Stop de islampropaganda van Channel 4!

Screenshot_34

Medepatriot,

Channel 4 gaat het islamitische feest van de Ramadan bijhouden met een dagelijkse verslaggeving, wat ervoor zal zorgen dat  de ‘religie van vrede’ er bij u ingeramd wordt. De programma’s zullen worden onderbroken voor een dagelijkse ‘oproep tot gebed’! ‘Channel 4 News’ zal speciale aandacht besteden aan zonsopgang en zonsondergang, om de moslims eraan te herinneren wanneer ze moeten vasten, en we zullen worden onderworpen aan talloze programma’s die ons iets vertellen over het leven van moslims, het vasten, islamitische spirituele reizen, en wat er nog meer bij komt kijken.

De feitelijke baas over de programmering van Channel 4, Ralph Lee, deelt ons mee dat de ramadan belangrijker is dan het diamanten jubileum van de kroning van de Koningin! Hiermee beledigt hij alle Britten!

Verder vertelt hij ons dat een dergelijke intensiteit van verslaglegging nodig is, omdat de moord op de held Lee Rigby – door moslims! – ertoe heeft geleid dat moslims nu last hebben van negatieve reacties.

Screenshot_35

We hebben soldaten in Afghanistan, die zullen worden geconfronteerd met een verhoogde aanval van geweld door islamitische fanatici, die altijd de gewelddadigheid van hun aanvallen verhogen tijdens de ramadan.

Waar blijft de dagelijkse berichtgeving daarover bij Channel 4, en de berichtgeving over de wreedheden die over de hele wereld door de islam worden veroorzaakt?

Channel 4, dat een alles bedekkende verslaggeving richting de islam levert, met alleen maar een positieve draai, is echt misselijkmakend – dit is Groot-Brittannië, dit is niet een islamitische staat waar Channel 4  een door de moellahs gemandateerde omroep is.

Met vriendelijke groet,

Paul Golding, voorzitter van Britain First

Screenshot_36

Bron:

http://www.britainfirst.org/stop-channel-4-islam-propaganda/

Auteur: Paul Golding

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Meer links:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2353250/Channel-4-broadcast-daily-Muslim-prayer-Ramadan-month.html

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4992722/Channel-4-plans-to-screen-Muslim-call-to-prayer-every-day-during-Ramadam-as-its-more-relevant-than-Diamond-Jubilee.html

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, ramadan, Socialisten. Bookmark de permalink .

25 reacties op Stop de islampropaganda van Channel 4!

 1. delamontagne zegt:

  De gewone [oorspronkelijke] Brit,( zijn er nog geloof ik ) , zal bij het zien en horen van dit alles waarschijnlijk een nog grotere afkeer van alles waar moslim voor staat, KRIJGEN.
  Dus zo bekeken een positieve bijdrage. Trouwens, is het niet zo dat gedurende deze heilige maand er in NL een “rammeldan-journal” is????????? Dus niet alleen aan de overkant van de Noordzee zijn ze knettergek.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Een ongelofelijke schoffering van het Britse publiek door Channel Four.
  Dat vraagt om drastisch reacties van de Britten en die zullen er zeker komen.

  Channel Four moet niet zo zeer uit de lucht gehaald worden, maar juist de lucht in vliegen.
  De godvergeten idioten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Henk V. 21.50u. Precies wat MIJ direct door mijn gedachten ging: Een goed geplande bomaanslag op dat landverraderlijke mediastation zou een zéér gerechtvaardigde actie zijn, in dit geval.
   Te radicaal? Hun moslimvriendjes flikken wel ergere dingen, zou ik zeggen.
   Dan liever de lucht in met zulke collaborateurs!

   Like

 3. Helena zegt:

  Er is natuurlijk weer een petitie gestart om hier tegen te protesteren.
  Ik dacht tekenen vanuit Nederland zal wel niet lukken, maar jawel hoor gelukt.

  http://www.britainfirst.org/stop-channel-4-islam-propaganda/

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  Kansas Jewish Man Refused Entry into Britain
  Chip Cantor, 23, was detained for over 9 hours – apparently due to customs agent’s anti-Semitism.

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/169483#.UdMGjxafeUl

  Like

  • Helena zegt:

   Veelzeggend detail uit bovenstaande artikel.
   “At some point a woman who was wearing a burka came to the cell to photograph him,” Chuck said. At that point he was fingerprinted as well.

   Like

 5. Sjun Demartelaere zegt:

  Speciaal voor de mogelijkheid tot wederhoor en meer evenwicht in de verslaggeving ook wat zicht op de andere kant van de Januskop.
  http://youtu.be/1ccB06TxN9g
  http://bit.ly/121vGUm

  Like

  • Henk.V zegt:

   Die twee links zijn al een discussie op zich 🙂

   Wat mij steeds verbaast is dat men in de islam niet schijnt te beseffen is dat afgedwongen gehoorzaamheid zonder enige waarde is. Het is zoiets als: “‘en nu moet je van die en die persoon heel erg gaan houden, anders schiet ik je kop er af!”
   Wat een lachwekkende gedachte.

   Ooit in de vroege middeleeuwen ”bekeerde” Karel de Grote onwillige stammen op soortgelijke wijze.
   Goddank ging hier in onze streken op tijd het licht aan en kreeg het gezond verstand en de logica de plaats die hun toekomt.

   Like

 6. Henny Clemens zegt:

  Niets verbaasd mij nog, zeker niet de berichten uit Engeland en Zweden.
  Er zit nu momenteel in knevel en brink een imam die weer probeerd goed te praten dat de criminaliteit onder moroc’s “zorgelijk’ is Goh, hoe is het nu mogelijk dat een imam oproept dat we met z’n allen hier wat aan moeten doen.
  De Nlstaat is te laf en te slinks om echte keuze’s te maken.
  Wat een zooitje.
  Gelukkig is er dat lichtpuntje, de demonstratie de 21 September.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Iedereen die de islam niet stopt ,is een vijand van de Democatie, van God en van ons.Smijt ze uit de buis.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Tja, het wordt met de dag “gekker”. Wij zouden begrip moeten tonen voor een ideologie, die ons “honden,varkens en apen noemt”, en daarbij ook nog deze indoctrinatie dienen te slikken, ik dacht het niet. Maar dit is weer een bewijs, dat omroepen en pers in handen zijn gekomen, van de socialisten en progressieven.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Heb ook getekend.

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.

  De Britse commerciële omroep `Channel 4 kan dus waarschijnlijk gerekend worden bij de Saudische en Bahgrijnse investeringen. De olie triljoenen kunnen al jarenlang niet meer in de Arabische wereld geïnvesteerd worden, dus dan moet het na verloop van tijd wel duidelijk worden waar dat geld wel heen is!

  Overigens de Nederlandse NTR rijdt ook behoorlijk vaak een scheve schaats door islamitische propaganda uit te zenden. Gewone leugens worden breeduit op TV gebracht, gelukkig kijkt daar niemand naar, zelfs de misleide moslims niet.

  Like

 11. baksteen zegt:

  Het is maar heel kort donker en heel lang licht, mooi!

  Like

 12. Jean zegt:

  Moesten dat westerlingen doen zoals die idioten op de foto dan zou men daar compassie mee hebben en ze adviseren snel een dokter op te zoeken want daar zou misschien een pilletje voor bestaan maar betreffende die waanzinnigen vergiftigd en bezeten van die achterlijke waanzin is geen helpen meer aan besteed, dat zich die maar onder mekaar helpen.
  Helaas hebben we in Brusselallahbath E.T. nog rondlopen die graag met miljarden afzakt richting mekka want hij is verliefd op ‘geapprecieerd’ te worden, iets wat hij in België en Europa niet meer kan vinden, hier kotsen ze hem uit want hij is nog veel schadelijker én gevaarlijker dan een monster uit de jaren 40 en dat was al een smeerlap in kwadraat.
  Bah wat doet die griezel me toch walgen.

  Like

 13. Eline zegt:

  Bedankt voor de link Helena,ik heb getekend.

  Like

 14. Jan zegt:

  UK: Muslim TV channel fined for advocating murdering people who insult Muhammad
  A British TV channel has been fined £105,000 after it aired a live lecture by an Islamic scholar who allegedly advocated killing people who insult the prophet Muhammad.

  The Islamic scholar can be heard telling his audience: “I hail those who made this law [Pakistan’s blasphemy law] which states that one who insults the Prophet deserves to be killed – such a person should be eliminated.”
  http://www.jihadwatch.org/2013/07/uk-muslim-tv-channel-fined-for-advocating-murdering-people-who-insult-muhammad.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s