VIDEO (!): Tom Staal trekt rioolput EU open: Brussel

Screenshot_23Bekijk hier nog eens het bezoek van Tom aan het EU-parlement in Straatsburg! Doei Straatsburg, hallo Brussel. Tom Staal verlaat samen met gids Daniel van der Stoep de Toren van Babel in Frankrijk en verhuist met het complete Europarlement plus aanhang naar het Palais du Graai in Brussel. Voor ons een autoritje van een kleine vijf uur, voor het Europarlement een maandelijkse kostenpost van een miljoenmiljard euro. Dat dus totaal geen rendement oplevert, het kost alleen maar. In Brussel ziet Tom Staal weer schandvlek na pisvlek voorbijkomen. Inklokken, dagpremie cashen en weer opfokken. En dan boos worden als Tom Staal er iets van zegt. Dit filmpje is niet goed voor eurosceptici met hart- en vaatziekten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO (!): Tom Staal trekt rioolput EU open: Brussel

 1. Jan zegt:

  Ik had Rafaello een nieuw gebit gegeven (en een doekje tegen het bloeden)

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Op deze plek reageer ik op het stuk van Trias omdat ik een tijd geleden ben geweigerd bij DDS omdat ik waarschijnlijk wat teveel woede in mijn commentaar had geplaatst.
  Mijn reactie geldt met name naar Willemientje toe die natuurlijk teleurgesteld is over de slechte opkomst bij eerdere demonstraties.
  Ik denk dat een veel grotere opkomst bewerkstelligd kan worden door eerst een kort eerlijk verhaal op een a4 te zetten waarin helder en puntig omschreven wordt waarheen wij door de zittende linkse politieke partijen -en welke partijen zijn niet socialistisch/communistisch- en de EU naar toegeleid worden, wat het ons heeft gekost en wat het ons nog gaat kosten.
  Dat we inmiddels uitgekleed zijn, maar dat het volk dat nog steeds niet weet, in slaapt gesust worden en blijven door de staatsomroep maar ook door de RTL, dan wel dat mensen de kop in het zand steken omdat het allemaal zo eng is. Ook de Nederlandse dagbladen besteden omwille van advertentieopdrachten weinig of geen aandacht genoeg aan het naderende onheil “armoede”
  Op het a4’tje staat ook het verzoek deze te kopiëren/vermenigvuldigen en te verspreiden, in oa brievenbussen, op markten, grote evenementen en achter de ruitenwissers op parkeerplaatsen.
  Men kan net zoveel verspreiden als men maar wil. Houdt dit minimaal 4 weken vol en verzoek elk rechtse oppositiesite het a4 beschikbaar te stellen voor het uitprinten.
  Stel ergens in september een grote protestbijeenkomst vast met sprekers, op een plek die goed te bereiken is.

  Misschien is dit iets om wat meer resultaat te boeken.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Oh, dit is zwaar genieten!
  Hier valt een organisatie met een onbedwingbare machtsdrand, vol van hoogstaande pretenties en zogenaamde idealen volledig van haar voetstuk en wat wij dan zijn is een staat van verpletterende onbenulligheid, graaizucht, geestelijke kleinheid waar de honden geen brood van lusten.En men is er zich van bewust, want er mag niet gefilmd worden.
  In de video wordt een illusie aan diggels geslagen.FANTASTISCH!
  Ik moet “Geen Stijl” beslist een groot compliment maken, omdat het aan de medewerkers ervan steeds beter lukt de deksels van beerputten open te trekken en ik mag hopen dat de geur ervan de neusgaten van alle politiek correcte figuren in Den Haag en ver daarbuiten binnendringt.

  Dit is nu het ”Europa” dat ONS de wet wil voorschrijven!
  Tegenover deze EU stellen onze overheden zich op als een buigende lakeien, die alles overhandigen waar de Brusselse veelvraat om vraagt. Het schouwspel is werkelijk adembenemend onzinnig..

  En ik blijf het herhalen: slechts ÉÉN partij beseft dit en strijdt ertegen.
  Het is dus niet zo moeilijk om te beseffen dat er maar één partij recht op de stemmen van de grote meerderheid van de kiezers heeft.
  Als ons land gezond wil worden en normaal wil functioneren met eigen middelen, dan moet het volk gaan beseffen dat het de hoogste tijd is geworden dat de nieuwe toren van Babel wordt afgebroken. ”Nieuw Babylon” is werkelijk een gruwel!
  Weg ermee! Trek er uit weg!

  Like

 4. Henk.V zegt:

  machtsdrand moet machtsdrang zijn, natuurlijk…

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Nog een schrijffout! Ik ben wel goed bezig, zie ik:

  en wat wij dan ZIEN is een staat van verpletterende onbenulligheid…

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Lees net op http://www.elsevier.nl dat onze milieu fanaat SAMSOM van de Partij van de Afbraak vindt, dat we geld moeten laten rollen. Welk geld, halve zool, de meeste mensen zijn blij als ze hun rekeningen kunnen betalen. Het wordt met de dag treuriger in ons land, door toedoen van dit faalkabinet, en de communistische eussr.

  Like

 7. En deze enorme EU-Roofpraktijken die al decennia lang aan de gang zijn (300 euro voor 5 minuutjes) betalen wij dus met z’n allen!

  Like

 8. BertG. zegt:

  Het erge hiervan is, is dat dit al jaren bekend is met telkens weer dezelfde reacties.
  Verontwaardigt, geschokt, verbijsterd en geschrokken. En hoe is dit mogelijk.
  Zolang ze daar niet met pek en veren verjaagt worden zal dit nooit ophouden.
  Er is toch werkelijk niemand die denkt dat ze hun eigen ruiten gaan ingooien.
  Ze vreten allemaal mee dus iedereen vindt het wel best zo. Al jaren lang.
  Niet voor niets zitten ze allemaal op een plekje te wachten daar.
  Binnen een mum van tijd ben je binnen voor de rest van je leven.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ook heel vriendelijk dat Daniel van der Stoep het nog even extra laat zien.
   Maar hoe vaak zal hij zelf al zo’n krabbeltje neer gezet hebben om vervolgens een bakje koffie te gaan drinken in de kantine als Tom Staal er niet bij loopt. Hij kent de weg goed.
   Of is hij de enigste daar die ze dagvergoeding principieel niet komt halen.
   Daar hoor ik nou weer niks over in dat interview. Haal ik eigenlijk wel willen weten.

   Like

 9. Jean zegt:

  Kijk, dat het EU gedrocht asap platgelegd moet worden is een feit, zelden een groter graaibarak gezien op deze wereld, de benaming Palais du Graai is prachtig gevonden, proficiat.
  Maar….., we moeten ook het volgde zeggen, dagelijks lezen we dat mensen zeggen en schrijven, ook ik zelf, dat de armoede spectaculair stijgt onder de bevolking idem dito het profitariaat en op een volgende bladzijde moeten we dan lezen dat het drammen is in luchthavens en op autowegen richting zuiden!!! Blijkbaar hebben die duizenden burgers geen last van de crisis? Dat lezen die klaplopers, tafelschuimers, parasieten ook dus gaan ze nog wat strakker aan de uier trekken tot niemand nog één druppel melk kan geven.
  Dat de boel in mekaar stuikt en gaat ontploffen daar twijfelt geen mens meer aan, zeker als men met die achterlijke gewelddadige barbaarse idioten te maken krijgt een zootje wat zo stilaan IEDEREEN de strot uit komt, ook daar komt een einde aan, zeker weten, m.i. wordt 2016 het omkeerjaar maar dat er een ander Europa zal komen zonder die lafaards en volksverraders die momenteel dat gedrocht vullen en daar hun zakken decadent vullen valt niet meer naast te kijken, de grootste verzameling misdadigers tegen de Europeanen zullen de rekening gepresenteerd krijgen, zich verschuilen achter onschendbaarheid zal niet helpen want voor ons is NIEMAND ONSCHENDBAAR zelfs geen oranje nassau of coburger.
  Het zal nog een zwaar drama worden door het misdadig wanbeleid, in Vlaanderen moeten al alle gemeenten en steden gaan besparen maar daar staan we voor 1.000% achter, het wordt ‘eindelijk’ besparen op ambetantenaren een club waar wij er veel te veel van hebben en die ook nog eens, ondanks hun leven lang geen poot uitgestoken te hebben en constant op de kap van de burgers geparasiteerd te hebben, met het dubbele pensioen van iemand die ± 40 jaren gewerkt én bijdrage geleverd heeft, gaan lopen.
  Eerst moeten we voor het welzijn, de welvaart, de veiligheid en de leefbaarheid van de Europeanen dat EU gedrocht uitschakelen en de misdadigers voor de rechtbank sleuren waarbij ze een minimale schadevergoeding moeten terugbetalen aan de Europeanen van ± 500.000 euro per persoon en de rest zal dan vanzelf wel volgen, te beginnen bij de rode en groene smerige ratten.
  Dat de geldkraan richting allochtonen in heel Europa dicht gedraaid moet worden moet zelfs niet meer aan getwijfeld worden, die had zelfs nooit open gedraaid mogen worden dan hadden wij nu niet zoveel ellende, geweld resp. barbaars geweld in ONS Europa.

  Like

 10. Jade zegt:

  Met dank aan Tom Staal en Daniel van der Stoep…
  Ik hoop dat ze genoten hebben van hun welverdiende biertje.

  Like

 11. Rick zegt:

  Alhier een kleine update. Deze keer gaat de beerput goed open. Internationale belangstelling en zelfs Wikipedia updates. Blijken niet simpelweg frauderende zakkenvullers te zijn; maar worden ook nog gewelddadig. Kortom….TOP Criminelen in spé!!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/beelden_tom_staal_eu_duw_trekf.html

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Wie moesten er ook alweer bezuinigen…???????????????????????????????????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s