Kandidaat van Marine Le Pen behaalt sensationele 46,2%

Screenshot_7

Bij herverkiezingen in het kiesdistrict Villeneuve-sur-Lot kon de pas 23-jarige Etienne Bousquet-Cassagne van het Front National een groot succes boeken. Al in de eerste verkiezingsronde haalde hij met 26% de socialistische kandidaat in en verbeterde zijn resultaat uit 2012 met 10%. In de beslissende verkiezingsronde kon de door Marine Le Pen ondersteunde jonge politicus zelfs 46,2% van de stemmen winnen en werd door de kandidaat van de conservatieve UMP, Jean-Louis Costes, op het nippertje verslagen. De extra winst was nog eens 20%.

Voor de in 2014 plaatsvindende Europese en gemeenteraadsverkiezingen in Frankrijk is dit voor het Front National een bemoedigend signaal. De socialisten onder staatspresident François Hollande brokkelen af en de UMP komt als oppositiepartij niet echt van haar plek.

Marine Le Pen wordt een echt alternatief

Nog bestaat er een overeenkomst tussen de socialisten en de UMP dat men in de tweede verkiezingsronde de kandidaat van de ander ondersteunt tegen de kandidaat van het Front National. Deze alliantie is echter vooral bij de UMP steeds minder populair, omdat velen hierin een beperkte actieradius tegenover de socialisten bij toekomstige verkiezingen zien.

Omgekeerd krijgt het Front National steeds meer instemming en het aantal tegenstanders van Marine Le Pen neemt af. Het aantal Fransen dat Le Pen strikt afwijst, is gedaald van 62% naar 51%.

Screenshot_8

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0013266-Marine-Le-Pens-Kandidat-erzielt-sensationelle-462-Prozent

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk. Bookmark de permalink .

18 reacties op Kandidaat van Marine Le Pen behaalt sensationele 46,2%

 1. luckybee zegt:

  Ze zal het zwaar hebben want Papa Le Pen was wel degelijk een collaborateur van de Nazi’s, waarschijnlijk een aanhanger van de verader Marschalk Petain.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Luckybee 16.21u. Mag zijn, maar waarom dat Marine nog aanwrijven? Jean-Marie is dementerend en weggestopt in zijn villa. Marine heeft van het FN een volwaardige nationalistische partij gemaakt. Een nieuwe start en ze VERDIENT het dat de koers van haar vader nu vergeten wordt!
   En zwaar? Zij? Ja, als je het verleden van haar vader te pas en te onpas oprakelt! Het mens is een kanjer! (En als IK dat zeg van een vróuw méén ik het, geloof me!)

   Like

  • Lucky9 zegt:

   Graag het juiste vers luckybee!

   Like

  • Theodoor zegt:

   Juist daarom! Marine le Pen is echter het enige alternatief voor de Fransen en ook vanuit “Europa” gezien is zij nog de enige partij waarop je nog kunt stemmen als je nog een beetje je verstand kunt gebruiken, toch?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theodoor 23.59. uur, op 30/6. Juist, en bij ons in Nederland op Wilders en de PVV.

    Like

 2. Leo zegt:

  Eens zal de WERKELIJKHEID overal zegevieren.

  Like

 3. Jean zegt:

  Het komt stilaan op zijn pootjes in heel Europa, de lafaards en verraders zullen het geweten hebben en de rekening krijgen ze voorgelegd een rekening die ze zullen betalen, zeker weten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jean 17.57. uur. Helemaal mijn ding, dat de verraders hun verdiende loon zullen krijgen. Prima resultaat en gelukwensen van mij voor het Front National. Vive la France!

   Like

 4. Trucker zegt:

  Marine Le Pen is de volgende presidentskandidate en indien de media niet links én multikul zou zijn was ze de volgende president na die linkse Nationaal Socialist hollande die, nog meer dan dan de oplichter sarkozy een schande is voor Frankrijk.
  Het enige verschil met de media in pelgie is dat bij de verkiezingen in Frankrijk ELKE politieke partij DEZELFDE (gechronometeerde) spreektijd krijgt en dus niet zoals in koning NAR uit laken zijn speeltuin naar goeddunken van de regisseur die of die partij uberhaupt wel of net niet naar de studio mag komen.
  Natuurlijk is het buiten de verkiezingen voor het Front National veel moeilijker om op het scherm te komen want dan zijn er geen richtlijnen, en kunnen de media net als in pelgie volop sturen en weglaten wat ze willen.
  Marine is een intelligente vrouw die de fouten van haar vader niet zal maken en met de steeds groter wordende problemen met de islamieten een zeer reële kans maakt om als eerste vrouwelijke presidente in het Elyzee te huizen.
  Ik hoop het voor haar, voor Frankrijk én voor de positieve “fall out” (kan eventjes geen goede Nederlandse uitdrukking vinden) in de omringende landen ; pelgie, Nederland, Duitsland en verder.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   “”Fall out”” is fantasievol en met verve bedacht, maar een goed alternatief Nederlands woord zou nederdaling of neerdaling kunnen zijn. Overwaaien zou ook nog kunnen.

   Like

 5. skrheinlandmodell zegt:

  De Think-TAnk TERRA NOVA die de PS coach had leterlijk gezegd : ”Laat de franse werkers vallen en speel de Muslim & Migranten Vote… hopelijk zal de PS daarvoor boeten !

  Like

 6. Trucker zegt:

  luckybee zegt:

  30 juni 2013 om 16:21

  Ze zal het zwaar hebben want Papa Le Pen was wel degelijk een collaborateur van de Nazi’s, waarschijnlijk een aanhanger van de verader Marschalk Petain.

  “…collaborateur van de Nazi’s…”

  Euh hoe komt dat ik daar nog NOOIT iets heb over gehoord en ik meen, naar men bescheiden mening toch redelijk goed geinformeerd te zijn, zonder ook maar éne poco media berichtgeving trevolgen want dat is DESINFORMATIE.
  Graag bronnen van deze ONZIN.
  Als ik niet beter zou weten zeg ik dit is de praat van een LINKSE MULTIKULLE infiltrant die wil stoken.
  Nogmaals graag de bron van deze ONZIN.

  Like

 7. Helena zegt:

  Geweldig bericht. Zou het balletje dan heel misschien toch nog anders gaan rollen?

  Like

 8. wout eenhoorn zegt:

  En de zeperd van de socialisten in deze verkiezing waarin ze zelfs de tweede ronde niet haalden had wel wat breder uitgemeten mogen worden.

  Like

 9. Jan zegt:

  Marine Le Pen: France plagued by bankruptcy & mass immigration

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s