Geïmmigreerde moslims tegen autochtone Zweedse: “Dit is ons land!”

Screenshot_39

De landroof in Zweden is al zo ver voortgeschreden, dat de immigranten de autochtonen naar het hoofd slingeren, terwijl ze hen in elkaar slaan: “Dit is nu ons land!”

Wat moet je er aan doen? Zondagavond. Een 23-jarige vrouw was op weg naar huis, in Oscarshamn, een stad met 17.000 inwoners, ergens halverwege tussen Mekka en Medina – pardon, ik bedoel tussen Stockholm en Malmö. Ze werd door drie jonge migranten tegengehouden: “Ben jij een Zweedse?”, vroegen ze haar. Toen ze beaamde, sloegen ze haar zó hard, dat ze op de grond viel. Toen keken ze op haar neer en zeiden: “Welkom in Zweden. Dit is nu ons land, niet dat van jullie.”

Creeping Sharia

Zij kunnen dat doen met de zegen van de politici en journalisten, die deze landroof immers stimuleren, de vreemdelingen het land binnen halen en het eigen volk met geweld onderdrukken.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/06/25/muslim-einwanderer-zu-einheimischen-schwedin-es-ist-unser-land/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

28 reacties op Geïmmigreerde moslims tegen autochtone Zweedse: “Dit is ons land!”

 1. Bob Fleumer zegt:

  Het is de hoogste tijd dat de jonge Zweedse mannen eens het een en ander gaan schoonvegen daar in Zweden, ik ken Oskarsham een lief stadje aan de oostkust ten Noorden van Kalmar.
  Als daar de vlam al in pan slaat is de nood echt hoog!

  Like

  • alex zegt:

   nee Bob, de nood is nog niet hoog genoeg, anders waren de zweden allang in opstand gekomen…ze verkeren nog in het stadium”als ik me rustig houd gebeurt mij nix” pas als dit bij heel veel families gebeurt begint het daar, ze kunnen het zich nog niet voorstellen….

   Like

 2. Wachteres zegt:

  Och … dat zijn er maar een paar …. de rest is niet zo …… en de islam is een godsdienst van de vrede …. ‘als wij maar aardig tegen hen doen, dan zullen ze ook aardig tegen ons doen als zij in de meerderheid zijn’ ….. [uitspraak van een Zweedse politicus]

  Met andere woorden: DE ZWEDEN VERDIENEN NIET BETER!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, er zou op zo’n minne, laffe schoftenstreek dan ook maar één reactie de juiste zijn: Alle zeilen bijzetten om de daders te vinden, vastzetten, tijdje in voorarrest laten zitten, laten voorkomen,stévig vonnis wijzen en ze last but not least in het openbaar die uitspraak laten herroepen. Oh, en ze als onderdeel van het vonnis het land uitzetten, dat zou ook niet gek zijn!
  Nee, natuurlijk weet ik wel dat dat allemaal niet gaat gebeuren. Ik vraag me alleen vertwijfeld af waaróm niet. Voelen die verantwoordelijke autoriteiten zich nu zèlf nooit eens geroepen om te benadrukken, dat het toch echt hún land is?!

  Like

  • Oma zegt:

   Dat helpt niet meer.
   Er is maar een antwoord hierop: oog om oog: met geweld hen duidelijk maken dat ze vreemden zijn die niet gewenst zijn door de gewone bevolking en verjagen, net als de Spanjaarden deden met de moslims/moren: weg met dat barbaars, gestoord uitschot.
   Dat ze maar in hunne zandbak gaan spelen, in beschaafde landen hebben die niks verloren, ze zijn ongeschikt om tussen mensen te leven tot ze hun achterstand (ongeveer 800 jaar) hebben ingehaald!

   Like

  • alex zegt:

   blijkbaar niet dus…..

   Like

 4. Gavriel zegt:

  Tja,

  Het ‘genoegen’ (…) gehad om met Zweedse-collega observers te werken op de noord grens van Israel. Tjonge, wat waren deze toch allemaal heerlijk bevooroordeeld t.o.v. Israel en wat begrepen ze de mannen van Hezbollah toch goed….

  Als ik bovenstaand verhaal dan lees, kan ik niet anders dan stiekum gniffelen want het ware gezicht wordt maar weer eens getoond.

  Rest mij niets anders dan af te sluiten met een toepasselijk spreekwoord: “…Het is beter je vrienden fatsoenlijk te behandelen dan je vijand te beminnen…”.

  Zweden (maar eigenlijk heel Europa), ontwaakt voordat u wordt geslacht!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Wachteres zegt:
   26 juni 2013 om 14:30

   Och … dat zijn er maar een paar …. de rest is niet zo …… en de islam is een godsdienst van de vrede …. ‘als wij maar aardig tegen hen doen, dan zullen ze ook aardig tegen ons doen als zij in de meerderheid zijn’ ….. [uitspraak van een Zweedse politicus…………..

   Alleen al hieruit blijkt, dat politici heel goed weten en beseffen dat de moslims op het punt staan onze landen te roven en de dienst gaan uitmaken.
   Het is niet te begrijpen dat onze leiders niet vechten voor ons land en het zonder verweer toelaten dat de moslims onze landen roven.
   Wat zit hier achter!!!

   moslims zijn heel goed in landje pik.
   Hoeveel landen hebben ze al van andere volkeren gestolen?
   En dan durven ze nog iets over Israel te zeggen!!!

   Like

  • Volgens mij moet jij een artikeltje schrijven over je “observer”-ervaringen!
   En dat dan op E. J. Bron plaatsen.

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Observer- ervaringen?……………………….

    Ik ben helemaal niet goed in artikelen schrijven. Daar is mijn Nederlands niet goed genoeg voor.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Met het redigeren van de tekst kan en wil Martien je vast en zeker wel helpen daiyu-ninja!! 😉 😀

    Webmaster

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Toen ze beaamde, sloegen ze haar zó hard, dat ze op de grond viel. Toen keken ze op haar neer en zeiden: “Welkom in Zweden. Dit is nu ons land, niet dat van jullie.”

  Als het hierbij gebleven is mag ze ondanks alles van geluk spreken. We moeten er maar aan wennen. Islamieten zijn dit gedrag gewend vanuit hun thuislanden. We gaan voelen wat minderheden in moslimlanden al 1400 jaar voelen. Ik woon in een middelgrote provinciestad en we hebben in de stad voetgangerszones voor het publiek dat winkelt. Met regelmaat constateer ik dat jonge moslima’s (iedereen kent de types. Sexy gekleed en zelfbewust aanwezig) op drukke koop middagen al fietsend zich begeven in de voetgangerszones hierbij niet onderdoen voor de bontkraagjes. Maar denkt U dat ze aangehouden worden door de stadswachten die daar rondlopen. Vergeet het maar. Stadswachten kijken snel de andere kant op of zijn heel druk met elkaar aan de praat. Zodra echter een autochtone jongeman of vrouw komt aanfietsen worden ze ineens heel alert en houden de overtreder staande. Heb hier wel eens een opmerking overgemaakt maar kreeg dan te horen dat ik altijd een klacht kon indienen bij het stadsbestuur.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Volgens mij zijn er daar nog steeds meer Zweden dan moslims.
  Dus wat is dan ’t probleem, zou je zeggen.
  Maar dat geldt voor Nederland ook. Op een voor mij totaal onduidelijke redenen organiseert niemand zich om dit te laten stoppen.
  We lezen ’t in de krant en maken ons er boos over op sites zoals deze.
  Ik kan toch moeilijk in me eentje met een knuppel iedereen te lijf gaan als de rest graag eerst even wil afwachten wie er nou bij idols gewonnen heeft. En daarna misschien wel mee wil doen als eerst GTST is pas afgelopen.

  Like

 7. beny zegt:

  het is kwestie van tijd voor dat een pro-islamitische poltici of zijn/haar dierbaren dezelfde gevolgen zullen ondergaan van hun ridicule visie en ultra-laf “beleid”,en dan zal er misschien iets veranderen in de positieve zin maar zolang of dat het maar de gewone autochtonen zijn die dit moeten ondergaan geven die gewetenloze autochtonofoben geen krimp.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  ik bedoelde dus te schrijven: Sexy gekleed inclusief hoofddoek, strakke spijkerbroek, strakke rok en leuke blouse. Dus helemaal niets van een manteaux of zo.

  Like

 9. Makropoelos zegt:

  Theresa Geisler, natuurlijk weet je wel waarom dat niet gaat gebeuren. Je weet toch ook wel dat de Bilderberg vazallen in Brussel dat in hun programma ingebouwd hebben om 500 miljoen Europeanen op hun knieen te brengen, en zij daarvoor zelfs de islam inzetten en deze toelaten om de chaos en ellende te bespoedigen over heel Europa. Met als uiteindelijk doel een “Nieuwe Wereldorde” te vestigen.
  Gelijk Hitler in zijn zieke kop had. En wonderlijk genoeg vindt je nu bij de huidige waanzinnige de zelfde figuren die je bij Hitler tegenkwam. O.A Rothschild en uiteindelijk de oprichter van de Bilderberg Group onze geliefde Prins Bernhard met zijn nazi verleden.

  Zij hebben in hun ijver om tot deze wereldorde te komen niet door, dat als het ooit zo ver zou komen, ook hun koppen gaan rollen door het islam kromzwaard. Behalve dan van de 5 moslims die bij de laatste meeting van de Bilderberg Gangsters achter gesloten deuren mee aan tafel mochten zitten.
  Die lachen zich te barsten dat de Bilderbergers zo naief zijn. En verheugen zich al op de slachtpartij die zij onder de ongelovige Bilderbergers gaan aanrichten.

  Wat staat ons te doen? Dat is ons organiseren. Niet op deze site, maar groepen samenstellen, die net als zij achter gesloten deuren bijeen komen, om te bespreken wat er gedaan moet en kan worden om ons te verdedigen en schoon schip te maken. Denk hier over na en wacht niet te lang.

  Niet vergeten dat we nog steeds in de meerderheid zijn.

  Like

 10. Senior zegt:

  Het bewijst al weer eens het gelijk van Guillame Faye : knuffel een moslim en hij zal zich vernederd voelen ; ze eten hier wel uit onze trog – maar verwacht van hen geen dankbaarheid, wel minachting. En ze hebben ook geen enkele medeleven met andermans lijden. Waar is het Zweden van Astrid Lindgren gebleven, het Zweden van Pippi Langkous? Wat een verschil in cultuur! Bolderburen is Kolderkuren geworden!

  http://www.vlaamsbelang.org/indemedia/157/

  Like

  • beny zegt:

   en het frankrijk van louis de funes,het engeland van tommy cooper,het nederland van willem ruis en het belgie van romain de koninck,al deze iconen zijn precies vervangen door ultra-racistische,geweldadige primitievelingen die bovendien volgens linkse fascisten cultureel verrijkend zouden zijn,?doe mij toch maar de goeie oude tijd van de beschaafde en geliefde iconen,ook al maakt mij dit in de huidige door linkse waanzin gedomineerde tijden een nazi,racist,fascist,en de rest van de lijst van linkse labels voor andersdenkenden.

   Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Comment door de webmaster verwijderd

  Like

 12. Marc Bouwman zegt:

  Bij geschonden eer ligt wraak op de loer. Zo’n moslimdame moet zich zoiets wel realiseren.

  Helemaal vreemd is de actie van de moslimdame in kwestie ook weer niet. Twee jaar terug hebben de Zweden in hun Grondwet op laten nemen dat elke buitenlander elke publieke functie mag uitoefenen. Misschien zag die moslimdame zichzelf wel in functie? Uiteraard van in functie van de sharia-politie.

  Het blijft spannend uit te zien naar het punt waarop een nationale identiteit zich alsnog representeert als de enige soevereine macht in een land. Gaan de Zweden de Grondwetswijziging terug draaien? Gaan de Zweden alsnog eisen stellen aan immigranten, met name die van moslimhuize? Of kiezen lokale Zweden voor organisatie van lokale milities? In dat geval moet aangenomen worden dat de nationale identiteit, juist gezien de dan gemaakte keuze voor milities, zich feitelijk te laat manifesteert.

  Aan politiek-verantwoordelijken, niet alleen in Zweden maar overal in het Westen, de realiteitszin toegewenst snel met adequate wetgeving ten aanzien van handhaving van bestaande normen en waarden in het betreffende Westerse land op de proppen te komen.
  Gezien het feit dat het motief van de meeste politici hun keuze voor de politiek praktisch altijd een carrierestap blijkt te zijn, zie ik het somber in.

  Sectarisme, milities en factiestrijd liggen in het verlengde van de huidige maatschappelijke situatie. Een situatie waarbij de politiek schromelijk faalt. Het uiteenvallen van de staat, u weet wel, dat orgaan dat in principe voor uw en mijn veiligheid borg had moeten staan, lijkt een inmiddels een gegeven feit.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Die Zweden, veel Nederlanders ook, zijn zwaar gestoord. Net zo gestoord als die gek die de voor en achterdeur van zijn huis openzet ten behoeve van de hooggeachte heren inbrekers. Met als extra een brief op de voor en achterdeur; H.H. inbrekers, u bent van harte welkom in mijn huis. Er staan veel mooie en dure spullen in mijn huis die u gratis mag meenemen, zonder dat ik u aan ga geven bij de politie. Scheld u zich ook maar verrot op mij als het tegenvalt, of slaat u mij maar een keer in elkaar, want dat is natuurlijk altijd mijn eigen schuld. Een raar verhaal ? Nee ! Zo gedragen veel westerlingen en bestuurders zich als het gaat om Moslims. Moslims die zich in feite aan dienen te passen aan de cultuur en gewoontes van het land waarin zij zich verblijven ! Maar het is de omgekeerde wereld. Het Westen zal in een ijltempo transformeren tot een Sharia Eurabia !

  Like

 14. Nu Suedarabia, straks Hollandarabia!!!

  Like

 15. Wij aan de macht, wordt Nordeuropa IslamRein, as counter-weight to the attitude of Saoudian Salafisten. Er komt ook een Nurenberg 2.0 and Arbeidskampen voor Volksverraders : http://www.hansaseminar.zxq.net

  Like

 16. henk schroemges zegt:

  Inderdaad : Die Zweden verdienen niet beter. Dit geldt overigens ook voor de Engelsen, de Nederlanders en de Duitsers.
  De armoede en ellende (die ongetwijfeld nog zal toenemen) heeft hen kennelijk nog niet “geraakt”

  Like

  • Jade zegt:

   “Inderdaad : Die Zweden verdienen niet beter. Dit geldt overigens ook voor de Engelsen, de Nederlanders en de Duitsers.”

   Ik ben het niet eens met deze stelling…
   De politieke leiders komen met deze rotzooi op de proppen.
   Het volk kan slechts lijdzaam toezien.
   Grote demonstraties krijgen we natuurlijk nooit als elke
   oproep daartoe angstvallig verzwegen wordt door de pers.
   Een andere politieke partij komt er niet, als er smerige spelletjes
   worden gespeeld met zogenaamde peilingen, en er ook nog eens
   mogelijk geknoeid wordt met de stemmen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s