Turkse bewijzen

Screenshot_21

Dat mensen meerdere paspoorten aanhouden en dus meerdere nationaliteiten, hoeft niet bezwaarlijk te zijn. Anders wordt het als deze multi-paspoorthouders hun nieuw verworven nationaliteit gaan gebruiken om er politieke functies mee uit te oefenen. Dan spelen namelijk agenda’s een rol die niet noodzakelijk in het belang van dat land zijn waar die politieke functie wordt bekleed. Daarom is een eerste vereiste voor een politicus dat men geboren is in het land waar men die functie uit wil voeren en daar ook de laatste 21 jaar onafgebroken heeft gewoond. Verder dient men uiteraard van onbesproken gedrag te zijn en dus ook nooit zijn veroordeeld voor een overtreding, vergrijp of pure misdaad. Een land wat weigert dergelijke voorwaarden aan een politieke of bestuursfunctie te verbinden, schaft zichzelf op den duur af zoals het volgende duidelijk maakt.

In de PvdA-fractie in Feijenoord hebben leden met een Turkse achtergrond de macht op dinsdag 1 december 2009 naar zich toe getrokken. Het leek een ‘coup uit het boekje’, die avond in december 2009 aan het Afrikaanderplein. Een belangrijke vergadering, want de PvdA-leden stelden de definitieve kandidatenlijst voor de deelraadsverkiezingen vast. Dan gaat het om de poppetjes én om baantjes. En toen kwamen plots tientallen tot dusver onbekende, vooral Turkse, PvdA-leden opdagen. En van deze nieuwe meerderheid werd gretig gebruik gemaakt. De afgewogen kandidatenlijst van het bestuur verdween direct in de prullenbak. Bij de opvolgende herschikking van de kieslijst vulden sommige kandidaat-raadsleden zelf de stembriefjes in van massaal opgekomen Turkse leden. Met als gevolg zeven Turkse PvdA’ers bij de eerste vijftien, ten koste van autochtonen en vrouwen. Toen partijvoorzitter Johan Henderson een motie van wantrouwen aan zijn broek kreeg, hield hij het ook maar voor gezien en stapte op.

Zo kreeg de oude Serdar Cicek, de nestor van de deelraad, uit het niets een zesde plek toebedeeld. Ook was de vergadering de PvdA-leden Mustafa Cakir, Saffet Alpasplan en Ertugal Gultekin goedgezind. Het leidde tot bizarre taferelen: stembriefjes van de PvdA-leden werden door de kandidaten zelf ingevuld. Vier jaar daarvoor al eiste de Turkse achterban een eigen bestuurder, later was er commotie omdat in de deelraad Turks werd gesproken.

De chaos in de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord is inmiddels (2013) compleet. Het beruchte moskee-internaat van de Fatihmoskee aan de Polderstraat raakte in opspraak vanwege de levensgevaarlijke huisvesting. De Turkse wethouder van Rotterdam, Hamit Karakus, vermeed verdere ophef door op 25 april 2013 ontheffing te verlenen van het bestemmingsplan waardoor de illegale functies die het gebouw herbergt nu legaal zijn. Nu weer is het de Turkse vereniging DSB. Deze vereniging werd in 2007 uit het gebouw geknikkerd vanwege een forse huurachterstand. Daarop volgde enorme verontwaardiging van de Turkse achterban, die de lakens lijkt uit te delen in de deelgemeente. Inmiddels is er simpelweg subsidie verleend om het wanbeheer voorrang te verlenen. Het onlangs uitgebrachte BING-rapport bevestigde nog eens wat veel Rotterdammers al jaren wisten: in de deelgemeente Feyenoord is sprake van belangenverstrengeling en cliëntelisme. Voor het bestuur van de deelgemeente, voornamelijk van Turkse origine dus, voldoende reden om direct op te stappen en zo de verantwoording voor de chaos te ontlopen.

In meerdere gemeentes (Arnhem bijvoorbeeld) formeren zich al evenzeer Turkse voorhoedes die op democratisch lijkende, maar slinkse wijze toeslaan en in de korte tijd van hun functioneren een enorme hoeveel belastinggeld naar de Turkse islamiseringagenda dirigeren. Datzelfde valt waar te nemen op islamitische scholen, in moskeeën en andere instellingen. Deze processen kunnen allang geen toeval meer worden genoemd, maar moeten centraal, onder andere op instigatie van het Turkse ministerie van Religieuze Zaken (Dinayet) worden aangestuurd. De islamisering van Nederland naar de middeleeuwen is op stuitende wijze in volle gang op kosten van de Nederlandse belastingbetalers.

Daarom is stemrecht voor hier werkenden en wonenden (die combinatie zou ook wel eens geëist mogen worden)  in de gemeente waar zij vertoeven nog acceptabel, maar het uitvoeren van een bestuurlijke of politieke functie beslist niet. Dat bewijs hebben de Turken in Rotterdam nu wel voldoende geleverd.

Door:

Henny Eekhof

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Turken. Bookmark de permalink .

27 reacties op Turkse bewijzen

 1. Pieter Nokkio zegt:

  In het ‘Moskou aan de IJssel’, Deventer, is de Partij van de Allochtonen al sinds jaar en dag aan de macht. Dat was van 2002 (raadsverkiezingen vlak na dood Fortuijn) wel even anders: voor het eerst – en uiteraard voor het laatst – in de geschiedenis haalde het CDA toen meer stemmen dan de PvdAfgrond. Wat gebeurde, onder invloed van Ankara, was dat de Turken via bestuursfuncties de ‘christelijke’ partij binnendrongen. Vijf jaar later was het zo ver: het CDMA (moslims er tussen) wonnen van de gereformeerde partijgenoten en namen hun zetels in, zelfs in de provinciale staten!

  Like

  • luckybee zegt:

   Als wij bedenken dat Job Cohen, Ted van Thijn , d’Ancona en Maduro, Willem Alexander allemaal nakoomlingen zijn van slaven houders en handelaren waren.Dat nu Nederland aan de islam verkopen.

   Like

 2. Jade zegt:

  Keep in mind, geen integratie maar infiltratie.
  Democratie is als een trein, zodra je er bent stap je er uit…
  Het project, enz.
  Al deze lui hebben een dubbele agenda.
  Het enige doel is het Westen islamiseren.
  Als ze straks in de meerderheid zijn worden we allemaal als beesten afgeslacht.
  Wees alert, ze zijn voor geen cent te vertrouwen.
  Beste forumleden, ik ben helaas een maandje weg en
  zal niet veel op de site zijn. Vergeten doe ik jullie echter niet…
  Tot gauw…

  Like

 3. Henny Clemens zegt:

  Dit is voor mij echt oud nieuws, het is al jaren zo en de gemeente Rotterdam is onder druk van de moslims bezweken en deed dus niets. Gesteund door de partij van de allochtonen dus spekman met je vieze trui, je kunt hier niet onderuit en de rest ook niet, laat de boel maar knallen

  Like

 4. Republikein zegt:

  Bedankt voor de informatie.De oplettende Nederlander{of moet ik zeggen Hollander} wist dit drama al lang. Mijn God, heb medelijden met mij en mijn arme volk.

  Like

 5. Helena zegt:

  Precies helemaal mee eens. Walgelijk, corrupt zooitje moslim broeders.
  Ben daar ook een voorstander van alleen stemrecht voor diegenen die werken voor hun geld en die hier geboren zijn!

  Like

 6. Helena zegt:

  Alweer een petitie die me de moeite waard lijkt te ondertekenen.

  http://www.petities24.com/aangifte_tegen_rutteen_overheid

  Like

 7. luckybee zegt:

  Deze Turkse invasie wordt zelf door de PvdA gesteund maar niet vergeten dat het D66 was die de Turkse invasie makkelijk heeft gemaakt; Bert Bakker de fanatieke, God’s vijand , moet zijn zetel in de twede kamer aan de Turkin afgeven,Fatma Koşer Kaya, via voorkeurstemmen direct in de Tweede Kamer werd verkozen.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Bert_Bakker_%28politicus%29, door een fatwa uit Ankara mogen Turken mee werken in de Nederlandse staat. maar ze moeten wel Turks blijven.Wij zijn zonder een schot te zijn gefallen, door de Turken veroverd.Hoe krijgen wij deze hufters weer er uit?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @luckybee 06.17. uur. Dat klopt helemaal luckybee. D66, is ook een gore verraderspartij, en speelt net als de PvdA de 5e colonne voor de moslims.

   Like

 8. BertG. zegt:

  Off-topic.
  En ook hier hebben ze weer wat gristelijke gekkies voor gevonden die zich graag als goede samaritaan opofferen om toch vooral de goede naam te en het onderwijs te redden.
  Misschien wel hopende dat al die islamietjes nog eens gristelijk gaan worden.
  Want iedereen is even lief en verdient een 2de kans of een 3de of een 4de of een 5de enz……
  Want in de ogen van hun meester zijn we toch allemaal gelijk. Dus moslims zijn ook lief.
  Ze zullen het vast niet zo bedoeld hebben. Doodmoe word ik van dat gristen tuig.
  Had die school toch opgeheven. Dan waren we er van af.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/07/ibn_ghaldoun.html

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Ban de islam uit Europa en je krijgt geen oorlog. Doe je dat niet ontstaat er alleen maar ellende in de toekomst. De keuze is aan het volk, er zijn nog steeds politieke partijen die anti islam zij, steun die massaal.

  Like

 10. Jean zegt:

  Probleem “kan” zo opgelost worden gewoon dubbele nationaliteit verbieden en stemrecht voor vreemdelingen/allochtonen opdoeken, na volgende verkiezingen komen we nergens nog een turk, marokkaan of ander islamitisch zootje tegen, probleem opgelost.
  Alleen…..zullen eerst de rode en groene ratten verdreven moeten worden, iedereen weet toch dat ratten enkel maar ellende brengen, alles ondergraven om steeds te kunnen roven.
  Nog enkele duizenden werklozen erbij en de ogen zullen sneller opengaan, het verdrijven van dat decadent profitariaat, wat als hobby heeft overvallen, verkrachtingen, vermoorden, lovenswaardige daden volgens dat groene haatboekje, zullen dan versneld volgen tot Europa weer moslim/islamvrij is.
  Dan pas is Europa weer leefbaar en komt er terug welvaart én veiligheid.
  Als we dan ook afscheid genomen hebben van die waanzinnig decadente staatcircussen, nog 6 te gaan in Europa, dan kunnen we ook de democratie invoeren want ook die is onbestaande met dat profitariaat incl. dat misdadig EU profitariaat.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als je dubbele nationaliteit gaat opdoeken, dan haal je de aard van het beestje niet weg.
   De mentaliteit blijft hetzelfde. Op de lijst kom je dan inderdaad geen officiële turk of maroc meer tegen maar het doel wat ze hebben blijft ongewijzigd.
   Er moet een wet zijn dat je alleen als Nederlander een functie kan hebben in een bestuurlijke instelling zoals een gemeentehuis of regering.
   En een 2de paspoort is ergens ook wel handig. Je kan er dan altijd 1 afpakken.
   Anders niet meer.

   Like

   • luckybee zegt:

    Of ze gewoon in de Noord zee dumpen?Het is geloof ik nog steeds diep genoeg.Om daar Turken en Marokkanen te dumpen.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG 12.29. uur. Helemaal met je eens Bert, opdoeken de dubbele nationaliteit. Trouwens het is een schande, dat deze mensen stemrecht hebben gekregen voor onze 2e kamer. We zijn belogen en bedrogen!

    Like

  • luckybee zegt:

   Bij de nieuwe verkiezingen moet wij ervoor zorgen dat De eerste en de Tweede kamer geen moslims meer led kunnen worden,en geen stemmen meer aan alle elite partijen niet behalve de PVV.Dan weten we zeker dat wij nooit geislemiceerd worden.

   Like

 11. Makropoelos zegt:

  Luckybee 06:17, Hoe krijgen we deze hufters er weer uit?

  Op de zelfde manier zoals de Egytenaren Morsi er uit gekregen hebben. OPSTAND !!!

  Like

  • luckybee zegt:

   Opstand hoeveel slachtoffers hebben ze gekregen? ik wil dat wij slachtofferloos zijn.Met de hul van daar boven kunnen wij dat berijken.

   Like

 12. Republikein zegt:

  Mensen met dubbele nationaliteit dienen het vaderland niet.Ook figuren zoals de dissident van het CDA,mw. Ferrier niet. Zij dient de Surinaamse zaak. Hallo mensen, wakker worden.

  Like

 13. luckybee zegt:

  hul=hulp.

  Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  De islam moet worden gekenmerkt als een terroristische organisatie, niet meer en niet minder.
  Zij willen de democratie op democratische wijze afschaffen net als Hitler deed in Duitsland.
  Daar worden wij met zijn allen niet gelukkig van!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s