Familie is intimidatie zat en wil naar Badhoevedorp

Screenshot_35

Na jaren van intimidatie door jongens uit de buurt is de familie Smit uit Nieuw-West het zat. Ze laat Amsterdam achter zich en gaat op zoek naar een huis in Badhoevedorp.

René Smit legt vandaag in De Telegraaf uit waarom. ‘Het begon met een zware mishandeling van mijn 14-jarige dochter. Vervolgens werd mijn oudste dochter van haar fiets beroofd met een pistool tegen haar hoofd. Even later gaf een van mijn dochters hier thuis een feestje. Een stel van die jongens drong ongevraagd het huis binnen, sloopten van alles en stalen een laptop en een mobiele telefoon.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, Appeasement, Criminaliteit, Dhimmitude, Islamisering, Justitie, lafheid, Marokkanen, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

28 reacties op Familie is intimidatie zat en wil naar Badhoevedorp

 1. Wachteres zegt:

  De politie drukte de man op het hart vooral GEEN MEDIA AANDACHT TE ZOEKEN!

  ZIE DE LINK NAAR DE TELEGRAAF!

  zum kotzen!

  Like

 2. Jade zegt:

  Indien dit soort zaken niet keihard aangepakt worden,
  is dit een mooi voorbeeld van wat ons allemaal te wachten
  staat, namelijk op de vlucht zijn in je eigen land…
  Remedie, oppakken en uitzetten met complete familie.
  Desnoods met een verdovingspijl in de kont, per parachute
  droppen in het land van herkomst.

  Like

 3. BertG. zegt:

  14 jaar en dan met een pistool op je hoofd van je fiets beroofd worden.
  Wat moet je daar nou op zeggen.
  Wen er maar aan, de islam hoort bij Nederland. Had wouter bos niet ooit zoiets beweerd.
  Wat zal ie trots zijn op ze medelanders. Verraders van het volk. Dat zijn het.
  Wanneer worden al dit soort laag politiek tuig nou eens ter verantwoording geroepen.
  Zal ik nog mee maken deze dag……………….

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  De Heer Smit probeert uit alle macht beschaafd te blijven: Hij benadrukt, dat hij niet alle marokkanen over één kam wil scheren. Hoe hij dat nog uit zijn keel krijgt is mij eerlijk gezegd een raadsel, want als leden van één bepaalde etnische groepering MIJN kinderen meerdere malen beroofd, mishandeld en gemolesteerd hadden was het nuanceren en onderscheid maken mij al lang vergaan! Temeer daar er sprake is van een duidelijk patroon: De éne helft dóet het en de andere helft grijpt niet in. Dat ze niet allemaal even erg zijn, is een open deur: Onder alle bevolkingsgroepen overal ter wereld vind je immers goeien en slechten. Nederlanders hebben al veel te lang het “goedmensenpatroon” gevolgd van relativeren en niet over één kam willen scheren; thans zou het misschien beter zijn om duidelijker kwaad te worden over wat je wordt aangedaan en niet meer altijd redelijk en de verstandigste te willen zijn. In dank afgenomen wordt het je tóch niet. Dat zie je hier: De familie Smit voelt zich gedwongen, te verhuizen. Dat is toch je reinste waanzin!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik had het ook al gelezen in de papieren Telegraaf. Onbegrijpelijk, dat meneer Smit, zijn goedmens opinie blijft verkondigen, door te beweren dat de moslims niet allemaal zo zijn. Jammer, voor Dhr.Smit, maar moslims moeten van hun haatboek de koran, ongelovigen bestrijden. Dit MOSLIMTUIG noemt ons: HONDEN,APEN en VARKENS. Met dit grafvolk ben ik helemaal klaar, voor mij mogen ze allemaal opsodemieteren naar de zandlanden in Noord-Afrika waar ze vandaan komen, en wel zo rap mogelijk. En laat de socialisten, en ander verraderlijk politiek volk maar met ze meegaan. Hoe eerder, hoe liever.

  Like

  • Hans zegt:

   Het blijft papieren boosheid, uw boosheid in kapitalen.
   Daar zijn die marrokanen niet van onder de indruk en de rode bestuurders lezen het toch niet.
   In mijn geval had ik snelrecht toegepast, burgersnelrecht. Hárd snelrecht. Definitiéf snelrecht.
   En dat zouden meer mensen moeten doen.
   Het zal uiteindelijk ook wel gebeuren en losgaan. Kwestie van kansberekening wanneer ze dat bij de verkeerde doen.

   Like

 6. Pingback: “Burgeroorlog” in Ariel | E.J. Bron

 7. Tiemen Veenstra zegt:

  Het moet wel heel erg zijn als je zelfs bereid bent naar Badhoevedorp te verhuizen…. 😛

  Like

  • BertG. zegt:

   Niet dat ik bekend ben met Badhoevedorp maar is het daar dan net zo erg.
   Het ligt wel vlak bij Amsterdam dacht ik. Er tegen aan zelfs dacht ik.
   Veel zal het waarschijnlijk dus niet uitmaken in overlast voor ze familie.

   Like

  • Tiny zegt:

   Dhr. Smit betoonde nog dat hij toch echt links was en Marokkanen als vrienden had. Ja, meneer Smit ook linksmensen moeten er aan geloven, wen er maar aan.

   Like

 8. Republikein zegt:

  Net bezorgd.Pakketje,{niet door Postnl}met de pil van Drion.Wie heeft behoefte? Ik reken geen afleverings of bezorgingskosten. Slechts 1 pil de man.Voor hele families is eea notk.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Ik ben vandaag ook voor een moment uitgeschakeld ,maar zo als julie zien ben ik er weer. Jezus Was 3 dagen in de Hel geweest dat is den ik genoeg dat hij al deze Duivelse taal ook heeft leren kennen beter als de programmerers zelf.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hoe moet ik dit nou weer opvatten. Begon ik je net wat te waarderen vanwege je zinvolle bijdrages in reacties zonder je persoonlijke uitingen in geloof opvattingen.

   Like

 10. luckybee zegt:

  Ik voor mij zal daar blijven waar ik ben, ik laat me door niemand uit mijn eigen stad verjagen.

  Like

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  Zij zouden wat aan die txt van Martien Pennings hebben vanavond! Ik hoop dat ze uit hun woorden kunnen komen en dat ze uit kunnen praten zonder steeds onderbroken te worden!

  René en Mariska Smit
  27 juni, 2013
  buurterreurveiligheid
  1 reactie(s)
  René en Mariska Smit over hun besluit om vanwege buurtterreur Amsterdam te verlaten.

  De familie Smit uit Amsterdam is het zat; na intimidatie door jongens in de buurt willen ze niet langer in Nieuw-West blijven wonen en ontvluchten ze de buurt.

  Vooral de oudste dochter van de familie Smit werd slachtoffer van bedreigingen door Marokkaanse jongens. Ze werd beroofd van haar fiets en bedreigd met een pistool tegen haar hoofd. Ook drongen de jongens het huis binnen tijdens een feestje dat een van de dochters gaf, ze sloopten van alles en stalen verschillende dingen.

  Vorig jaar trok René Smit al aan de bel bij het stadsdeel Nieuw-West en de politie, volgens hem is er in de tussentijd nog altijd niks veranderd.

  René en Mariska vertellen bij Knevel en Van den Brink over de terreur en hun teleurstelling over de geringe hulp die ze kregen van de autoriteiten om de relschoppers aan te pakken.
  http://www.eo.nl/tv/knevelenvandenbrink/artikel-detail/rene-en-mariska-sm

  Like

 12. marie zegt:

  Theresa zegt het al : ” De éne helft dóet het en de andere helft grijpt niet in “. Dat is dus gewoon medeplichtigheid. En dan scheer ik iedereen over dezelfde kam, want dat is de realiteit. En vrome protesten deren me niet, ik zie de blote keizer ook al roept iedereen dat ik moet applaudisseren voor niet bestaande kwaliteiten. En tough shit voor de opinie-masseurs, te lang en te veel leugens verkocht, en nu slikken we die crap niet meer.

  Like

 13. marie zegt:

  Tjee Scarlatti, ik zag net de uitzending van Knevel. Inclusief een dominee, Carel ter Linden, die gelukkig minder dan dertig seconden had om zijn anti-repressie remedie aan de man te brengen.
  ” Ik moet straks mijn hondje nog uitlaten ” , sprak het onfortuinlijke slachtoffer. Na talloze verzekeringen dat hij beslist niemand over één kam schoor, en zeker niet stigmatiseerde. Wat een wollig en angstig gedoe om te voorkomen dat je ruiten er vannacht aangaan, of dat de niet gestigmatiseerden een brandbommetje door je brievenbus gooien.
  beschamend dat het tuig na aanhouding binnen enkele uren weer triomfantelijk door de buurt paradeert. Ook dat is medeplichtigheid , en dit keer van onze wethandhavers die de dure opdracht hebben om de bevolking te beschermen tegen kwaadaardig gespuis. Gefaald op alle fronten !

  Like

 14. Roni Thome zegt:

  Mijnheer Smit uit Osdrop was vanavond te gast bij ‘Knevel en Van den Brink’. Men kon overduidelijk zien dat de man doodsbang is. Net als in een Russische PRAVDA TV moest hij iedere woord voorzichtig selecteren en twee keer overwegen alvorens die uit zijn mond ging. Nee. Hij was niet bang voor de KGB. Hij is bang van het geïmporteerde gespuis die in zijn buurt terreur zaait en de boel gijzelt. Gespuis met noord Afrikaanse signatuur kan zo oneindig terreur uitoefenen, dankzij de houding van de Justitiële macht, overheid en (indirect) de politie. Waarom zouden deze jongeren bang zijn? Hun eigen stadsdeel Pippo-burgemeester heet Achmed Ba’adoed en Achmed is van hun ‘eigen vlees en bloed’.
  Niemand van de lezers kan voorstellen in welke hel deze man en zijn gezin leven. En hij staat er helemaal alleen voor!. De politiek-correcte houding van instanties, die de burgers moeten beschermen, zijn er gewoon niet of functioneren op een zeer laag pitje. Als een expert op dat gebied, denk ik dat er geen andere weg is, behalve uit zo’n buurt vluchten. Het concept moet worden gebaseerd op Belfast: iedere groep leeft aan de andere kant van de muur. In Belfast wonen Katholieken bij Katholieken en Protestanten bij protestanten. In de grote steden (of minder grote steden) moeten buurten of stadsdelen komen, die uitsluitend zijn bestemd voor autochtonen en aanverwanten. Willen de Mocro’s en andere Moslims plus Afrikanen in hun eigen enclave leven? Prima!. Maar zij zouden niet kunnen verhuizen naar buurten waar de autochtone Nederlanders (en aanverwanten) leven. Ook de autochtonen Nederlanders hebben recht in hun eigen buurt te leven. Ook zij hebben maar een leven en dat hoeft niet worden opgeofferd voor de multiculturele hobby van rijke Culturele Marxisten; die voor zichzelf wel goed zorgen. De verspreiding van de olievlek moet ophouden. Het is trouwens ook beter voor onze veiligheid als de boel zal exploderen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roni Thomé 00.40. uur. Klopt allemaal wat U zegt. Een opmerking van wijlen Pim Fortuyn geeft het schitterend weer, in zijn speech: DIT LAND IS HET ZAT, zei Pim ook dit over de Marokkaanse etters: “MAAR HET PROBLEEM BLIJFT! En wat heeft hij gelijk gekregen, net als Janmaat en Wilders nu. Fijne politiek in Nederland-Kots!

   Like

   • luckybee zegt:

    Dicht in mijn buurt Wielwijk in Dordrecht bouwen ze een Salavistische Moskee van Al Fath. Ik denk er niet eraan om te vertrekken, of te verhuizen dit is mijn stadt en hier blijf ik ook.De burgemeester die het toe laat heet Arno Brok van de VVD en is een pracpticerende Katholiek. Wie hem als burgemeester van Dordrecht heeft benoemd is voor mij een raadsel. Was dat Beatrix?

    Like

   • Roni Thome zegt:

    @Tom Hendrix
    Natuurlijk had Pim Fortuyn gelijk. Hij durfde dingen te zeggen die totale taboe waren. Wat Janmaat betreft: hij had een zeer scherpe kijk op de zaken die toen al mis gingen in Nederland. Hij had een blik naar de verre toekomst. Het is jammer dat deze man had zich met de zwarte weduwe, Rost van Toningen en Neo-nazi’s ingelaten. Later heeft zijn partij alle mogelijke schooiers verzamelt. Had hij dezelfde leidingskwaliteiten als Wilders en Filip Dewinter dan had zijn partij meer invloed gehad op de politiek. Wie weet? Dan konden veel rottigheden ons bespaard blijven. Maar hoe het verder zal gaan? Dat ligt aan ons; de burgers. Gelukkig hebben wij nog stemrecht en WIJ kunnen bepalen wie onze toekomstige leiders zullen zijn. Met de rode potlood (of stemmachine als die werkt) kunnen wij de hele huidige zooi naar huis sturen. Te beginnen met stemmen op anti-EU partijen, is een goede zet. De rest komt vanzelf. Waar wil is, is een weg.

    Like

 15. Jaantje zegt:

  Prachtige wijk De Aker en winkelplein De Dukaat vrij nieuw er is ruimte veel groen en de huizen zijn ook ruim en licht veelal met tuin.
  Toch is het daar niet pluis ligt tegen het Dijkgraafsplein aan en de Osdorperban zijn allemaal buurten met meer dan 70% allochtonen ook die nieuwe mooie De Aker.
  De Dukaat kwam jaren geleden al in het nieuws Samson ging toen met de buurtvaders enz meelopen.
  Heb er gewoond en ben blij dat ik er weg ben.

  Like

 16. Jean zegt:

  Het is verschrikkelijk te moeten lezen dat autochtonen, belastingbetalers dus, moeten vluchten voor allochtoon steun trekkend én wapen trekkend gespuis.
  Hoe diep én laag kan politiek gespuis toch vallen?
  Dat die huichelaarsbende liggend in dat EU gedrocht héél laag ligt bij de Europese bevolking is overbekend dé reden dat wij ook zo snel mogelijk dat misdadigersgedrocht moeten uitschakelen want dat brengt terug welvaart, veiligheid en leefbaarheid.
  We moeten wel niet vergeten die misdadigers voor een rechtbank te slepen, uiteraard geen vriendjesrechtbank maar een echte rechtbank waarbij de wil van het Europese volk gerespecteerd wordt.
  Voor mij mogen ze desnoods de dag na de uitspraak een spuitje krijgen, opgeruimd van rotzooi staat netjes.

  Like

  • Roni Thome zegt:

   @Jean
   Als het verder zo doorgaat met de Cultureel-Marxistische gedrochten die de EU bevolken en hun loopjongens in de Europese regeringen, worden wij nog op een dag ‘Sans Culotten’. Net als in de Franse Revolutie. Een Marie Antoinette hebben wij al in de Nederlandse regering; zelfs twee!…Genaamd Rutte en Samsom. Zij adviseren hun onderdanen, die bijna totaal blut zijn, om auto’s, huizen en dure spullen te kopen …Geld moet rollen en opgepot geld moet uitgegeven worden!. Echter zij vergeten dat de enige pot waar nog wat in zit, is de WC pot!!. Ja! Zij beide hebben de logica van Marie Antoinette…Als zij geen brood hebben, dan eten ze toch gebak?

   Like

 17. ruud beijer zegt:

  Geachte reageerders,dit en nog veel meer narigheid zal er komen als we niets doen.
  We moeten eensgezindt stemmen op de PVV,alleen dan gaat er wat veranderen.
  Denk ook eens na over PopNed ,een populistise omroep,geen links geleuter.
  Ik moet weer trots kunnen zijn op mijn land!!PVV!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s