Trouw: moslimkindjes zijn nou eenmaal achterlijk

Screenshot_10

O neen toch? Wat lezen wij nu, worden migrantenkinderen continu aangespoord om net zo autonoom te denken als hun autochtone klasgenootjes? O. Mijn. God. Dit moeten we niet laten gebeuren met ons allen. Straks krijgen we nog dat allochtone kindertjes waarden als vrijheid, zelfstandigheid en ruimdenkendheid gaan omarmen. Vrijheid, zelfstandigheid en ruimdenkendheid zijn helemaal niet geschikt voor kleine buitenlandertjes, volgens dit bizarre stukje betuttelracisme van Leonie Breebaart. Bovendien, vrijheid en zelfstandigheid zijn ook maar een geloof, en de aanhangers daarvan sluiten mensen buiten, aldus dhimmiemevrouw Breebaart. Leonie. Malle meid. Dat doen ze zelf he, dat buitensluiten. Met hun aparte regels en aparte scholen waar zelfopgelegde vrijheidsbeperkingen gelden en waar ze hun zelfstandigheid inruilen voor afhankelijkheid van een kwaadaardig sprookjesfiguur.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Trouw: moslimkindjes zijn nou eenmaal achterlijk

 1. Nee, zo jong als ze op de foto oogt is ze niet meer, mevrouw Breebaart.
  In de jaren 1990 toen ik nog wel eens voor Letter & Geest van Trouw schreef en toen Jaffe Vink daar nog de scepter zwaaide, was ze de verzorgster van de illustraties bij de artikelen.
  En nu is ze dus inhoudelijk aan de gang gegaan.
  Ze weet inzake de islam dus blijkbaar helemaal niks.
  Dat is op zich al erg, maar zelf als je dat buiten beschouwing laat is haar redenering nóg tenenkrommend: vrijheid en zelfstandigheid zijn van die toevallige normpjes die we niet aan anderen moeten willen opleggen.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   …………..vrijheid en zelfstandigheid zijn van die toevallige normpjes die we niet aan anderen moeten willen opleggen………………..

   Mensen die dit zeggen zijn juist degenen die in volle teugen van de vrijheid genieten. Maar als ze zelf onder de islam zouden moeten leven dan zou het al heel snel hulie huilie boehoe worden. Want weg vrijheid. Weg zelfstandigheid. Weg gelijke rechten. Weg menselijkheid. Weg geweten.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Wat is er nou zo erg aan moslimscholen?” Trut. Alsof ze dat zelf niet zou kunnen weten, als ze haar ogen en oren -zeker de laatste tijd- beter de kost gegeven had. De laatste alinea van Mw. Breebaards briljante multiculti-stukje spreekt trouwens eveneens boekdelen:”…….zoals kinderen van orthodoxe Joden, bevindelijke Christenen en libertijnse creatievelingen ook nog steeds hun eigen scholen hebben.” Inderdaad, Dame, maar ter uwer informatie: Geen van deze drie groeperingen onderwijzen hun leerlingen volgens het principe van de Sharia, met andere woorden: met latente haat voor hun westerse leefomgeving. Dat maakt het islamitische onderwijs nu juist zo….tja, zo uníek, mevrouw Breebaard. -Maar dan bepaald niet in positieve zin. Als de Islam nu een geloof was als alle andere….Maar dat is dan ook, wat U zo graag wilt geloven, nietwaar? Dat er in wezen geen verschil is, geen dreiging, geen zucht tot onderwerping van niet-moslims, Néé…… En waar u tóch iets dreigt te bespeuren, wendt U haastig uw blik af. Zo komt U ook tot het schrijven van deze onzin-artikelen.
  Typerend trouwens, voor iemand die een hoofddoek-draagster tot haar vriendinnen rekent. Pas aar op: Als het tot onlusten, om maar te zwijgen van een burgeroorlog, mocht komen, hoeft U niet op bescherming van haar kant te rekenen!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Respect Mevrouw Nanninga voor dit artikel op http://www.geenstijl.nl De socialisten en gutmenschen zullen echter deze gang van zaken blijven goed praten. Dat kunnen ze niet anders, hun verloochening van de waarden in een vrije seculiere maatschappij is al te ver gevorderd. Ze blijven de achterlijke islam maar voortrekken en pamperen. Van deze geledingen in onze maatschappij hoeven wij,- autochtone burgers- niets meer te verwachten. Ik hoop op verkiezingen en wel zo spoedig mogelijk, met de hoop dat het cda,de vvd, de pvda,d66 en gl, volledig kopje ondergaan. Ja, dromen mag ik nog, niet dan?

  Like

 4. Makropoelos zegt:

  Tom Hendrix, geef nooit een droom op, het kan het begin zijn van een realiteit.

  Like

 5. Lucky9 zegt:

  De islam kan van nature, en dus per definitie, niet geharmoniseerd noch geïntegreerd worden.
  Daarom is er voor allochtone moslimkindjes en islamscholen geen plaats in een verdraagzame samenleving of pluralistische maatschappij, behalve als invasieve underdog die vervolgd, verbannen en verboden wordt.

  De islam wil immers onderwerpen. De andere overtuigingen willen meestal alleen vrij zijn om hun eigen religie en partij te kiezen en er liefst van al ook nog binnenin de plak te zwaaien. Daarom zijn deze twee wilsuitingen onverzoenbaar en gedoemd om te botsen. Ze kunnen niet co-existeren.

  De hoge intensiteit van de religieuze beleving is de essentie van alle islamitische doctrines wiens ideologie in hoofdzaak imperialistisch is, in bijzaak seksistisch, geweldlievend, onverdraagzaam en anti-abolitionistisch (pro slavernij).

  Ergens heeft Leonie Breebaart gelijk om pogingen tot integratie van mohammedaanse allochtonen en hun nageslacht ‘betuttelracisme’ te noemen, want nutteloze en ijdele betutteling is het zeker. Het probleem is echter dat de islam geen ras is en hier liegt ze dan weer alsof het links gedrukt staat.

  “Vrijheid en zelfstandigheid zijn ook maar een geloof?” Uit welk cro-magnon hol komt dit onderontwikkeld wijf gekropen?? Ze is duidelijk feitenresistent en niet op de hoogte van de multidisciplinaire gecontroleerde wetenschappelijke vaststellingen van de laatste 200 jaar. Vrijheid en zelfstandigheid zijn geen geloof maar afgedwongen feiten.

  Laat Leonie dus maar haar eigen steniging gaan afdwingen waar dat nog kan, niet hier!
  Islam esse delendam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s