Islamles voor journalisten: Nederlandse journaliste op Tahrirplein in Cairo verkracht

Screenshot_26

Ze wilde alleen maar heel betrokken de schoonheden van de islam bij de domme ongelovige Nederlandse televisiekijkers in de huiskamer brengen. Maar zoals het er naar uitziet, werd ze zelf een tv-show voor de vele islamitische tv-kijkers van de Oriënt, want over de verkrachting werd overal bericht. De moslims hebben haar het ware gezicht van de islam laten zien. Zo ziet dat er nu uit, zo wordt dat nu in de grote islamitische metropolen begrepen en geleefd:

Een Nederlandse journaliste werd door meerdere mannen (moslims) verkracht op het Tahrirplein, berichten de Egyptische media.

Naar men zegt werd de vrouw door meerdere mannen verkracht, die zich voordeden als revolutionairen, zei Dina Zakaria van Egypte25.

De wrede verkrachting is een restant van de gewelddadigheden van 2011, toen de verslaggeefster Lara Logan (CBS) dor een meute van 200 moslims (mannen en vrouwen) geslagen en seksueel misbruikt werd.

Volgens Ynetnews werden de vrouwen na de verkrachting door 5 mannen bij het ziekenhuis afgeleverd.

Daily Mail

We zouden willen voorstellen, dat met onmiddellijke ingang duizenden Egyptische verkrachters in München asiel krijgen. De Antifa-meisjes van München smachten naar een paar Arabische “asielzoekers”.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/01/islamunterricht-fur-journalisten-niederlandische-journalistin-auf-tahrir-platz-in-kairo-vergewaltigt/#more-46511

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Arabische Lente", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Egypte, Hypocrisie, Islam, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

23 reacties op Islamles voor journalisten: Nederlandse journaliste op Tahrirplein in Cairo verkracht

 1. bigljohn zegt:

  Als het eens andersom gebeurde. Een stelletje Nederlandse onverlaten die hier hier in Nederland een Moslima verkrachten. Grote berichten in alle kranten, en Moslims die de kans schoon zien om hier een grote rel van te maken. Want zo zit de islam immers in elkaar. Zelf de meest vreselijke zaken bezigen, en altijd goed wegkomen. En de media natuurlijk die in alle talen zwijgt. Mijn eigen krant (Het Brabants Dagblad Editie Tilburg) berichtte gisteren dat een Nederlandse vrouw – iets – overkomen was op het Tahirplein, en dat ze niet wisten wat !!!!!
  De door mij ingezonden brief over de koran werd door Het Brabants Dagblad flink ingekort. Maximaal 200 woorden heet het dan. Een andere inzender met het onderwerp darmkanker, kreeg bijna eens zoveel plaatsingsruimte. Voer voor het meldpunt linkse censuur.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tja, ze wordt vooralsnog niet bij naam en toenaam benoemd. Behoorde ze tot de linkse journalistiek? -Nou ja, moet wel, haast; welke journalist is er tegenwoordig nog rechts? Begrijp me niet verkeerd, zo’n ervaring gun je natuurlijk niemand, maar als het inderdaad haar bedoeling was iets van de zegeningen der islamitische samenleving vast te leggen, vraag je je wèl af door welke bril ze het nú bekijkt. Maar je weet het nooit: Voor hetzelfde geld reageert ze net zo als dat andere prachtexemplaar-met-Stockholmsyndroom waar Wilders zich destijds in de Kamer zo over opwond: die na afloop van de Taliban nog thee met koekjes kreeg en verder door hen ‘toch wel met respect behandeld was.’ Dat kan zij er immers ook nog van maken, bijvoorbeeld als ze zich in het ziekenhuis ‘met respect’ behandeld voelt. Als die lui hun roze bril niet af wensen te zetten, dan wensen ze dat niet en bovendien voelt toegeven als capituleren voor mensen zoals wij. Voor zoiets is moed nodig. Méér moed dan je als vrouw op het Tahrir-plein wagen.

  Like

 3. maria zegt:

  Natuurlijk is het meer dan dom en naïef om te denken dat je, zeker als westerse vrouw iets te zoeken hebt in zo’n islamofascistisch macho-land als Egypte, laat staan op zo’n volstrekt onveilige plek als het Tahrirplein. Maar dat geeft geen enkele man een excuus om iemand te verkrachten! Bij (seksueel) geweld tegen vrouwen mogen we nooit een excuus zoeken. Het argument dat die arme moslims “ook niet beter weten” is eigenlijk een erkenning dat moslims blijkbaar achterlijk zijn. En dat is natuurlijk ook zo! Overigens zijn niet alleen westerse vrouwen slachtoffer. Maar zeker voor westerse vrouwen is het een dure les. Misschien moet Monique van Hoogstraten daar eens orde op zaken stellen….

  Like

 4. Henny Clemens zegt:

  Ik heb daar geen medelijden mee.
  Het was en is bekent dat vrouwen daar mishandeld aangerand en verkracht worden, dus als zij zich er toch tussen mengt is dat typisch een geval van eigen schuld dikke bult!

  Like

  • R.A.F zegt:

   Henny ,dat je als vrouw en dan zeker als westerse vrouw daar niks te zoeken heb is zeker , maar dat ze als ze daar dan aanwezig willen zijn of verzeild raken betekend zeker niet dat ze VERKRACHT mogen worden en is het zeker geen eigenschuld .
   Zo is het volgens jou dan ook de eigenschuld van een vrouw wanneer ze hier in Nederland sexy over straat loopt zomaar nageroepen en beledigd wordt of zelfs aangerand of verkracht ??

   Like

   • Jantje zegt:

    R.A.F. (waardeloze nick btw) Als deze vrouw hier verkracht zou worden dan zijn het aanhangers van dezelfde relgie van vrede als in Egypte

    Like

  • Ariel zegt:

   Wat ik hier lees is echt te erg voor woorden, dat jullie zo durven te reageren.De jonge vrouw waar het hierom gaat is ons nichtje!! Zij is zeker niet achterlijk en ook niet links.
   Vanwege haar studie reist ze de hele wereld over .Eigen schuld?Bid maar dat je dit nooit mee hoeft te maken.
   Overigens zijn het extremistische moslims die haar verkracht hebben, ze is letterlijk gered door liberale moslims,mannen die daar vrouwen beschermen,met gevaar voor hun eigen leven.Wat een vooroordelen hoor ik hier, en wat een werkelijk gruwelijke reacties.
   Links?Rechts?Het volgende is zeker dat als het een joods meisje was geweest het ook haar eigen schuld was?Ik wens jullie veel wijsheid.

   Shalom

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Ariel

    Als je goed op de voorpagina aan de rechterkant kijkt, even te uwer informatie: DEZE SITE IS PRO-ISRAEL en PRO-JOODS!!

    Wij maken hier echter weinig verschil tussen “extremistische” en “liberale” moslims.Wilt u aan de lezers dat zogenaamde verschil eens even haarfijn uitleggen? We zijn reuze benieuwd!

    Webmaster

    Like

 5. Avidia zegt:

  Dat is toch al eerder gebeurd???? Wat moeten die vrouwen daar, ze leren ook nooit wat, hoogmoed om te denken dat het hen niet overkomt, moet vast een Linkse zijn, die hebben het hoog in hun hoofd.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Tsia meiden voor al van de linkse couleur allemaal naar de Tahrir plein.naar je vriendjes de moslims.

  Like

 7. In de Vlaamse linkse islamofiele Israël-haat-krant “de Morgen” een nog véél uitgebreider reportage van wat daar op het Tahrir-plein is gebeurd.
  Het is allemaal nog veel erger dan uit dit stuk van Kybeline blijkt.
  Het moet niet gekker worden!
  Waarheid in een linkse krant!
  http://www.demorgen.be/dm/nl/9616/Onrust-in-het-Midden-Oosten/article/detail/1662110/2013/07/02/Tientallen-vrouwen-meegesleurd-op-Tahrirplein-en-misbruikt.dhtml

  Like

 8. oordeel is al klaar alle moslims zijn zelfde. omdat x aantal mannen in een moslim land een westerse vrouw heeft verkracht betekent dat niet dat alle moslims zelfde zijn. Als er in nederland of belgie een priester kinderen verkracht of een meisje of vrouw (herkomst maak niet uit) zeggen wij ook niet alle christenen zijn pedos.

  haat zaaiers zijn meteen klaar met hun domme vooroordeel.
  kijk eerst in je eigen achtergrond wat jouw grootouders hebben gruwelijke dingen hebben gedaan

  stelletje arrogante zieke bange vuile ratten

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @een gewone Burger 11.42. uur. Moet U niet op de RODE JOOP zijn. U bent een vuile rat TROL!

   Like

  • Willie zegt:

   Hola , ordinair ventje : niet teveel met vuil smijten naar de mensen hier ,ok ?
   A propos , ben jij soms een LINKSE vuile rat ?? Of gewoon een DOMOOR ????
   Als jij die soort zo goed vind , ga er wonen en blijf hier gewoon weg
   PS ; ginder wel uitkijken dat ze je kop er laten opstaan , die lieverdjes ,
   SUKKEL !!!!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Willie 15.04. uur. Willie deze TROL past in het rijtje Chantal,Laarmans, de Witt, en Jeroen. Ze duiken steeds weer op, hetzij met scheldwoorden hetzij met zuiggedrag!
    We kennen deze perfide mensen!

    Like

 9. delamontagne zegt:

  In totaal zijn er die dag 30 (DERTIG!) vrouwen verkracht tijdens de protesten.
  Voor je het weet zit ze bij Bevel en (K)nevel verzoenende/verzachtende “info”- praatjes te houden (tenminste als ,t mevr stienenens is [ of gelijkwaardig ]

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  Tsja,.. welke recht geaarde vrouw of wie dan ook maar goed, we hebben het hier nu over vrouwen, GAAT sowieso nog naar een iesjaliemietiesj land?? Zij wéten of zouden onderhand, moeten weten, hoe het daar aan toe gaat? Sowieso al betreffende vrouwen… eerlijk gezegd, eigen schuld dikke bult… die vorige troela met dr stockholmsyndroom ‘ik werd met respect behandeld en kreeg thee met koekjes’… doen mij NOG kokhalzen… dan die Amerikaanse journaliste die daar in èlke lichaamsopening die zij heeft, verkràcht is, en dan gaat deze troela er weer naar toe? Eigen schuld dikke bult…. ik heb er géén medelijden mee, integendeel eerder! Afschuw voel ik voor dit soort idiote gutmenschen… en wie weet ‘kicken ze er wel op’ want als je over gezond verstand beschikt dan KOM je daar niet eens toch?! En er wordt kennelijk meer de methode gevolgd van ‘wie niet horen wil die moet maar vóelen! Tsja… ‘papa zei nog zo, dat hondje bijt’…

  Like

 11. adeline zegt:

  Consequent nooit-nooit-nooit meer naar een islamitisch land reizen om vakantie te vieren! Slechts 1x in Turkije geweest. Was met 2 dochters in het zogenaamde moderne Izmir. Eind van de ramadan kwamen achterlijke bergvolkislamietjes de stad in. Als ik toen niet had ingegrepen en hard met de meiden was weggelopen, hadden die groepen mannen hun ook omsingeld om ik-weet-niet-wat-te-doen … (ze waren daar al mee bezig om ze te isoleren)

  Like

 12. Pingback: Egypte: bijna 100 verkrachtingen op het Tahrirplein | E.J. Bron

 13. Anneke zegt:

  “Wie niet horen wil, moet maar voelen….”. Hoe ernstig dit gebeuren ook is, ze is heel bewust midden in het hete vuur gesprongen. Een realistisch denkend mens, weet bijvoorbaat al dat daar enorme risico’s aan vast zitten. De maskers vallen van de islamitische – en socialistische gezichten. Kunnen het (angst)zweet en het traanvocht niet meer verdragen..hahahah.

  Like

 14. Buddha zegt:

  (…………………….) Die kutislam is de pest van onze planeet, hoe achterlijk alleen al om daarin te geloven, dat is een satanische godsdienst.Ik wens ze alle plagen van Egypte toe!
  Sterkte aan de vrouw!

  Like

 15. Pingback: Islamles voor journalisten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s