VIDEO: The Innocence of Islamic Jihad (volledige versie)

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: The Innocence of Islamic Jihad (volledige versie)

 1. Theresa Geissler zegt:

  Het is een heel boeiend gemaakte animatie/documentaire en bijzonder waarheidsgetrouw. Het enige: WIJ weten dit allemaal en de anderen weigeren, het te geloven. Wat ik me telkens weer afvraag: Als je Goedmensen kon overhalen, dit nu eens helemaal uit te kijken, wat voor argumenten zouden ze daarna dan hebben om het allemaal te ontzenuwen -of niet?
  Ik hoop, dat we de volgende, Aisha, hier ook nog eens te zien krijgen. Lijkt me interessant!

  Like

  • Republikein zegt:

   Ik weiger dat toch te geloven,Theresa.De Timmerfranzen en mede clubleden hebben minstens 30 jaar achter de terrorislamgekkies aangelopen omdat dit paste in hun straatje,met als dooddoener dat eea te rechtvaardigen was omwille van de westerse welvaart.Nu er stront aan de knikker komt waait de wind ineens uit de andere hoek, luister maar naar de uitspraken van de bewindslieden na afzetten van Morshi.Daar trappen we toch niet in?

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De islam appeasers die allerlei belangrijke bestuurlijke functies bekleden in G.O.’s en N.G.O.’s zullen nooit bekennen dat ze verkeerde standpunten hebben gehad. Zouden ze dit wel doen pleegden ze per acuut maatschappelijke en politieke zelfdoding. Juist door veelvuldig elkaar overbiedend mee te doen aan het multiculturele bedrog hebben ze hun status, hun fortuin en loopbaan te danken. Ze zijn het die in werkelijkheid de kleinburgerlijke hoeren zijn. Hoeren die met behulp van hun geveinsde kosmopolitische instelling vrijwillig kozen zich politiek en maatschappelijk te prostitueren voor gewin en het genot opgenomen te worden in de heersende volksverrader elite. Tegen de tijd dat bijltjesdag nadert en ze inzien dat multiculturaliteit geen gewin meer biedt zullen ze laf als ze zijn 180 graden draaien en om het hardst roepen dat ze altijd al geweten hadden dat geweld en haat logische en natuurlijke uitvloeisels zijn van de islam als geheel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s