Turkenpartij Arnhem initiatief Jodenhater

Screenshot_13

Wij zeiden het al, de politieke partij ‘voor alle Arnhemmers’, opgericht door Turken, zou een door en door Turkse aangelegenheid worden. En hee kijk nou, initiatiefnemer van de partij blijkt het onafhankelijke raadslid Ali Özyürek. En die zit inderdaad in de hoek van het Turks Platform Arnhem, die de Koerdische jongerenwerker Mehmet Sahin probeerden weg te zetten als gestoorde leugenaar en hem zelfs lieten arresteren nadat hij het virulente antisemitisme onder de Turkse jeugd onder de aandacht had gebracht. Ook Özyürek ontkende het antisemitisme en de daaropvolgende zware bedreigingen van Sahin. Hij stelde zich niet verkiesbaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014, en nu blijkt waarom.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Turkenpartij Arnhem initiatief Jodenhater

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dit verbaast me voor geen meter. Moslims hebben niks met ons, en onze samenleving. eerst infiltreren ze in de gevestigde politieke partijen, en als dat niet snel genoeg rendement oplevert, richten ze hun eigen ons vijandige partij of vereniging op. maar de hele linkse-en politiek correcte goegemeente, wil het niet weten, c.q. willen het niet waar hebben.

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Grijze Wolf, of Salafist?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  O ja, nog bedankt hé Partij van de Arabieren, nog bedankt NON JOURNAAL en STAATSTV, nog bedankt RODE PERS EN OMROEPEN, dat jullie ons vol overgave hebben verkocht aan de achterlijke GEITENEUKERS van de ISLAM. Ik zou het bijna vergeten! SOCIALISME en ISLAM de PEST voor de WERELD!

  Like

 4. luckybee zegt:

  De Turken moeten eigenlijk naar het Oosten immigreren waar ze vandaan komen , bij de Sjeljoeken en Turkmenistan, in Centraal Asie.Dan kunnen de Christenen eindelijk Anatolie , hercultiveren, waar ze thuis hoorden te zijn.En Istanboel weer in Constantinopel benoemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s