Grefo’s en kwakzalvers: samen kinderen slopen

Screenshot_46

Screenshot_47Darwin sta ons bij. De wetenschap hatende hel is losgebroken: homeopaten en grefo’s zoeken en vinden steun bij elkaar om het niet vaccineren van kinderen goed te praten. RefDag laat Cisca Buis, de chef van de homeopathische mantelorganisatie ‘Kritisch Prikken’ uitgebreid haar wetenschappelijk niet-onderbouwde kulkoek spuien om daarmee het weigeren van vaccins te promoten. Dit is een onheilige kongsi tegen onschuldige kinderen.

Screenshot_43Beter offeren rationele mensen subiet allemaal een exemplaar van The God Delusion op het Ratio-altaar want dit pact van ultrastupiditeit met extra feitenontkenning en duistere walmen bijgeloof gaat hard komen. Grefo’s weigeren hun kinderen de nodige medische zorg te geven omdat ze menen dat de Heere dient te beschikken over leven en dood. Homeopaten vertikken het kinderen te beschermen omdat ze opzettelijk ouders bang maken voor niet-bestaande vaccinatieschade, dat met homeopathische middeltjes uiteraard op te lossen is.

 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Grefo’s en kwakzalvers: samen kinderen slopen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het is bar! Overigens vinden beide groepen elkaar op verschillende uitgangspunten. De Grefo’s vinden het Woord van God (of wat ZIJ voor het Woord van God houden) het allerbelangrijkste en stellen dat boven de liefde voor hun kind. -Een punt, wat ze helaas tóch weer min of meer gemeen hebben met de moslims. De homeopathie-aanhangers denken niet zozeer vanuit die invalshoek, maar aanbidden in feite wel een andere afgod: De Natuur. Voor hen zijn de kinderen officieel het belangrijkste, maar het kritiekloze volgen van het ‘natuurlijke proces’ doet hen bijvoorbeeld weer goed vinden, dat kinderen vaker sterven en in ieder geval veel langer lijden, waar ze met antibiotica in korte tijd van de ellende verlost zijn. Ik heb ooit een artikel gelezen, waarin een antroposofische moeder trots vermeldde: Onze kinderen hebben alle drie de mazelen gehad en ze hadden het niet willen missen. Op dat moment denk ik dan toch direct:”Oh, maak jij dat voor ze uit, dat ze het niet hadden willen missen? Dagenlang doodziek op bed met koorts, diarree en bloedneuzen, heerlijk, zeg!” En het mooie: Eén prikje op baby-leeftijd en ze hadden nergens last van gehad. Als je er goed over nadenkt, is dat net zo goed een vorm van tirannie, hoe blijmoedig ook verpakt. Fanatici of idealisten, allemaal hebben ze de neiging om met hun kinderen te sollen!

  Like

 2. Juliana Schut zegt:

  Voor het eerst dat ik zo’n agressief bericht hier tegenkom. De vrijheid die men voor zichzelf claimt, ontzegt men aan een ander.Jehova’s getuigen weigeren bloedtransfusies dat de dood van kramende moeders veroorzaakt, waar in een TV uitzending aandacht voor werd gevraagd. Onze maatschappij is zo geseculariseerd, dat men niet meer begrijpt de uiterste consequenties te dragen van zijn geloof. Zo zijn moordende Moslims geen “gekken” zoals men hier alom hoort,
  maar principiële gelovigen. Ook al zijn wij het hiermee niet eens, maar dat valt onder een andere noemer.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Juliana Schut, 22.50u. Die ‘uiterste consequenties van het geloof ‘gaan dan wèl ten koste van de medemens, in het ergste geval de eigen kinderen.
   Geloven is óók mensenwerk! We hoeven niet alles er aan op te hangen. En in ieder geval mag het geen rechtvaardiging zijn voor het schenden van mensenrechten.’

   Like

  • lucky9 zegt:

   Principiële gelovigen? Gehersenspoelde zombies zal U bedoelen. De noemer is idiotie.

   Like

 3. Linsky zegt:

  Hebben die lui daar van ‘geen stijl’ soms vette aandelen van het RIVM…?

  “Het argument; “Een niet gevaccineerd kind is een gevaar voor anderen’, is werkelijk de stomste gedachte die er ooit door dat zelf ziek zijnde volk is bedacht. Waarom vaccineren zij dan, als het niet helpt tegen de overdracht door anderen?”

  Een plotselinge uitbraak van mazelen (is die wel zo plotseling…( of is die juist prachtig getimed?) De reden dat juist hier, de zogenaamde Bible Belt. mazelen zijn uitgebroken zou te wijten zijn aan dat deze mensen hun kinderen uit geloofsovertuiging niet laten vaccineren. Er wordt bijzonder uitgebreid over bericht in de MSM, waarbij het RIVM probeert uit alle macht de mensen ervan te overtuigen om toch alsnog hun kinderen te laten vaccineren, maar helaas.

  Nadat de ‘complotdenkers’ en de ‘anti-vaccinatie-mafia’ in 2009 een enorme overwinning boekten op het RIVM door de HPV-gifspuit-campagne geheel te verknallen (veel minder dan de helft van de ‘meiden’ kwam opdraven om zich te laten vergiftigen) dreigt nu een nieuwe grote nederlaag voor de NWO-gifspuiters. De eerste berichten over ‘Operation Bible Belt’ zijn uiterst hoopgevend”.

  Deze mensen van Bible Belt zijn zoals algemeen bekend, niet de grootste voorstanders van vaccineren, maar in de MSM lijkt dit nu te worden gebruikt om het vaccineren of liever gezegd het ‘niet vaccineren’ in de belachelijke hoek te plaatsen”. Nog erger, te criminaliseren! Dat stigma wordt neergezet, om zo het de noodzaak van vaccineren extra geloofwaardig te maken. Dat er ook andere groepen zijn die niet willen vaccineren, om redenen van gezondheidsrisico’s of mogelijk andere argumenten wordt zo overruled”.

  – Het zou namelijk mogelijk zijn dat het algemene vertrouwen in dat wat de medische maffia ons aanbied en wijsmaakt, in de afgelopen jaren naar een ongekend dieptepunt is gezakt…. –
  Iedereen die begrijpt hoe steeds meer mensen standvastig zijn in hun (on)geloof, weet dat een uitbraak van mazelen er niet voor gaat zorgen dat deze groep massaal naar de vaccinatiespuit loopt.

  Als wij dat weten, dan weet het RIVM dat ook. Zij weten haarfijn dat een uitgebreide campagne geen enkele zin heeft. Het aantal mensen dat zich laat overhalen zal absoluut minimaal zijn.

  Dus, waarom toch zoveel berichtgeving in de mainstream media?

  De reden is omdat er natuurlijk een compleet ander doel achter de campagne zit.

  Deze mazelen zijn uitgebroken en deze publiciteits-campagne is gestart als een hersenspoelproces voor de bevolking. In werkelijk alle mainstream berichtgeving kom je keer op keer tegen uitlatingen als, “Sommige mensen vinden dat vaccinaties verplicht moeten worden”. Keer op keer wordt er subtiel of minder subtiel de nadruk gelegd op dat niet gevaccineerde kinderen een gevaar zouden zijn voor de omgeving.

  Langzaam maar zeker wordt de bevolking klaar gestoomd voor verplichte vaccinaties. Voor de vorm wordt er dan iedere keer nog wel even tussendoor gezegd, “We vinden het wel belangrijk dat mensen keuzevrijheid blijven behouden”.

  Maar, ondertussen komt iedere keer het bericht binnen bij de argeloze bevolking dat mensen die hun kinderen níet laten vaccineren een gevaar opleveren voor de volksgezondheid en ieder keer vallen ook weer even die paar woorden “verplicht vaccineren”.

  Het is als een mantra dat zich blijft herhalen en wat zich nestelt in het gedachtepatroon van de doorsnee burger. Dit proces zal de komende tijd geïntensiveerd worden.

  En dan, op een kwade morgen worden we wakker en horen dat in het kader van de ‘volksgezondheid’ het Europees Parlement heeft besloten dat, (kinderen eerst), iedereen verplicht gevaccineerd dient te worden. (Wat er dan in die gifspuit zit zullen wij nooit weten want dat staat niet op de bijsluiter vermeldt noch weet je huisarts je deze informatie te geven, want ook hij weet het niet!)

  In Amerika: Geen vaccinaties = Geen verzekering = Geen enkele medische zorg (maar wel een hoge boete) – Staat Massachusetts maakt gedwongen vaccinaties alle burgers mogelijk – H1N1 vaccinbijsluiter: ‘Dit vaccin is niet veilig voor zwangeren en personen onder de 18′ / Miskramen na vaccinatie…!

  “Ik ga niemand vertellen of vaccinaties wel dan niet moeten plaatsvinden. Wat ik wel wil, is dat eenieder goed geïnformeerd is over de risico’s en de gevaren van wat de overheden en de farmaceuten ons willen opdringen!”

  “Natuurlijk willen we allemaal graag gezond zijn en blijven, waarbij het belang van onze kinderen zelfs bovenaan staat. Echter, na alle onderzoeken en bewijzen van de laatste jaren zou het een goede zaak zijn eens wat genuanceerder en wantrouwiger te staan tegenover dat wat de fabrikanten/farmacie/WHO, proclameert en de wereldbevolking zelfs wenst te verplichten!”

  “Voor hen die niet met zich willen laten sollen is hier een enorme hoeveelheid informatie op websites, blogs en video’s. Het is overweldigend en niet zomaar allemaal in een uurtje te bekijken.”

  “In elk geval is de informatie beschikbaar en ik hoop dat mensen die betrokken zijn bij de gezondheid van hun kinderen en die van zichzelf hier het antwoord uit kunnen distilleren, om een weloverwogen keuze te kunnen maken tussen wel of niet vaccineren.”
  Overigens is er ook nog een heel ander tegengeluid …

  In het ‘Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde’ namelijk wordt op 5 juni melding gemaakt van dit onderzoek met zeer opmerkelijk een vraagteken achter de titel: ‘Baby’s in Biblebelt langer beschermd tegen BMR?’

  Het gaat om belangrijke bevindingen, namelijk dat baby’s van tegen BMR (Bof, Mazelen en Rode Hond) gevaccineerde moeders, minder lange en minder goede bescherming hebben van de antistoffen die ze via de placenta van hun moeder hebben meegekregen, dan baby’s van ongevaccineerde moeders. Dit is een nadeel dat baby’s van gevaccineerde moeders op achterstand zet ten opzichte van baby’s van ongevaccineerde moeders. Hoewel het een te verwachten en voorspelbaar effect is, is de verrassing dat dit onderzoek überhaupt is uitgevoerd.

  De beschermingsduur van baby’s tegen mazelen uit de orthodox christelijke gemeenschappen, van wie de meesten ongevaccineerd waren, was 2 maanden langer, nl. 5,5 maanden. Voor rodehond had deze groep baby’s van ongevaccineerde moeders hogere gehalten antistoffen in vergelijking met de groep baby’s van moeders uit de algemene bevolking.

  De conclusie die hierbij wordt getrokken is dat er een verhoogde kans bestaat op transmissie, het overbrengen van deze ziekten, juist bij een bevolkingsgroep met een hoge vaccinatiegraad en juist bij de groep die hiervoor het meest kwetsbaar is, namelijk zuigelingen.

  Bovendien is het te verwachten, zegt men in de publicatie, dat het aandeel vrouwen in Europa in de vruchtbare leeftijd dat de BMR-vaccinatie heeft ontvangen alleen maar toeneemt en dit zal ook de beschermingsduur van hun maternale antistoffen aan hun kinderen verder bekorten.

  Voor uitgebreide informatie ten aanzien van vacinaties:
  http://diamental.nl/images-linsky/vacinatie/hpv.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Linsky 23.04. uur. Hi Linsky, blij weer iets van jou te lezen. Over de toon van het artikel, hebben anderen al het nodige gezegd. Ik vind jouw reactie zeer gedegen en onderbouwd, met de goede argumenten erbij. Ook ik heb als kind de mazelen gehad, en heb het gewoon moeten uitzieken. Heel belangrijk is jouw terechte vraag Linsky, wat steekt er achter dit artikel geplaatst op Geen Stijl, waarin de gereformeerde christenen zo hard worden aangevallen? Dat is the question to be answered. Ook ik kan mij niet aan de indruk ontrekken, dat er een dubbele agenda op na wordt gehouden, door de farmaceutische industrie en de overheid. Ik haal al enkele jaren de griepspuit, omdat mijn huisarts vindt dat ik tot een risico groep behoor vanwege te hoge bloeddruk. Maar ik kan de meerwaarde van deze inenting niet ontdekken, ik ben constant verkouden, en daar helpt en hielp de griepspuit geen donder aan. Neen, er zijn bij de farmaceutische industrie en de overheid HEEL andere BELANGEN in het geding, waar jij terecht naar verwijst. De propaganda op de MSM is gigantisch waar het de belangen betreft van onze socialistische overheid, de eussr en de Bilderbergers-Huis van Oranje. Laten we vooral goed kritisch zelf blijven denken, manipulatie ligt op de loer!

   Like

   • Linsky zegt:

    Tom, ik zit ook in de ‘risicogroep’….!
    Alle mensen die ik persoonlijk ken, laten zich elk jaar vaccineren, maar zijn ook elk jaar zieker!
    Maar aangezien ik eens in de 5 jaar een grieperig dagje ervaar, laat ik me NOOIT van me leven een ziekte inspuiten door dat geteisem!
    Af en toe ziek zijn is heel gezond, en daar bouw je een enorme natuurlijke weerstand mee op, En daar kun je wel 100 mee worden. 🙂

    Like

   • wachteres zegt:

    Tom en Linsky, wij hebben juist omgekeerde ervaringen.

    We hebben ons een aantal jaren laten inenten tegen griep. Weinig last in de winter. Van tevoren was Henk altijd ’s winters verkouden wat soms ontaardde in neus-en voorhoofdsholteontsteking, wat dan uitgespoten moest worden. Geen pretje. Geen problemen sinds de inentingen. Dit jaar hebben we de prik vergeten en we zijn langdurig ziek geweest, ook vanwege de winter die niet over wilde gaan, voelt Henk zich nog niet fit.

    IK ben echt van plan om het volgend jaar wel de griepprik in de gaten te houden onder het motto:

    “Baat het niet, het schaadt ook niet”. Tenminste zo denken wij er, gezien onze ervaringen,.over deze kwestie.

    Like

  • lucky9 zegt:

   Neem maar een loopje met de statistieken. Afschaffen die vaccinaties tegen pokken en en polio! Terug invoeren die tering!

   Like

  • Helena zegt:

   HULDE!!

   Like

   • Anneke zegt:

    De link van Linsky weer een dik bewijs van het enorme bedrog. De mensheid wordt bewust chronisch ziek gemaakt en na een aantal deceniia is de rekening ONBETAALBAAR geworden. De cardiologen kunnen er wat van…een verse hartpatiënt gaat naar huis met een leger aan medicatie. Preventief…preventief, op de langetermijn vaak DESTRUCTIEF van het fysieke lichaam en of psyche. “Laat je NIET intimideren door de med.specialist / apotheker. Zij zitten onder de plak van velen…zijn een TROL van de farmaceutische industrie, poklitiek, zorgverzekeraars”. Het menselijk lichaam is een lopend WONDER, heeft veel ZELF-HELEND vermogen. En dát mag men niet weten.

    Like

 4. Harrie Custers zegt:

  Dit is een schreeuwartikel zonder feiten.
  Ik ben niet gelovig, ben ingeënt enz. Zou dit met de huidige kennis niet meer doen. En ik zou al helemaal niet een ander dit dwingend willen opleggen.
  We hebben geen gezondheidszorg, we hebben geneesmiddelenkunde, patent- en octrooirechten en ergens ver weg op de laatste plaats ook nog de gezondheid van een mens en de preventie van ziekten/gebreksverschijnselen door een gezonde voeding. Het gaat in de eerste plaats om de profit en daarachter om de macht.

  Maar goed. Dit is het eerste artikel hier dat ik van geen niveau vind.
  Dus keep up the good work.

  Oh ja, ik ben ook geen homeopaat, alternatief genezer of hoe die ook mogen heten.

  Like

 5. Ron V zegt:

  Het trieste is ook nog eens dat deze gezinnen procentueel gezien de meeste “pleeg” kinderen opvoeden en over het algemeen zelf ook veel kinderen hebben.
  En de biologische ouders waarvan het gros het niet eens is met de uithuisplaatsing kunnen hier niets tegen doen.

  Wat een geweldig land hebben wij toch.

  Like

 6. Peter Schilperoord zegt:

  Het toontje van dit artikel bevalt mij niet, wat een haat. Willen de christenhonden weer niet vreten wat hen dwingend wordt voorgeschreven?
  Er circuleren geruchten dat de nieuwe wereldorde de overbevolking wil terugdringen (met gif). Monsanto trekt de aandacht vanwege genetisch gemanipuleerd voedsel. De medische stand wordt verdacht van samenwerking met de farmaceutische industrie. Psychiatrie is niets anders dan platspuiten en medicijnverstrekking..
  Is het dan verkeerd als je wilt weten wat ze jouw kind injecteren?

  Like

 7. BertG. zegt:

  Ik had in een andere reactie op AP gelezen dat voor ’75 deze prik helemaal niet bestond.
  Dus iedereen (ik dus ook) van voor ’75 heeft dus de mazelen, rode hond of bof gehad.
  Gingen er toen kinderen aan dood dan. Nooit iets over gehoord van iemand met kinderen.
  Wel een DTKP prik heeft iedereen toen gehad. Maar een prik tegen mazelen bestond er niet.

  Over het niet inenten van je kinderen om dat je heer wel over ze waakt is weer wat anders.
  Maar of alles nou wel zo noodzakelijk is wat ze in je willen spuiten tegen iets, vraag ik me ook wel eens af. Net zo als ze meisjes van onder de 14 tegen kanker willen inenten.
  Daar zijn er ook al vele niet echt beter van geworden.
  Maar het zal de farmaceutische industrie zonder meer een pak geld opgeleverd hebben.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Op zich schijnen mensen er dus minder problemen mee te hebben zolang de buren het maar niet zien. En de dominee jou daar dus niet voor kan aanspreken. Heel apart.
  Dan kan je toch nagaan hoe bang ze voor mekaar zijn. Wat een achterbaks tuig leeft daar.
  Zo houden ze mekaar dus onder de knoet met de bijbel in de hand.
  http://www.powned.tv/nieuws/tech/2013/07/stiekeme_inentingen_in_biblebe.html

  Like

 9. luckybee zegt:

  Er staan volgens mij geen wetten van God dat ons verbiedt ziekte niet mogen voorkomen.Ten minste niet in onze bijbel (Staten vertaling)

  Like

 10. TurahOfYahuah zegt:

  Ik ben het eens met @Linksy

  Toen met die vaccinatie met de tamiflu tegen het vogel griepvirus bezig was en het RIVM én de politiek (Minister Klink) zo schreeuwend voor was, hield ik een aantal websites waar medisch en verzorgend personeel, die de vaccinaties bij de mensen moesten toedienen in de gaten
  (Voorbeeldje: http://www.nursing.nl/Verpleegkundigen/Nieuws/2009/10/NOS-helft-verpleegkundigen-wil-geen-vaccinatie-NURS005284W/).
  Een groot deel, misschien wel het grootste deel nam de prik zelf niet, maar omdat het nou eenmaal hun werk was en/of omdat hun medische achterban of het RIVM of wat dan ook , dat nou eenmaal van hun verlangde, prikten ze wel bij anderen maar velen namen de prik zelf dus niet (Ook vele doktoren namen hem zelf niet!)

  Zoals Linksy schrijft proberen ‘ze’ via de Media de groep te sturen en ons, het volk, klaar te stomen voor verplichte vaccinatie (Als voorbeeld, zoek naar kreet “Eugenics Bil Gates”. Onzin? Zoek eens naar de kreet “Georgia milestones”). Dit proberen ze of doen ze (weer), middels de sociale controle van de groep zelf.

  Denk alleen al eens na over een media-hype kreet als ‘the bible belt’ in een land van nog geen 300 bij 200 kilometer groot? Wij zijn als land slechts een speldenknopje op de aarde, Belachelijke kreet toch eigenlijk?

  Ik zeg niet nee tegen vaccineren, maar wel nee tegen vaccinaties met onbekende en/of onduidelijke stoffen er in, vooral als er ook geen echte, heldere duidelijke uitleg geboden wordt. vooral als vanuit de media of regering een bepaald pushy gedrag vertoont wordt. Als het ten goede was voor de mensheid en het geen commerciële doelen had, zou er geen probleem zijn met openheid van de ingrediënten etc. (Maar ja.. als de belangen echt bij de mensheid lagen en niet bij de commercie, hadden we ook bijvoorbeeld al lang al vrije energie http://www.youtube.com/watch?v=i2Abuj53Y6E) En ik ben ook terughoudend als de medische wereld zelf zijn twijfels blijkt te hebben als zij zichzelf ook moeten behandelen.

  De niet oplettende massa is zo bespeelbaar dat weten we nu toch onderhand wel?, Divide and conquer, verdeel en (be)heers. Dat zien we overal, politiek (Nationaal en Internationaal), de rechtse mindset opgezet tegen de linkse mindset.., zie de diverse discussies op maatschappelijke nieuwsitems etc. op het internet etc. als voorbeeld daarvan. Alsof ze nog nooit van groepen als de bilderbergers, vrijmetselaars, illuminati etc gehoord hebben en niet weten dat links en rechts uiteindelijk door dezelfde vaak verborgen groepen, gemonitord, gecontroleerd en bespeeld wordt(de NWO). In Amerika komen alle presidenten uit één bloedbaan, nog denken de mensen daar dat een president gekozen wordt ipv aangewezen. Bij ons mocht Romney ook eerst bij de Bilderbergers langs voordat hij als voorzitter van de EU ‘gekozen’ werdt. Zijn we dat vergeten? De regeringen dienen de commercie, de (Rothchild) banken, de multinationals en de bedrijven, het is een corporate government, niet voor de mensen of het volk.
  Als je bijvoorbeeld redeneerd dat Bush aandelen had in de Carlile groep, verantwoordelijk voor leger en oorlogs tuig, snap je ook dat oorlog voeren voor hun zin had en geld opleverde. Beatrix met Shell, de broer van Balkenende en pijpleidingen in afghanistan etc etc
  Het vorige Youtube filmpje van vrije energie laat zien dat de multinationals bedrijven en de belanghebbenden zelfs de vooruitgang, en daarmee onze beleving van een wereld zoals die zou moeten zijn, tegenwerken of zelfs proberen tegen te houden voor hun eigen gewin.

  Terugkomend op het artikel; Uiteindelijk vindt ik dit ook dus een raar artikel om (hier) te lezen..

  Like

  • Anneke zegt:

   – We hoeven ons niet meer druk te maken – Wachteres ‘k dacht dat de Nederlandse staat democratisch was/is. Vindt dit gedrag enorm vernederend jegens de medemens. De HUICHELARIJ laat zich weer dubbel en dwars zien en horen. Overigens leer mij Roel Couthy niet kennen, met z’n RIVM. Heb zelf ’t ‘geluk’, in die smeerkezen-wereld geboren en getogen te zijn en kan me de ‘gevechten’ (verbaal en financieel) nog goed herinneren. Telefonisch, visueel… “Als kind pikte je hoe dan ook er altijd iets van mee. Maakte me als onervaren puber toch vaak zorgen om m’n ouders”. Onthoud dit goed, lieve mensen….Een preventieve vaccinatie, een zorgverzekering, een goedgevulde spaarrekening, bieden géén van allen een honderd procent garantie voor een goede gezondheid, een onbezorgd goed leven. ABSOLUUT NIET….Het leven is nu eenmaal niet maakbaar; helaas zijn velen nog in die waan. “Kijk verder en denk verder, als je neus lang is….”.

   Like

   • Anneke zegt:

    Correctie: “Kijk verder en denk verder, dan je neus lang is…”.

    Like

   • wachteres zegt:

    @Anneke, toen ik jong was, en dat is lang geleden, kregen kinderen kinderverlamming, omdat ze er niet tegen waren ingeënt.

    Ik ben het ermee eens dat we goed geïnformeerfd moeten worden over de gevolgen van allerlei inentingen. Zelf heb ik mijn kinderen wel altijd laten inenten tegen DKTP en wat er nog meer op tafel kwam. Nooit enig probleem gehad..

    Wat mij steekt is dat mensen hun kinderen niet laten inenten op grond van religieuze opvattingen, in de trant van : “Ons leven is iin de hand van God”.

    Als zij een been breken, gaan ze dan ook niet naar de dokter? Of als ze kanker krijgen?

    Ik heb interviews gezien met mensen die hun hele leven in een rolstoel zaten, omdat hun ouders hen niet hadden ingeënt tegen polio.

    Zulke beslissingen mag een mens alleen maar voor zijn eigen leven nemen, niet voor dat van een ander, wat mij betreft.

    Er zijn ook mensen die niet naar een dokler gaan als ze kanker hebben en wel naar de een of nadere kruidendokter. Dat moeten ze zelf weten. Zelf denk ik ook dat de bestraling en alles wat er bij komt zich in feite nog in een prinitief stadium bevinden.

    Henk en ik hebben beiden kanker gehad en we zijn er doorheen gekomen, dankzij de medische voorzieningen. Daar ben ik vast van overtuigd.

    De mensen zouden moeten leren om in elk opzicht zelfstandig na te denken en zich niet van alles wijs te laten maken.

    Like

 11. prutser zegt:

  De babyvaccinatie is men als een preventiveheiligheid gaan zien, niet beseffende dat zeker op de langetermijn-periode er voor veel mensen veel nadelen aan vast hangen. Het ene lichaam, is het andere niet. Ieder lichaam is uniek. Ofwel, de een is wat sterker, dan de ander. Veel moderne chronische fysieke afwijkingen/zwakheden, ZIJN GEVOLGEN (mogelijke) van deze ‘preventieve’ vaccinatie-hype. Die inmiddels veel te uitgebreid is!!!! Het gevaar zit verborgen in die prikgrage spuiten. Het auto-immuunsysteem zal enorm kunnen verzwakken en
  veel ziekmakende bacteriën krijgen op deze wijze VRIJ SPEL !!!! De houding van de RIVM te dwangmatig, natuurlijk want zij zijn weer een trol van o.a. de farmaceutische industrie en de tegenwoordige medische wetenschap-bedriegers.

  Like

 12. prutser zegt:

  TOEVOEGING…. Denk goed na, zelf heb ‘k mijn lesje wel geleerd. Bij velen is na verloop van tijd de verdedigingsfunctie van de SCHILDKLIER ENORM verzwakt. Met alle gevolgen vandien!!!! De thermostaat van het menselijklichaam wordt sluipenderwijs UITGESCHAKELD. Bij het vrouwelijk-geslacht komen de naweeën eerder om het hoekje kijken. Met vaak als reactie een kind baren met een fysieke en of geestelijk zwakheid !!! DE GROTE MASSA IS ZO GOEDGELOVIG IN HET LYRISCHE BEDROG VAN ‘AANGEZIENE’ MEDEMENSEN. Gelukkig neemt de goedgelovigheid in de politici en het bedrijfsleven AF!!!!!

  Like

 13. jelle zegt:

  Fantastisch stukje van A.Nanninga!
  Da’s tenminste ’n wijf naar m’n hart!(Om met @Martien Pennings te spreken)
  Kruidenlievebedstrowichelaars te over, alweer, zo te zien alhier.
  Pràchtig om te lezen, al die kwakzalvers die hier opeens opduiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s