Cairo bewijst: zelfs een militaire dictatuur is beter dan de islam

Screenshot_17

De media jubelen vandaag over de hele linie! De reden: in Egypte heeft het leger een putsch gepleegd en het volk van de heerschappij van de islamisten bevrijd, die men daar heel democratisch, in meerdere verkiezingsrondes, had gekozen:

Het is afgelopen met de Egyptische president Mohammed Morsi. Het leger heeft de staatschef ten val gebracht en een overgangsregering geïnstalleerd. Na een korte interim-periode dienen er nieuwe verkiezingen te komen. De demonstranten op het Tahrirplein juichen. Volgt u de gebeurtenissen in livestream.

Der Spiegel – en alle andere media van de wereld

Maar deze dag bewijst slechts twee dingen: alles is beter dan de heerschappij van de islam. Zelfs een militaire dictatuur is beter. En ten tweede: je mag geen kiezersstemmen aan moslims geven, anders kiezen ze opnieuw alleen maar de barbaarse islam, net zoals ze in Egypte of Iran hadden gedaan. Je moet een militaire dictatuur aan de islamitische volkeren geven om ze tegen de islam te beschermen. Dat is de logische consequentie van vandaag. De media zeggen dit niet, omdat deze logische denkwijze de journalisten vreemd is.

Screenshot_18

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/03/kairo-beweist-sogar-eine-militardiktatur-ist-besser-als-der-islam/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", democratie, dictatuur, Egypte, Islam, Moslimbroederschap, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op Cairo bewijst: zelfs een militaire dictatuur is beter dan de islam

 1. Richard zegt:

  Klopt. Onder Sadam Hoessein was het vrede in Irak, onder de Shah in Iran, onder Mubarak in Egypte, onder Gadaffi in Libie en onder Assad in Sirie. Het enige wat moslims respectieren is een sterk iemand. Een dictatuur is natuurlijk ook niet alles, maar het alternatief is gruwelijk…….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Richard 12.39. uur. Niet te vergeten Richard, dat Turkije ook veel beter af was onder het regime van Atatürk. Deze had de seculiere samenleving voor ogen, had tevens een spuughekel aan de islam, en wilde Turkije omvormen in een seculiere westerse samenleving. En kijk nu eens wat de muzelman Erdogan ervan gemaakt heeft!

   Like

 2. Makropoelos zegt:

  Is het leger er niet om het volk te beschermen? Nou laat ze dat dan maar doen!

  Al dat geleuter over democratie. Ja je mag zeggen wat je denkt, maar niemand luisterd.

  Like

 3. catherine zegt:

  Wat in Egypte aan de hand was, schijndemocratie, is hier ook de realiteit. Morsi dacht dat, omdat hij democratisch was gekozen, de minderheid kon negeren. Is dat niet precies wat de EU doet met “het europeesche volk”? Overal komt de waaheid bovendrijven. Die ontnuchterende waarheid moeten we echter wel toelaten in ons denken; de realiteit blijven ontkennen leidt tot verdergaande afname van vrijheden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Catherine 13.30. uur. Inderdaad de EUSSR is zeker zo dictatoriaal en mensvijandig als de islam. Daarom stond de KAPO der SS Schulz ook met twee HAATBAARDEN op de foto, soort zoekt soort!

   Like

  • Harald zegt:

   “Democratisch gekozen”….. Morsi haalde 51% van de stemmen omdat de enige tegenkandidaat nog uit het Mubarak regime kwam.

   Like

 4. madeleine zegt:

  “Je moet een militaire dictatuur aan de islamitische volkeren geven om ze tegen de islam te beschermen. Dat is de logische consequentie van vandaag. De media zeggen dit niet, omdat deze logische denkwijze de journalisten vreemd is.” —> Atatürk had dit zeer goed begrepen en zijn systeem heeft jarenlang Turkije kunnen beschermen tegen het rottend lijk van islam. Dankzij Europa (!!) heeft het leger in Turkije zijn controle en beschermende functie kwijtgespeeld en zie wat de gevolgen zijn.

  Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  http://www.npr.org/blogs/thetwo-way/2013/07/03/198490883/president-obama-u-s-deeply-concerned-over-morsis-ouster

  I now call on the Egyptian military to move quickly and responsibly to return full authority back to a democratically elected civilian government as soon as possible through an inclusive and transparent process, and to avoid any arbitrary arrests of President Morsy and his supporters. Given today’s developments, I have also directed the relevant departments and agencies to review the implications under U.S. law for our assistance to the Government of Egypt.

  Like

 6. Jean zegt:

  Lieve mensen vergeet één gezegde nooit:
  “Religie en Monarchie zijn de grootste vijanden van de Democratie”.
  Wil een democratie leven en een toekomst bieden dan zal eerst de religie én de monarchie uitgeschakeld moeten worden, beiden parasiteren op de gemeenschap en beide hebben geen enkele toegevoegde waarde buiten wat fabeltjes en folklore waar simpele van geest blijkbaar behoefte aan hebben.
  Dat kan als ze de fabeltjes en de folklore zelf betalen willen ze er van genieten want ons nuchtere westerlingen brengt het alleen maar afkeer en walging.
  In België spannen we momenteel de kroon met die wansmakelijke folklore, 5 stuks en uiteraard 5 zwaar op de kosten wegende flierefluiters, nogal wiedes dat de flanskiljonse reetlikker het goed kan vinden met die club paria’s, het is een garantie voor het franskiljons profitariaat.
  In een echte democratie waren die ±38% franskiljons al lang van tafel geblazen maar niet in België, hier zetten ze (lees: de politiekers, lees: volksverraders) zich allemaal zwaar in voor…..de postjes en de poen daar is het dat zootje enkel en alleen maar om te doen, daarvoor geven ze zelfs Judas de verrader nog een zoen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s