Brandweermannen door migranten aangevallen

Screenshot_2

Vanwege enorm noodweer moest de brandweer in Herne (Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen) op 20 juni 150 (!) maal hulp verlenen. Daarbij kwam nog, dat de brandweermannen door inwoners uitgescholden en ook lichamelijk aangevallen werden.

Zoals de WAZ gisteren berichtte, zouden vooral “burgers met een migratieachtergrond” in groepen zijn opgetreden en de sowieso overbelaste brandweermannen eraan gehinderd hebben hun werk te doen. Nu wordt dezelfde brandweermannen verweten dat ze het eerst Duitsers zouden helpen. De WAZ heeft zoals gebruikelijk afgezien van nauwkeurige informatie betreffende de herkomst van deze “burgers met een migratieachtergrond”.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/feuerwehrmanner-von-migranten-angegriffen/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Duitsland, migrantengeweld. Bookmark de permalink .

7 reacties op Brandweermannen door migranten aangevallen

 1. skrheinlandmodell zegt:

  Brandweermannen aanvallen…. welke shit hebben ze in hun hoofd. Stuur dan de Marine-Commandos met de Brandweer….

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Het is toch eens te hopen dat een bromsnor eindelijk eens met het op een serieuze toon en met belerende vingertje deze “migranten” toespreekt of dat een rechter hen een fikse taakstaf geeft, dat is de enige manier waarop ze het leren! 🙂

   Like

   • felix zegt:

    Dat is veel en veel te slap Als je het hebt over “Bromsnor” denk ik meteen aan die dooie diender uit “Swiebertje”. dat zijn echt andere tijden hoor ! Belerend toespreken helpt niet meer. en ook niet een “fikse taakstraf”. Uitzetten, met alle familie erbij, dat is het enige antwoord.

    Like

 2. BertG. zegt:

  Dat staat toch ook in dat sprookjesboek van ze.
  Dat ze belangrijker zijn dan alle andere niet moslims. Dus als er hulp nodig is hebben ze voorrang. Het staat zwart op wit. Dus kan je de brandweer beschuldigen van ongelijke hulp verdeling. Discriminatie dus. Typisch iets waar de brandweer altijd mee bezig is, toch.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dus als dat soort lieden alleen al denkt te constateren, dat Duitsers het eerste geholpen worden, maken ze al amok en verhinderen ze de brandweer, zijn werk te doen! Het loopt ook de spuigaten uit! Zo kun je nog eens goed merken hoe ze juist hier in het westen over het paard getild zijn. Het is feitelijk de schuld van de Goedmensen, met al hun doodknuffelarij!

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  ……………….Nu wordt dezelfde brandweermannen verweten dat ze het eerst Duitsers zouden helpen. ………

  Ten eerste geloof ik hier helemaal niks van en ten tweede: ik vind hun beschuldiging behoorlijk hypocriet. Want laten we eerlijk zijn, moslims helpen,’op een enkele na’ alleen hun eigen volk en laten niet-moslims barsten.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Tja, zo rolt dat bij deze lichtgetinten, zij beschouwen zich als Übermenschen, want dat halen ze uit hun haatboek de koran. Dankzij het massaal binnenhalen van deze zandhappers zitten wij ermee opgescheept.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s