4 juli: BBQ op het Binnenhof

Screenshot_28

De Euro moet worden gered, ten koste van de Nederlandse democratie, doordat het budgetrecht van de Staten Generaal is uitgehold en tegenwoordig aan Europese ambtenaren toekomt. De overheidsinkomsten worden ge-optimaliseerd, ten koste van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf, doordat de btw en accijns verhoogd is en er voor 6 miljard aan extra optimalisatie van de overheidsinkomsten aan zit te komen na het zomerreces.

De overheidsuitgaven worden gemaximaliseerd door subsidiëring van NPO, OS, CO2, ZBO’s, NGO’s, EU, EMU, ECB, JSF, ING, ABN en SNS ten koste van onze (klein-)kinderen, omdat die straks opdraaien voor de exploderende Staatsschuld die hier het gevolg van is. De Europese grootbanken worden gered, ten koste van Nederlandse belastingbetalers en depositohouders, doordat de ECB heimelijk de grootbanken van tevoren in seint als er een Zuid-Europese bank omvalt zoals in Cyprus het geval was, waardoor rekeninghouders en Nederlandse belastingbetalers de overgebleven schade kunnen betalen. De exporteurs naar Vak Zuid maken winst, ten koste van Nederlandse belastingbetalers en hun kroost, doordat twee-en-een-half maal de private winst als publieke geld aan Vak Zuid gegeven of gegarandeerd wordt door onze overheid en de ECB.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op 4 juli: BBQ op het Binnenhof

  1. Die hele EU moet zo snel mogelijk optyphen en die eurofielen in ‘onze’ regering. Het enige doel wat zij voor ogen hebben is ons straatarm te maken (want iedereen is gelijk/het moet eerlijker) om ons op die manier monddood te maken. Ze vergeten echter één ding. Mensen die niets meer te verliezen hebben zijn veel eerder geneigd om over te gaan op radicalere maatregelen tegen de gevestigde orde.

    Het initiatief is uitstekend maar ik vrees dat de burger keurig op afstand zal worden gehouden door geüniformeerde lakeien…

    Like

  2. luckybee zegt:

    Dit komt overeen met de plannen van Karel Marx, namelijk de democratie te vervangen door De Dictatuur van het proletariaat. Iedereen die van Vrijheid en democratie houden zo als ik, moeten hier tegen in opstand komen.VERDEDIGD ONZE DEMOKRATIE EN VRIJHEID.

    Like

  3. luckybee zegt:

    EGAAL OF JE GELOVIG BEN OF NIET.

    Like

  4. BertG. zegt:

    Wat Pieter ook zegt en meerdere reacties eerder hierover.
    Door het zo groots aan te pakken en het op elke site te vermelden (want er zijn weinig sites waar het niet op staan) zullen ze zeker in een straal van minstens 1KM alles afzetten. Niemand komt het binnenhof op. Ik denk niet eens het trein station uit. Zoiets als in Haren zullen ze voorkomen.
    Dus voor die vette hap kan je beter in een plaatselijke snackbar daar afspreken.
    Dat is niet negatief maar getuigt van realiteit. Dit had veel meer onderling verspreid moeten worden.
    Hoe? Dat weet ik ook niet als mensen niet meer mondeling communiceren met mekaar.
    Dat hebben ze al bereikt. Hoeveel mensen weten er nog wie er precies naast hun woont.
    Ik denk ook dat alle verlof van agentjes ingetrokken worden met een legertje ME of desnoods het leger erbij. Ga er maar van uit dat ze op alles voorbereid zijn.
    Kan je nog bozer om worden maar ze hebben hier toch echt volledig schijt aan en zullen je vertellen dat er regels en voorwaarden zijn om iets kenbaar te maken waar je niet mee eens bent.
    Hoe spijtig ook voor iedereen die met goede moed afreist naar den haag.
    Ik vind het vrij naïef als je denkt dat je een vorkje mee mag prikken daar.
    De overmacht moet wel zo groot zijn dat je ze de baas kan en daar gaan dan beslist doden en gewonden bij vallen.
    Gewapend met hooivorken desnoods. Anders zal het een dag vol frustratie worden.
    Ik hoop niet dat ik gelijk krijg maar ben bang van wel. Ik loop hier al een tijdje rond namelijk.
    Mee schreeuwen is leuk maar heeft het zin. Ze zullen het waarschijnlijk niet eens merken dat er mensen boos op weg zijn om ze wel even de waarheid te vertellen.
    Misschien als iedereen NL een complete week of langer stil legt zal werken.
    Een algemene landelijke staking. Maar wie kan het zich veroorloven.

    Like

  5. BertG. zegt:

    Ik en vele met mij waren er bij in die demonstraties tegen de atoombom, ban de bom, is er ooit eentje minder geplaatst. Laatst kwam er naar buiten dat ze er nog steeds liggen in Volkert.
    Alles wat je hier doet valt onder een soort van bezigheids-therapie.
    En aan het eind van de dag gaat iedereen weer naar huis om de voetbal uitslagen te bekijken. De volgende dag hebben ze het er nog even over hoe druk het was en vooral gezellig, ze bellen nog eens met elkaar en de dag daarna is bijna iedereen het vergeten.

    Als Turken in NL boos op erdootje zijn staan er ineens 30.000 man op straat.
    Heeft er iemand een aankondiging gelezen. Ik niet. Dat is toch duidelijk een geheel andere vorm van iets organiseren tot een massale opkomst met ze alle. Daar mee kan je ze voor het blok zetten in NL. Niet met ruim van te voren aangekondigde acties.
    Want dan zijn ze namelijk voorbereid op alles.

    Like

  6. tipo zegt:

    @Bert G
    Ja, maar hoe mobiliseer je de Nederlandse mensen, de zwijgende meerdereid, om op te komen voor hun eigen belangen en rechten, zonder er ruchtbaarheid aan te geven? Het is overigens geen demonstratie, maar gewoon een BBQ. En dat de parlementariers en de pers daar alvast aanwezig is, is mooi meegenomen. Iedereen kan daar op eigen gelegenheid proberen te komen. Ga in pak, neem een cake mee, dat is wel zo netjes als je op visite gaat. Of neem croissants mee, die staan ook symbool voor het einde van het Ottomaanse Rijk. De poging om op die BBQ te komen en verhaal te halen is al een daad op zich.

    De sneltreinvaart waarmee onze democratie, onze volkssoevereiniteit en ons geld nu verkwanseld wordt, is onacceptabel en alleen daden helpen in zo een geval. Geen idee hoe het verloopt, maar ik ga er heen.

    Like

  7. Henny Clemens zegt:

    Dat moet toch mogelijk zijn?
    Gewoon naar de Haag afreizen en verspreid en dan op een bepaald moment samen komen op het binnenhof.
    Voordeel ze worden overrompeld, en op het binnenhof, zodat ze er niet omheen kunnen, of zeggen dit op het malieveld hebben we niet gezien, of gehoord.
    Laat er één persoon op het binnenhof gewoon staan stil staan en de rest volgt.
    Of blijf allemaal thuis, maar dan ook allemaal, en niet voor een dag maar een hele week, iedereen voor een week boodschappen in huis, niet meer tanken maar even fietsen!
    Is ook goed voor de lichaamsbeweging.
    Het moet op de helaas werkslaven na doodstil zijn op de weg.
    Dus of een doodstille revolutie of een donderende op het binnenhof.
    Laten mensen hier die meer ervaring hebben dan ik maar een goed plan ontwikkelen.
    Ik heb nog nooit gestaakt of gedemonstreerd, dus doe wat en ik ga met meerdere mensen mee of blijf een week lang juist thuis.
    Zeg dat ik het mis heb, ook goed, maar laten we niet alleen maar schrijven over de ellende maar eens wat doen!!!

    Like

  8. Leo zegt:

    De kans van je leven om ook eens 1 keer uit de StaatsRuif te vreten van je eigen centen,
    geniet er van. !!
    Zij vreten ELKE dag uit de StaatsRuif van jouw centen!

    revance

    Like

  9. BertG. zegt:

    Ik was inmiddels wel nieuwsgierig hoe dit nou allemaal afgelopen is.
    Was er nou wel een bbq of ging het niet door de bbq.
    Helemaal nergens kom ik er meer iets over tegen. Heel vreemd want de actie bereidheid was overal nogal groot.
    Iemand hier misschien die er wat over kan melden.

    Like

Plaats een reactie