“Parti Plus”, België – een interessante partij (+ video)

Screenshot_38

“Parti Plus” of P+ noemt de partij van Pierre Ramirez zich en ze heeft het potentieel om het gat tussen de UKIP in Groot-Brittannië en de Alternative für Deutschland (AfD) geografisch op te vullen. De Parti Plus is vooral een islamkritische partij met als belangrijkste doel het tegengaan van de islamisering van België en de Brusselse EU-centrale. Maar luister zelf naar wat Pierre Ramirez zelf over zijn partij en haar doelen zegt:

De afgelopen 12 jaar vocht ik voortdurend tegen de militante islam en richtte ik de organisatie NONALI op om tegen de sharia te vechten en te informeren over de radicale islam.

Nu heb ik een nieuwe politieke partij opgericht: Parti Plus is een partij voor de vrijheid, de eenheid en de solidariteit.

Achter me zien jullie een kerk. Er bestaan enkele kerken in dit land. Net zoals de meeste mensen ga ik zelden naar de kerk – alleen met familiefeesten zoals een bruiloft en een doop, en bij een begrafenis.

Maar dit gebouw maakt deel uit van ons culturele erfgoed, maakt deel uit van onze Belgische ziel. Ik wil niet dat zij door deze aanblik wordt vervangen (een moskee).

Velen denken dat een moskee een islamitische kerk is. Maar laat je niet misleiden. Een moskee is de centrale van een politieke partij. En daarbij gaat het geenszins om een democratische partij. Een moskee is een “shariahuis”.

Onze politici, die door ons gekozen en goed betaald werden om onze belangen te bewaren, doen dit niet. Erger nog, ze gaan aan de kant van diegenen staan die ons de wet van de sharia willen opdringen. Deze politici verraden ons.

Ze staan een partij toe,die zich ISLAM noemt, om aan democratische verkiezingen deel te nemen, hoewel de vertegenwoordigers van die partij heel duidelijk maakten dat zij de wet van de sharia willen invoeren.

Ik was erbij, op deze omineuze 3e december in Anderlecht, toen een lid van de moslimpartij een valse eed aflegde.

Zoals je kunt zien heeft de moslim uit de Oriënt, die geen Belgisch staatsburger is, meineed gepleegd. Hij zweert op de koning, op de grondwet en op het volk – en eigenlijk is hij alleen trouw aan zijn koran.

Ze verbreiden leugens over de islam, over de economie, over Europa, over de immigratie en over de criminaliteit in onze straten.

Onze politici zijn bereid om alles te zeggen, omdat zij maar één ding willen: ze willen niet onze problemen oplossen, maar ze willen zo lang mogelijk hun goed betaalde baantjes houden.

Als we onze problemen willen oplossen, mogen we niet op hen wachten. Zoals het spreekwoord luidt: “Als je het goed wilt hebben, moet je het zelf doen”.

Daarom besloot ik, een eenvoudige burger, zelf actief te worden

Samen kunnen we de loop der dingen veranderen. En er moet in België dringend veel veranderd worden, zoals jullie weten. Daarom richtte ik P+ op, om echte, bruikbare oplossingen voor ons land te vinden, om het onze kinderen en kleinkinderen te besparen in een verscheurd, door geweld beheerst land te leven.

Natuurlijk zullen de grote politieke partijen opnieuw de oude bekende leugens vertellen. En zullen jullie hen nog een keer vertrouwen?

Ja, helaas zal het kiezersvolk dat doen. Zolang zij de media in handen hebben, kunnen deze traditionele politieke verraders het domme volk veel leugen opdringen. We hebben meegemaakt hoe gemakkelijk manipuleerbaar de mensen zijn: jullie weten allemaal wie hen dat aandoet, maar zij zullen de daders kiezen, uit angst om als “nazi´s en racisten” bestempeld te worden als ze hun stem geven aan een integere partij.

Helaas. Eerst moet het volk zijn angst kwijtraken om als “vuile racist” bestempeld te worden, voordat hij voor zijn geweten en tegen de criminaliteit beslist. Eerst moet het volk de giftand van de media vernietigen. Want het is deze giftand, die ons dagelijks met gif injecteert en ons daarmee net zo verslaafd en willoos maakt als de heroïnespuit de drugsverslaafde.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/02/party-plus-belgium-eine-interessante-partei/#more-46524

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, België, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Graaien, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Sharia, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Parti Plus”, België – een interessante partij (+ video)

 1. Republikein zegt:

  Hoe meer tegengas hoe beter, binnenkort kan de elite hier niet meer omheen en gaan met de billen bloot.Ausradieren is toch niet altijd een negatief woord.

  Like

 2. Peter Klaasing zegt:

  Dit verhaal zegt nou presies wat ik voel moet gebeuren. Wij moeten deze vieze moslims duidelijk maken, dat zij niet meer welkom zijn in Europa. Weg met hen! terug naar hun woestijn. Hoe doen wij dat? Wij moeten de konfrontatie aangaan met o,a hun manier van leven belaglijk te maken. Wij zijn hard werkende mensen, terwijl zij (de molsims) vijf keer per dag in de straten in Parijs op hun matje liggen. Laten wij al deze plaatsen met varkenskoppen en bloed bevuilen, overal ook in Nederland en Belgie. Niet wachten op de politiek, want deze broek-schijters zullen niets doen. In veel wijken in onze steden, worden onze vrouwen en dochters door dit moslimgespuis lastiggevallen of verkracht. Laten wij groepen vormen van jonge Nederlandse mensen en dit marokkaanse en turkse gespuis aanpakken.

  Like

  • Republikein zegt:

   Juist Peter, dat is nou, wat ze in Belgie zeggen, een boodschap van openbaar nut.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peter Klaasing 20.18. uur. De laatste zin van uw reactie, die doet ertoe. Maar Peter, dan zullen we wel saamhorig met elkaar dat gevecht moeten aangaan. En wat we de laatste 25 jaar zien, is dat velen in onze bevolking murw zijn gemaakt, en zelfs niet meer in beweging komen. Ik zelf denk terug aan de jaren 1980 t/m 1985, 2 grote demonstraties tegen de plaatsing van kruisraketten, 100 duizenden Nederlanders op de been, en nu, zelfs tegen het verrader kabinet van marx Rutte komen ze nog niet in actie. Ik hoop dat het dan nu wel eens gaat gebeuren, want we moeten de ISLAM en de EUSSR stoppen!

   Like

   • Jean zegt:

    Tom,
    Die moslims zijn vééééél gevaarlijker dan die kruisraketten maar er lopen er (helaas) nog rond die daar een andere mening over hebben tot…..die moslims ontploffen vol haat en geweld.

    Like

  • Helena zegt:

   Ik volg de activiteiten van de English Defence League op hun FB pagina.
   Wat daar opvalt is dat er steeds meer splinter groepen komen die zich bij hun aansluiten.
   Zo zijn er diverse aparte “provincie” afdelingen maar ook aparte bevolkingsgroepen die zich organiseren maar wel onder de paraplu van de EDL zoals bv de Joden, de Kopten de Hindoes en de Sikhs. Die heten dan b.v. EDL Jewish Devision. En niet te vergeten The Armed Forces Division. Vorige week zag ik dat zich in Denemarken ook een groep heeft gevormd vanzelfsprekend The Danish Defence League en gisteren zag ik een melding van wat zich de Noord Spaanse Defence League noemt. Misschien is dat “the way to go” Peter ik weet het niet. Als je FB hebt zou ik zeggen zoek het eens uit.
   Ze protesteren natuurlijk wel vreedzaam maar krijgen wel steeds meer aanhang.
   Natuurlijk hebben we nu ook in Nederland de groep Identitair verzet misschien kun je je daar bij aansluiten?

   Like

 3. Jean zegt:

  De 3de wereldoorlog staat aan de voordeur, uiteraard zullen die laffe volksverraders liggend in die gedrochten zoals dat EU gedrocht dat blijven ontkennen maar de burger kookt door die barbaarse aanwezigheid die ons opgedrongen is door diezelfde volksverraders.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik zag dit filmpje al eerder. (Overigens, de man heet Renversez, niet Ramirez) Zijn verhaal is echt heel goed, maar er is wel een eeuwige complicatie: Door de tweedeling in de Belgische politiek kan hij alleen voor de WALEN uitkomen. -Althans, zoiets vernam ik bij die gelegenheid van Rudi. De VLAMNGEN zouden dan weer een soortgelijke zusterpartij moeten hebben om het geheel te completeren. En ik heb er eerlijk gezegd niet van gehoord dat die al is opgestaan.

  Like

  • Lucky9 zegt:

   @ Theresa Geissler
   Inderdaad het handelt hier over mijnheer Renversez.

   Anderzijds is het Vlaams Belang de enige partij die al decennia geleden is opgestaan en vanaf het begin heeft verklaard en verdedigd wat Mijnheer Renversez nu verklaart.

   Maar deze Vlaamse partij werd uiteindelijk na een lange lawfare in extremis veroordeeld door corrupte rechters wegens zgn. racisme en vreemdelingenhaat toen die partij nog de naam Vlaams Blok droeg, voor een programma dat veel flauwer was dan het actuele.

   Benieuwd of Mijnheer Renversez met zijn nieuwe partij met het Vlaams belang zou willen samenwerken om de islamofiele Belgische wantoestanden af te schaffen!
   Dat is zijn lakmoesproef.

   Tactisch ben ik geneigd om hem te steunen of het voordeel van de twijfel te gunnen. Hoe minder zetels en stemmen de trado’s bij de verkiezingen van mei volgend jaar halen hoe groter de kans dat er een omwenteling kan komen opdat de regels van het fatsoenlijke bestuur kunnen worden hersteld.

   Als mijnheer Renversez echter een vermomde Belgicist is die aan het N-Z geldinfuus wil blijven parasiteren is uiteraard elke samenwerking uitgesloten op elk ander gebied.
   Het zijn juist de miljarden van deze transfers die door het socialistische Zuiden voor een deel gebruikt werden om islamieten te importeren en te pamperen.

   Like

   • luckybee zegt:

    Ramirez is dat wel een flaamse naam? klink mij eerder als een latino , net als bij ons Coutinho onze prik expert.

    Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Dit vond ik er een om te onthouden en eentje die Wilders ook zou moeten onthouden, want qua PR is het beter dan “haatbunker” voor moskee:

  “Velen denken dat een moskee een islamitische kerk is. Maar laat je niet misleiden. Een moskee is de centrale van een politieke partij. En daarbij gaat het geenszins om een democratische partij. Een moskee is een ‘shariahuis’.”

  Belangrijk vond ik ook de vaststelling dat de media in dienst staan van de verraders-klasse van politici die aan de macht is.
  Ik zeg het al jaren: de politiek, het onderwijs en de media, maar vooral de media.
  Een “giftand”, inderdaad, die maar blijft injecteren en die zorgt dat het domme volk telkens opnieuw dezelfde politici kiest.
  Een mooi initiatief, maar ik ben bang dat het niet zal gaan zonder een verschrikkelijke oorlog.
  Er is blijkbaar niets dat deze blinde klasse uit zijn baan kan gooien dan een enorme hoeveelheid geweld.
  Nee, al heb ik nog zelf zoveel aanvechtingen ze persoonlijk allemaal te wurgen, daarmee ben ik niet blij.

  Like

 6. Helena zegt:

  In navolging van Nederland wil nu ook België aangifte gaan doen tegen hun kabinet.
  http://imagine2b.com/nieuws/belgie-wil-voorbeeld-nederland-volgen-en-ook-aangifte-doen-tegen-hun-kabinet/

  Like

 7. Helena zegt:

  Kwam vandaag nog een face book pagina tegen van een groep die zich Liefde voor Holland noemt.
  Het ziet er wel aardig uit, alhoewel uit sommige reacties te lezen valt dat sommigen nog een lesje islam in de polder moeten volgen. Ga me daar wel wat vaker melden de komende tijd denk ik. Deze foto komt ervandaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s