Gek. Veel media-aandacht voor Marokkaans tuig

Screenshot_14

Boosmaker du Jour was natuurlijk het nieuws over een gezin dat de stad uit wordt getreiterd door Marokkaans straattuig. Rene Smit en vrouw en kinderen in Amsterdam-West hebben het zo aan de stok met een zooitje criminele straatterroristen dat ze nota bene naar Badhoevedorp willen verhuizen. Liever de hel dan het voorgeborchte, dan ben je ten einde raad.

Maar de zin die het hem deed was deze: De hoofdagent van Bureau Meer en Vaart in Osdorp drukte hem toch vooral op het hart geen media-aandacht te zoeken. Een zin zo debiel dat u hem nog eens moet lezen. Komt-ie. De hoofdagent van Bureau Meer en Vaart in Osdorp drukte hem toch vooral op het hart geen media-aandacht te zoeken. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Gek. Veel media-aandacht voor Marokkaans tuig

 1. BertG. zegt:

  PVV stelt vragen over gevlucht gezin na Marokkaanse intimidatie

  Vragen van de leden Van Klaveren, Bontes en Wilders (PVV) aan de minister van Veiligheid en Justitie en de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over een vluchtend gezin voor Marokkaanse intimidatie.
  1.)
  Bent u bekend met het artikel ‘Gezin vlucht voor tuig'(*)?
  2.)
  Kunt u aangeven waarom de politie niet gezorgd heeft dat de Marokkaanse terreurplaag werd gestopt en wat gaat de politie nog doen om het tuig aan te pakken en gestraft te krijgen?
  3.)
  Hoe oordeelt u over het feit dat niet het Marokkaanse tuig is gestraft en gedwongen dient te verhuizen maar een geterroriseerd gezin dat al zoveel ellende heeft ondervonden van de situatie?
  4.)
  Kunt u aangeven op welke manier Nederland beter is geworden van de massa-immigratie, kijkend naar de criminaliteitsstatistieken?
  5.)
  Erkent u inmiddels eindelijk dat er sprake is van een Marokkanenprobleem? Zo neen, bent u bereid zelf te gaan wonen in de buurt waar het geterroriseerde gezin is weggejaagd?
  6.)
  Bent u bereid alles op alles te zetten om te zorgen dat criminelen met een dubbele nationaliteit – en dat zijn uitzonderlijk vaak Marokkanen – na denaturalisatie en straf ons land worden uitgezet?

  Gek hé, ik weet nu al alle antwoorden op alle 6 de vragen.
  NEE, NEE, NEE, NEE, NEE, en nog eens NEE.

  Like

 2. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Ik sprak eens een hoge agent van het bureau Meer en Vaart. De agent vertelde mij zonder blikken of blozen dat als een blanke in zijn wijk wat later op de avond dingen zou uitspoken die de lichtgetinten niet zinnen (in dit geval filmen) dat deze blanke dat dan hoogstwaarschijnlijk niet zou overleven. Deze agent voelde geen enkele aansporing deze misstand aan te pakken. Hij vond dat je ermee moest leren leven. Dus gewoon niet later op de avond dingen doen die “veel verzet” oproepen. Niet provoceren.
  De agent vertrouwde me ook toe dat hij zijn handelen vooral liet bepalen door sociale overwegingen.

  Kijk, dat is de kern van de aantasting van onze rechtstaat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @ Roelf-Jan Wentholt 08.14u. “Sociale overwegingen? En HIJ liet zijn handelingen bepalen? Ah, duidelijk. Dan is de man dus een “Goedmens” en handelt op eigen initiatief in plaats van volgens het boekje.Nou, fijn is dat; als zoiets bij de politie ook al een hoge post kan krijgen, weten autochtonen hoe laat het is! Dit zijn wantoestanden en het wordt de hoogste tijd dat DAAROVER Kamervragen gesteld worden! Kan niet verdommen of het helpt, IETS moet er gebeuren! Trouwens, Roelf-Jan, Dit zou je kunnen melden bij het Meldpunt Linkse Censuur. (Als je het al niet gedaan hebt.)

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, toch een lichtpuntje: Juist doordat de politie die krankzinnige raad gaf, weet heel Nederland een paar dagen later uit diezelfde media DAT ze die krankzinnige raad gaf. Averechtse uitwerking dus. Soms zijn we in Nederland toch nog minder slaafs dan het af en toe lijkt, gelukkig.
  Rest het waaróm. Vermoedelijk om dezelfde reden voor het vermijden van de woorden Islam, moslims, Marokkanen/Turken en allochtoon in de pers: Men probeert uit alle macht een hetze ‘tegen bepaalde bevolkingsgroepen te voorkomen, ook terwijl men wéét, dat die niet zonder reden zou zijn. Zelf ben je geneigd te zeggen: Hou daar maar lekker mee op; de mensen weten al lang hoe de vork in de steel zit en je roept er alleen maar meer irritatie mee op. Omdat ze dat vermoeelijk ook wel doorkrijgen, langzamerhand, proberen ze nu, de slachtoffers helemààl te laten zwijgen. Goed dat dat nu niet gelukt is. Als reactie valt er misschien iets voor te zeggen als heel Nederland voor ieder wissewasje in die richting publiciteit zou gaan zoeken. Gewoon, de media bestóken met incidenten, grote of kleine. Mogelijk, zou de overheid dan nog eens tot de conclusie komen, dat open kaart spelen verstandiger is. Ik weet het niet, maar het zou te proberen zijn.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we weer, de progressieve invloed op het beleid van Politie en Justitie. Hier is aan te merken, hoever Nederland dank zij de infiltratie, van progressieven, is afgezakt. Het duurt niet lang meer of men maakt van slachtoffers daders, en van daders slachtoffers….o. wacht, dat is allang gaande wat de moslims betreft. En de pvda kan weer tevreden zijn, toch?

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Je zult toch door dat tuig geterroriseerd worden en daarom moeten verhuizen omdat de desbetreffende criminelen niet worden aangepakt!
  En je zult in zo’n situatie maar met een onverkoopbare woning opgescheept zitten!!!
  Dan MOET je wel in de terreur-hel blijven ‘leven’…

  Gelukkig hebben lieden als ‘ons’ ‘nieuwe koningspaar’ nooit last van dergelijke problemen.
  Wat zijn we toch ‘allen gelijk’ in dit land hè?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tistochwat 9.21u. Als je dat tegenover onverschillig welke (nep)Oranjegezinde aankaart, Tistochwat, krijg je steevast als antwoord, dat die constant leven onder bedreiging van aanslagen, ontvoering en wat dies meer zij en daarom al constant onder bewaking staan.
   Het zal wel. We horen tenslotte al generaties lang hetzelfde. Jammer alleen dat de belastingbetaler via via weer voor de kosten opdraait.
   Als het zo’n aanslagpleger heel toevallig tóch eens mocht lukken, bewees hij MIJ een dienst, ook al was-ie moslim!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler om 15:13

    Wat je ook vaak hoort: “Ik zou niet met hen willen ruilen hoor!”
    Nou IK WEL!
    Al was het alleen maar omdat je nooit (geld)zorgen hoeft te hebben en niet bang hoeft te zijn voor onbetaalbare ‘zorg’ als je oud en hulpeloos bent…
    Ik kom net van mijn ouders in het bejaardentehuis vandaan en wat ben ik geschrokken!
    Het blijkt dat de hulp die ze heel hard nodig hebben, tot op de minuut is gerantsoeneerd!
    O, o, o wat heb ik ontzettend veel medelijden met onze bejaarden die als oud vuil in ‘leven’ worden gehouden…
    Dat moet toch anders! Dat kan gemakkelijk als de roversbende in Den Haag ons geld niet met miljarden tegelijk over de balk zou smijten!

    Terugkomend op die ‘oranjes’: die lui doen echt niets tegen hun zin hoor; als ze geen ‘koninkje’ meer willen spelen, vertrekken ze gewoon naar één van hun vele paradijzen. Dus zo zwaar hebben ze het niet met al die ‘koninklijke’ snoepreisjes en die overdadige in-de-watten-leggerij.

    Like

 6. Jean zegt:

  Dat is nu net wat het linkse gespuis en het kruiperig ongedierte wil nl. dat wij ons zouden aanpassen aan dat ordinair schoriemorie uit den vreemde en dan voornamelijk dat achterlijk gewelddadig barbaars islamuitschot een smeerlapperij waar wij intussen islamofobie hebben van opgelopen.
  Mensen doe uw ogen open, islam IS zoals kanker, het vernietigd alles, het woekerd en brengt veel verdriet daarom dat wij dat kankergezwel lees: islamsmeerlapperij moeten wegsnijden t/m de laatste eicel, doet de lafhartige politiek het niet dan doen wij het zelf maar opgeruimd moet die rotzooi sowieso, die haatzaai mosselketen moeten dicht en liefst afgebroken worden zodat wij nergens aan die smeerlapperij herinnerd worden. Baardapen in soepjurken en kopvoddenwijven moeten van straat geplukt worden en dadelijk afgevoerd worden richting barbaars rifgebergte want daar zijn ze thuis, niet hier.
  Was het al maar mei 2014 zodat ik kan helpen die laffe bende verraders liggend in dat EU gedrocht een trap onder hun….. te geven. Zelden zoveel lafaards en verraders in één gebouw meegemaakt.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Jean 11.11. uur. Chapeau Jean, beter had ik het niet kunnen verwoorden. We staan als Vlamingen -Belgen-, en Nederlanders voor dezelfde taak: het uitbannen van de islam in Nederland en België, en met goedwillende Europeanen, die hetzelfde denken als ons UIT EUROPA. O laat ons inderdaad het GEDROCHT EU ook maar naar de hel jagen!

  Like

 8. Tiemen Veenstra zegt:

  Rene Smit is een laffe onderdanige dhimmi, die zelfs de bedreigingen tegen zijn dochter misbruikt om de PVV zwart te maken. Ga maar lekker naar Badhoevedorp, dan kun je genieten van de herrie van Schiphol!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat alle Marxistische Partijen wel luid om de Democratie schreeuwen,maar het doel van Marxisten zijn altijd een absolute,dictatuur van de Proletariaat, waar vrijheid en democratie verte zoeken zijn.Ook hier bij ons in het Westen willen ze het hebben.
  Wie een proletarier is of een Kapitalist dat beslissen de Nomen Clatura,Bij ons zijn het Marijnisse ,Roemer, Dijselbloem,Femke Halsema ,Paul Rosenmuller,. Jan Pronk en vele vele anderen.Amsterdam hebben ze al helemaal ingenomen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Meneer de Hoofdagent kan beter een andere baan zoeken, jammer dan z’n linkse baasje (manager) waarschijnlijk achter zijn uitspraken staat.

  Like

 11. hans zegt:

  Nederlanders zouden eens keihard terug moeten slaan en de fascistische links faciliteurs nog veel harder!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s