Hoe gaat het eigenlijk met de “Ware Finnen”?

Screenshot_01

In het jaar 2011 konden de Europese mainstremmedia de enorme verkiezingsoverwinning van de nationaalconservatieve partij “Ware Finnen” (tegenwoordig: Perussuomalaiset respectievelijk “Finnen” moeilijk negeren. Ze moesten noodgedwongen, alhoewel vaak minachtend, berichten over een klein volk in het noorden, dat het gewaagd had niet meer enthousiast rondom de EUSSR-afgoden te dansen en ook nog eigen ideeën te hebben over de verrijking door immigratie. Daarna echter werd het al heel snel stil rondom de verslaggeving over de op het politieke toneel verschenen partij  Perussuomalaiset, die met 39 afgevaardigden in het parlement zit en grotendeels de andere Finse partijen voor zich uit jaagt. Een reden om zelf eens ter plaatse een kijkje te nemen. (Een PI-News reportage met interviews en foto´s uit Helsinki en het noorden van Finland):

Al op weg naar het hoofdkwartier van Perussuomalaiset in het centrum van Helsinki struikel je over duidelijke “verrijkingssignalen”, zelfs wanneer de omvang van andere grote Europese steden zoals Londen, Frankfurt of Parijs nog lang niet bereikt is:

Screenshot_3

Screenshot_4

Screenshot_5

Screenshot_6Ook de mogelijkheid tot leuke, wellicht nogal eenzijdig gerichte, contacten zijn er in het land van de vriendelijke en argeloze “Finsen” meer dan voldoende:

Screenshot_7

Screenshot_8

In een chique oud gebouw heeft Perussuomalaiset onder leiding van haar voorzitter en legendarische spreker Timo Soini (foto hieronder):

Screenshot_9onlangs haar royale, zakelijke en aantrekkelijk ingericht hoofdkwartier in Helsinki betrokken:

Screenshot_10

Screenshot_11

Screenshot_12

waar Matias Turkkila, chef-redacteur van de partijkrant Perussuomalainen met een oplage van tot 100.000 exemplaren PI ontvangt voor een interview over de politiek van Perussuomalaiset:

 

Vooral noemenswaardig is ook nog de parlementariër van de Perussuomalaiset, Jussi Halla-aho, die door zijn zeer duidelijke ideeën over de immigratie naar Finland uitermate populair is en daarom met juridische dwangmiddelen tot zwijgen gebracht dient te worden.

Een uitstapje naar de mooie en levendige noordelijke provinciehoofdstad Oulu toont eenzelfde beeld:

Screenshot_13

Screenshot_14

Screenshot_15

Screenshot_16

ingetogen, maar vriendelijk argeloze Finnen, maar die vooral n.a.v. Midzomernacht ook weten feest te vieren:

Screenshot_17

Screenshot_18

Screenshot_19

Screenshot_20

Maar ook hier is een duidelijke Derde Wereld immigratieverrijking van praktisch uitsluitend jonge mannen van rond de 20 jaar in het stadsbeeld van Oulu niet over het hoofd te zien:

Screenshot_21

Screenshot_22

Screenshot_23

En ook hier wordt graag eenzijdig-veelvoudig vriendschap gesloten met argeloze, misschien ook iets onnozele, “Finsen”:

Screenshot_24

Screenshot_25

Screenshot_26

Screenshot_27

In het raadhuis van Oulu zijn slechts 9 van de 67 gemeenteraadsleden afgevaardigden van Perussuomalaiset, die proberen tegengas te geven tegen de dagelijkse waanzin van de Finse blokpartijen. Ondanks de midzomerfeesten is gemeenteraadslid Juha Vuorio (foto hieronder) van de Perussuomalaiset in het noorden

Screenshot_28

bereid om, na een bezoek aan de zich aftekenende problematische, maar bij lange na nog niet lijkend op die van de grote Europese steden, verrijkte wijken van Oulu

Screenshot_29

Screenshot_30

Screenshot_31

PI een interview te geven over de politieke situatie in de noordelijke provincie:

 

Verbazingwekkend, dat alleen deze partij tegen de islamitische eis van gescheiden zwemdagen voor islamitische vrouwen – in Oulu in het moderne Finland! – heeft gestemd. De rest van de blokpartijen, inclusief de zelfbenoemde Conservatieven (Kok) wilde zich blijkbaar in vooruitsnellende cultuurgevoelige gehoorzaamheid gedragen en stemde unaniem voor dit anachronisme, dat compleet indruist tegen alle Finse waarden. Met de groeten van Absurdistan.

Minder onderwerpend gedragen zich de dieren – alhoewel menigeen bezorgd verzekert dat alles een groot misverstand zou zijn, een totale vergissing en geen cultuurgevoeligheid of zelfs racisme bij de meeuwen:

Screenshot_32

Zeker geen vergissing, laat staan een toevallige naamgeving, is de inrichting van een “voorlopige Hagia Sofia” precies tegenover de Dom van Oulu:

Screenshot_33

Zou het Turkse restaurant daar, gezien de geschiedenis van de Hagia Sofia, niet ook Izmir, Antalya of Ali Baba kunnen heten?

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/was-machen-eigentlich-die-wahren-finnen/#more-337377

Auteur: Mr. Merkava

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, EUSSR, Finland, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hoe gaat het eigenlijk met de “Ware Finnen”?

  1. luckybee zegt:

    De Finnen zijn lid van de Herfomde kerk Ook daar zijn de mensen niet gelijk. wat met ze gaat worden? ik weet het niet ik kan niet in de toekomst zien.Ben niet helder ziende dat kan alleen Jezus Christus die zo wel het verleden mee heeft gemaakt als ook de toekomst.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s