VIDEO: Pat Condell – “Onze verlammende angst voor de waarheid”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Pieter Veenstra)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Pat Condell – “Onze verlammende angst voor de waarheid”

 1. Urbanus zegt:

  Pat Condell is a hero!

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Wat is die vent toch ongelóóflijk goed!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Wat ik me telkens weer afvraag:
  Wat willen Condell’s tegenstanders nu toch in Godsnaam inbrengen tegen wat hij beweert?
  Dat kan gewoon niet want het is allemaal de redelijkheid-zelf!
  Mysterie, mysterie……

  Like

 4. Republikein zegt:

  Mijn verlammende angst van begeleidende akt voor bbq 2e kamer.Wel luidspeaker aan svp.https://a.gfx.ms//video_57.png

  Like

 5. Helena zegt:

  Jullie kunnen wel begrijpen dat ze hier bij de EDL ook heel erg gelukkig mee waren. Zeg maar “over the moon”. Pat is en blijft geweldig.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dhr. Condell spreekt de waarheid. De EDL is niet het PROBLEEM. Maar de ziekte die heerst in Engeland, Nederland en de rest van de Europese landen, is de zieke linkse-en politieke correcte sfeer in onze landen. En wie daar voor verantwoordelijk zijn: de RODEN (socialisten) en de links liberalen, en politiek correcte POLITIEK en POLITICI. Alles draaien ze om, dat zegt Pat Condell, terecht. Umwertung aller Werte, dat is wat er gebeurd. GOED wordt KWAAD, LINKS wordt RECHTS, MORAAL wordt MARXISTISCH CULTUURRELATIVISME. Dat is wat er gaande is, en met volledige medewerking van de linkse MSM. De WAARHEID is een gevaar voor de ISLAM, en dat is een waarheid als een koe!

  Like

 7. Latraviata zegt:

  As usual, he hits the nail on the head!

  Like

 8. Richard zegt:

  Prachtige speech! Mr. Condell’s got the gift of words! Gelukkig maar!

  Like

 9. Helena zegt:

  Hierbij een artikel over Elisabeth Sabaditsch-Wolff een Oostenrijkse politica die ook al eens is veroordeeld voor “hate speech” (i.d.d. voor mindere uitspraken dan die Martien doet) en die zich nu inzet voor de vrijheid van meningsuiting in de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking
  in Europa. Topklasse die vrouw.
  http://frontpagemag.com/2013/andrew-harrod/undaunted-elisabeth-sabaditsch-wolffs-fight-for-free-speech/?utm_source=FrontPage+Magazine&utm_medium=email&utm_campaign=8e56f1964b-Mailchimp_FrontPageMag&utm_term=0_57e32c1dad-8e56f1964b-156610901

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Organisatie_voor_Veiligheid_en_Samenwerking_in_Europa

  Like

 10. Satan heeft verschillende aanvalstactieken: vervolgen, verdelen, verleiden en verlammen. Het zijn vier wapens uit zijn tuighuis: het bloedige zwaard, de venijnige trots, de verrader­lijke dwaling en de verlammende angst. Soms komen ze samen, vaker volgen zij elkaar op. Intimidatie is vooral iets van de nadagen van de kerk.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Correct, de islam is op sterven na dood. Het feit dat men aan het schreeuwen is en bezig is met doodsbedreigingen komt alleen maar voort uit de panische angst om te moeten toegeven dat ze al die jaren het slachtoffer zijn geweest van een stel oplichters. Liever dan de realiteit erkennen steekt de moslim de kop in het zand. Wacht maar, voor het einde van dit jaar is de islam naar de andere wereld geholpen.

   Like

   • Helena zegt:

    Zeer optimistische houding. Waarvan wij allen hier natuurlijk hopen dat het waarheid wordt. Maar toch ben ik bang dat dit een utopie zal blijken.
    Misschien, heel misschien op termijn wel maar dan moet er toch eerst nog heel veel veranderen in de wereld. Opdrogende olievelden schieten het eerst in mijn gedachten.
    Een goede tweede is de afschaffing van de EU. Maar zelfs dit alles is nog maar een pril begin. Complete ommezwaai in regeringen wereldwijd van socialistisch naar “extreem” rechts. Onderliggende bestuursorganen, subsidieverstrekkers, rechterlijke macht, media,
    afijn noem maar op, ook geschoond van links gedachtegoed. Dan pas kunnen we misschien een beginnetje maken.
    Ik wil niet pessimistisch zijn maar ik ben 50 jaar en ik verwacht het zelf niet meer mee te maken.
    Waarschijnlijker lijkt mij het andere scenario, islam zal zich steeds meer manifesteren en ofwel we geven ons over ofwel we belanden in een burgeroorlog. Ik hoop op de oorlog.

    Like

 11. Anneke zegt:

  Een zegen voor Mr. Condell….Waarheid en realiteit mogen al zo’n dikke veertig-jaar niet meer worden uitgesproken, mogen zelfs niet meer in de menselijke gedachtegangen rondwaaien. “Tja, dat was/is het VERPAUPERENDE beleid, actief gevoerd vanuit Den Haag, Straatsburg, Brussel, London…en Washington”. De brokken, daar zitten we nu mee opgescheept. Hoe is dat puin weg te ruimen ??? “Men weet het allemaal niet meer, men is de weg kwijt…op alle vlakken stort de wereld langzaam maar zeker in en het tempo is zichzelf aan het OPVOEREN”. Shalom….

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Idd. wat is hij weer geweldig.
  Overigens die van beny is ook bekijkenswaardig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s