VS: totale controle – alleen niet in moskeeën

Screenshot_15

Homeland Insecurity: het Witte Huis garandeert, dat het opnemen van al onze telefoongesprekken en iedere druk op het toetsenbord ertoe zou dienen terroristen te stoppen, maar het zal niet in moskeeën spioneren, dus daar, waar de terroristen zich bevinden. Jawel, de omvattende controle van onze meest intieme communicatie door de regering maakt een uitzondering voor de Jihad-fabrieken, waar autochtone terroristen geradicaliseerd worden.

Sinds oktober 2011 zijn moskeeën taboe voor FBI-agenten. Geen bewaking en verdekte operaties meer zonder de hoge toestemming van een speciaal overzichtscomité op het ministerie van Justitie, het Sensitive Operations Review Committee genaamd.

Uit welke mensen bestaat dit comité en wie beslist er over de aanvragen? Dat weet niemand; de namen van de voorzitter, de leden en de werknemers worden geheim gehouden.

We weten, dat het comité onder druk van islamistische groeperingen werd opgesteld, die geklaagd hadden over FBI-operaties in moskeeën. Slechts enkele maanden voor de oprichting van het comité sloot de Council on American-Islamic Relations  een bondgenootschap met de ACLU om de FBI aan te klagen wegens de vermeende overtreding van de burgerrechten van moslims in Los Angeles door het inhuren van een undercover agent om de moskeeën daar te infiltreren en te controleren.

Voordat moskeeën werden uitgesloten van het anders vérstrekkende binnenlandse spionagenetwerk dat de regering had gesponnen, had de FBI tientallen succesvolle verdekte operaties tegen autochtone Jihadisten uitgevoerd – binnen moskeeën – en tientallen geplande aanslagen tegen het vaderland verhinderd.

Als ze nu maar toestemming zouden hebben gehouden om daarmee door te gaan, dan zouden wellicht de vele slachtoffers van de bomaanslagen op de marathon van Boston niet hun leven en ledematen zijn kwijtgeraakt. De FBI kwam nooit in de moskeeën in boston, tot vier dagen na de aanslagen op 15 april en controleerde zodoende niet de radicale moskee in boston, waarin de islamitische misdadigers regelmatig kwamen bidden.

Het bureau heeft zelfs niet eens contact opgenomen met de leiders van de moskeeën voor hulp bij de identificatie van de foto´s die in zijn bezit waren door bewakingscamera´s en mobiele telefoons.

Een van de islamitische daders had extremistische woedeaanvallen tijdens het gebed, maar omdat de moskee niet bewaakt werd, gingen de alarmbellen niet rinkelen bij de FBI in verband met zijn toenemende radicalisering voor de aanslagen.

Dat is bijzonder verontrustend met het oog op het onlangs onafhankelijk opgestelde rapporten over Amerikaanse moskeeën, die erachter kwamen dat ongeveer 80% van hen gewelddadige Jihad predikt of gewelddadige literatuur aan gelovigen uitdeelt.

Hoeveel Jihadisten, die in staat zouden zijn catastrofes te veroorzaken, glippen de antiterrorisme agenten op dit moment nog door de vingers dankzij de restricties bij de controle op het enige gebied dat ze echt zouden moeten controleren?

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/usa-totaluberwachung-nur-nicht-in-moscheen/

Vertaling: Klaus F.

Bron oorspronkelijk artikel:

http://news.investors.com/ibd-editorials/061213-659753-all-intrusive-obama-terror-dragnet-excludes-mosques.htm

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Islam, landverraad, Obama, Socialisten, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op VS: totale controle – alleen niet in moskeeën

 1. Jean zegt:

  Als de politiek weigert die haatzaai mosselketen te sluiten dan zullen we dat toch zelf gaan doen, veel efficiënter, die haatzaai mosselketen moeten weg en die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij moet ook weg uit onze westerse samenleving, punt.
  Hoe meer ze toegeven en hoe meer ze tolereren van die baardapen in soepjurken en kopvodden hoe radicaler wij zullen reageren tegen die smeerlapperij.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Hulp nodig? Leg dan vroegtijdig contacten. Tijd is nabij dat het nodig is “vertrouwde” medestanders te hebben voor het karwei.

   Like

 2. Theodoor zegt:

  Vs is ziek, zwaar ziek, op sterven na dood.
  Ik ben erg benieuwd hoelang de doodstrijd nog duurt.
  Zijn dan toch Rusland en China onze reddende naties?
  Het ziet er allemaal niet meer zo gunstig uit.
  En…….. wij hier in Nederland zitten opgescheept met een premier die alleen nog zich zelf geloofd, bij de rest van het volk is hij door de mand gevallen.
  Blijf nog steeds zitten met de prangende vraag wat er allemaal wordt bekokstoofd in de geheime Bilderberg bijeenkomsten. Dat kan waarschijnlijk het daglicht niet verdragen. Welke hoernalist duikt daar eens een keertje in en ondervraag bijvoorbeeld Rutte.

  Like

 3. BertG. zegt:

  En met dit in het achterhoofd en dit ook nog wetende.

  Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.

  Maar blijkbaar is er dan nog steeds geen enkele reden om daar dan toch maar een keertje binnen te kijken. Anders worden ze boos. En dat moeten we niet willen met ze alle.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Sommige mensen zeggen met weinig woorden ALLES!
  Vanuit deze optiek is alles logisch………

  Like

 5. als je de mislim 1 vinger geef pakken ze alles ,en voor je het weet sta je op straat

  Like

 6. Helena zegt:

  In Seattle heeft een bus maatschappij opdracht gekregen om de foto`s van gezochte
  terroristen van de zijkant van de bus af te halen. Reden hiervoor het zou alle moslims over één kam scheren. Tja wie de schoen past etc…
  http://frontpagemag.com/2013/arnold-ahlert/erasing-the-faces-of-global-terrorism/?utm_source=FrontPage+Magazine&utm_medium=email&utm_campaign=0734d594fb-Mailchimp_FrontPageMag&utm_term=0_57e32c1dad-0734d594fb-156610901

  Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  De westerse lij(ei)ders hebben de terroristen onze landen binnengehaald en laten de autochtonen bevolking opdraaien voor hun handelen. Voor hun plannen. De totale controle over de mensheid onder het leugenachtige argument: dat ze de telefoons controleren om terroristen op te sporen en bomaanslagen te voorkomen.
  Maar ondertussen controleren ze geen moskee-en en mogen moslims hun afschuwelijke en ziekelijke haat voor het westen en diens inwoners openlijk uiten, ons openlijk bedreigen, in elkaar slaan en beroven zonder opgepakt te worden.
  ZIJ die deze misvormde DNA creaturen naar onze landen hebben gehaald moeten hiervoor gestraft worden.
  Ik krijg steeds meer het nare gevoel dat enkele politici zich tot de islam bekeerd hebben en door de arabieren flink betaald worden om de islam/sharia hier in te voeren.
  Gezien het feit dat ze moslims op elk gebied voortrekken, belonen voor hun wandaden en tegemoet komen in alles, en de autochtonen bevolking op elk gebied in de steek laten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @daiyu-ninja 13.17. uur. Ik zal de reden noemen daiyu, twee woorden slechts: BILDERBERG en NWO. Gaat U en ons nu een licht op?

   Like

 8. luckybee zegt:

  Waaaaat de Victualien mark in Munchen centrum hebben ze gesloten?

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Amerika is ziek en de Obama kliek zijn landverraders ..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s