding van de islamitische shariawetgeving in Spaanse jurisprudentie weer.

De Spaanse politie heeft op Mallorca een moslimimmigrant gearresteerd, nadat hij had beweerd dat hij door Allah was gestuurd om ‘alle Spanjaarden doden’. De arrestatie volgt op een reeks andere islamgerelateerde incidenten gedurende de afgelopen weken en maanden, die de toenemende moeilijke taak weergeven die de radicale islam voor Spanje vormt. Tijdens het laatste incident arresteerde de politie op het Spaanse eiland Mallorca op 13 juni een Duitse onderdaan van Tunesische afkomst, nadat hij herhaaldelijk gedreigd had in de naam van Allah terreuraanslagen uit te voeren.

Volgens de Spaanse autoriteiten uitte de man ‘constante doodsbedreigingen en verwees hij naar het feit dat hij een moslim was’ en hij waarschuwde: “Ik vind het niet erg te sterven; als ik moet sterven, zal ik sterven, maar ik zal tal van anderen meenemen.” De man dreigde een kappersopleiding in de hoofdstad Palma van Mallorca op te blazen en ‘iedereen te vermoorden’. De man zei dat hij “terroristische vrienden had die bommen konden plaatsen” en waarschuwde dat “binnenkort de moslims de heersers over de wereld zullen zijn”. De Spaanse politie zei dat de man – die eerder op 15 februari was gearresteerd omdat hij dreigde een lokale politieman te doden – was geradicaliseerd nadat hij in 2012 een bezoek aan Tunesië had gebracht.

Op 12 juni heeft de politie in Barcelona vijf Tunesische Jihadisten gearresteerd voor ‘het aanzetten tot islamistisch terrorisme’, nadat ze meer dan 400 video’s hadden gedeeld op sociale netwerken met toespraken van de Al Qaida leiders Osama bin Laden en Abu Musab al-Zarqawi, evenals beeldmateriaal van standrechtelijk uitgevoerde executies, terreuraanslagen en handleidingen voor het maken van bommen. Het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken zei dat de individuen ‘sterke processen van zelfradicalisering’ hadden ondergaan, “die ertoe hebben geleid dat zij het standpunt van de salafistische jihad hebben omarmd”.

De arrestaties waren onderdeel van Operatie Carthago (Operación Kartago), een landelijke inspanning gedurende een jaar, om zogenaamde ‘lone-wolf’ Jihadisten [‘eenlingen’] zowel als islamisten met gevechtservaring, die terugkeerden uit conflictgebieden in Syrië, Jemen en Somalië, ‘te neutraliseren’.

Kort na de arrestaties kondigde de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken, Jorge Fernández Díaz, aan dat de regering zou proberen het Wetboek van Strafrecht te verbeteren om 1) het geven of het ontvangen van ‘passieve training’ door middel van ‘bekeringen in gevangenissen’ aan degenen die in de gevangenis een straf uitzitten voor misdaden van jihadistisch terrorisme, en 2) voor imams die in moskeeën of op het internet ‘indoctrineren’ of die naar islamitische trainingskampen in het buitenland reizen [dit] tot een terroristische misdaad te maken. Díaz zei dat de juridische verandering noodzakelijk is, omdat, hoewel de Spaanse wet ‘indoctrineren’ al als een terroristische misdaad beschouwt, aanklagers het moeilijk vonden om te bewijzen dat degenen die betrokken zijn bij aan terrorisme gerelateerde opleidingen persoonlijk betrokken zijn bij het uitvoeren van daadwerkelijke aanvallen.

Screenshot_16

Op 5 juni heeft de politie in Barcelona een Pakistaanse immigrant gearresteerd, nadat hij de bodyguard van een lokale politicus met een metalen staaf had aangevallen. De politicus in kwestie was Alberto Fernández Díaz, de leider van de centrum-rechtse Partido Popular in Barcelona, die toevallig ook de broer van de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken Jorge Fernández Díaz is. De Pakistaan, die door de politie werd omschreven als een ‘radicale islamist’, schreeuwde kreten als “voor Allah!” terwijl hij de aanval uitvoerde.

De Spaanse rechters worden al lange tijd beschuldigd van het gebruik van een dubbelzinnig wettelijk kader om de mildere behandeling van vermoedelijke terroristen te rechtvaardigen. Vier van de vijf personen die in Barcelona waren gearresteerd werden bijvoorbeeld op 14 juni vrijgelaten uit de gevangenis, nadat een rechter had beslist dat hen in preventieve detentie houden een ‘buitensporige’ straf was.

Op 24 mei arresteerde de politie in de Baskische stad Bilbao een 44-jarige moslimimmigrant uit Noord-Afrika, nadat hij een 25-jarige maatschappelijk werkster had verkracht en haar teen had afgesneden. Volgens de lokale politiebond had de man de vrouw op een stoel vastgebonden en haar met een gordijn de mond gesnoerd [gekneveld], nadat ze hem had verteld dat hij uit een appartementsgebouw zou worden gezet omdat hij de huisregels had overtreden.

Op 10 mei heeft de politie in Gibraltar een Turks lid van Al Qaida, die het Britse grondgebied illegaal was binnengekomen, naar Spanje gedeporteerd. Cengiz Yalcin was in augustus 2012 samen met twee Tsjetsjenen in Spanje gearresteerd voor een samenzwering om tijdens de 2012 Olympische Spelen in Londen explosieven te laten vallen op een winkelcentrum in Gibraltar vanuit op afstand bestuurde vliegtuigen. Een politie-inval in het appartement Yalcin in 2012 leverde genoeg explosieven op om ‘een bus op te blazen’. De overval leverde ook drie gemotoriseerde paragliders op en een video waarin Yalcin wordt gefilmd terwijl hij op grote afstand bestuurbare modelvliegtuigen laat vliegen. Spaanse onderzoekers zeiden dat ze vermoedden dat de cel een op afstand bestuurbaar vliegtuig als een potentiële bommenwerper aan het testen was. De videobeelden toonden hoe het vliegtuig – ongeveer drie meter, of negen voet, lang – in een afdaling wordt gemanoeuvreerd, waarbij twee pakketten van beide vleugels werden gegooid. De drie verdachten werden echter in maart 2013 stilletjes op borgtocht vrijgelaten, nadat een rechter in Madrid oordeelde dat er onvoldoende bewijs was om hen in verzekerde bewaring te houden.

In april werd bekend dat tot 60% van de Marokkaanse immigranten in Spanje werkloos is en dat zij leven van de Spaanse sociale welvaartsstaat. Volgens de in Barcelona gevestigde Vrienden van Marokko Association (Itran) kennen veel Marokkanen in Spanje de taal niet “ondanks het feit dat ze hier al vele jaren wonen … ze zijn ongeschoold en alleen gekwalificeerd om te werken in de bouw, de landbouw en in restaurants. De getto’s worden steeds groter, de diverse overheidsadministraties maken zich schuldig aan een opmerkelijke verwaarlozing en nu is het excuus is dat er onvoldoende financiële middelen zijn”.

Ook in april heeft een islamitische groep, die bekend staat als de Marokkaanse Ghosts [fantasmas marroquíes], een website van de lokale overheid in Huelva, een stad in de Zuid-Spaanse regio Andalusië, gekraakt. De krakers hebben een apocalyptisch beeld geüpload dat de Spaanse vlag brandend laat zien met de woorden: “Door jullie websites aan te vallen gaan we jullie economie vernietigen”.  De tekst vervolgt: “Jullie hebben altijd geloofd dat ons zwijgen in relatie tot jullie voortdurende dodelijke fouten in de richting van het koninkrijk Marokko en de geweldige Marokkaanse mensen te wijten is aan angst.” De boodschap deed vervolgens een oproep tot islamitisch terrorisme en waarschuwde Europa en Spanje dat zij het doel zullen zijn van een reeks aanvallen die zullen veranderen in hun ‘ergste nachtmerrie’.

Screenshot_14

Het bericht bevatte ook ontelbare verwijzingen naar Al-Andalus, de Arabische naam gegeven aan die delen van Spanje, Portugal en Frankrijk, die werden bezet door islamitische veroveraars (ook bekend als de Moren) van 711 tot 1492. Veel moslims vinden dat de gebieden die ze tijdens de christelijke Reconquista aan Spanje hebben verloren nog steeds bij hen horen, en dat ze alle recht hebben om terug te keren en hun heerschappij daar te vestigen.

Terwijl radicale moslims druk bezig zijn om Spanje te islamiseren, zijn Spaanse politici bezig met het verwijderen van alle verwijzingen naar het christendom uit het maatschappelijk denken. In mei liet de socialistische regering, die over de Noord-Spaanse regio Asturië regeert, een nieuwe wet passeren die de scholen bij de verwijzing naar de kerst- en de paasvakantie het gebruik van ‘religieuze termen’ verbiedt. In een poging om ‘de gevoeligheden’ van islamitische studenten ‘niet te beledigen’ zullen docenten en leerlingen in de klaslokalen van Asturië nu moeten verwijzen naar Kerstmis als de ‘wintervakantie’ en naar Pasen als de ‘tweede termijn vakantie’.

In februari kwam de Spaanse regering aan de eisen van de moslimregering in Marokko tegemoet door met haar af te spreken dat kinderen die door Spaanse families zijn geadopteerd cultureel en religieus moslim moeten blijven. De overeenkomst verplicht de Spaanse regering om een ‘controlemechanisme’ in te stellen dat Marokkaanse religieuze autoriteiten in staat stelt om de kinderen te controleren totdat zij de leeftijd van 18 bereiken, om ervoor te zorgen dat ze zich niet hebben bekeerd tot het christendom. De verplichting, die in het wetboek van Spanje zal worden vastgelegd, geeft een ongekende overschrijding van de islamitische shariawetgeving in Spaanse jurisprudentie weer. De  stap betekent ook een frontale aanval op de vrijheid van godsdienst of overtuiging, die wordt beschermd door artikel 16 van de Spaanse grondwet. De beslissing van de Spaanse minister van Justitie Alberto Ruiz-Gallardón om de Spaanse wet te laten voldoen aan de islamitische sharia heeft voor veel ophef gezorgd. Maar het valt nog te bezien of er eventueel rechtszaken uit voort zullen komen om, wat sommigen de ‘islamisering’ van Spaanse jurisprudentie noemen, aan te vechten.

(Soeren Kern is een ‘Senior Fellow’ bij het in New York gevestigde Gatestone Institute. Hij is ook ‘Senior Fellow voor Europese Politiek’ aan de in Madrid gevestigde Grupo de Estudios Estratégicos / Strategic Studies Group. Volg hem op Facebook.)

Screenshot_17

Bron:

http://www.gatestoneinstitute.org/3780/spain-muslims-kings

Auteur: Soeren Kern

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Christendom, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Spanje. Bookmark de permalink .

29 reacties op Spanje: “Binnenkort zullen de moslims de heersers over de wereld zijn”

 1. Tom Hendrix zegt:

  De Spanjaarden zullen nog eens terug denken aan de caudillo, Fransisco Franco, Generalissimo en behoeder van Spanje. Als hij nu nog leefde, hadden deze GEITENEUKERS niets te missen gehad, dit schuim van het allerlaagste allooi. Ik kan goed begrijpen nu, wat er de aanleiding van was, dat generaal Franco en andere generaals als Mola en Cabanellas, in opstand kwamen op 18 juli 1936. Als dat niet gebeurt was, hadden de communisten de macht gegrepen in Spanje. Ik blijf erbij, als Franco nog leefde, dan schakelde hij dat MOSLIMTUIG volkomen uit, tegelijk met dat RODE ZOOITJE, hun handlangers. Arriba España!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendrix 20.52u. Oh, ik ben ervan overtuigd dat in deze tijden NU al genoeg Spanjaarden aan hem denken, Tom!

   Like

  • Rick zegt:

   Ha Tom. Weet je overigens, dat de basis voor de milde behandeling van moslims is gelegd door die zelfde Generalisimo Francisco Franco y Bahamonde!? Zijn overwinning in de burgeroorlog heeft hij mede te danken aan de tienduizenden marokkanen die in zijn leger dienden. Als “beloning” zijn marokkanen (en later hun islamitische broeders) altijd al door de mazen geglipt.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Rick 23.10. uur, op 25/6. Ja, dat heeft hij NIET GOED gedaan. Maar als ik het wegstreep dat hij Spanje gered heeft toen van het communisme, blijft de score positief.

    Like

 2. baksteen zegt:

  Geen islamitische kinderen meer adopteren lijkt me zo, christenkinderen genoeg die geadopteerd kunnen worden en je investeert ergens in tenminste, scheelt ook een hoop gelazer. Laat ze het zelf opzouten daar in Marokko. We zijn toch helemaal van de pot gerukt dat we nog naar die riftgeiten luisteren.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Benieuwd wanneer de Spanjaarden wakker worden.

  Like

  • Rick zegt:

   De Spanjaarden zijn zélf té verdeeld om een “wakkere” vuist te maken. Madrid versus Barcelona, Basken, Catalanen, Andaluzen en Galliciërs om er maar “even” een paar autonomie nastrevende regio’s uit te pikken.

   Like

 4. louis-portugal zegt:

  En dan te bedenken dat socialist Zapateiro in het begin van zijn dictatuur er meteen ongeveer 700.000 illegalen legaliseerde.
  Die gelegaliseerde illegalen zijn inmiddels weer vervangen door nieuwe illegalen.

  Like

 5. KCMO zegt:

  Het heroveren van Andalusië moet je niet onderschatten.
  Zij redeneren gewoon waar de islam eenmaal voet heeft gezet, blijft in hun ogen altijd gebied van de islam. Als je ze een moskee laat bouwen in bij voorbeeld Den Haag dan behoort dat gebied tot de islam. Denk er maar rustig over na.

  Like

 6. Philippine zegt:

  @KCMO
  Helemaal mee eens.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Dat hebben de geiteneukers al eens voor 1400 jaren geprobeerd en niet gelukt, ook in de toekomst zullen ze niet lukken. Nakoomlingen van Karel Martel is als de zand in de woestijnen van de Saara en en Arabie tezamen, zo talrijk zijn ze.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Sahara wordt met Saara bedoeld.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Heel goed dat Soeren Kern ons regelmatig op de hoogte houdt van de ‘islamperikelen’ in heel Europa.

  Toch is het opvallend dat NIETS van het gedrag van de islam de politiek correcte elite van gedachten kan doen veranderen.

  Al het geweld, het bedrog en de pogingen tot overname in het belang van de sharia worden niet alleen met een korreltje zout genomen, die worden genegeerd.

  Volgens de ‘elite’ vindt er geen ‘islamisering van de samenleving’ plaats.

  En het geweld, het bedrog en de neiging tot overname van onze maatschappij heeft niets met de islam te maken.

  Hoe verblindt kun je zijn of hoe kwaadaardig?

  Of zou er sprake zijn van een ‘elitaire hersenspoeling’ die hen niet meer in staat stelt de werkelijkheid onder ogen te zien?

  Hersenspoeling als gevolg van het politiek correcte denken? Of andersom?

  Hoe dan ook; wij zullen ‘onze elite’ verantwoordelijk blijven stellen voor hun huichelachtig, landverraderlijk, misdadig gedrag ten opzichte van hun eigen bevolking, de autochtonen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Het voordeel van de geografische gesteldheid van Spanje is dat je er wel goed een guerrillaoorlog kunt voeren tegen het smerige volk en daarmee bedoel ik ook socialisten.

  Like

 11. reageerbuis zegt:

  Hulde voor Wachteres!

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Zoals Nostradames al voorspelde; De Islam zal vanuit Spanje oprukken en heel Europa onder de voet lopen. Spaanse politici hebben een verbond met de Duivel (Islam) gesloten. Maar er is wel een weg die naar de Duivel leidt, maar er is GEEN weg meer terug !

  Like

 13. oogenhand zegt:

  De ontkerstening heeft een bijgevolg. Atheisten en Heidenen hebben geen enkele reden om de andere wang toe te keren.

  Like

 14. Jean zegt:

  En voor DAT Spanje willen die EU misdadigers ons leegplunderen kwestie van die barbaarse smeerlapperij te vriend te houden. Die EU bende financiert onze ondergang met ons geld wat ze eerst bij ons komen stelen, kan het nog misdadiger én walgelijker? Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat die EU criminelen héél snel met die ware islam te maken krijgt, ik bedoel dan wel ‘persoonlijk’, hetzij via hun dochters hetzij zijzelf, wedden dat ze dan heel snel anders zullen gaan denken en reageren?
  Voor mijn part kunnen ze die smeerlapperij steken waar het zonlicht moeilijk bij kan, niet van toepassing bij nudisten…☺☺☺

  Like

 15. Jean zegt:

  Ik heb zo een sterk vermoeden dat met ‘elite’ de verkeerde groep in de bevolking bedoeld wordt!!!
  Politiek gespuis kan NOOIT elite zijn, mensen die de belangen de veiligheid de leefbaarheid en de cultuur van hun eigen volk verdedigen zijn ‘ELITE’ met hoofdletters geschreven.
  Geen vanRAMPay, geen Barbarosso, zeker geen Schultz, geen Rutte, geen DiPipo, geen oranje nassau, geen coburger, niemand van dat zootje is elite, integendeel…

  Like

 16. Paardestaart zegt:

  “de diverse overheidsadministraties maken zich schuldig aan een opmerkelijke verwaarlozing”
  Het bekende gezeur weer van sociaal democratische idioten de hardleerse zonnezieltjes die niet van hun achterlijke geloof af te brengen zijn..
  Spanje is failliet en zijn eigen bevolking crepeert, er staat een burgeroorlog op uitbreken, en de do-gooders en weg-met-onzers janken dat de migranten verwaarloosd worden..

  Like

 17. treintrien zegt:

  Ja! Nou gaan ze te ver!
  Als zelfs de kappersschool niet meer veilig is!
  http://mallorcaconfidencial.com/20130613_114527-detienen-en-alcudia-a-un-radical-musulman-que-queria-matar-a-todos-los-espanoles.html

  ****verwarring*** Wie wil er nou in vredenaam een kappersschool opblazen? Sommige dingen snap ik, als je dan íets op moet blazen. Qua doelwit waren die twin towers bijvoorbeeld een logische keuze. Maar why the hell een kappersschool?

  Maar het wordt dan al met al een erg triestig verhaal. Want de spaanse wet wordt hier onder de voet gelopen door de marokkaanse en de sharia.
  Op hun eigen grondgebied! Waarom pikken ze dit?

  Verder wat Paardestaart zegt hierboven.
  Gaat zich een oud wijf zitten voelen”: waar moet dat toch heen?

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik vond het zelf ook ‘vreemd’ treintrien. ‘k Heb zelfs gekeken of er nog een andere betekenis voor was. Maar misschien heeft hij daar zelf op school gezeten of vindt hij de ‘ijdelheid’ die ervan uitgaat verderfelijk. Je weet het nooit bij dergelijke gestoorden.

   Ik ben jou trouwens ook al op andere sites tegengekomen, denk ik. Leuk dat je hier reageert.

   Like

 18. Bodhi. zegt:

  moskeeënstorm waar blijf je?

  Like

 19. Jan zegt:

  Voorlopig mogen wij een bizar schouwspel aanschouwen: Britse onderzeeër richting Gibraltar na steeds hoger oplopende ruzie met Spanje over visserijgronden

  British nuclear submarine ‘surfaces off Gibraltar’ as row with Spain heats up
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2402119/British-nuclear-submarine-surfaces-Gibraltar-row-Spain-heats-up.html

  Like

 20. Jan zegt:

  Deens meisje in Spanje oog uitgestoken door 6 mocro’s

  Beautiful 15-year-old Danish girl blinded in one eye after brutal attack by six Moroccan Muslims
  http://www.barenakedislam.com/2013/08/26/spain-beautiful-15-year-old-danish-girl-blinded-in-one-eye-after-brutal-attack-by-six-moroccan-muslims/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s