Dat is schrikken. Turkse coup in Feijenoord

Screenshot_17

Nee fucking maar. Er is sprake van Turks cliëntelisme en belangenverstrengeling in de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord. Je verwach..argh dat is dus al jaren bekend. Leuk hoor, dat er een BING-rapportje uit is waarin dat bevestigd wordt. Maar we kunnen niet eens meer spreken van een beerput, eerder van karren vol gier die al jarenlang openlijk uitgesproeid worden terwijl iedereen maar een beetje dom staat te kijken en denkt van, hm, stinkt best wel. Hier, in 2010 BINGde Carel Brendel het hele verhaal al. Zaken die over een paar jaar ook niet blijken te kloppen na onderzoek door een duur bureau: de Moslimomroep (deel 2). De Arnhemse Turkenpartij. De ‘gelegaliseerde’ Moskee-internaten. Het klokkenluidersslopen door PvdA wethouder Karakus. Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO). Wij herhalen: het CMO heeft politieke invloed zonder mandaat van kiezers, praat mee over subsidies en is/was van onder andere de door Koeweit aangestuurde Moslimbroeder-infiltrant Elforkani, de Ibn Ghaldoun-muppet Ayhan Tonca en Kursat Bal van de eerder genoemde Arnhemse Turkenpartij.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Dat is schrikken. Turkse coup in Feijenoord

 1. Jan zegt:

  Elforkani, de volgevreten en brouwende reismakker van de even vol en vetgevreten Felix Rottenberg:
  Felix Rottenberg is anti-islamofoob en dús krankzinnig
  https://ejbron.wordpress.com/2013/06/23/felix-rottenberg-is-anti-islamofoob-en-dus-krankzinnig/

  Imam El-Forkani helpt Amnesty bij het liegen over de islam
  https://ejbron.wordpress.com/2013/06/15/imam-el-forkani-helpt-amnesty-bij-het-liegen-over-de-islam/

  moslims met gespreksleider Yassin Elforkani
  http://tora-yeshua.nl/2013/05/gezellige-discussie-over-de-ware-jihad-moslims-met-gespreksleider-yassin-elforkani/

  Like

 2. Jan zegt:

  “Turkse coup in Feijenoord”

  Ach gut. Dat deden de roden zelf bij de gemeenteverkiezingen enkele jaren terug waarover Brendel schreef. Men vond toen lege stembussen terug in de struiken en in het verkiezingslokaal kregen de vakkrachten instructies hoe zij moesten stemmen en waar zij het hokje van de roden rood dienden te maken. Dat het rood een voorteken is van bloed hebben de socialisten tot de dag van vandaag niet door, wat een duidelijk teken is van gangreen van de hersenen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dan durven de oude politieke partijen nog te zeggen, dat ISLAMISERING tegen gaan geen onderdeel dient te zijn van het regeringsbeleid: zie Motie Halsema. Sluipenderwijs infiltreren de moslims in alle geledingen van de samenleving, en nemen alles over. Men kan zeggen wat men wil over de PVV, maar alleen zij, en de SGP zien het GEVAAR!

  Like

 4. Hans zegt:

  Het NL volk heeft nog lang niet genoeg geleden. Het is daarop wachten. Zorg wel dat je een eind hout of Hockeystick hebt klaar staan. Meer heb je niet nodig voor dat laffe tuig. Als de hel losbreekt, eraan beginnen en niet meer stoppen tot ze opgerot zijn.
  De islamieten en de roden moeten simpelweg het land uit. Overgoten met varkensbloed en afgewerkt met pek en veren. Er resteert echt geen andere oplossing meer.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Wij sturen ze terug naar Centraal Asie, waar ze vandaan kwamen.Jammer voor die Chinesen , maar wij hebben dan onze rust hier in het Westen.En herbenoemen Istanboel terug naar Constantinopel.Dan kunnen wij in Anatolie zonder moslims vacantie nemen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @luckybee 16.16. uur. Strak plan Lucky, en de chinezen zijn zo klaar met dat moslimtuig, die maken daar heel korte metten mee! Daar zijn het geen watjes of slappelingen, china pakt het rigoreus aan, wat bij de muzelmannen het beste uitkomt.

   Like

   • luckybee zegt:

    Juist ja ze zijn zo wie zo aan het oprusten, ze kunnen dan de nieuwe wapens aan de Turken testen.En wij moeten dat geen bloed zien dat vergoten wordt.Mischien de plannen van hem daar boven? wie weet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s