Islam is nazisme! Waarom word ik niet vervolgd? Waarom doet niemand aangifte?

Screenshot_34

(Door: Martien Pennings)

Waarom word ik niet vervolgd? Ik heb tientallen keren de islam een seksueel aangedreven roofmoordenaars-ideologie genoemd en gelijkgesteld aan het nazisme. En kijk nu eens naar deze uitspraak van het  Gerechtshof in Amsterdam van 21 januari 2009:

“Volgens het hof is het haat zaaien in een democratische rechtsorde dermate ernstig dat een algemeen belang aanwezig is om in het maatschappelijk debat een duidelijke grens te trekken. Ten aanzien van groepsbelediging maakt het hof een onderscheid. In het algemeen stelt het hof vast dat de traditie binnen de Nederlandse debatcultuur is gebaseerd op een grote mate van tolerantie ten opzichte van elkaars opvattingen, terwijl van moslimimmigranten begrip mag worden verwacht voor de in Nederland heersende sentimenten ten aanzien van hun geloof, dat op enkele onderdelen op gespannen voet staat met Nederlandse en Europese waarden en normen. Als het om beledigende uitingen gaat geeft het hof de voorkeur aan politieke, maatschappelijke en andere juridische tegenkrachten dan het strafrecht, waardoor een actieve participatie aan het maatschappelijk debat, ook door moslims, wordt bevorderd. Het hof maakt echter een uitzondering voor beledigende uitlatingen waarin een relatie met het nazisme wordt gelegd (door onder meer de Koran met ”Mein Kampf” te vergelijken). Dit vindt het hof dermate beledigend voor de bevolkingsgroep van moslimgelovigen dat een algemeen belang aanwezig wordt geacht om Wilders daarvoor te vervolgen.” [mijn rooie vet]

Ik zal de aspirant-aanklagers nog even helpen: over mijn stelling dat islam = nazisme heb ik hier de meest uitgebreide uitleg gegeven en hier een kortere en hier de nog kortere en dan ook nog ten enenmale en ten anderenmale de uitleg van Emmet Scott.

Kom! Doe me dat genoegen eindelijk eens. Kan ik eindelijk de rechterlijke macht in Nederland eens publiekelijk vertellen dat ze minstens voor de helft niet in een toga, maar in een dwangbuis thuishoren. Dan kan ik eindelijk ook eens persoonlijk aan ze vragen hoe die gebefte gek met die interessante bril heette die “Fitna” van Geert Wilders “op het randje” vond. U weet wel, “Fitna”, waarin moslims zelf vol trots uitleggen en tonen hoe godvergeten moorddadig en racistisch hun quasi-religie is.

Update & Afterthought: hierboven ging ik er impliciet van uit dat er een paar redenen zijn om mij niet te vervolgen en aan te klagen: 1) ik ben niet belangrijk en zichtbaar genoeg  en 2) onze cultuur-verradende quasi-elite heeft door dat een proces tegen mij minstens net zoveel stennis zal geven als dat tegen Wilders, juist omdat ik marginaal ben.

Maar de rotzakken hebben misschien ook door dat ik vervolgens aan de bewaking zal moeten en dat Hare Majesteits Regering daarvoor zal moeten zorgen. Want anders zou ik ook zomaar een keer op straat kunnen liggen met doorgesneden strot.  Een proces, vooral als het gevolg daarvan is dat ik aan de bewaking moet, zou de kwestie “islam” nadrukkelijk opnieuw op de kaart zetten en dat is wat het boven ons gestelde tuig niet wil: aandacht voor het grootste gevaar dat Nederland en Europa bedreigt.

Screenshot_35Een uitgebreid onderschrift bij deze foto vindt u hier.

______________________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, nazisme. Bookmark de permalink .

52 reacties op Islam is nazisme! Waarom word ik niet vervolgd? Waarom doet niemand aangifte?

 1. koddebeier zegt:

  Ik vrees dat ‘minstens de helft’ 90% moet zijn. De Nederlandse ‘rechtspraak’ wordt gefrustreerd door linkse D66 rechters behept met het gutmensch virus.

  Like

 2. wim van rooy zegt:

  Rechters zijn – hoe wonderlijk dit overigens ook is – wat de islam betreft (maar niet alleen wat dat thema betreft) niet geïnteresseerd in de waarheid, wél in procedures, verkeerd begrepen rechtsstaatbeginselen en fumistische uitlatingen (zoals ‘beledigend voor moslims’; hoezo toch?!). Het zijn nuffige narcisten die fascistisch zijn in hun zogenaamd antifascisme.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Wat is “fumistisch”, Wim? Als ik er mijn Latijnse geleerderigheid op loslaat kom ik tot iets als “impulsief & vaag”.

   Like

   • wim van rooy zegt:

    Etymologisch heeft het met rook te maken. Betekent hier dus dat het bewust spuien van rook elke betekenis onttrekt aan wat men zegt, dat het een rookgordijn opwerpt. De waarheid verdrinkt erin. Ik meen dat in Goethes Faust ergens gesproken wordt van Fumisterei. Een rookgordijn optrekken.

    Like

   • MrEsceha zegt:

    Fumisterie
    Een grap; een mystificatie

    FUMISTERIE
    1) Fopperij 2) Grappenmakerij

    Like

 3. wout eenhoorn zegt:

  Geweldig. En wat een moed.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Wat Martien Pennings ter berde brengt is volkomen waar. Maar net als de rechterlijke macht, is de politiek gevangen in het socialistisch marxistisch cultuurrelativisme. Dat brengen deze klojo’s naar buiten in de term, alle religiën c.q. alle meningen en opvattingen zijn evenwaardig. En dat, is de grootste misvatting die er bestaat ten aanzien van de islam. De gehele koran druipt van de haat, en roept moslims op Joden en christenen te vermoorden. Het is geen religie, maar een perverse ideologie!

  Like

 5. Peter Klaasing zegt:

  Beste E.J, Het is zeer waarschijnlijk als je de mensen oproept om bij alle moskeën varkenskoppen en bloed tegen de muren te gooien. Ik ben er van overtuigd, dat jij dan een reaktie krijgt. Dit zal een duidelijke boodschap uitsturen, dat arabiese krankzinnigen niet in Europa thuishoren.

  Like

 6. Jan zegt:

  Islam is nazisme. Crackpot windt zich op omdat gezegd is dat islam fascisme, onrechtvaardigheid en terrorisme is:

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ja, gut, Jan . . . . ik zal maar niet zeggen welke verlangens mij besluipen als ik dit prachtexemplaar bezig zie. Ik héb al zo’n slechte naam onder de goede mensen die verder zijn in de evolutie dan ik en dat agressieve stukje reptielenbrein niet meer hebben.

   Like

 7. Fred zegt:

  Mooi stuk, Martien.
  Ik vraag me wel af, waar is Bertus Hendriks als je hem nodig hebt? Slaapt ie nog?
  En die andere malloten die Geert voor de rechtbank sleepten en dat proces tot een groteske klucht maakten?
  Waarom zijn die nou zo stil?
  Hebben ze de waarheid soms gelezen en is bij hun het kwartje gevallen?
  Misschien moet een van de reaguurders hier maar eens aangifte tegen je doen, gewoon omdat het kan.
  Ik ben reuze benieuwd wat dan de reactie zou zijn van het OM.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Fred 18.20. uur. Dat vroeg ik mij ook al af Fred. Waar is de MAFDOOS STIENEN en de GEK BERTUS HENDRIKS nu gebleven? En waar is nu de buikdanseres? En waar zijn nu de linkse kamerleden, met hun eeuwige grote muil? Ja, zo kennen we ze weer, lafaards dat zijn het!

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Zal ik zelf maar eens wat materiaal naar het OM sturen, Fred?

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Ik denk niet dat dat nodig is Martien.
    Reken er maar op dat er al flink gestudeerd is op jouw schrijfsels.
    Ze zijn naar mijn bescheiden mening al lang aan het piekeren en discuseren hoe ze jou en andere gelijkgeaarden kunnen aanpakken.
    Ze durven het echter nog niet.
    Misschien als er nog wat meer moslims in Nederland zijn en dat gaat door import en fokprogrammas zeer snel.
    Daarbij komt nog dat wij veel te weinig kinderen in de wereld zetten.

    Like

 8. Theodoor zegt:

  Jammer dat Nederland alleen maar een zogenaamd democratisch bestel heeft. Je ziet het in alle geledingen terug. Dat de meeste rechters D66’ers zijn deugt toch van geen geen kant, zie maar eens wat de partij voorstaat betreffende landverraad.
  Bij een echte democratie had er regelmatig een meting behoren te zijn wat de bevolking vind van de huidige EU, deze ongekozen leiders doen maar wat ze willen en de VVD heeft de meeste stemmen gekregen op basis van het verkiezingsprogramma en waar de VVD voor stond. Toen ze het kabinet in elkaar hadden getimmerd hadden ze het product moeten voorleggen aan de bevolking omdat is gebleken dat Rutte heel veel valse beloftes heeft gedaan. Dus hij is premier geworden op de zelfde basis als een Morsi en zijn clubgenoten in Egypte, daar hebben ze echter wel een leger die de belangen van de bevolking in de gaten houdt.

  Like

 9. Peter Klaasing zegt:

  Voorts is het overduidelijk, dat de media EN de politiek terug deinzen om maar enige aandacht aan dit gigantiese moslim probleem dat op ons land afstormt te geven. Men weet heus wel dat het voor een oplossing ALLANG te laat is en mischien word het tijd, dat wij zelf iets gaan ondernemen want van de kant van onze elite-bestuurders hoef jij echt niks te verwachten. Mischien hopen zij, dat het volk met een oplossing komt. Maar de goore lafaards die deze ellende veroorzaakt hebben, houden zich gedekt en zullen natuurlijk nooit geen verantwoording nemen

  Like

 10. Ik vraag me af waarom er nooit een peiling wordt gehouden over het standpunt van het volk m.b.t. de islam. We weten hoe de uitkomst is als het over terrorisme gaat! Vraag het volk om 1 voorbeeld van terrorisme te noemen en ik weet zeker dat 100% zou zeggen: de Islam!
  Correct me if I’m wrong!

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  De vergelijking tussen Mein Kampf en de Koran gaat perfect op. Het verband tussen beiden is al lang aangetoond op de Website http://prophetofdoom.net/Prophet_of_Doom_16_Mein_Kampf.Islam

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Je mag dan waarschijnlijk ook blij zijn, Martien, dat er hier nog niet zoiets als een ‘resolutie-Anciaux’ doorheen is, (of niet blij vanuit jouw huidige invalshoek) want dàn zou de kans op vervolging, vrees ik, al een heel stuk groter worden. Nú is de vrijheid van meningsuiting ondanks alle EU-intriges en oliebelangen gelukkig nog dusdanig heilig, dat de inhoud van een site zoals de onze op dit moment redelijk ongemoeid gelaten wordt. Ik weet niet precies of je momenteel ook nog buiten de site publiceert? In elk geval kan ik me voorstellen, dat E.J. Bron ten eerste niet of nauwelijks door móslims bekeken wordt en ten tweede, dat hetgeen er hier besproken wordt, allereerst voor de íngezetenen bestemd is. Met andere woorden, het zóu nog zo kunnen zijn, dat àls er eens een moslim kennis zou nemen van wat wij hier allemaal over ze uitbraken (laat ik het kind maar even bij de naam noemen) en hij op grond hiervan zou overwegen op juridische stappen te ondernemen, hij er misschien tóch op gewezen zou worden, dat deze site dan ook niet in de eerste plaats voor hèm bestemd is en zich dus ook niet direct tegen hem rícht. Niemand die hem dwingt om er kennis van te nemen, omdat een site eerst willens en wetens ópgezocht dient te worden. Het is geen kwestie van iets aanzetten en per ongeluk ergens mee geconfronteerd worden, zoals bijvoorbeeld de televisie.En kijk, op dàt ogenblik zijn wij dus beland bij onze gezegende vrijheid van meningsuiting, welke hier te lande gelukkig nog zo sterk ontwikkeld is.
  Wilders bracht, als politicus, zijn gedachten en opinies veel meer in de openbaarheid en was dat eveneens van plan met ‘Fitna’. Het was dààrom, dat men hem uiteindelijk kon vervolgen, al weten wij allemaal, dat het OM vanaf het begin niet zat te trappelen. Bovendien hadden zijn aanklagers niet zo goed door, dat een politicus nu eenmaal véél mag zeggen, ongeacht op welk gebied.
  Met andere woorden, in theorie mag het dan zo zijn, dat je aangeklaagd kunt worden, maar in de praktijk kon het nog wel eens zo zijn, dat het risico hier in Nederland vooralsnog nu eenmaal erg meevalt. Vooralsnóg dan, hè.
  Als jij echt aangeklaagd wilt worden, zul je je diepste gedachten en frustraties misschien eens flink BUITEN de site moeten doseren, dan wordt het sommige groeperingen misschien te gortig èn krijgen ze een poot aan de grond.
  Maar dan ook wel zien, dat je het wint, hè. Anders is er sprake van jurisprudentie en is de beer helemààl los!

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Misschien is verliezen ook een overwinning, Theresa.
   Als dán nog aan ook de grootste idioot niet duidelijk is geworden hoe de vlag erbij staat, dan kunnen we beter collectief zelfmoord plegen.
   Maar inderdaad: het verschil tussen vervolgen en niet vervolgen is misschien de veel grotere zichtbaarheid van Wilders vergeleken met mij.

   Like

 13. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Beste Martien,
  Die “gebefte gek met die interessante bril” heet Marcel van Oosten.

  Ach, als het zo ver zou komen, zou je dan het pleit kunnen beslechten zoals de Bulgaar Dimitrov dat deed in het “Rijksdagbrandproces”, waarin hij tezamen met Martinus van der Lubbe en een andere Bulgaar terecht stond?
  “Göring was hier vaak bij aanwezig maar maakte zich met zijn schreeuwerige gedrag alleen maar belachelijk. Na het verliezen van een woordenstrijd tegen de Bulgaar Dimitrov bleef hij weg, waarschijnlijk om verder gezichtsverlies te voorkomen. Marinus van der Lubbe gedroeg zich apathisch, ….. De Bulgaren verdedigden zich fel. De rechtbank zag zich uiteindelijk genoodzaakt iedereen behalve Van der Lubbe vrij te spreken.”

  Zoiets, dus….

  Like

 14. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Sorry, Marinus , natuurlijk…

  Like

 15. Anneke zegt:

  Der Hitler was heel close met de groot muHftih van Jerusalem…”Dit zegt alles…”. Islam is PUUR NAZISME in een Oosters-jasje. Het socialisme/communisme is eveneens puur nazisme !!! ! !!!Triest dat de grote massa zich dit NIET MEER bewust is. “Tja, we leven inmiddels alweer een dikke zeventig-jaar ‘verder’ in de tijd…”. En veel geschiedboeken zijn tegenwoordig gevuld met VALSE feiten. Om (o.a.) de islamieten en de rood getinten, over de bol te strijken. “BELACHELIJK, vrede met je vijand is GEEN VREDE…Hartstikke NEP”.

  Like

 16. Helena zegt:

  Ja heel jammer Martien, misschien moet je NOG harder je best doen.

  Like

 17. Helena zegt:

  Overigens zijn ze in Canada ook door het oog van de spreekwoordelijke naald gegaan voor wat betreft de vrijheid van meningsuiting. Gelukkig goed afgelopen.
  http://www.sunnewsnetwork.ca/video/a-victory-for-free-speech/2514131448001

  Like

 18. Rene zegt:

  als islam = nazisme als stelling strafbaar zou zijn dan ook Israel = nazisme of jodendom = nazisme strafbaar stellen. Kan ik Anja Meulenbelt met een gerust hart aanklagen.

  Like

 19. De Populistische Omroep in het bestel, Martien zijn eigen radioprogramma en het is zo gepiept…
  Lid worden kan hier: http://www.popned.nu/word-lid/

  Like

 20. Wachteres zegt:

  @ En ik ook! 😆

  Like

 21. louis-portugal zegt:

  Martien ik vrees dat ze je pas oppaken als je heel hele foute moslim of politicus in het openbaar zijn strot zou doorsnijden.
  Maar ik ben er wel van overtuigd dat er op een paar plekken in Nederland een flink dossier van jou met reacties wordt bijgehouden.
  Als die moslims aan de macht komen sta jij bij hun ergens vooraan voor afrekening.

  Like

 22. Pingback: Illusionist Carel Brendel belastert Joost Niemöller | E.J. Bron

 23. 2Crazy2bTrue zegt:

  Volkskrant:
  “….’De islam is een vredelievende en wijze religie, de religie geeft heel veel structuur en duidelijkheid en heeft op iedere levensvraag een antwoord.’

  Van Doorn was katholiek en is misdienaar geweest. De kerk begon steeds verder van hem af te staan. ‘Het heeft geen swung, geen energie. Als je op zondag naar de kerk gaat, is deze leeg, op een paar oude mensen links achterin na. Als je op vrijdag in de moskee in Den Haag komt, zit deze bomvol, met gezinnen, met jongeren. Soms is het zo druk dat je zelfs op de gang moet zitten.’ …”

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11018/PVV/article/detail/3488785/2013/08/08/Bekeerde-Van-Doorn-Ik-ging-mee-met-PVV-zonder-kennis-van-de-islam.dhtml

  De schrijver van het Volkskrant artikel heeft een journalistiek trucje uitgehaald door wat wijzigingen in de chronologie van Van Doorns’ levensverhaal aan te brengen ten koste van oorzaak en gevolg.
  De lezer die zich wat minder snel laat beetnemen ziet echter duidelijk de trend, van misdienaar naar moslim:

  Eens een halve zool altijd een halve zool.
  en
  Wie voor een dubbeltje is geboren zal nooit een kwartje worden.

  Voor mensen die nooit hebben leren denken moet een godsdienst die overal antwoord op zegt te hebben bijzonder rustgevend zijn. Deze mensen laten zich leiden door instincten waarbij de grootte van (mensen)massa’s hun richting bepaalt. Als je dan moet kiezen tussen een lege kerk of een volle moskee is die keuze snel gemaakt.

  Like

 24. Wat ik NOOIT zal begrijpen dat het menselijke ras, dat zo ver gevorderd is in de wetenschap, (raketten, satellieten, computers, ruimtereizen, etc.) toch zo naïef en dom is om een enorme groep die nog op een primatenniveau leeft en handelt, in hun midden op te nemen. En vervolgens toestaat om langzaam maar zeker onze civilisatie te veranderen in barbarisme en hierdoor deze wereld te laten vernietigen!

  Like

 25. Pingback: Fout Femke gaat weer nazislamitisch hoeréren | E.J. Bron

 26. Pingback: Vijf hyena’s sluipen rond Hans Jansen bij Pauw en Witteman | E.J. Bron

 27. Pingback: Femke Halsema , de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag | E.J. Bron

 28. Pingback: Femke Halsema, de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag | Stop de bankiers

 29. Pingback: Sacha Kester, correspondent van de antisemitische Volkskrant, beschermt de Nazislam in Centraal-Afrika | E.J. Bron

 30. Pingback: Amnesty & VRT: “De islam is slachtoffer!” | E.J. Bron

 31. Pingback: Brat Schut is te kinderlijk om antisemiet te zijn en durft niet met mij in debat | E.J. Bron

 32. Pingback: Een diepzwarte hoofddoek die op Schiphol de beveiliging doet van El Al: dat vinden ze bij Pauw & Witteman heel gewoon | E.J. Bron

 33. Pingback: Wilders is een fatsoenlijk mens, de meeste Marokkanen zijn nazi’s en Lodewijk Asscher is een gedegenereerde Jood | E.J. Bron

 34. Pingback: De gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher gaat dóór met zijn eigen en onze doodsvijanden te faciliteren | E.J. Bron

 35. Pingback: Afghanistan, de ontkenningswaanzin en de ondergang van het Westen | E.J. Bron

 36. Pingback: MENSENSOORTEN EN PRIMATEN: VERMENGING IS DODELIJK!! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s