München: asielbedriegers willen “sterven”

Screenshot_31

Na andere steden wordt er op dit moment door knalrode vogels uit de communistische scene een hongerstaking met asielbedriegers georganiseerd, opdat we huilen, hen opnemen en ons leven lang voor ze betalen. Het is echter bijna het kenmerk van een asielbedrieger dat hij beweert in zijn thuisland met de dood te zijn bedreigd en dat hij daarom naar Duitsland zou moeten komen. Wanneer er nu dus van die leugenachtige types hier naartoe komen en d.m.v. een hongerstaking zogenaamd willen sterven, dan zouden ze logisch bekeken toch gewoon thuis kunnen blijven om daar te sterven? Waarom dan die lange reis?

Screenshot_32

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/munchen-asylbetruger-wollen-sterben/

Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Afrika, Communisme, Duitsland, Groenen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

31 reacties op München: asielbedriegers willen “sterven”

 1. gielah zegt:

  Het meest verbijsterende vind ik altijd de uitdrukking: “Geen mens is illegaal”.
  Dat kan alleen maar kloppen, als alle wetten zouden zijn opgeheven.

  Like

  • Jan zegt:

   De linksmens herhaalt deze uitspraak niet als iemand ’s nachts zijn inboedel ophaalt, dan is die illegale woningbetreder een inbreker die toch echt niets anders doet dan ‘verdeling van inkomsten’, ‘de sterkste schouders dragen de zwaarste lasten’.
   Het punt waar het om gaat is dat het parasitaire linkse volk ons laat opdraaien voor de oplichters. Dat zou anders zijn als de uitkering van een linksmens naar een ‘asielzoeker’ zou gaan, of dat de helft van het inkomen van links werkend bvolk naar asielzoekers zou gaan en dat zij verplicht zijn woonruimte af te staan voor de zielegerd.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Alle wetten opheffen ten gunste van die gelukszoekers blijft de grote wens van de partij van de allah. U en ik zullen zich verplicht moeten houden aan de Nederlandse wet, terwijl gelukszoekers daar een handje mee mogen lichten. Deze ontwikkeling is al in gang gezet door overheden en rechtbanken die voornoemde gelukszoekers als goden behandelen. En nu een voorbeeld. Mijn dochter ontmoete een man die haar verklaarde uit Siera Leone te komen. Hij verklaarde vluchteling te zijn voor oorlogsgeweld, terwijl hij S. A. als naam opgaf. Toen na verscheidene jaren onze overheid pas ontwaakte, en door controle bleek dat hij zowel een valse naam alsmede een valse identiteit had, ging hij terug naar zijn werkelijke ??? geboorteland Nigeria. Na verloop van tijd kwam hij terug met een nieuw paspoort met zijn werkelijke ??? naam; H. E. De overheid trapte er alweer in ! Vervolgens is mijn dochter zo dom geweest om met hem te gaan trouwen, en ze verhuisden van Nederland naar Belgie, en namen de Belgische nationaliteit aan. Mijn dochter heeft 3 kinderen van hem. Soms maak ik mij grote zorgen om mijn dochter daar zij te goed en goedgelovig is en niet naar onze raad wil luisteren, want haar man spoort volgens ons niet in meerdere opzichten.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dus ondanks dat de eerste kennismaking al vol met leugens zat, is ze er toch ingetuind.
    Eerst uit Siera Leone met valse naam en toen ineens uit Nigeria met een andere naam. Was voor haar dus geen enkel probleem een beetje liegen als het je beter uitmaakt.
    Dan vraag je er bijna om, om in de zeik genomen te worden.
    Heftig allemaal als dat in je familie gebeurt. Heb je zo je best voor gedaan.
    Zijn de buiten vrouwen al bekend. Dat hoort er ook bij. Doen ze ook niet moeilijk over.
    Ja, je kan je kinderen moeilijk dwingen. Wat er niet in gaat, gaat er niet in.

    Like

 2. BertG. zegt:

  Kan nergens een reden uit het verhaal halen wat ze tegen houd. Mij hebben ze er niet mee.
  Ja, wat er al staat. Dat ze dood willen omdat ze met de dood bedreigt worden in hun eigen land.
  Inderdaad zonde van de moeite om dan hier te komen. Of zijn de begrafenissen hier beter geregeld. Maar om daar voor nou helemaal naar hier toe te komen.

  Like

 3. Jean zegt:

  Hoe kunnen we ze helpen de daad bij het woord toe te passen?

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Mischien door aanschaffen van vurehouten doodkisten en hen dan uitnodigen er in te gaan liggen. Dat scheelt een hoop werk.

   Like

  • BertG. zegt:

   Opsluiten en geen aandacht meer aan geven. Net zolang negeren tot dat ze smeken om terug te mogen gaan. De eerst volgende laat het dan wel uit ze hoofd om zulke trucjes uit te halen en hier heen te komen. (hoop ik)

   Like

 4. BertG. zegt:

  Dit soort acties proberen ze toch ook regelmatig in NL.
  Is er eigenlijk al ooit iemand dood gegaan door honger staking in NL? Weet iemand dit.
  Wees dan een echte kerel en doe een beetje meer je best en hou het vol. Zo schiet het niet op.
  Elke toegeving aan chantage is anders een overwinning waar ze verder mee kunnen dreigen.

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   We moeten niet vergeten, dat deze (nouja) mensen uit een abba (bedel) cultuur komen en waar zij gewend zijn om door blanken onderhouden te worden. In veel landen in Afrika hebben zij de blanke boeren verjaagd en nou is er geen voedsel meer. Hetzelfde gebeurd in Zuid-Afrika waar blanke boeren op een grote schaal uitgemoord worden. Ook trekken veel boeren op uitnodiging naar omringende landen waar zij meer dan welkom zijn. Daar krijgen zij gratis land, als zij maar voedsel produseren.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ja, dat blijft vreemd. Mensen uit Afrika die verder dan 1 of 2 dagen vooruit denken.
    Een heel vreemd bijna aangeboren zeer kort termijn geheugen blijken ze te hebben.
    Ze blijven steeds hun eigen toekomst vernietigen omdat ze allemaal de baas willen zijn en niks willen doen. Dus niemand doet meer wat. Iedereen wacht af en schiet wat in de rond met ze gesponseerde AK47 namens de EU om de Arabische lente te vieren.

    Like

  • Lucky9 zegt:

   In het onland.be ook reeds enkele jaren geleden toegepast. Het is gewoon chantage met de hoofdzakelijke bedoeling gedurende een paar weken de publieke opinie te kunnen gijzelen op het journaal. Ze kropen hier ook eens in de cabine bovenaan een bouwkraan en klauterden uiteindelijk naar beneden in plaats van te springen. Dat waren ook hongerstakers.

   Like

 5. Jan zegt:

  Asielbedriegers willen “sterven.
  “Bitte, nur keine Hemmungen”

  Like

 6. luckybee zegt:

  Marxisten van welke couleur ook zijn niet onze vertegenwoordigers maar onze vijanden , hun doel is niet de democratie maar de dictatuur van het Ploretarisme. Dat is onvrijheid voor iedereen dat niet tot de Nomen Clatura behoort.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Munchen is nog steeds stevig in dehand van de SPD als ik me goed herrinnert.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Gielah 10.02
  Het zit hem inderdaad in de wetten.
  Er moet een wetgeving komen die de realiteit behandelbaar maakt.
  Er zijn mensen (je weet wel, van die levende wezens) die om hun moverende redenen zich in Europa ophouden zonder daar toestemming voor te hebben.
  Laten we aannemen dat het waar is dat ze gevaar voor hun leven lopen als ze teruggestuurd worden naar hun land van oorsprong.
  Ze kunnen niet blijven want dat betekent de deur open zetten voor de rest van de wereldbevolking. Dus moet er een oplossing gezocht worden.
  Dan moeten we een wet hebben die het mogelijk maakt deze wezens te DEPORTEREN naar een oord waar ze kunnen verblijven en waar ze zich nuttig kunnen maken (desnoods onder dwang).
  Ze zijn vrijwillig gekomen (uit nood????) – ze zullen dan – helaas – onvrijwillig moeten gaan!
  Er moet ergens op deze planeet een oord te vinden zijn waar deze wezens neergezet kunnen worden. In plaats van de ellende van het repatriëren kan beter gezocht worden naar een mogelijkheid van HERVESTIGING!
  Dat zou zelfs een vorm van kolonisatie kunnen zijn, waar de voorwaarde geldt dat wie niet werkt niet zal eten.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Misschien kunnen we ze beter op een of andere verlaten zandbank zetten als ze dan toch zo graag doodgaan.

  Like

 10. star zegt:

  Lekker laten staken en volhouden dan he? Hier gaan ze na de ontvangst van een status maanden op vakantie in het land wat hen zogenaamd met de dood bedreigde en zo lang de werkenden het nog betalen kunnen alle Groenen+ De PVDA de andere kant op kijken. We weten immers toch dat er ook heel veel banen aan deze industrie vast zitten? Dus als zij terug moeten dan is er minder werk. Dus laat ze maar staken, geen een hield dit vol, dus wachten we maar af.

  Like

 11. skrheinlandmodell zegt:

  Met ons aan de macht, komen er een Nurenberg 2.0 en Arbeidskampen voor Volksverraders ! http://www.hansaseminar.zxq.net

  Like

 12. Ad de Koning zegt:

  Als ze zichzelf willen uithongeren, ik zou zeggen : eigen keus, maar ik denk dat het wel mee zal vallen. Gewoon meteen terugsturen en niet toegeven.

  Like

 13. Helena zegt:

  Ben het eens met de uitspraak “geen mens is illegaal”. Echter zijn AANWEZIGHEID ergens kan wel degelijk illegaal zijn. ALLEMAAL z.s.m. terug naar land van herkomst.

  Like

 14. Henny Clemens zegt:

  Het enige wat dood is gegaan in de hongerstaking hier is de staking zelf, ik heb er niets meer van gehoord.

  Like

 15. Jade zegt:

  Men zou ze een handje kunnen helpen met de pil van Drion.
  Maar dat gebeurt niet, want het personeel van de zieligheids-
  industrie ziet nou eenmaal de gang naar de UWV niet zitten.
  Met andere woorden, de import blijft doorgaan tot de vlam in de pan slaat.

  Like

 16. beny zegt:

  alsof europa het enige paatsje op aarde is waar ze terecht kunnen,enfin,zo probeert de mainstream media ons toch te doen geloven.het midden-oosten en afrika is nog niet overbevolkt zoals europa en daar zijn nog tal van economische mogelijkheden waarvan de markt hier al jaren verzadigd is.bovendien kunnen ze daar volkomen gelukkig volgens de islam leven ipv zich hier dag in,dag uit te frustreren in de westerse decadentie,met uitzondering van de westerse sociale zekerheid uiteraard.

  Like

  • BertG. zegt:

   Nee, europa is niet het enigste plekje op deze Aarde.
   Maar hier is wel alles gratis en ergens anders niet.
   En je kan je nog steeds net zo uitleven als je altijd gedaan hebt. Met je eigen islam wetjes. De rest past zich wel aan. Dat blijkt wel.
   Daar hebben we het de hele dag over hier en hoe dit te stoppen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG 16.41. uur. Ze komen inderdaad hier naar toe, omdat alles voor deze zogenaamde zieligen GRATIS is. En niet te vergeten, de progressieve ZIELIGHEIDSINDUSTRIE en het monster MALMSTRÖM van de rode EUSSR, die gezamenlijk eraan werken iedere zogenaamde ZIELIGE MENS ter wereld hier naar toe te halen. Het is net een zwerm sprinkhanen, zitten ze in ons land, vreten ze de hele sociale zekerheid op, en trekken dan verder om hetzelfde kunstje elders ook te flikken. Het is om gek van te worden, en WIJ moeten steeds meer betalen voor onze levensbehoeften, omdat deze uitvreters meeliften over onze rug. Maar MARX RUTTE en SAMZWAM vinden dat geen probleem hoor. Socialisten zijn het, niets anders!

    Like

 17. koddebeier zegt:

  Sterven ??? Ga je gang, zou ik zeggen.
  Socialisten en Gutmenschen zijn het kankergezwel van onze moderne maatschappij.

  Like

 18. peter selie zegt:

  Maar dan was het toch niet nodig om ons lastig te vallen, dat hadden ze gewoon thuis kunnen doen!
  Het is pure chantage om een verblijf af te dwingen!

  Like

 19. Pingback: Asielbedrog München: politie ontruimt Rundermarkt | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s