Weense Erdoğan-aanhangers zijn SPÖ-stemmers

Screenshot_31

Burgemeester Michael Häupl (SPÖ) van Wenen  kan na de grote demonstratie van Turken voor de autoritair regerende minister-president Recep Tayyip Erdoğan op 23 juni 2013 in Wenen blij zijn. Tussen de 10.000 tot 15.000 fanatieke Turken bejubelden hun politieke idool Erdoğan en verdedigden diens politiek. Ze werden aangevuurd door de Turkse AKP-afgevaardigde Metin Külünk. De door Häupl en zijn Groene coalitiepartner al jaren in de praktijk gebrachte ongebreidelde immigratiepolitiek draagt echter ook vruchten voor de SPÖ.

Een groot deel van de Erdoğan-fans voelt zich wat betreft de Oostenrijkse partijpolitiek heel goed thuis bij de SPÖ. Dit is in ieder geval de diagnose van de gratis krant “Heute” in haar gedrukte editie van 24 juni, waarin ze verkondigt: “´Heute´ wilde weten op wie de demonstranten in Oostenrijk stemmen. De SPÖ staat daarbij duidelijk bovenaan.” En de krant citeert daarover de mening van de mensenmenigtes: “Omdat zij ons met rust laat.” En op de voorpagina laat “Heute” de 17-jarige Hymeyra, gekleed in een Erdoğan-T-shirt, aan het woord komen: “In Oostenrijk zou ik op de SPÖ stemmen.”

Screenshot_30

De Weense SPÖ wedijvert al jarenlang om Turkse stemmen

De SPÖ wedijvert al jarenlang om buitenlandse stemmen en dan vooral om die van de Turkse immigranten. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen stelde de partij in totaal 77 oorspronkelijk uit Turkije afkomstige kandidaten op om deze bevolkingsgroep te mobiliseren:

 

In november 2012 pleitte de voormalige rode minister van Financiën Hannes Androsch voor een Turk als opvolger van Michael Häupl als burgemeester van Wenen. Maar zo lang hoeft Androsch blijkbaar helemaal niet te wachten, want de demonstranten hebben in ieder geval in Michael Häupl hun “Weense Erdoğan” blijkbaar al gevonden.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0013219-Wiener-Erdogan-Anh-nger-sind-SP-Parteig-nger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Weense Erdoğan-aanhangers zijn SPÖ-stemmers

 1. Marc Bouwman zegt:

  En dat hadden de Turken, na hun verloren slag van 330 jaar gelden, nou ook weer niet kunnen vermoeden. Het wordt tijd dat de een of andere Poolse koning zich hiermee gaat bemoeien.

  Like

 2. Seculiere zegt:

  Bah

  Like

 3. Jan zegt:

  Hitler kijkt vergenoegd toe. Hij verloor de slag, niet de oorlog.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, Hitler verloor de slag maar niet de oorlog. De RODEN in OOSTENRIJK verraden alle democratische rechten van hun eigen Oostenrijkse bevolking! Vuile ss ers, dat zijn deze RODEN, en dat komt overeen met de NSDAP van Adolf Hitler, in de jaren ’30 van de vorige eeuw. Het is om te kotsen, in heel EUROPA worden de HAATJURKEN voorgetrokken ten opzichte van de oorspronkelijke autochtone bevolkingen. En overal zijn het SOCIALISTEN,LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN die heulen met de ISLAM. Als het nu nog niet duidelijk is, dan weet ik het ook niet meer. Zum kotzen!

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Hoe komt het nou dat ik de indruk heb dat dat voor heel Europa geldt.
  Ze stemmen toch overal links of groen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @louis-portugal 19.19u Precies wat ik al wou opmerken, Louis: Niets nieuws onder de zon. Bij ons heeft Links toch ook veel allochtone aanhangers, zelfs ‘verlichte'(ahem, ahem) moslims! Waarom? Omdat ze door Links het innigst worden doodgeknuffeld, heel eenvoudig.

   Like

 6. treintrien zegt:

  De belangrijkste reden lijkt mij de uitkering.
  Maar daar kan ik helemaal langs zitten natuurlijk.

  (Jai stjemmen pvda, jaj kraigen oitkierung)
  En ongezien de tyfus, wat mij betreft.
  Maar dat mag je weer niet zeggen natuurlijk 😉

  Like

 7. luckybee zegt:

  Bij ons zitten de meeste Turken bij Emir Pechtold “s Partij, er was een Fatwa uit Ankara dat ze het moeten doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s