Saoedi-Arabië verlangt van de EU de Syrische islamisten te bewapenen

Screenshot_7

Saoedi-Arabië verlangt van de EU de Syrische islamisten tegen Assad te bewapenen. De VS zijn er enkele weken geleden al mee begonnen stiekem wapens aan de Syrische “rebellen” te leveren.

Saoedi-Arabië, een vijand van het Syrische staatshoofd Assad, dringt er bij de EU op aan om de Syrische “rebellen” onmiddellijk te bewapenen en daarmee het voorbeeld van de VS te volgen.

De EU heeft de beperkingen al versoepeld in mei, toen men het wapenembargo niet verlengde. Maar Groot-Brittannië en Frankrijk, die een einde maakten aan het verbod op wapenleveranties, zeiden, dat ze niet voor augustus met de wapenleveringen willen beginnen.

Israel Net

In deze kwestie zou men zich zonder enige schaamte aan moeten sluiten bij het standpunt van de linksen in Duitsland: iedere levering van wapens aan de islamisten en de Saoedi´s is een schanddaad, die zich op zekere dag als een boemerang tegen ons zal keren. Geen wapens voor de “rebellen” in Syrië!

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/01/saudi-arabien-verlangt-von-der-eu-die-syrischen-islamisten-zu-bewaffnen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Islam, Saoedi-Arabië, Syrië. Bookmark de permalink .

33 reacties op Saoedi-Arabië verlangt van de EU de Syrische islamisten te bewapenen

 1. luckybee zegt:

  Tsia de Marxisten bij ons zullen promt aan deze verlangen volvoeren.Ze kennende.

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Saoedi Arabië verlangt van de eu dat oa Nederlands belastinggeld wordt gebruikt om tuig te bewapenen. Saoedi Arabië dat de EU kapitalen laat betalen om de zo genaamde Palestijnen te onderhouden terwijl ze zelf hun geloofsgenoten daar alleen maar ophitsen om Israël aan te vallen, zelf doneren ze een druppel op een gloeiende plaat aan de inwoners van de Gaza strook.
  Saoedi Arabië is één van de rijkste landen van de wereld waar vrouwen doorlopend gekleineerd worden………. wat een wereld.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Waarom de EU? Heeft saoudi arabie zelf geen dollars over voor hun broeders in de islam?
  En wordt zo’n verzoek ook nog serieus genomen door Von Rampaay en consorten?

  Like

  • bigljohn zegt:

   Iran staat in ieder geval achter Assad. Het confict wat snel beslist zou worden sleept zich al twee jaar voort, en kan misschien nog wel 10 jaar duren.

   Like

  • Jean zegt:

   Bob,
   Dat verzoek wordt door de eerste reetlikker van Europa met plezier ingewilligd zoals die slappeling ALLES inwilligd wat met islam te maken heeft.
   Ik verdenk hem ervan dat hij ook elke dag met zijn gat in de lucht en met zijn heimelijke onbetrouwbare smoel naar mekka gericht ergens ligt te bekijken hoe hij Europa nog sneller kan ten gronde brengen, hij heeft zeer goede hulp van die gezochte Portugees en die kapofuhrer.
   Man man man wat een zootje ongeregeld ligt hier op decadente wijze de bankrekening te spekken.
   Bah wat moet ik toch walgen van die schijnheilige Drievuldigheid.

   Like

 4. bigljohn zegt:

  Maar Assad zal zich ook niet onbetuigd laten. Ook hij zal bij grotere tegenstand van de rebellen meer steun gaan krijgen van zijn bondgenoten. In het begin, 2 jaar geleden, werd hij afgeschilderd als DE verliezer. Momenteel is hij weer aan de winnende hand. Men kan heus wel stellen dat de rebellen, ook bij meerdere steun, geen streep verder komen. Hooguit een patstelling. Wat wel verder gaat is dat steeds meer Islamieten elkaar in Syrie gaan uitmoorden. Houden zo !

  Like

 5. luckybee zegt:

  Een nuke op Mekka en Medina zal de Sheik van Arabie Ibn Saud dat toelaten?

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ik had al eerder het vermoeden dat we over genomen zijn door SA met een flinke zak geld, anders kan ik al die medewerking niet verklaren wat je uit kan spoken als islamietje in welk land van de eu ook.
  Dus nu vragen ze wat terug. Voor wat, hoort wat.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   De samenzweringsrealiteit waar ik het eerder over had zegt mij dat Saoedie Arabië er al veel langer achter zit. Die Salafisten krijgen al geld om wapens aan te kopen. Het meeste geld komt van olieinkomsten (SA, Qatar, VAE) en dus onrechtstreeks van de VSA. Dat de EU nu geld wordt gevraagd heeft alles te maken met het vuil spel dat die landen op het Arabische schiereiland willen spelen: die potentaten vinden blijkbaar dat ze al te veel geld uitgeven aan die zwijnen van salafisten, dus wat is er gemakkelijker om anderen onder het mom van ‘democratie vs dictatuur’ in Syrië een duit in het zakje te laten doen ? Op die manier kunnen al die “bevlogen” emirs en saoedische prinsen prinsheerlijk hun whisky blijven zuipen, gokken in casino’s en Slavische hoeren blijven betalen met hun geld. En dat gaan wij subsidiëren ???

   Hoeveel subsidies heeft Pakistan uit die regio gehad toen dat land met overstromingen en aardbevingen kampte ? Nul komma nul in verhouding tot wat het Westen erin gestoken heeft ! En waar is dat geld volgens jullie naar toe gegaan ? Eenvoudig weg naar de Pakistaanse geheime dienst die er verder de Taliban is mee beginnen te bewapenen om de NATO buiten te gooien ! Dat hebben wij gvd gesubsidieerd en die fouten herhalen we de hele tijd !

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Elke eurocent die wij uitgeven hoeft dus niet uit de eigen zak van die potentaten in het Midden-Oosten zelf te komen, en die hebben zelf miljarden op hun eigen bankrekeningen staan om hun eigen slemppartijen mee te financieren. Dus wij betalen de oorlog van fanatici, die zelf zo weinig animo voor de verspreiding van hun eigen “hoogstaande gedachtengoed” hebben dat ze verlangen dat wij de boel gaan ophoesten ! Daar komt het op neer ! En dat hebben we in Pakistan ook al gehad !!

    Like

   • luckybee zegt:

    Nuken betekent toch ook verbranden?

    Like

   • Napoleon Planta zegt:

    @luckybee

    Neuken = vet verbranden, ja ! 😀

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG 17.17. uur, op 1/7. Ook ik denk dat wij verraden en verkocht zijn, aan de oliesjeiks van Saoedi Arabië. En geloof maar dat pinokkio Rutte overal zal mee instemmen, wat deze geiteneukers vragen, net zo goed als de rode bojaren in Brussel van de eussr.

   Like

 7. Anneke zegt:

  Deze opdracht heeft het westen al vervuld….Ook Amerika. “Hoe zo maf en schizofreen” !!!/??? Nogmaals…. DE (huidige) WERELD IS DOODZIEK, stervende zelfs. Een ander tijdperk doet langzaamaan intrede. Uiteindelijk komt het voor velen heus wel weer goed….Heel het leven bestaat uit vallen en opstaan, flink wat beurse plekken oplopen…Máár velen worden (gelukkkig) wijzer, door schade en schande.

  Like

 8. Jan zegt:

  Saudi Arabia Military Strength
  http://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=Saudi-Arabia

  En dan zouden wij, nog afgezien van de zelfmoord op termijn, het wahabitisch geteisem moeten steunen, dat zelf genoeg materieel heeft en niet te vergeten geld. Jaarlijks budget: $46,219,000,000

  Like

 9. beny zegt:

  Saoedi-Arabië vraagt en nu zien of de eu(ssr) springt.

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  En als je ver genoeg vooruit denkt dan zou je kunnen zien dat de mosselen net als de nazi’s in een al wat verder – maar nog niet vergeten – verleden, voorafgaand aan onze executie van ons eisen dat we zelf ons graf delven.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @M.A.L. Sion 18.05. uur. U zegt terecht: “En voorafgaand aan onze executie, EISEN ze van ons dat we zelf ons graf graven”, einde citaat. Volkomen juist van U gezien. En ik ben er bang voor, net als @ Jean, dat de OPPERFASCIST de vuilak van RAMPEI, tezamen met de kampcommandant SCHULZ, en de kelner BAROSSO, z.s.m. willen voldoen aan de eis der perfide MUZELMANNEN, om nog maar te zwijgen van onze halve zool MARX RUTTE, met de rode pimpernel SAMSOM. GEEN CENT voor de vuile bende SALAFISTEN, laat ze dood vallen, het liefste nu nog! En uiteraard zeker geen wapens!

   Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  MAAR JE KAN ALTIJD NOG BUIGEN VOOR DEZE SLUWHEID.

  ik vind het een meesterlijke zet van saudi , vrijwillig gaan de schapen naar de slachtbank !!

  Like

 12. Jan zegt:

  Min of meer off topic: Saoudi Arabië houdt vrouwenconferentie. Aantal vrouwen aanwezig: 0, want zij moeten hun mond dicht houden (onder de tent). Overigens kunnen vrouwen ook niet goed nadenken volgens de tapijtvreters (1) en dus dient over hen gesproken te worden.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2351938/Feminism-Saudi-style-Hundreds-turn-discuss-women-society–single-member-audience-female.html

  1. Sjeik verklaart de werking van de hersenen van vrouwen en mannen

  Like

 13. Geld aan rebellen om DIT te stimuleren????

  Like

 14. Jade zegt:

  SA heeft geld zat, laat ze doodvallen…
  En als ze het wagen de olietoevoer af te sluiten,
  drop the bomb…

  Like

 15. Henny Clemens zegt:

  Ze haten het westen, ze willen alle christenen dood maken, boven het zoveelste bewijs, maar hulp moet van het westen komen!?
  Ze bulken van het geld domineren de wereld markt op gebied van olie, maar een wapen kunnen ze zelf niet maken?
  Mijn man zegt:: Hek eromheen en laten ze elkaar maar afmaken.
  Als het gebeurd is zien we wel wat er van over is.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henny Clemens 08.47. uur. Ik heb het ook helemaal gehad met dat grafvolk. Ze slaan zich maar de koppen in, zonder deze islamprimaten was deze wereld een stuk beter af!

   Like

 16. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Saoedi-Arabië moet Nederland gratis olie leveren, of hun helse straf na de dood zal aanmerkelijk verzwaard worden. Van Iran kùnnen zij niet winnen, want hoe meer chaos, hoe sneller de sji’itische Mahdi zou komen. Nogmaals, de hel is eeuwig.

  Like

 17. Jan zegt:

  Obama’s vrienden vallen Hezbollah aan in Libanon:

  Syrian Rebels Claim Responsibility for Beirut Blast
  The Liwa’a 313 Brigade, a faction of the rebel Free Syrian Army (FSA), has claimed responsibility for a bomb attack which rocked the Bir al-Abed area of Beirut’s Dahiyeh suburb, a stronghold of the Hezbollah terrorist group.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/169760#.UdwwH-VNKrs

  Like

 18. Jan zegt:

  Congress in VS blokkeert Obama’s besluit om wapens aan de ‘rebellen’ in Syrië te leveren

  Intelligence panels cut off aid to Syrian rebels by restricting funds
  House and Senate Intelligence panel members have voted to block President Obama from arming Syrian rebels, committee insiders told The Hill. They did so by placing severe restrictions on funding.
  Lawmakers made their decision last month for fear that the administration plan would let weapons fall into the hands of terrorist groups, such as the many linked to al Qaeda.
  http://thehill.com/blogs/defcon-hill/policy-and-strategy/309995-intel-panels-blocked-obamas-syrian-aid-by-restricting-funds#ixzz2YcOUOxP4

  Obama schuimbekt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s