FOTO

Screenshot_27

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTO

 1. rakkertje zegt:

  Erdogan is een (beestachtige)moslim, is niet te vergelijken met Hitler.

  Like

 2. Hitler is in mijn ogen Mohammed de Tweede. Ook een Jodenhater, massamoordenaar en dictator. Net als Mohammed de Eerste. Er wordt nog steeds gemoord in opdracht van Mohammed de Eerste.

  Like

  • En Adolf Hitler wordt vereerd door moslims…

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jack Terrible 21.34. uur. Dat klopt Jack. De HAATMOEFTI van Jeruzalem ging zelfs op visite bij Adolf Hitler, en in de 2e wereldoorlog vochten muzelmannen mee aan de zijde van de SS, de zgn. HANDSCHAR DIVISIE.

    Like

   • @Tom Hendrix, nog steeds, Tom, wordt Adolf Hitler vereerd door moslims. Het boek van Hitler, Mein Kampf, is een bestseller in die Arabische landen. Je kent dat spandoek toch met de tekst: “God bless Hitler!” Vooraanstaande moslims vinden het nog steeds jammer dat Hitler zijn werk in de Tweede Wereldoorlog niet heeft afgemaakt, daarbij doelend op de uitroeiing van het Jodendom…

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Deze Turkse dames hebben informatie uit de eerste hand. Zij weten als geen ander hoeveel raakvlakken de islam heeft met het nazisme. Precies als in het nazisme heeft een individu met een geweten binnen de islam geen mogelijkheid vrij te kiezen tussen goed en kwaad. Deze dames komen op voor hun persoonlijke vrijheid. Zodra de islam een kans krijgt wordt een volgende holocaust een feit. Hun boek loopt ervan over. Het staat er zwart op wit en dagelijks schreeuwen via de media (ondanks de politiek correcte censuur) een veelvoud van moslims het in je gezicht. Dus waarom zouden we eraan twijfelen.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Eerst zien en dan geloven.Sommige cirkels hebben hoeken van 180 graden.Vraag maar aan Mark Kutte.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Ik geloof zelf dat Erdogan net zo erg is dan Hitler. Op het moment dat hij alleen heerser is gaat hij helemaal los en is er geen houden meer aan: Een kopie van Hitler is geboren. Het is alleen jammer dat de domkoppen van Den Haag te laf zijn om dat onder de ogen willen zien, ze kijken liever de andere kant op, wel zo gemakkelijk, tijdelijk!!!!!

  Like

 6. Makropoelos zegt:

  De gluipers in Den Haag kunnen wel de andere kant op kijken.

  Maar welke kant ze ook op kijken, wij zullen er staan en hun veroordelen en hun bestraffen als landverraders. Wat denk je THEODOOR, BEN JE HET DAAR MEE EENS?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s