VIDEO: Deens rechtssysteem een lachertje (+ transcriptie)

In deze video gaat het om de verkrachter van Gullestrup (Denemarken), die, nadat hij in beroep ging, zijn uitzetting kon verhinderen. Interessant is de verklaring van de mensenrechtendeskundige aan het einde van de video. De slachtoffers en hun familieleden zijn gechoqueerd dat de Somalische verkrachter van Gullestrup in Denemarken mag blijven. Een van de slachtoffers noemt het Deense justitiesysteem een “lachertje”, nadat het hof van beroep het vonnis van een lagere rechtbank had opgeheven om de Somaliër Denemarken uit te zetten.

Ongeveer 2 jaar geleden werd de 19-jarige Desiree Klein laat in de nacht tot orale seks gedwongen.

Nadat het hof van beroep het verblijf van Ahmed Omar Mohammed had toegestaan, is het slachtoffer teleurgesteld. “Ik dacht, dat kan toch niet waar zijn. Hoe is het mogelijk dat hij het land niet hoeft verlaten?” Desiree Klein verbergt haar gezicht, ze wil niet dat ze op straat herkend wordt.

Ze denkt dat het justitiesysteem gefaald zou hebben. “Dat was het moment waarop ik dacht, het Deense justitiesysteem is een lachertje.”

Een ander door Ahmed Omar Mohammed misbruikt meisje was 10 jaar oud. Haar oom heeft Gullestrup verlaten. “Het heeft ons dermate aangegrepen dat we besloten hebben weg te gaan en Gullestrup te verlaten.”

Hij was verbaasd dat het hof van beroep het op voorwaarden eens zou zijn met uitzetting. “Dat is fout. Het is of het een of het ander. Of hij wordt uitgezet of hij krijgt een veel langere straf. Dat zou hem leren wat hij fout heeft gedaan en dat je daarvoor zelf verantwoordelijk bent.”

Ella Villadsen heeft 19 jaar in Gullestrup gewoond. Ook zij is wanhopig dat de dader niet wordt uitgewezen. “Ik denk dat het risico bestaat dat hij het nog een keer zou doen. Daarom moet hij hier weg, ook als voorbeeld voor de anderen.”

Voordat Desiree Klein in oktober 2011 een seksueel slachtoffer werd, was ze een evenwichtige jonge vrouw die aan een opleiding wilde beginnen. Nu heeft ze PTSS en ze vindt het moeilijk progressie te maken.

“Hij heeft bij mij veel geruïneerd. Hij is de reden dat ik niet meer naar school ga en geen opleiding heb en ik ga ook niet meer uit met vrienden, zoals ik dat tot nu toe deed.”

Ze is bang om over enkele jaren haar beul op straat tegen te komen. “Het is absoluut onacceptabel dat hij mag blijven. Dat is een groot onrecht.”

Het vonnis heeft niet alleen gezorgd voor reacties van de slachtoffers en hun familieleden. De Somalische gemeenschap in Herning is opgelucht dat de 18-jarige in Denemarken mag blijven.

Maar in het parlement zijn veel politici geschokt om te horen dat de Somaliër mag blijven. Afgevaardigden van beide zijden van het politieke spectrum distantieerden zich snel van dit vonnis.

“Ik denk dat de verkrachter van een 10-jarig meisje niet in onze Deense samenleving past. Dat betekent, dat wanneer men een migrant is, uit het land wordt gezet na het uitzitten van je straf.”

De Deense Volkspartij publiceert een snel statement. En de leden van de regering waren verbluft. “In dit geval moet er iets gebeurd zijn waar ik niets van af weet. Anders zou het geen zin hebben dat een rechtbank beslist dat deze persoon niet uitgezet mag worden.”

“Het verbaast me, vooral onder de wetten die we gecreëerd hebben.”

Ahmed Omar Mohammed was uit Somalië gevlucht toen hij 7 jaar oud was. Volgens informatie van de Somalische gemeenschap in Herning is er niemand naar wie hij terug zou kunnen keren. Daarom was iedereen heel opgelucht over het vonnis.

“Hij heeft daar geen familie meer en zijn moeder woont in Denemarken. En als hij naar Somalië teruggaat, kan hij snel in een terreurgroepering eindigen.”

De directeur van het Instituut voor Mensenrechten pleit voor een rustige houding van de politici. Wat hem betreft is er geen reden waarom het vonnis verkeerd zou moeten zijn.

“Ik denk dat we het aan de rechtbank schuldig zijn om eerst eens de motivering van het vonnis te lezen en dan gaan kijken wat het verkeerd heeft gedaan. En dan kunnen we er precies op wijzen in welke richting het gaat.”

De politicus Kristian Jensen denkt nog steeds dat deze misdaden zo zwaar zijn, dat uitzetting de enige mogelijkheid is.

“Het is ongelooflijk dat een mens, die geen Deens burger is en zo´n misdaad heeft gepleegd, in Denemarken mag blijven.”

Karsten Lauritzen van de midden-rechts partij, lid van de rechtscommissie, denkt dat de zaak bij het hoogste gerechtshof aanhangig gemaakt zou moeten worden.

“Een beroep bij het hoogste gerechtshof is alleen mogelijk wanneer het vonnis ervoor bestemd is om een principeoordeel te vellen.”

Bron:

http://europenews.dk/de/node/68798

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, Denemarken, Dhimmitude, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Rotzakken, Somalië. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Deens rechtssysteem een lachertje (+ transcriptie)

 1. louis-portugal zegt:

  Hij kwam met 7 jaar naar Denemarken en loopt er dus al enige tijd rond.
  Blijkbaar heeft hij niets geleerd van allerlei pogingen ten koste van veel geld om die vent te integreren.
  Weer een mooi bewijs dat dat niet mogelijk is.
  Idd. uitzetten.
  Misschien moet iemand in haar omgeving maar een beetje helpen zodat hij het nooit meer doet.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Volgens mij heeft Denemarken enkele D66 rechters geleend bij ons. Ja, dan krijgt men zo’n uitspraak natuurlijk. Uiteraard gaat mijn medeleven uit naar de slachtoffers en hun familie. Het ergste van dit alles is toch, dat een MOSLIM overal in EUROPA mee wegkomt. Ik snap heel veel burgers niet, die maar blijven stemmen op eurofiele-en islamofiele partijen. Dit gaat nog eens goed fout aflopen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En weer dat klote LINKSE GELUL en het goed PRATEN van zgn. mensenrechtendeskundigen. Deze LINKSE OETLULLEN zorgen er wel voor, dat de bevolking het op een gegeven ogenblik niet meer slikt!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  18 jaar schijnt hij te zijn.
  Laat maar lekker teruggaan naar Somalië van mijn part bij een terroristen peloton. en wordt jij daar nog eens doodgeschoten.
  Misschien kunnen ze hem nog gebruiken in Syrië.
  Belachelijk dat iemand met zo´n belachelijk argument komt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @louis-portugal 19.03u. Denk aan die Zweedse groepsverkrachting, Louis; de argumenten voor die lullige taakstrafjes waren óók belachelijk.
   Je zou die rechters willen toeschreeuwen: En de slachtoffers? De dochters van jullie volk? Wat betekenen díe voor jullie?! Maar waarschijnlijk krijg je dan iets te horen van ‘dat wraak willen nemen niet goed is’ of zo.
   Tom heeft gelijk: Het is één D’66 -achtige troep. Moors zou het die rechter niet verbeterd hebben. (Maar HIJ werd tenslotte tenminste nog gewraakt).

   Like

 5. madeleine zegt:

  Hij kwam als 7 jarige naar Denemarken en heeft in Somalie niemand meer want zijn moeder woont ondertussen ook in Denemarken. Nou, waarom kan mama hem dan niet weer terugvolgen naar Somalië?

  Like

  • Roni Thome zegt:

   @Madeleine. Natuurlijk zouden ze mama met haar verkrachtende zoontje niet naar Somalië terugsturen. Wat zou dan de hele brigade van hulpdiensten doen als er geen belastinggeld meer stroomt, via een pijpleiding, naar de bankrekeningen van al deze hulporganisaties? Ook hier in Nederland probeert nu de AZK, met veel krokodillentranen, ons geld af te troggelen ten bate van nieuwe ladingen gevluchte verkrachters en criminelen uit Afrika en islamitische landen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Roni Thomé 20.31. Uur. U heeft het helemaal door Roni. Dankzij de socialisten en het overige gutmenschspul blijft dit maar doorgaan!

    Like

 6. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2347505/Thirteen-years-illegal-immigrant-broke-neck-Jack-Widdowson-violent-street-mugging.html

  Een illegale immigrant heeft bij een overval op straat een balletdanser de nek gebroken.

  De illegaal krijgt 13 jaar gevangenisstraf en wordt daarna het land uitgezet.

  Afwachten natuurlijk of hij na die tijd niet ‘teveel ingeburgerd’ is. Of misschien geen familie meer heeft in het land van herkomst.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.at5.nl/artikelen/105840/moordverdachte-ali-g-wilde-uit-drugshandel-stappen

  En in Nederland krijgen ze berouw: Ali G.Wilde net uit de drugshandel stappen, toen hij twee mensen ombracht.

  “Ali G. biechtte op dat hij met twee van de drie slachtoffers van de schietpartij heroïne transporteerde naar Duitsland. Ook waren ze actief in Italië, waar ze marihuana wilden verhandelen, en Bulgarije. ‘We zaten samen in criminele zaken. We kregen ruzie nadat ik had besloten niet meer samen te willen werken. Ik wilde er niks meer mee te maken hebben en was vastbesloten dat ik ermee wilde stoppen’, hield G. de rechtbank voor”.

  Wie weet helpt dit hartroerend verhaal bij het vaststellen van zijn strafmaat.

  Like

 8. Helena zegt:

  Eergisteren groepsverkrachting op klaarlichte dag in Bergen, Noorwegen.
  http://gatesofvienna.net/2013/06/gang-rape-in-broad-daylight-in-bergen/

  Like

 9. Roni Thome zegt:

  De video uit Denemarken toont voor de hoeveelste keer het gedachtegoed van de vooruitstrevende en verlicht Europese “Gutmenschen”. Hoeveel minachting en afkeer hebben deze elitaire goden aan hun eigen volk. Zij zien ze, zelfs, niet meer als mensen met wie rekening moet worden gehouden. Nou! Dan heeft deze nigger-vluchteling een Deense voetvolk meisje verkracht!…So What!…Hij heeft zich vergrijpen aan een 10 jarig klein meisje? Ach! Ja! Dat doen deze primaten nu eenmaal. U kunt toch niet verwachten dat een baviaan, die net uit de Afrikaanse Savannah naar Denemarken is gebracht, zich anders zou gedragen dan in zijn natuurlijke habitat? Ook een pandabeer blijft altijd bamboe stronken eten. Het maakt weinig uit of hij in een Chinese reservaat leeft, of in een dierentuin in San Francisco. In de optiek van de multiculturele Gutmenschen moet rekening worden houden met culturele relativisme en het verschil in gedrag tussen de mensachtigen uit andere delen van de wereld. Diversiteit is het sleutelwoord voor begrip tussen de volkeren; ook als verkrachtingen en criminaliteit erbij horen. Men moet ze de tijd gunnen!.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roni Thomé 20.18. uur. Inderdaad het vuile gore marxistische rode cultuurrelativisme, heeft onze maatschappij naar de verdommenis, en de LINKSEN en de MUZELMENSEN in het zadel geholpen.

   Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Een ander door Ahmed Omar Mohammed misbruikt meisje was 10 jaar oud.

  Was ik vader van dit meiske, bij de eerste beste gelegenheid (ik ging hem opzoeken) maakte ik hem dood. Van tevoren had ik het met mijn vrouw doorgesproken. Na de daad ging ik me aangeven bij de politie en ging daarna met voldoening, wat zullen we zeggen 4, 5, 6, jaar zitten. Ik zal heel braaf zijn in de gevangenis en dan zien wanneer ik met aftrek van voorarrest en vervroegde vrijlating bij goed gedrag bij mijn familie terug ben. Vast overtuigd dat ik zo in de toekomst veel leed bij andere slachtoffers zal besparen. Hij gaat het weer doen. 100% zekerheid. Hoop alleen dat hij zijn toekomstige slachtoffers gaat zoeken in de kring rond de rechters die weigerden hem uit te zetten.

  “Hij heeft daar geen familie meer en zijn moeder woont in Denemarken. En als hij naar Somalië teruggaat, kan hij snel in een terreurgroepering eindigen.”

  Overigens denk ik dat hij na een kort gewenningsproces zich als een vis in het water zal voelen bij de een of andere terreur cel. Kan hij zijn laagste driften naar hartenlust botvieren. Een uitstekend en gehoorzaam volger van de profeet. Op dit soort is de islam dol. Goed bruikbaar in de jihad, onderdrukking en terreur. Vertel eerlijk wat zou de islam zijn zonder terreur. Toch helemaal niets. Je steekt je kont alleen 5 x per dag omhoog als je in je hart er bang voor bent het niet te doen.

  Like

  • R.A.F zegt:

   Beetje niks zeggende reactie , was ik de vader van het meiske .
   Ook als vreemde kan je voor dit meisje opkomen en je daad bij het woord voegen of is dit nog te ver van je bed of doe je het alleen als het jou kind betreft .
   Als dat ,wanneer zus en ,indien dan , oei dan had ik het we lkunnen doen maar nu niet hoor .

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Precies zoals je zegt. R.A.F. Wat betekent die afkorting overigens ? Toch zeker niet Rote Armee Fraction. Maar inderdaad. Mocht ik tijdens een wandeling (Ik wandel graag en veel) in bos of waar ook ongewild in een situatie verzeilt raken waarin ik geconfronteerd zou worden met een verkrachting van een mij geheel vreemd kind of wie ook dan sta ik op dat moment absoluut niet in voor het niet gebruik van “”buitensporig”” geweld. Mijn zelfkennis in deze is vrij groot. Maar ik moet overigens de man of vrouw nog tegenkomen die in zo’n situatie wegkijkend zouden weglopen.

    Like

 11. baksteen zegt:

  Vragen of zo iemand moslim is en de sharia toepassen lijkt me zo, o sorry foutje, dan moeten we natuurlijk het 10 jarige meisje stenigen, we begrijpen er ook niets van he.
  Al begonnen we maar eens en wet aan te nemen dat islamitische vluchtelingen in islamitische landen worden opgenomen en christelijke in christelijk-joodse landen. Maar nee, de christenen laten we verrekken en de moslims die…..

  Like

 12. baksteen zegt:

  betalen we de Jizya en nemen alle tijd hebben om onze dochters en vrouwen lastig te vallen en te verkrachten …….

  Like

 13. Wachteres zegt:

  http://www.nu.nl/binnenland/3508843/islamitische-schoolbesturen-willen-ibn-ghaldoun-behouden.html

  De Rotterdamse scholengemeenschap Ibn Ghaldoun moet blijven bestaan. Dat stelt de Islamitische Schoolbesturen Organisatie (ISBO) maandag.

  De organisatie, die 37 van de 44 islamitische scholen in Nederland vertegenwoordigt, vindt dat er voldoende draagvlak is voor het voorbestaan van de school.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres 22.14. uur. Zeker Wachteres, ze zullen blijven zeuren en dreigen, dat deze school open dient te blijven. En met hulp van de Partij van de Allahtonen, gaat hun dat ook nog lukken ook. We zullen zien.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Tom, ik durf er een weddenschap op af te sluiten dat de school open blijft.

    Onze ‘elite’ dacht dat de ouders wel weg zouden blijven; geen aanmeldingen meer.

    In Elsevier stond het bericht dat de aanmeldingen niet verminderd waren.

    Dat geeft weer aan dat de fundamentalistische moslims geen bezwaar hebben tegen leugen en bedrog in de richting van de ‘ongelovigen’.

    En dat bewijst weer dat zij niet inpasbaar zijn in onze samenleving.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wachteres 22.14u. “…..dat er voldoende draagvlak is voor het voortbestaan van de school.”
   Als je kennis van de Koran en aanleren van het islamitische normen- en waardenstelsel zwaarder vindt wegen dan ondergemiddelde leerprestaties en de neiging tot fraude, zéker. De Nederlandse instanties zóuden kunnen zeggen: Dat voldoet niet aan ónze normen, dus: sluiten. Maar zo flink zijn ze alleen bij niet-islamitische scholen; bij islamitische exemplaren krijgen ze meteen weer koudwatervrees en laten ze door de mazen van het net glippen. Dat heet islamisering van Nederland. Wie had het daar ook alweer eerder over? Och ja…….

   Like

 14. luckybee zegt:

  Niet vergeten wie als eerst door moslims worden gemold als de Jihad opgeroepem wordt.
  9. Berouw (At-Taubah)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 129 strofen.
  vers 123. O, gij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres 07.44.uur.Volkomen de waarheid Wachteres, de moslims zullen nooit integreren, zolang zij blijven vasthouden aan de koran.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s