VIDEO: onthoofding van christenen door Syrische “rebellen” (pas op: gruwelijke beelden!)

Een gruwelijke moord, zoals deze niet zelden in islamitische landen voorkomt. In de video is te zien hoe Syrische “rebellen” twee christenen, eentje van hen is een priester, het hoofd afsnijden. Een op bloed beluste menigte er omheen, waaronder kinderen, schreeuwt “Allahu Akbar!” (“Allah is de grootste”) en juicht.

Dood aan de vijanden van Allah

Volgens de islamisten is Syrië moeten de “vijanden van Allah” onderworpen worden aan de sharia. In werkelijkheid ziet dat er zo uit, dat bij twee christenen op een wrede manier voor draaiende camera´s en bij hun volle bewustzijn het hoofd wordt afgesneden. Een shariarechter motiveert deze meedogenloze moord er o.a. mee, dat de twee christenen zogenaamd telefoonnummers van Syrische officieren in hun mobiele telefoons hadden opgeslagen (pas op: gruwelijke foto´s!)

Na de gruwelijke afslachting van de eerste christen wordt zijn hoof triomfantelijk in de hoogte gehouden en daarna op de rug van het lijk geplaatst. Bij de tweede christen wordt het hoofd afgesneden met het door de eerste onthoofding al bot geworden mes. De menigte juicht en vergaapt zich aan dit schouwspel. Ook kinderen staan te juichen bij dit bloederige tafereel. Daarbij roept de meute: “Dood aan de vijanden van Allah!”, “Wij hebben Allah als beschermer, zij hebben niemand!” of “Dat is het einde van de vijanden van Allah!”.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0013271-Islamisten-Syrien-schneiden-Christen-vor-laufender-Kamera-die-K-pfe-ab

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Syrië. Bookmark de permalink .

60 reacties op VIDEO: onthoofding van christenen door Syrische “rebellen” (pas op: gruwelijke beelden!)

 1. E.J. Bron zegt:

  De vrienden van Rutte en Samsom…. 😦

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hou op, Webmaster, die twee zijn gedrogéérd, totaal gedrogeerd! Een andere verklaring heb ik er niet voor!
   Iemand zou ze zéér binnenkort moeten dwingen, hun houding gedetailleerd te verklaren; dat is toch wel het minste waar het Nederlandse volk recht op heeft!

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Dan toch zeker gedrogeerd door de waanzin van de islam. Alleen als tevoren een proces van ontmenselijking van de vijand heeft plaats gevonden kan men tot deze daden komen. De islam heeft alle voorwaarden en concepten in huis haar aanhangers het beeld van een “”niet meer mens zijnde”” vijand (christen, jood) in hun denkraam te frezen. Richt je aandacht niet op hen die onthoofden maar op hen die de juichende en roepende menigte vormen en je houdt je hart vast voor de toekomst van Europa. Deze processen van ontmenselijking zag je ook terug binnen de doctrines van het nationaal socialisme en het communisme. Elk totalitair systeem kan niet functioneren zonder een weloverwogen uitgezocht en bestempeld vijandbeeld en zonder de ontmenselijking hiervan. De volgende holocaust zal geïnitieerd worden door de islam. Iedereen die vrij baan (hoe gering ook) geeft aan de islam is medeschuldig.

    Like

 2. madeleine zegt:

  Het is toch aan deze slachters dat de westerse landen wapens gaan leveren?

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Ik durf gewoon niet meer te kijken, je zou denken na zoveel gruwelijkheden gezien te hebben dat het zien van deze beelden “went”, maar ik kan er steeds slechter tegen lijkt wel. Werkelijke wreed is Islam……………., de meesten zullen, als we het al zien in een Nederlandse krant ( wat ik dus niet denk), zeggen dat het “elders” is en “maar en klein clubje extremisten” zijn………….. Ziende blind en horende doof.!!!
  Dank overigens maar weer voor het plaatsen, want ondanks de gruwelijkheden moeten deze beelden over Islam ( en ISlam is Islam!!!!) verspreid worden.

  Ik vloek niet veel maar af en toe……….

  Like

 4. rakkertje zegt:

  Zoveel mogelijk dit afschuwelijk bericht doorsturen aub.

  Like

 5. s breget zegt:

  En bij deze krankzinnige hoorde denkt onze overheid dat daar een democratisch bestuur uit voort komt ,laten ze Assad maar lekker zitten die houd het slachten nog een beetje binnen de grenzen ,net als bij wijlen Saddam Hoessein .

  Like

 6. Jade zegt:

  Waarschijnlijk weldra ook verwacht in het nederlands theater…

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2351836/Smiling-sisters-shot-dead-dancing-rain-Pakistani-girls-15-16-killed-mother-making-video-stained-family-honour.html

  Smiling sisters shot dead for dancing in the rain: Pakistani girls, 15 and 16, killed along with their mother for making video which ‘stained the family honour’

  Noor Basra and Noor Sheza were playing outside their home in Chilas
  The clip was circulated via mobile phones but caused outrage in the town
  The sisters were shot dead last Sunday alongside their mother
  It is alleged the girls’ step-brother planned the attack with four accomplices to restore the family’s honour

  Twee zusjes in Pakistan staan buiten in de regen, goed ingepakt, en dansen even rond. Ze nemen een filmpje ervan en dat komt op internet terecht.

  Een stiefbroer vindt dat ‘de familie eer is aangetast’ en vermoordt beide meisjes en de moeder met behulp van anderen.

  Moet kunnen! Gebeurt hier ook!

  Like

  • BertG. zegt:

   Geheel volgens lokaal gebruik. Voorbeelden zat.
   Als je in zo’n land als meisje wordt geboren heb je net zoveel waarde als een verse gedraaide drol van je grote broer. Helemaal niets. Geen enkele waarde.
   Zo besta je nog, en zo niet meer. Een verkeerde blik is voldoende. Ja, triest zoiets.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Lees het boek van Betsy Udink “”Allah & Eva”” dan kun je in enige mate een voorstelling maken van oorzaak en verband van dit soort laffe weerzinwekkende daden.

   Like

 8. Jean zegt:

  En diezelfde smeerlapperij wordt hier in onze westerse seculiere landen gesubsidieerd, geknuffeld én besnuffeld door de rode en groene vuile ratten want er zijn stemmetjes te halen, het verraad door die ratten is maar bijzaak, de postjes en de poen daar is het dat uitschot enkel en alleen om te doen.

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Zo, zondagavond. Wat is er te doen?
  Video’tje kijken. Spààànnnend.
  Er vloeit bloed – sensatie.
  Nee – mensen. Zo is het niet.
  Het is te gruwelijk om over te praten en/of te schrijven.
  We staan machteloos voor wat betreft deze satanische gewelddadigheden in Syrië.
  En het is inderdaad te gek voor woorden dat aan deze moordenaars wapens geleverd worden.
  Degenen die daartoe besloten hebben zijn totaal van de pot gerukt.
  Maar …. we moeten ons dringend voorbereiden op het eventueel ook hier in NL plaats gaan vinden van dit soort verschrikkelijke misdaden.
  Allen die – wetende wat er gaande is – bij deze sekte aangesloten blijven zijn in mijn ogen VERDACHT.
  Daarom moet deze sekte ook uit NL uitgebannen worden.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik wil er niet meer naar kijken. Onpasselijk word ik daarvan. Verder ben ik het eens met S.Breget, dat Assad het minst kwade van het kwade is. En aan deze vuile HALSAFSNIJDERS wil de RODE VUILAK TIMMERFRANS wapens geleverd zien! We weten – en daarin heeft @ jean gelijk- wie de grootste verraders zijn. Namelijk de socialisten. De 5e colonne van deze ONMENSEN, ik noem ze geen beesten, want een beest doet zo iets niet!

  Like

 11. Trucker zegt:

  Van God los denk ik als dit zie…de achterlijke barbaarse cultuur islam teruggebracht tot zijn essentie: de dood aan alles en iedereen.
  Ik zie kinderen die bij ons op die leeftijd nog spelen met poppen of treintjes of (zoals vandaag de dag) met playmobiel, dat zijn geen kinderen meer maar reeds door haat én totate minachting voor een ander vergiftigde wezens.
  Moslimbroeder HUSSEIN barack gaat samen met de islamofiele multikuller cameron wapens leveren aan deze barbaren (het blijkt te gaan om islamietische “mercenaires”) die van syrië een sharia staat willen maken.
  De golf is voortstuwend : soedan, nigeria, somalie, centraal afrika…de islamieten zijn zich bewust dat ze derde wereldoorlog voeren maar hier is er bij velen een ongeloof en aangezien links multikul het beleid bepaald is er weinig kans dat de media opeens masaal zal berichten wat de islamieten doen na de (dixit BRT berichtgeving) “arabische lente” in de door fundamentalisten aangestoken brandhaarden.
  Het midden oosten is na de val van de dictators een plaats geworden waar slachtpartijen tussen clans, stammen, bevolkingsgroepen nu de vrije hand hebben en is voor zij die geen islamiet zijn levengsgevaarlijk geworden.
  RT is net als FOXNEWS een station die geen censuur dulden en, anders dan ALLE andere stations de waarheid bloot legt, dit zijn dan ook twee stations die in pelgie NOOIT geciteerd worden want hun berichtgeving past niet in het multikulle linkse patroon.
  Weerzinwekkende beelden maar dit zou VERPLICHT moeten vertoond worden op openbare KRomroepen daar de doorsnee kijker GEEN ENKEL besef heeft dat er nog een andere realiteit is dan deze die hij/zij hoort van de sprookjesvertellers, neem in pelgie het GEVAL vranckx rudi met zijn “arafatsjaaltje” of de smeerlapjes van antisemieten op de Nederlandse openbare Kromroep…

  Like

 12. Geert zegt:

  Ik had er duizend euro voor over dat die hele bergkam met napalm werd bestookt, tijdens hun fijne rituelen.

  Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Een flink aantal cadeautjes van allaa over de menigte neerdonderen. Van die langzaam, niet te doven, doorbrandende fosforgranaten.

  Zeker naar dit soort beelden blijven kijken zodat je bepaalde bevolkingsgroepen gaat ontmenselijken. Dat maakt alles voor een later stadium wat gemakkelijker.

  Like

 14. Henk.V zegt:

  Wij moeten natuurlijk beseffen dat al deze gruwelen natuurlijk niets met de islam van doen hebben. Net zo min als alle bom aanslagen die we zien, of afbranden van kerken, verkrachting van christelijke vrouwen of meisjes,uitmoorden van dorpen waar ongelovigen wonen, grafschendingen van niet-islamitische begraafplaatsen. enzovoorts, enzovoorts..

  De islam staat voor vrede , compassie, naastenliefde en als er geen islamitische bemoeienis met Europa had plaatsgevonden leefden wij allemaal nog in geestelijke duisternis, zeggen de moslims en wee degen die daaraan twijfelt.

  Daarom houdt Barack O. ons ook voor dat wij de islam en haar profeet niet moeten belasteren en maant hij de oorspronkelijke, christelijke bewoners van Egypte om NIET tegen Morsi te protesteren, want die man verspreidt een positieve boodschap, waaraan hij, O te W, kennelijk veel aan te danken heeft.
  Daarom geeft de heer O te W ook wapens aan Syrische ”rebellen” die er fijne dingen mee kunnen doen.
  Vrienden van de heer O die in Den Haag hun regeringsact opvoeren delen diens mening. Franske T. en de gehele linkse kliek vredestichters.Ook zij sturen geld naar de weldoeners die voor vrede en democratie in Syrië opkomen.

  Ik weet het, mijn cynisme bereikt hen niet , maar ik hoop dat alle linkse getroubleerde politici ooit voor hun leven moeten vrezen, net als de christelijke slachtoffers in de video.
  Zij ervaren dood en verderf mede dank zij de steun die jullie verlenen. Hun bloed kleeft aan jullie handen.
  Soms wordt de aanblik van de waanzin die in de koppen van politiek correct woedt mij even te machtig, want ook krankzinnigheid kan te erge vormen aannemen.
  Op zo’n moment wenst ik dat ik woorden kon bedenken die het kwaad dat uit hun verdorven zintuig voor het kwaad voortkomt, accurater kon omschrijven in nieuwe bewoordingen.

  Nederlanders, wanneer worden jullie wakker en verdrijven jullie dit vreselijke, politiek correcte regenten volk dat hier aan het pluche zit vastgeplakt? Wanneer is de maat definitief vol?

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Henk V. @ Ik weet het, mijn cynisme bereikt hen niet , maar ik hoop dat alle linkse getroubleerde politici ooit voor hun leven moeten vrezen, net als de christelijke slachtoffers in de video.

   Beste Henk, hun namen worden nooit vergeten.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Ja, Johannes, die gedachte houdt mij in beweging. Meer dan eens is voor mij de maat al meer dan vol en dan overweeg ik maatregelen die ik niet aan het papier ga toe vertrouwen.
    .

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Alsof ik mijzelf hoor…

   Like

 15. Scarlatti Bombatti zegt:

  Tien historische fiasco’s met moslimradicalen – die een waarschuwing voor Obama zouden moeten zijn
  Door Barry Rubin, professor aan het Interdisciplinair Centrum (IDC) in Israël. Vertaald uit het Engels, 30 juni 2013.

  Er is een lange geschiedenis van de westerse landen die geloofden dat ze radicale Arabische landen of bewegingen konden manipuleren of daarmee samenwerken om de regionale orde te veranderen.
  Al die pogingen zijn slecht afgelopen.

  Eerste fiasco: Gedurende de jaren 1880 en 1890 raakte Duitsland ervan overtuigd dat het de krachten van de jihad zou kunnen aanwenden tegen de Britse, Franse en Russische rivalen. De keizer presenteerde zichzelf als vriend van de islamitische wereld, en de Duitse propaganda insinueerde zelfs dat hun keizer zich had bekeerd tot de islam.

  Tweede fiasco: In de Eerste Wereldoorlog begonnen de Duitsers met een ‘jihad’, ondersteund door een verklaring van de Ottomaanse kalief. Personen met kennis waarschuwden dat de Ottomaanse heerser hier geen echte bevoegdheid voor had, en dat de versterking van de jihad mentaliteit slachtpartijen van christenen zou kunnen veroorzaken in het imperium. Zij werden genegeerd.
  Als gevolg hiervan reageerden slechts weinigen op deze jihad; Armeniërs werden wel vermoord, soms met minstens de passieve medeplichtigheid van de Duitse regering.

  Derde fiasco: Desondanks probeerde Adolf Hitler – onder wiens beste kameraden veel veteranen zaten van de eerdere jihad-strategie – dezelfde aanpak in de Tweede Wereldoorlog. Deze keer vormden de Joden in het Midden-Oosten de zondebokken die afgeslacht moesten worden. Maar ondanks nauwe samenwerking met de leider van de Palestijnse Arabieren Haj Amin al-Husseini en de Moslim Broederschap, verhinderde de nederlaag van de Duitse legers het slagen van deze alliantie.
  Trouwens: die nazi-collaborateurs behoorden tot dezelfde Moslimbroederschap als waaraan de Verenigde Staten zich nu verbindt. Er bestaat een enorme hoeveelheid archiefmateriaal als bewijs, zoals documenten waaruit blijkt niet alleen betalingen door de nazi’s aan de Broederschap plaats vonden, maar ook dat de nazi’s hen met wapens bevoorraadden, voor een opstand met als doel christenen en Joden te doden in Egypte.

  Er is geen enkel bewijs dat de Broederschap haar positie sindsdien heeft veranderd. De bovenstaande geschiedenis wordt verteld in een nieuw boek dat ik schreef samen met de briljante geleerde Wolfgang G. Schwanitz ‘Nazis, Islamists, and the making of the modern Middle East’, dat door Yale University Press zal worden gepubliceerd in januari 2014. Het zal een explosieve heroverweging van de geschiedenis van het Midden-Oosten zijn, die niet actueler had kunnen zijn.

  Zou men niet verwachten dat de westerse massamedia moeten vermelden dat de belangrijkste bondgenoot van de VS in de Arabische wereld – waarvan een van de onderdelen nu Amerikaanse wapens ontvangt – nazi collaborateurs waren, die nog nooit hun anti-westerse, anti-christelijke en anti-Joodse instelling hebben verlaten? In hoeverre heeft de Broederschap zichtbaar afstand genomen van haar ideologie sinds hun leider Mohammed al-Badi in oktober 2010 verklaarde dat het Egyptische regime omver geworpen zal worden en dat dan de Broederschap jihad zal gaan voeren tegen het zwakke en zich terugtrekkende Amerika?

  Vierde fiasco: In 1939 waren de Britten bereid af te zien van de Balfour-verklaring en de belofte van een Joods thuisland om Arabische steun in de aanstaande oorlog te krijgen. De islamistische-radicale nationalistische beweging verwierp dit aanbod, hoewel gematigde Arabieren het wilden accepteren.

  Vijfde fiasco: Na de Tweede Wereldoorlog probeerden de Britten hun belangen in de regio veilig te stellen. De meeste studenten leren vandaag dat dit door de creatie van de staat Israel gebeurde. In feite waren de Britten hier tegen. Zij geloofden dat het beter zou zijn om de Arabieren het hof te maken. Het resultaat was de oprichting van de Arabische Liga, een orgaan waarvan de Britten dachten dat ze het konden manipuleren. Maar de Arabische Liga zou ook een vehikel voor anti-westers radicalisme worden.

  Zesde fiasco: Tijdens de vroege vijftiger jaren van de vorige eeuw dachten de Verenigde Staten dat het iets goeds kon doen, dat tegelijk hun eigen belangen zou dienen. Het zou de overnames steunen door gematigde elementen, die hun landen dan zouden moderniseren. Nooit meer zou Amerika verantwoordelijk gehouden worden voor corrupte dictators, maar het zou dankbaarheid ontvangen van vrije mensen, levend in welvaart.

  De eerste case was de aanmoediging van de Egyptische coup in 1952, welke uiteindelijk Gamal Abdel Nasser aan de macht bracht.

  Het resultaat van de Britse en Amerikaanse inspanningen om radicaal Arabisch nationalisme te benutten was decennia van geweld en oorlog in de regio (door mij beschreven in ‘The Arab States and the Palestinian Conflict’, dat u gratis kunt downloaden. Een variatie van deze Amerikaanse strategie vond plaats in Iran, dat u kunt downloaden als ‘Paved with good intentions: The American experience and Iran’.

  Zevende fiasco: Vervolgens deden de Sovjets een poging en brachten een hoop geld en wapens, met de gedachte dat misschien de radicaliteit van zijn bondgenoten tot een langdurig en voordelig partnerschap zou leiden. Ook dit is mislukt. Vergeet niet: het was nog niet zo lang geleden dat Egypte, Syrië en Irak Sovjetbondgenoten waren. Nu is er niets over van die Russische investering.

  Een van de peilers waarop de Sovjets steunden om invloed te winnen was de PLO. Terwijl goedbedoelende mensen aanstuurden op het ‘vredesproces’ van de jaren 1990, met het argument dat macht de radicalen zou matigen en de stabilisatie van de regio bevorderen, werkte ook dit niet echt goed.

  Achtste fiasco: Frankrijks beleid was het om ayatollah Khomeini te helpen (zoals het de Palestijnse Arabische nazi-collaborateur Amin al-Husaini decennia eerder hielp), in de mening dat dit een manier was om de Franse invloed in het Midden-Oosten uit te breiden. Niet dus.

  Negende fiasco: Hoewel het een begrijpelijk beleid op dat moment was, steunden de Verenigde Staten de jihad in Afghanistan tegen de binnenvallende Russen. Het is niet waar dat de Verenigde Staten Osama bin Laden hebben gesteund. Maar kwamen, achteraf gezien, indirect en onbedoeld, de Taliban en Al-Qaida en daarmee de 11e september aanval op Amerika niet voort uit deze gebeurtenissen? Vergeet niet, het was de kant van de minste van twee kwaden – de Afghaanse jihadi’s tegen het toenmalige equivalent van Amerika’s Grote Satan, de Sovjet-Unie. Kan er een parallelle vergelijking gemaakt worden met de situatie in Syrië vandaag? Iran is zo slecht dat soennitische jihadisten aan de macht geholpen moeten worden?

  Tiende fiasco: Laten we ook niet vergeten het misschien wel juiste beleid indertijd om Saddam Hoessein te steunen in de Iran-Irak oorlog van de tachtiger jaren van de vorige eeuw. Ik steunde toen dat beleid, maar laten we niet vergeten dat de Irakese nederlaag ons ook twee Amerikaanse oorlogen in Irak bracht.

  Is er niemand die betrokken is bij het huidige nieuwe idee van de Obama Doctrine, die zich deze recente geschiedenis van fiasco’s herinnert? Wat zal de geschiedenis later maken van deze Amerikaanse jihad? Het verschilt van de vorige situaties dat het nu overduidelijk is dat de Verenigde Staten mensen ondersteunt die het haten. De voorgangers konden zichzelf nog gemakkelijk wijsmaken dat dit zou werken.

  Ik deel mijn standpunt met de briljante Nederlander C. Snouck Hurgronje, deskundige op dit gebied.
  In 1914 – bijna precies 100 jaar geleden, toen de Eerste Wereldoorlog begon – was hij geschokt door wat hij noemde de ‘Duitse jihad’. Hij waarschuwde dat het ontketenen van een plaag van religieuze haat geweld en slachtpartijen buiten elke proportie teweeg kon brengen. Zodra de geest uit de fles was gelaten – en ook nog gefinancierd en voorzien van kleine wapens en misschien zelfs luchtdoelraketten – wordt het zeer gevaarlijk.

  Echter, Hurgronje biedt ook hoop, uitgelegd in zijn boek van 1915:

  “Het jihad-programma gaat er van uit dat de Mohammedanen, net als bij hun eerste verschijning in de wereld, continu een compacte eenheid vormen. … Maar deze situatie is in werkelijkheid van zo korte duur geweest. Het rijk van de islam is zo snel uiteengevallen in een steeds groter aantal vorstendommen, dat de oppermacht van de zogenaamde kalief, na korte periode van bloei, alleen nog bestaat als een woord.”

  Zoals we nu al kunnen zien heeft het conflict – feitelijk steeds meer een oorlog – tussen soennieten en sjiieten de moslimlanden verdeeld. Er zijn ideologische en etnische verschillen, ambities van verschillende landen om het hele rijk regeren, en het extremisme dat potentiële islamitische en westerse bondgenoten vervreemdt.
  Dat is niettemin de belangrijkste hoop voor de wereld op dit moment, omdat westerse leiders duidelijk niets hebben geleerd van het Midden-Oosten in de vorige eeuw.

  Het steunen van radicalen heeft nog nooit positief uitgewerkt. Alleen het steunen van gematigden kan slagen. Keer op keer heeft de geschiedenis aangetoond dat wanneer men radicalen steunt, het resultaat is dat er meer radicalen komen.

  Zijn er dan geen successen geweest? Natuurlijk wel, maar dan op een andere manier: door inbedding, geduld en de strijd tegen de radicale krachten. In het geval van Rusland duurde dat 70 jaar, in China slechts ongeveer 50 en in Egypte (vanaf de radicale vrije officieren tot de gematigdheid onder Anwar al-Sadat) slechts 25. Maar nu is Egypte teruggekeerd, omdat de maatschappij zelf niet fundamenteel is veranderd.

  Vierendertig jaar geleden – de tijd vliegt als er gewelddadige revoluties, oorlogen en terrorisme plaats vinden – schreef ik een paar maanden na de Iraanse islamitische revolutie dat een hele generatie voorbij zou gaan, voordat de Verenigde Staten en Iran zich zouden verzoenen. Tot nu toe geldt deze voorspelling nog steeds.
  Hetzelfde kan ook wel kloppen voor de nieuwere islamitische staten.
  http://likud.nl/2013/06/tien-historische-fiascos-met-moslimradicalen-die-een-waarschuwing-voor-obama-zouden-moeten-zijn/

  Like

 16. daiyu-ninja zegt:

  Dit is de ware islam.
  Elke ‘vrome’ moslim zal, wanneer hij daartoe wordt opgeroepen door zijn in de nog zevende eeuw levende imam, alle niet-moslim onthoofden.
  Zij beschouwen niet-moslims als de vijand van allah en die moeten gedood worden.
  Dat is voor moslims einde discussie.

  Like

 17. Theodoor zegt:

  Zijn hier woorden voor, nee!
  Als de gekozenen in Nederland hier doof en blind voor willen zijn omdat er “geheime” afspraken zijn gemaakt dan geldt maar één ding; Zorg dat je niet met lege handen staat als het hier begint en denk erom de eerste klap is een daalder waard. niet afwachten maar direct handelen.
  Anders is het te laat.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theodoor 00.18. uur. De gekozenen in NEDERLAND, van de vvd, het cda,d66,gl,pvdaen pvdd, zullen hier NIETS aan doen. Al sturen we 1000 berichten naar het BINNENHOF, ze zijn horende doof, en ziende blind! Alleen de PVV en de SGP zijn en waren tegen de ISLAMISERING!

   Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Beste Henk 22.33 Ik begrijp je volkomen om bepaalde dingen niet aan papier toe te vertrouwen. Velen van ons kampen met dit probleem. Zeker op een open forum als deze. Het zou fijn zijn als er een besloten forum bestond waar gelijkgestemden wat vrijer zouden kunnen praten. Hoewel, zelfs dan blijft voorzichtigheid geboden. Want die linkse mollen infiltreren vrijwel overal. Wellicht bestaat er een mogelijkheid om een besloten subforum aan dit bestaande forum te koppelen waarbij de
  webmaster (E.J. Bron???) de eerste veiligheids screening kan toepassen.

  Het is zomaar een idee, wie weet. Niet geschoten is altijd mis.

  Like

 19. Helena zegt:

  Nieuwe anti islam groep opgericht oorsprong Australië. Oproep aan FB bezitters om te “liken”

  Like

 20. Beste mensen ,ook van deze beelden leren we niks ,jammer dat ik het moet zeggen , want het gebeurd tussen ons al , Theo v Goch is gelijk zo afgeslacht, de TwinTauwers, vergeten ,nee dat niet, alles aan gedaan om het te bestraffen ,nee want dagelijks stromen deze gekken de westerse wereld binnen en dagelijks worden er ergens bouw vergunningen aangevraagd voor nieuwe haat keten.dwing de regeringen om ze buiten de grenzen te houden , stem niet op de knuffelaars.

  Like

 21. T Ter Velde zegt:

  Hier zijn geen woorden voor
  , leef mee met de familie en de slachtoffers dit is echt duivels en toch worden die rebbellen geholpen aan wapens wat een beesten

  Like

 22. Pingback: Top 10 best gelezen artikelen op “E.J. Bron” in 2013! | E.J. Bron

 23. dark zegt:

  No -one wil get of -out of there alive decent!

  Like

 24. Dot zegt:

  Ik heb niet gekeken, ik heb teveel van die soort video’s gezien. Wat ik het ergste vind zijn de vrouwen en kinderen die toekijken en juichen, wat een beschaving zeg ! Dat soort ondermens zit al in Europa, hier geboren of zogenaamd als asielzoeker.

  Like

 25. Jaantje zegt:

  Aan de rebellen hebben wij mobieltjes en Toyotatrucks geleverd en god weet wat nog meer want deze rebellen verdienden het om geholpen te worden tegen ‘dictator’ Assad en via Turkije heeft menig EUland wapens en chemie verhandeld.
  En strijders geleverd onder het mom dat men daar de broeders en zusters gingen helpen als een barmhartige Samaritaan….
  Moeten onmiddellijk stoppen met deze terroristen te steunen en ieder die van hieruit gaat om daar te slachten en te roven is hier niet meer welkom en indien mogelijk uitleveren aan Assad.

  Like

 26. assyrian girl zegt:

  het slechtste dat ik kan zijn op deze moment is een islamiet !!! de fout zit in Koran ! ze zeggen islam heeft nix te maken met isis is niet waar !! de Koran is eens met vrouwen misbruik hoe Mohamed dit ook heeft gedaan zelfs met een meisje van 9 jaar heeft hij seks gehad ! dus hij was 9 keer getrouwd en had 9 vrouwen .. in de Koran staat ook dat een christen zich moet bekeren , maar er bestaan zoveel andere geloven waarom praten ze altijd over een christen !! de Koran is eens met geweld als dat over het geloof gaat ! z’n ik kan nog zoveel andere dingen noemen … de bijbel spreekt net anders om Jezus pakte een kind van 9 jaar op zijn schoot en zei dat is mijn kind , vrouwen misbruik is niet toegelaten , je trouwt maar 1 keer in de naam van god en geen 9 keer .. je hebt respect voor iemand anders geloof en in de bijben komt het naam moslim , Mohamed , islam nooit niet voor de bijbel kent dat niet andres zou ik toch alleen haat hebben op iemand anders geloof , de Koran doet dat dus zo !!! er is maar 1 ding das GOD en uit hem is Jezus Christus gebaard voor onze zonden !!! de rest is vals en bullshit !!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ assyrian girl: 17.13. uur. Bravo en hulde voor deze reactie.

   Like

  • BertG. zegt:

   En die zonde, dat is dan tot in de dood, eeuwige geboet blijven worden.
   Vanwege dat geintje met dat kruis. Weet je nog?
   Nou daar kan je het dan me doen. Niet zeuren verder dus.
   En wat u niet wil dat uw geschied, flik het ook een ander niet.

   Like

   • assyrian girl zegt:

    wie flikt nu wie ??? een islamiet een christen of christen een islamiet ?? een islamiet kan alleen de show gebruiken en ze willen tonen das ze gelovig zijn daarom gebruiken ze mensen van de christendom !!! dus omdat die hun show willen tonen moet een christen lijden !! ze willen hun islamieten staat maar die hebben het ook goed in andere landen en een luxe leven waarom zou die landen dan hun niet buiten zetten ?? als je het over Irak hebt had Assyrië een grote rijkdom groot land Mesopotamië die is veroverd geweest door Irak , turlkje , Syrië dus de Assyriërs zijn uit elkaar gegaan z’n moeste hun bevestigen in 1 van die 3 landen! Assyriërs zijn de eerste mensen geweest die hun hoofd moesten geven voor de koninkrijk van God en nu gebeurd het nog !! zolang een Assyrië bestaat zal de christendom alleen maar verstevigen ik ben een meisje van 23 maar ik heb liever mijn hoofd te geven dan mijn geloof te ontkennen !als je over geloof praat : kijk voor Christus toen bestond al een Assyriër Jezus is gezonden van zijn vader op deze aarde en is voor ons aan de kruis gehangen ! Jezus is de derde dag opgestaan en is naar zijn vader gegaan 10 dagen later heeft hij zijn woord met de heiligegeest neer gezonde op deze aarde ! 600 jaar later ontstond de Koran exact over geschreven van de bijbel maar die noemde de ( Koran) dus een christen stond alleen achter de bijbel dus wat is er dan gebeurd de woorden van de Koran zijn verdraait naar geweld , omdat de christen een meerderheid was dan de islamiet .christendom komt veel voor in de Koran , Jezus , moeder maagd Maria , joden en noem maar op ,…daarom dat een islamiet woede heeft op een christen de bijbel bestaat langer als de Koran maar daar komt het woord islam , Mohamed , christen , zelfs niet in voor … een jood heeft Jezus aan de kruis gehangen maar ik kan geen jood haten omdat ik dit niet zo heb geleerd in de bijbel , God heeft hun vergeven waarom zou ik mijn woede hebben op hun of hun willen onthoofden , daar zit een groot verschil tussen de Koran en de bijbel . in de Koran heb je meer het luxe leven zoals seks , 9 keer trouwen, vrouwen misbruik voor het geloof wordt toegelaten . waarom is een christen niet zo is dat omdat we niet durven ? of omdat we niet kunnen vechten ?? nee het staat niet ons geloof wij moeten 70 x 700000 keer vergeven god heeft dit voor ons ook gedaan .. Jezus zei : wie je tas afpakt geef je mantel ook mee. wie je een lap geeft op je rechter wang draai linker wang ook om … das pas geloven in god !! en gelijk vrouwe verkrachten , mensen hun kop afhakken , …bestaat niet bij ons !!! god is alleen liefde kent geen kwaad , geweld , misbruik !!!

    Like

   • BertG. zegt:

    Mijn reactie van 19:22 is meer in het algemeen bedoeld, niet tegen jou persoonlijk.
    Dat het 1 niet los staat van het ander en daar doe je dus niks aan verder.
    En wat u niet wil dat uw geschied, ………aan meer regels hoef je je niet aan te houden.

    Like

 27. Tom Hendrix , het doet goed om dit van iemand te horen , ik ben mijn geloof aan het uitdrukken en hoe een geloof kan zijn zonder kwaad en woede …als iedereen maar zoals jou kon denken …

  Like

  • assyrian girl zegt:

   @bert : wat is er een geintje ? dat Jezus aan de kruis is gehangen ? of dat een heilige een boek zogezegd over vrouwen misbruik , verkrachtingen , onthoofding toelaat ??? Jezus Christus is voor ons zonde overleden en aan de kruis marteld! leg mij 1 ding is uit wat heeft Mohamed gedaan voor jullie ? zal ik antwoorden in u plaats : hij heeft jullie getoond hoeveel keer je mag trouwen , en dat je van een christen mag profiteren als je geen geld hebt ( het staat zo letterlijk in de Koran ) , geleerd hoe jullie de zwaard moeten vast nemen wat Mohamed zelf ook heeft gedaan. Jezus vergeeft en tot op het laatste moment kun vergiffenis vragen vragen , dus vergeven vergeven vergeven vergeven ,…. is ons geloof !

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @assyrian girl

    Even voor alle duidelijkheid: reaguurder Bert is absoluut géén moslim!!

    Webmaster

    Like

   • BertG. zegt:

    En dat geintje, is een vrije vertaling van van mij uit een reactie die ik hier gelezen had. Dat dat de reden zou zijn dat christenen geen hulp hoeven te verwachten van boven.
    Als ze dus vriendelijker waren geweest toen der tijd voor ze zoon. Dus iedereen moet dan maar eeuwig boete doen daarvoor.
    En met dat eeuwig blijven vergeven, daar ga je het niet mee redden in de toekomst.
    En ik ben inderdaad zo ongelovig over alles w.b. geloof, dat is niet meer te beschrijven.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ assyrian girl: 22.14. uur, op 14/9. Beste assyrian girl, ze hoeven niet allemaal te denken zoals ik doe. Ik ben een volger van Jezus Christus, maar ik erken wel het recht van anderen om te denken zoals zij graag willen. Ieder mens is voor mij waardevol, en dat betekent ook, dat ik nooit in de vrijheid van de ander zal willen treden. Ieder mens zal vanuit zijn eigen geweten een keuze mogen/moeten maken. Maar evengoed dank voor uw reactie.

   Like

 28. Zilvermeeuw zegt:

  Ik lees al zóveel over de vervloekte, barbaarse ideologie die men islam noemt, daarom heb ik dit filmpje niet bekeken. Zelfbescherming heet dat.

  Heel knap van Assyrian girl dat ze kan vergeven, ik kan dat niet en het is ook NIET aan mij om moordenaars te vergeven. Tja ik zal wel een “slechte” christen zijn maar als wie dan ook mij of mijn gezin bedreigt met de dood, ga ik dus NIET zitten vergeven maar zal mijzelf en mijn gezin met ALLE middelen VERDEDIGEN. En als ik dan toch het loodje moet leggen, hoop ik zoveel mogelijk aanvallers mee te nemen naar het hiernamaals. Want de graftakken komen nóóit alleen maar àltijd met meerderen. Dat is nu ook al zo bij het beroven en vermoorden van Nederlanders.
  Ik wil ze niet eens laffe honden noemen omdat ik daarmee de trouwste vriend van de mens zwaar beledigen zou. Het zijn zùlke smerige, satanische onderkruipsels dat geen normaal mens op 100 meter afstand bij hen in de buurt zou moeten willen komen. Nou maak er maar 1 km van. Ik mijd ze als de pest, de cholera en Ebola samen.

  Like

  • assyrian girl zegt:

   @bert : ik ben er 100 % zeker van dat god ons nu nog wilt redden , maar als iedereen gelijk jou zou denken en zo laag is van zijn geloof inderdaad dan moet je niet zoveel verwachten !! god heeft zijn zoon gebaard Jezus Christus , hij is de slachtoffer geweest van onze zonden !! maar toen hij aan de kruis werd gemarteld 1 minuut voor zijn dood had hij al iedereen vergeven ‘ hij riep zijn vader : vader vergeef hun ze weten niet wat ze doen .. toen waren we al vergeven .., dus ons zonde zijn beginnen aftellen nadat hij naar zijn vader ging !! e. ja iedereen maakt fouten gelovigen als ongelovigen . niemand kan op deze aarde ontreind zijn gelijk Jezus Christus ! we zijn allemaal mensen maar 1 ding vraagt hij van ons ziet mij ! fouten maakt iedereen mijn kind roept hij naar ons .. gelijk ik u heb vergeven en dat ik u nu nog met open armen wil ontvangen . vergeef jij ook je zult je schat krijgen .,, Dees’ spreuk is voor iedereen een islamiet , een jood , maakt niet uit!!! ik zeg dit omdat ze in andere landen misbruik maken van het woord god !! ze verkrachte vrouwen , dan zeggen ze god vraagt dit van ons , ze vermoorden christen god vraagt het van ons , ….. het woordje is liefde waarom die woede dan !!! christen vecht voor zijn geloof ze worden zo hard gemarteld maar ze blijven de woord van de bijbel volgen !! dus al die praatjes van een islamiet op die video’s is een dikke bullshit ik bid voor hun dat ze zo snel mogelijk het licht van god zien wat ze zitten effectief in de duisternis !!!

   Like

   • @bert ; ja idd zo een dinge gebeuren dat vindt ik even erg maar die mensen waren effectief opzoek naar geld , maar iemand martelen omdat die een ander geloof heeft , en dan nog verkrachten das iets anders das ons ding niet kunnen doen geen vrijheid kunnen hebben , maar hun moet je horen na elke verkrachting of moord dat ze Allah Akbar roepen !! hoe egoïstisch kan dit niet zijn !!!

    Like

  • @zilvrrmeeuw : ik kan ook zo een dingen nooit vergeven . maar wat in bedoel een islamiet la. een christen zoiets aandoen maar een christen zou dit nooit niet doen ook al zouden ze de macht hebben !!! das de liefde van god hebben ..;))) I love you Jesus Christ is the son of the Almighty god !! dank je voor deze liefde en het geduld dat je heb gegeven aan ons !

   Like

  • BertG. zegt:

   Zomaar even een voorbeeldje.
   En dan mag de vrouw van 90 jaar nog blij zijn dat ze haar niet helemaal verrot geschopt en geslagen hebben. Wat ook niet ongebruikelijk is. Op zondag avond 18:45 in Lelystad.
   http://www.politie.nl/nieuws/2014/september/15/03-overval-po-90-jarige-vrouw.html
   Maar inmiddels is dit nog nauwelijks nieuws te noemen in Nederland.
   Totaal kansloos zijn deze mensen tegen dit soort uitschot. Daar ben je dan 90 voor geworden in dit eens zo mooie land.

   Like

   • @hendrix : ik zou ook graag mensen op hun keus laten , zo egoïstisch ben ik absoluut niet … maar tis iemand dat van islam geloof die een christen niet met rust laten !! maar dan hebben ze veel werk hoor ! wij geloven in Jezus Christus de zoon van god, geen 1 ander geloof kan nog interssant zijn voor mij !! dus zo mogen nog 10 jaar lang hun show tonen op tv die duivels mensen ons kunnen ze niet bekeren !!

    Like

   • BertG. zegt:

    assyrian girl, om te beginnen vind ik ’t schitterend dat dat geloof van jou, vooral jou en meerdere mensen die hier hun bezigheid mee vullen, en daar een vorm aan kunnen geven in enige uitleg als, “het is niet anders” aan kunnen geven en daarmee akkoord gaan en daar vooral niet verder over nadenken.
    Ik kan daar wat anders over nadenken, maar daar komen we nooit over uit.
    Dus is het iets van jou is waarin jij veel vertrouwen in heb. En hou het daar dan ook bij. Ga niet evangeliseren hier want dan ga je de uitdaging hier aan. En niet alleen met mij.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @BertG: 17.45. uur, op 15/9. Schandalig, potverdomme een vrouw van 90 jaar. SCHORUM van de bovenste plank, dat is het, Bert.

    Like

 29. Tom Hendrix. zegt:

  @assyrian girl: 16.16. uur. Beste Assyrian girl, U zegt: “ons kunnen ze niet bekeren”. Dat ben ik wel 100% met U eens. Shalom.

  Like

  • BertG. zegt:

   Tom, dat klopt. Maar jij ben ook 1 van de weinige die het ook echt begrepen heeft.
   En hoe je daar mee moet om gaan i.v.m. de buitenwereld en een combinatie daarmee.
   Volgens mij en meerdere. Het moet in je zitten of niet om het te begrijpen.

   Like

   • @bert: als je dit een uitdaging noemt , dan vindt ik het bizar ! ik zeg mijn ding op een normale manier , dat mag een islmiet hier ook lezen , erger als een islamiet kunnen we nooit niet zijn ze hebben al goenoeg geweld gezocht , erger gaat niet ! ja iedereen zijn ding dat bedoel ik toch ook , maar sommige willen dit niet begrijpen ! @hendrix heeft gelijk ! dit moet je niet combineren of begrijpen je moet er in geloven ! alles wijst op Jezus Christus zelfs je jaarkalender ! 1 van de kleinste detail …

    Like

   • @bert ; ja idd zo een dinge gebeuren dat vindt ik even erg maar die mensen waren effectief opzoek naar geld , maar iemand martelen omdat die een ander geloof heeft , en dan nog verkrachten das iets anders das ons ding niet kunnen doen geen vrijheid kunnen hebben , maar hun moet je horen na elke verkrachting of moord dat ze Allah Akbar roepen !! hoe egoïstisch kan dit niet zijn !!!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Assyrian girl, BertG. was in de slotzin van zijn comment om 17.15 duidelijk genoeg, dunkt me.
    Er zijn twee mogelijkheden: Of U heeft dat op de één of andere manier niet begrepen, óf U heeft er doodgewoon lak aan, want U gaat maar in dezelfde trant tegen hem dóór.
    Ieder zijn vrijheid van meningsuiting, ook U, maar ik zou U toch willen vragen, er begrip voor te hebben, dat op deze neutraal opgezette site eveneens reageerders zitten, die niet Evangelisch geöriënteerd zijn en daar hun redenen voor hebben, net zoals U de uwe zult hebben om het wèl te zijn.
    Zowel de gelovigen als de seculieren hier hebben hun gemeenschappelijke vijand, de islam en die kunnen wij ook heel goed, ieder op zijn eigen manier, gezamenlijk bestrijden.
    Alleen is het niet goed als de ene toon de andere gaat overheersen.
    Ter vergelijking: De seculieren hier halen het ook niet in hun hoofd om U doorlopend lastig te vallen met: “Ik ben seculier, ik ben seculier, ik geloof niet, ik geloof niet, God is dood, God is dood…..”Ik kan me voorstellen, dat dat een rare vergelijking is, in uw ogen, maar het is toch echt hetzelfde, neemt U dat van me aan.
    Af en toe een uiting van blijdschap over het geluk, dat het Geloof U kennelijk geeft, is nou niet direct een ramp, maar het constant willen uitdragen van de ‘blijde boodschap’ en daar ondanks een afgegeven signaal stug mee doorgaan kàn op dit blog irritatie bewerkstelligen.
    Ik ben niet in de positie om U iets te verbieden, ik maak U slechts ergens op attent, begrijpt u?
    Bepaalde seculieren hier, waaronder BertG. en ikzelf, hebben onze ‘ervaringen’ met religie; Een wederzijds rekening houden mèt waarborgt de noodzakelijke saamhorigheid hier.
    En daartoe werkt een neutraal gehouden toon het beste.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s