VIDEO: moorddreigingen tegen Tommy Robinson – maar niet verder vertellen hoor!

Screenshot_30

Toen hij enkele hiervan door twitterde, kwam de politie in Bedfordshire onmiddellijk in actie om de dreigende afzenders te arresteren en aan te klagen, zodat ze met de volle hardheid van de wet veroordeeld kunnen worden.

NEE

Enkele dagen geleden, bericht Gates of Vienna, twitterde Tommy dat de politie van Bedford hem opdracht zou hebben gegeven de moorddreigingen niet verder te verbreiden, anders zou hij gearresteerd worden, omdat deze twitterberichten bij de mensen voor onbehagen zouden zorgen.

Een gelijkluidend artikel op Facebook werd, voordat men het kon opslaan, snel gewist. De hele groep werd van Facebook verwijderd.

Tommy kan de wereld dus niet meer berichten van de bedreigingen tegen hem, die hij kreeg via Twitter.

Maar Vlad Tepes, die in het Canadese Ottawa woont, kan niet door de Britse politie aangeklaagd worden. Daarom heeft hij een video over de bedreigingen tegen Tommy gemaakt, die je hier kunt zien:

 

Bron:

http://europenews.dk/de/node/69376

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Censuur, Counterjihad, Dhimmitude, English Defence League, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Mensenrechten, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: moorddreigingen tegen Tommy Robinson – maar niet verder vertellen hoor!

 1. Helena zegt:

  Niets ten nadele van deze fantastische site maar inderdaad dankzij facebook wist ik dit 2 dagen geleden al. Nog een vreselijk bericht over Londonistan
  http://www.jewishpress.com/news/in-first-londonistan-to-host-world-islamic-economic-forum-video/2013/07/04/?src=ataglance

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Na het bekend worden van al die taps heb ik mijn account op Facebook gewist. Zoeken op Internet doe ik voortaan veilig met Ixquick en Startpage, terwijl ik wacht en mij ingeschreven heb op het veilige E.mail programma StartMail. Twitter, zoals die kwestie in bovenstaand artikel, moet ik dus ook niet. Dat Obama een Moslim is is oud nieuws, maar zelfs het hoofd van de CIA is een tot de Moslim ideologie bekeerde persoon genaamd; John Brennan. Het Moslim net begint zich rondom ons te sluiten, maar leuk is anders !

  Like

 3. Helena zegt:

  Nigel Farage toch weer op zijn best. Voorlopig blijf ik hem toch het voordeel van de twijfel geven.

  The BBC is run by a “bloated elite” who believe people opposed to immigration and the European Union are “nasty” and deserve to be “harried and bullied” on air, Nigel Farage has said.

  http://www.telegraph.co.uk/news/politics/ukip/10159325/Bloated-elite-at-BBC-biased-on-immigration-says-Nigel-Farage.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s