Londen: Tommy Robinson gearresteerd (+ video´s!)

Screenshot_9

De politie van Londen heeft vandaag Tommy Robinson en Kevin Carroll van de English Defence Leauge bij Aldgate op de grens met de hoofdzakelijk door moslims bewoonde wijk Tower Hamlets gearresteerd.

Video:

De politie zei gisteren, dat iedereen die zou proberen door Woolwich te marcheren, gearresteerd zou worden. Vandaag werden Tommy Robinson en Kevin Carroll wegens het hinderen van de politie gearresteerd, toen zij zich op weg bevonden naar de plek waar de Britse soldaat Lee Rigby door moslims werd afgeslacht, bericht de Mirror.

Screenshot_8

Nu is het in Groot-Brittannië dus al een zaak van de politie wanneer men op de plek waar iemand is gestorven bloemen wil neerleggen. Ook zou er tijdens de mars door Woolwich geld ingezameld worden voor een jong meisje, dat lijdt aan de Ziekte van Hutchinson.

 

Ook werden de feestelijkheden ter gelegenheid van de Armed Forces Day in Luton afgezegd.

Kort daarvoor publiceerde Tommy Robinson nog een kort videocommentaar betreffende de geplande mars naar Woolwich met het neerleggen van een krans voor Lee Rigby, het inreisverbod voor Pamela Geller en Robert Spencer en zijn antwoord op een brief van Scotland Yard, die hem onder verwijzing naar voorspelbare tegenreacties verzocht om de route van de mars te wijzigen (zie mede Gates of Viena).

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/london-tommy-robinson-verhaftet/#more-338554

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, English Defence League, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

32 reacties op Londen: Tommy Robinson gearresteerd (+ video´s!)

 1. Dapper zoals Tommy het voortouw neemt!

  Like

  • BertG. zegt:

   Jack, er is niks dapper aan de geplande mars naar Woolwich met het neerleggen van een krans voor Lee Rigby. Het wordt gewoon gruwelijk verstoord om onduidelijke redenen. Zal wel iets zijn om geen zieltjes te kwetsen. Zover zijn ze daar al.
   Ook GB is over genomen met een grote zak geld uit SA. Dat is duidelijk.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Even alles eens goed bij elkaar zetten:
  Een Britse militair, echtgenoot en vader wordt door een Jihadist compleet afgeslacht.
  Amerikaanse belangstellenden die hem de laatste eer willen bewijzen, wordt de toegang tot GB geweigerd.Britse sympathisanten die hetzelfde voornemen hebben, worden gearresteerd.
  Intussen mag een notoire haat-imam het slachtoffer wèl in haatdiensten ongestraft vervloeken en belachelijk maken.
  Hoe lang zou het eigenlijk gaan duren voordat Cameron of wie dan ook in de media gaat verklaren, dat de dood van Rigby ‘enerzijds gerechtvaardigd was’ os zoiets? Zó ver zitten ze daar niet meer van af, qua opstelling…..
  Dit is niet meer of minder dan zich tegen het eigen volk keren. Wat een Godvergeten schande!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Alweer een buitengewoon schitterend voorbeeld van de ‘omgekeerde wereld’ waarin we gedoemd zijn te ‘leven’.
   Je kunt het best een criminele islamiet zijn met een grote bek, dan red je het wel.
   Dan word je zelfs verwend en gefaciliteerd op alle fronten…
   Het zijn angstige tijden voor een westerling, die onderdrukt wordt door zichzelf verrijkende landverraders/hoogverraad-plegers!

   Like

 3. Republikein zegt:

  I smell new world order

  Like

 4. Helena zegt:

  Wat zich vlak voor de arrestatie afspeelde

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Helena 22.58u. Bedankt, Helena! Het is en blijft natuurlijk jammer dat er geen ondertitels beschikbaar zijn; zeker in dit geval is het bijna onmogelijk, de conversatie te volgen en moet je maar op de mimiek en dergelijke afgaan. De finesses ontgaan je dan grotendeels. Trouwens, over die mimiek gesproken: Niemand hoeft het met me eens te zijn, maar ik heb eens met name op die politievrouw gelet en ik méénde te bespeuren, dat zij óók moeite had met de situatie. Als het aan haar persoonlijk gelegen had, -maar dan ook echt aan haar persoonlijk- had ze gezegd: Ga maar door. Maar ze hadden nu eenmaal hun instructies om de EDL uit die no go-area te houden en orders zijn orders, zoiets. Je zou de politie, overal in Europa, eigenlijk eens de kans moeten geven om, zonder risico, uiteraard, eens openhartig te vertellen hoe zij persoonlijk tegenover één en ander staan, dat kon nog wel eens voor openbaringen zorgen. (Hoewel, de keerzijde kan natuurlijk zoiets zijn als die wijkagent van Martien, enige tijd geleden -of was het Roelf-Jan? ik dacht toch Martien- “Ik weet alles van de Islam en ik heb er geen problemen mee.” Díe hadden ze bij deze arrestatie moeten hebben; lekker dociel en Befehl ist Befehl.)
   Het is voor Tommy Robinson te hopen, dat dit ‘incident nou eens wagonladingen publiciteit oplevert.

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Is dit wat politici en politie willen? Een islamstaat waar hun zonen voor de jihad geronseld en tot zelfmoordenaar gedrild zullen worden. Waar hun vaders en moeders, opa’s en oma’s beroofd en mishandeld en hun dochters/kleindochters dag in dag uit door moslimmannen verkracht, geslagen en vernederd oftewel gedood zullen worden?
    Is dat de toekomst die zij voor hun nageslacht willen!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Een toekomst vol duisternis/ geestelijke, emotionele en lichamelijke mishandelingen/ seksuele frustratie/ armoede/ leegte en economische stagnatie!

    Ik wil zo’n toekomst niet en al eens zeker niet voor mijn kind.

    Like

 5. Trucker zegt:

  Ik moet terugkomen op een eerdere reactie die ik pende waarbij ik schreef dat groot britagne het eerste land zou zijn dat aan de islamieten ten prooi zou vallen.
  De voorwaardelijke wijs ‘zou’ mag ik wijzigen in IS.
  Als een meer dan echte Britse patriot gearresteerd wordt louter om het feit dat hij niet mag gaan waar hij wil is het een vastaand feit dat de islamieten de regels uitvaardigen.
  De moedige Tommy Robinson wodrt door de politie verboden om een moment van stilte te mogen houden waar islamieten een Britse militair afgeslacht hebben en wordt vervolgens gearresteerd.
  Het heet dat een Brit daar geen pas mag zetten want dit zou “offensief” ten overstaan van de islamieten zijn…
  Hoe leggen die britse SMEERLAPPEN (excuse le mot) die de politie opdracht geven om een Brit die niet mag gaan en staan waar hij wil dit uit, waar is de media, op de BRT webstek niks te lezen (maar ik weet dat bij berichtgeving die de islamiet niet in een goed daglicht plaatst ze fluks naar de kantine gaan om koffie te gaan slurpen).
  Wie nu nog ontkent dat het de islamieten infiltranten die in de britse hogere (lees belangrijke) posten niks kunnen bewegen liegen als de pest of zijn linkse islamofiele klootzakken (excuse le mot bis), islamieten mogen ten alle tijde (TEN ALLE TIJDE) demonstreren én haatboodschappen kwaken, politie heeft niks gezien of erger gaan op de loop (LETTERLIJK) voor de horden barbaren onder het mom van “we mogen ze niet provoceren”…
  Weten de linkse islamofiele klootzakken (excuze le mot) niet dat een islamiet reeds geprovoceerd wordt door een blote enkel, door eten tijden hun ramagedram, door weet ik veel wat.
  Eén oplossing,: het leger in de islamieten wijken met de minimi (nog zwaarder kaliber mag ook maar niet effectief in besloten omgeving) en doen zoals in de Falklands waar de argentijen dachten dat ze er iets van kenden.
  Waar ik vrijwel zeker van ben is dat de Grote Dame wijlen Margareth Thatcher de islamieten GEEN cm ruimte zou gegeven hebben om van “haar Engeland” een islamieten natie te maken, net als één van de Grootste presidenten ooit Ronald Ronny Reagan spuwde ze op lafheid.

  Like

 6. Helena zegt:

  En wat ik onder de foto zette die nu als fotoshopper Londen gepost is.
  Het is nu dus heel duidelijk dat in bepaalde delen van Londen de sharia wet geldt.
  Er zijn nu officieel NO GO AREA´S voor niet moslims. Dit wordt zelfs door de politie AFGEDWONGEN!

  Like

 7. felix zegt:

  Hoelang kun je ermee doorgaan om het gewone volk de mond te snoeren?

  Like

  • Helena zegt:

   Op de facebook pagina van de EDL gonst het van berichtjes over en weer waaruit duidelijk blijkt dat ze nu ook helemaal zat zijn. Het woord WAR valt er meer dan eens.
   Het gaat daar binnenkort echt los denk ik.

   Like

  • daiyu-ninja zegt:

   felix zegt:
   29 juni 2013 om 23:29
   Hoelang kun je ermee doorgaan om het gewone volk de mond te snoeren?
   ————————————————————————————————————————
   En een volk te tarten, te provoceren, te treiteren, te bedonderen, te bestelen en te tergen.
   We zijn al tot het uiterste uitgeknepen en dan moeten we die parasieten ook nog gedwongen onderhouden en hun gewelddadige ideologie omarmen en accepteren.

   Geen enkel volk zal dit blijven slikken.
   De westelijke lij(ei)ders beroven de autochtonen bevolking van hun eigenwaarde, zelfrespect, zelfbeschikkingsrecht, vrijheid van meningsuiting en realiteitszin.
   Ze hebben de bevolking zo gehersenspoeld, dat men wat goed is als kwaad is gaan zien en andersom.

   Like

 8. Helena zegt:

  Tommy en ik vermoed Kevin ook zijn op BAIL vrijgelaten.
  Nog steeds onder de godgeklaagde voorwaarde dat ze niet naar de door moslims gecontroleerde wijk Tower Hamlets gaan.

  Like

 9. In Europe, thousands of cities already have Muslim areas. Hundreds of European cities have Islamic areas. Islamic organisations already made political demands that a handful of European areas should receive autonomy under Sharia law.
  http://www.eutimes.net/2012/07/europes-immigration-and-identity/

  Like

 10. treintrien zegt:

  Dit is zó érg!
  Ik snap hier niks van.
  Dus je wordt geslagen en dan lopen de agressieplegers gewoon door en wordt jij gearresteerd.
  Mijn bloeddruk was al ongezond hoog vandaag…
  En in het kort is het hier al geen reet beter.
  Driewerf Bah!

  Like

 11. Het is niet bepaald “the Queens English” dat al die EDL-ers spreken.
  Geen wóórd versta ik ervan.
  Helena heeft hierboven dit filmpje geplaatst: http://www.youtube.com/watch?v=mEI0TKkX9_o
  Ik zou nieuwsgierig zijn naar die twee provocateurs die in de eerste 45 seconden van het filmpje optreden.
  Het zijn geen Arabieren of Pakistani en het lijken mij geen linkse anti-fa’s.
  Mijn indruk is: politie-provocateurs.
  Die ene lange provocateur begint in te slaan op een ander lang type, de maat van Robinson met die boksersneus.
  Wat wordt daar van te voren gezegd?

  Het geheel is natuurlijk zo helder als glas: de islam maakt de dienst uit in Engeland:
  1) Een Engelse soldaat wordt afgeslacht onder Allah-hoe-Akbar in een geïslamiseerde wijk van Londen.
  2) De premier zegt vervolgens dat het niks met de islam te maken heeft, ja zelfs een belediging voor de islam is, want dat de islam helemaal bij Engeland hoort.
  3) Autochtone Engelsen die in optocht naar de plek van de afslachting willen gaan om bloemen te leggen, worden door de politie tegengehouden.
  4) Intussen worden bovengenoemde twee provocateurs opzichtig NIET gearresteerd en mogen allerlei haat-imams (Choudary) publiekelijk Engeland (en het hele Westen) ook via de media verbaal blijven bedreigen en vernederen.

  Deze dappere tactiek van de EDL brengt vooral de collaboratie met de nazislam en het cultuur-verraad van de politie en hun linkse aanstuurders naar boven.
  Beter gezegd: brengt voor “ons” naar boven.
  Want het grote punt blijft: “wij” begrijpen de draagwijdte van wat hier gebeurt, de diepte van het verraad, maar “ons” bewustzijn is een vrij geïsoleerd bewustzijn en wel om twee redenen:
  1) De media en de politiek zijn in handen van de cultuurverraders, dus het grote publiek wordt bewust onwetend gehouden.
  2) Het grote publiek WIL ook onwetend blijven, want ze zijn erg gesteld op hun gemoedsrust.

  Dit tweede punt heb ik altijd benadrukt bij de linkse collaborateurs.
  Ik heb dat genoemd: hedonisme, genotzucht, fijn-in-het-eigen-hoofd en dat psychologisch geduid als morele zelfmanifestatie (better-than-thou) van linkse idioten die verder niet zoveel presteren dan precies dat talent om het morele krukje te beklimmen.
  MAAR BIJ MIJ DRINGT STEEDS MEER DOOR DAT HET GROTE PUBLIEK OOK GENOTZUCHTIG DE SCHOUDERS OPHAALT OMDAT ZE OP HUN GEMOEDSRUST GESTELD ZIJN EN DEELS OOK OMDAT ZE BANG ZIJN SOCIAAL UITGESTOTEN TE WORDEN EN HUN BAANTJE TE VERLIEZEN.
  En dat laatste betekent weer dat er echt grote gebeurtenissen nodig zijn, waar de media, de politiek en het grote publiek niet meer omheen kunnen.
  MAAR HOE GROOT MOETEN DIE GEBEURTENISSEN EIGENLIJK ZIJN?
  Ze zijn er in geslaagd om een geschiedenis heen te gaan van 1400 jaar terreur van de islam.
  Ze zijn er in geslaagd om een wereldwijde actualiteit heen te gaan van terreur van de islam, want de teller van van islamitische aanslagen sinds de Twin Towers stond vanmorgen op 21.147: http://www.thereligionofpeace.com/ .
  En ze zijn er natuurlijk in geslaagd om de Twin Towers zelf heen te gaan en de grote aanslagen die nog volgden, bijvoorbeeld in Londen en Madrid.
  Ik zou eigenlijk niet meer weten wat er nodig is om de collaborerende politiek en de collaborerende media wakker te krijgen.
  Ik denk eigenlijk dat zelfs een full-blown burgeroorlog in Europa ze niet wakker krijgt.
  Dan zeggen ze : dat krijg je nou van dat islam-bashen.
  Ze zijn niet te redden en dus wij ook niet.

  Like

  • Helena zegt:

   @Martien. De discussie tussen Kevin (die lange) en de politie gaat over het lopen door die moslimwijk en langs die moskee. Kevin zegt “wij zijn gewoon Britse burgers die een eindje wandelen, het is niet dat we een agressieve bende zijn of zoiets”. Wat er dan precies gezegd wordt door de 2 infiltranten en door Tommy is ook voor mij niet hoorbaar.
   Verder denk ik dat ze zich hebben voorgedaan als leden van de nog redelijk nieuwe England Cymru Counter Homeland Offensive. Dat is een aparte groep die zich als doel heeft gesteld om als een soort schild tussen de EDL en de fascisten van AFD op te stellen bij protestmarsen. Die eerst genoemde groep is in ieder geval naarstig naar ze op zoek, vandaar mijn idee dat ze zich hebben voorgedaan als zijnde behorend tot die groep.

   Like

   • Helena zegt:

    Tommy legt zich er niet bij neer. Hij neemt een advocaat in de arm en heeft gezegd dat hij hoe dan ook in augustus weer een poging gaat wagen om in Tower Hamlets een protestmars te organiseren.
    De twee die handtastelijk werden schijnen volgens dit artikel gezegd te hebben dat ze
    daar niet welkom waren.
    http://www.channel4.com/news/edl-protest-tower-hamlets-august-march-mosque-woolwich

    Like

   • Helena zegt:

    Hier nog een ooggetuigenverslag van een EDL aanhangster. Zij denkt hetzelfde als jij
    Martien. Mollen misschien wel van MI5.
    By Helen Lel Gower
    I feel the need to explain a few things about yesterday. We wasn’t allowed to walk with Tommy and Kev Carroll but we were in one of the support vehicles in front of the two of them. Whilst they were both standing on the corner just before the underground station we saw those two men coming across the road and those of us in the car felt that they looked suspicious but the Police allowed them to come right up close to Tommy and Kev. I was concerned, why? because the Police had told us that we couldn’t have security because that was there job, but nonetheless they allowed two people to get right in close and walk with them so they weren’t offering Tommy & Kev any security at all. Lets play worst case scenario and they had had knives or guns that would be Tommy & Kev both in Hospital now or worse dead. Questions need to be asked why did the Police allow them to come up and get so close to them; why did the Police not move them away when asked to do so by Tommy; why were they not charged. It seems quite evident to me that the two people are lefty plants who are also paid by the Police/Government to cause problems, it has been reported on the Casuals page that they are MI5 moles and I don’t know if that is correct but it all looks very suspicious to me and the Gold Commander was an absolute disgrace, didn’t have a bloody clue. Rant over sorry but I had to say it.

    Like

 12. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  De nieuwe situatie is dat moslims in hun eigen wijken hun eigen regels bepalen.
  Voila: Beirut.

  Dit is in wezen in Nederland ook al zo. Nederlanders zijn alleen minder vechtlustig dan Britten. Als nu in Engeland de pleuris uitbreekt dan weet je waar de overheid en de politie staan en dan weet je dus vantevoren dat de anti-islam*** beweging dit gaat verliezen.

  Is in Nederland ook precies zo.

  Breivik is van dit soort waarnemingen gek geworden. Het is ook echt om gek van te worden. Omdat de kern is dat de meest prachtige Westerse waarden die ons en de wereld niets dan goeds hebben gebracht, achter elkaar bij het vuil worden gezet.

  Door mensen die beweren de Westerse waarden te verdedigen.

  ***Ik zeg “anti-islam” maar het is eigenlijk de beweging voor de vrijheid van meningsuiting, voor de vrijheid van geweten en voor de gelijkheid van allen voor de wet.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roelf-Jan Wentholt 06.39. uur. De laatste zin van uw betoog is zo helder als glas.
   Als de islam de macht zou hebben/krijgen, is het gedaan met de vrijheid van geweten, en gelijkheid voor allen voor de wet. Ik vind het een grote schande, dat van links tot rechts in de politiek, de muzelmannen in het zadel worden gehouden. Ja, gek zou men ervan worden Roelf, als men het al niet is.

   Like

 13. Blair heeft in zijn 3dubbele ambstermijn de UK vol laten lopen met Paki’s ea allochtonen, miljoenen die zich zeer voorspoedig voortplanten op Britse bodem. Omdat het over het algemeen slecht onderwezen horden zijn die kansloos zijn op de reguliere Britse arbeidsmarkt is er veel armoe onder hen. Want ze waren al niet de kansrijksten in eigen land en in west-europa zijn ze volledig kansloos. Cameron is zeer beducht dat hij ‘banlieu’ toestanden krijgt en laat de politie de democratische rechten van EDL burgers vertrappen omdat hij als de dood is dat er op de lange tenen van de Paki jihadisten wordt gestaan door de witte engelsman. Zo ver is het nu gekomen, de Britse regering gegijzeld door een 10 miljoen immigranten die ze nooit hadden moeten binnen laten. Dit kan alleen maar uitdraaien op burgeroorlog, en hoe langer de economische crises duurt des te sneller zal de vlam in de pan slaan. Niet alleen in de UK, ook, Frankrijk, Zweden en zelfs Duitsland en Nederland zijn gewaarschuwd met hun veel te groot immigranten quotum

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Diep respect voor het moedige optreden van Tommy Robinson en zijn EDL.
  Een voorbeeld voor Nederland.

  Like

 15. Helena zegt:

  Nog meer ongelooflijk nieuw uit Engeland. Twee christenen (1 ex moslim) uit Amerika waren in een moslimbuurt boekjes aan het uitdelen (evangelisatie flyers o.i.d.). Ze zijn daar door de politie weggestuurd en gesommeerd niet meer terug te komen omdat ze zich schuldig maakten aan
  “HATE PREECH”
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1023483/You-preach-Bible-Muslim-area-What-police-told-Christian-preachers.html

  Like

 16. baksteen zegt:

  Echt slim pakken ze het niet aan, kort discussie voeren met de politie best maar niet bezig blijven.
  Ga dan het Britse volkslied en andere nationalistische liederen zingen en loop trots en rechtop door, laat je zingend arresteren en op de grond duwen door de politie, dat dringt veel dieper door bij de gemiddelde burger en de politie die daar rond loopt en gewend is in de houding te gaan staan als ze het volkslied horen. Of scandeer een naam, Thatcher of Churchill. Koppel de beweging aan de positieve kant van het Britse nationalisme en een tijd waar ze trots op kunnen zijn.

  Like

 17. vanhetgoor zegt:

  Het wordt tijd dat wij eens gaan bedenken hoe wij het tij kunnen keren.

  Net als een koe met zijn staart zwiept om van de strontvliegen af te komen, net als een chirurg het mes hanteert om de kanker weg te snijden, zo moeten wij de islam uit de beschaafde wereld verwijderen. Feitelijk mag nergens ook maar een restant van de islam overblijven, overal is de islam even schadelijk. Het is ontmenselijkend en het is een misdaad. Het enige doel dat de islam heeft is een systeem in stand te houden van hoe men geld laat stromen van mensen die werken naar beroepsmoslims toe. Een ander doel is er niet, geen van de leugens in de koran komt ook maar in de buurt van bewijsbaar zijn.

  Wij, een kleine selecte groep weten dat de islam een verachtelijke vorm van misdaad is. Maar het grootste gedeelte van de mensheid weet er niets van en kan het ook niet schelen. Ik denk dat wij er aan zouden moeten werken om de waarheid over de islam bij grotere groepen mensen bekend te maken. Hoe bereiken wij nu de grote massa? De kranten, de radio en de TV zijn verziekt door de aanwezigheid van een vijfde colonne aan landverraders. Tevens zijn veel van de media feitelijk eigendom van het Arabische grootkapitaal. Die olie-dollars moeten toch ergens in geïnvesteerd worden!

  Like

  • Lucky9 zegt:

   Je eerste zin is veelbelovend maar een antwoord geef je niet alleen redenen en excuses.
   Er zou georganiseerd voordrachten kunnen gegeven worden, maar de kans is groot dat je dan alleen publiek aantrekt dat al geïnformeerd is. Schooldirecties zullen niet zo maar bereid zijn om mee te werken.
   Daarom dit voorstel: het oprichten van een fonds dat gratis tickets voor festivals en popconcerten verloot voor al wie islamkritische voordrachten en seminaries bijwoont zonder te provoceren.

   Like

 18. Jan zegt:

  Politie tegen Tommy Robinson: “Als je via Twitter reageert op doodsbedreigingen tegen je, slaan wij je weer in de boeien. Mensen raken er gespannen door”

  Like

 19. Jan zegt:

  Our crippling fear of the truth

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s