GB: zware crimineel kan vanwege zijn drie echtgenotes en zeven kinderen niet uitgezet worden

Screenshot_39

Lee Corbin

Lee Corbin, een 50-jarige migrant uit Barbados, woont sinds de jaren-70 in Groot-Brittannië. Hij is een van die “hooggespecialiseerde” arbeidskrachten – gespecialiseerd in roofovervallen met messen. Hij werd voor zijn misdaden al 75 keer tot in totaal 16 jaar gevangenisstraf veroordeeld. Dus heeft hij ongeveer de helft van de tijd die hij in Groot-Brittannië had doorgebracht in een gevangenis gelogeerd. De rest van de tijd heeft hij niet minder nuttig doorgebracht: hij is driemaal getrouwd en heeft bij zijn vrouwen in totaal zeven kinderen verwekt.

Nu klagen de Britten dat hij dankzij de EU-mensenrechtenwetten niet uitgezet kan worden en daardoor zou de Britse belastingbetaler ertoe gedwongen worden om hem te onderhouden en zijn criminele activiteiten te accepteren.

Telegraph

We willen deze klacht van de Britse EU-tegenstanders willen we echter in die zin corrigeren, dat dit moderne mensenrechtengedoe geen uitvinding van de EU is, die de Britten door de EU in Brussel zou zijn opgedrongen, maar eerder is het tegenovergestelde het geval: een uitvinding van de Britse en Amerikaanse liberalisten, die van daaruit ideologisch naar de Europese landen werd getransporteerd en de traditionele Europese waarden had uitgehold.

Zulke dwangmatigheden (pardon: mensenrechten) ontstonden niet in het Habsburgse rijk, ook niet in het keizerrijk van Wilhelm, in Hitlers nationaalsocialisme of in een van de Scandinavische of Nederlandse, Spaanse of andere koninkrijken. Wie heeft ze dan uitgevonden? En welke Hollywood-regisseurs droegen er aan bij dat ze in de hele wereld verbreid werden? Laten we niet net doen alsof deze mensenrechtenwetten in Brussel uitgevonden zouden zijn. Niet voor niets heten ze voor ieder bekrompen burgermannetje de VN-mensenrechtencharta!

Screenshot_41

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/06/30/grosbritannien-gewalttater-kann-wegen-seiner-drei-ehefrauen-und-sieben-kinder-nicht-abgeschoben-werden/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, Mensenrechten, migrantengeweld, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

12 reacties op GB: zware crimineel kan vanwege zijn drie echtgenotes en zeven kinderen niet uitgezet worden

 1. skrheinlandmodell zegt:

  With us at the power… will be the whole group deported back home ! http://www.hansaseminar.zxq.net
  There will also a Nurenberg II and Labour Camps for ”Traitors to the Nation” !

  Like

 2. Jean zegt:

  Is hier niet dringend amputatie van een bepaald aanhangsel op zijn plaats?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jean 20.46u Te laat! Die drie echtgenoten en zeven kinderen zijn al een feit.
   Het hele zootje tegelijk er uit zetten, zou dàt wat zijn? Zo direct blijkt nog dat sommige van die kinderen een aardje naar hun vaartje hebben en zit GB er wéér mee opgescheept.
   Ach néé, dan ben je weer zo inhumaan, zo…..mónocultureel bezig…..

   Like

 3. peter selie zegt:

  Nou dan stuur je drie dozen en zeven apen toch gewoon ongefrankeerd terug!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dit is het resultaat van de Dominion politiek van de Church of Engeland.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Het verhaal is absurd, natuurlijk, maar het geeft wel aan hoe pervers het links-liberale denken kan uit werken ! De saboteurs van de Britse wet en het gezonde verstand worden met name genoemd: de mensenrechten activisten. Zodra een gekleurde / islamitische zware crimineel weer eens de fout in gaat kruipen de saboterende advocaten van onder hun steen vandaan en bestoken de rechtbank doorgaans met zeer oneigenlijke argumenten, waarin het zielige lot van de crimineel ,zijn vrouw en bloedjes van kinderen zeer centraal staan.Zo zal er bijvoorbeeld op gewezen worden dat het gezin wordt ontwricht indien pa achter de tralies verdwijnt , of het land wordt uitgezet, waarbij in het ontvangende land hem mogelijk een heel zwaar lot wacht.

  En wie wil er nu de zieltjes van de kinderen ontwrichten?Links liberaal alvast niet.

  Regelmatig worden wij vanuit Engeland van dit soort gevallen op de hoogte gesteld, waarbij de telkens terugkerende bijkomende klacht is dat verschillende politiek correct denkende rechtbanken zeer ontvankelijk blijken te zijn voor dit soort ”mensenrechten gepraat”..
  Het is duidelijk dat in zo’n linkse, rechtschapen, hoogverheven gerechtelijk kader aan het lot van de slachtoffers minder aandacht wordt besteed.

  Politiek correct, overal een dodelijke ziekte die moet worden UITGEROEID….

  Like

 6. Helena zegt:

  Vanmorgen in mijn mailbox en hier “right on topic”!

  Like

 7. Helena zegt:

  Weer een soldaat aangevallen in Engeland.

  Like

 8. Ekster zegt:

  Wat een walgelijke, smerige uitvreter. Ongelooflijk dat je je als land niet kunt ontdoen van dit soort parasiterend uitschot.

  Like

 9. Pingback: islam, polygamie, honour killings and more barbarism | Fubar

 10. Pingback: islam en polygamie | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s