Mop van de dag: Hoge Commissaris voor Mensenrechten van de VN maakt zich zorgen om de veiligheid van de Moslimbroederschap

 Screenshot_9Ze heet Navi Pillay (foto boven), komt oorspronkelijk uit de terroristenstaat Sri Lanka, wordt gefinancierd door de globalistische VN-oligarchie en maakt zichzelf op dit moment internationaal belachelijk met haar jongste uitlating:

VN-mensenrechtenactiviste (beter gezegd VN-mensenrechtenverraadster) maakt zich zorgen over de arrestatie van de leiders van de Moslimbroederschap.

Yahoo News

En dat is tegelijkertijd ook de sport van de dag: gevatte antwoorden op deze zogenaamde “mensenrechtenactiviste”. Want de Egyptische Moslimbroederschap heeft sinds haar machtsovername scharen slachtoffers geproduceerd, vooral vrouwen.

Ook heeft de islamitische regering in Pakistan opnieuw de doodstraf ingevoerd. Om maar te zwijgen over de slachtoffers van de islamistische rebellen in Syrië. Alleen maar schendingen van de mensenrechten, die de grote mensenrechtenverraadster in dienst van de islam niets uitmaken.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/05/witz-des-tages-un-menschenrechtsschefin-besorgt-um-die-sicherheit-der-muslimbruderschaft/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Egypte, Hypocrisie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslimbroederschap, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

19 reacties op Mop van de dag: Hoge Commissaris voor Mensenrechten van de VN maakt zich zorgen om de veiligheid van de Moslimbroederschap

 1. Helena zegt:

  Vuile trut! VAL DOOD NEER.
  Vanavond (na de allah ophitserij) gaat de moslimbroederschap LOS op de kopten in Egypte.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Helena 15.04. uur. IK HOOP DAT DEZE GORE HAATBAARD STIKT IN ZIJN BAARD. Vies en vuil moslimtuig! En ik hoop dat dat gore wijf, die ingepakte vuilniszak stikt in haar eigen razernij! De wereld was beter af zonder deze doodscultuur, de ISLAM!

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  De veiligheid van de Moslimbroederschap! Hoe kómt iemand er op!
  Vast en zeker een verkapte moslima! Kàn niet anders, zou je zeggen!

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Zou je denken, Theresa?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Martien Pennings 18.32u Nee. Dat wil zeggen:Niet ècht. Ze oogt als een Sri Lankaanse, met sieraden en zonder hoofddoek en zo. Maar waarom die onverklaarbare sympathie voor de MOSLIMBROEDERSCHAP als ze daar geen binding mee heeft? Van een Europeaan zou het je langzamerhand niet meer verbazen; dat is dan gewoon een ‘Goedmens”. Maar ik dacht eigenlijk niet dat het ‘Goedmensendom’ al zo duidelijk in de overige Aziatische culturen geworteld was. Het is een volkomen onverklaarbare houding van deze vrouw en ik kan het niet plaatsen. Enige sympathie voor de Islam MOET er wel achter zitten. Misschien bekeert ze zich over een tijdje wel of zo.

    Like

 3. bigljohn zegt:

  Dat mens in het onderhavige stuk is ofwel zwaar gestoord, danwel totaal gewetenloos ! Naast de Ku Klux Clan hebben we nu ook de oosterse versie; De Ku Klux Moslim Broeders Clan. Bij tijd en wijle worden willekeurige – ongelovigen – gedood, meestal door messteken en onthoofdingen. Eigenlijk lijken deze lui nog het meest op de aanhangers van de duivelskerk. Alle islamieten wereldwijd incluis. Zij aanbidden niet de ware God van de liefde (Christus), maar de god van de leugen, de dood, de pedofilie, de verkrachting, vrouwen onderdrukken cq mishandelen en vermoorden, de marteling, de steniging, en het doden van homo’s. En dit alles via de sharia instructies uit de koran, die hun god zelf geschreven zou hebben. Ook zou hun god niet in de hemel wonen. Hun god is de duivel himself. Hoge Commissaris; Over de duivel en zijn aanhangers hoeven we ons geen zorgen te maken, zij dienen net als ongedierte uitgeroeid te worden !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn 15.47. uur. Helemaal waar John. Maar hoe zou dat toch zo komen, deze move van deze trut “hoge commissaris”, der VERENIGDE NAZIES, o wacht… deze VERENIGDE NAZIES worden gedomineerd door de OIC, de club der BANDIETEN van MO de KINDERNEUKER. Tja, dan snappen we het wel…

   Like

 4. beny zegt:

  te gek voor woorden,,indien de mensenrechten even fanatiek toegepast werden op de slachtoffers als op de daders,het zou mooi zijn.mensenrechten zijn precies een vrijgeleide geworden voor criminelen.
  ik snap niet hoe zulke weredvreemde figuren zo een functie kunnen/mogen uitvoeren want die zijn een gevaar voor de maatschappij en zichzelf.het ergste is dat zulke mensen echt overtuigt zijn dat ze iets zinnigs gezegd hebben of iets goed gedaan hebben maar niet het minste besef hebben van welke ravage ze eigenlijk aanrichten.

  Like

 5. Mohbama maakt zich ook zorgen (misschien dat hetzelfde in America gebeurd?).
  Dit filmpje kwam na het bovenstaande filmpje van @Helena..
  Reactie Mohbama.. :
  BREAKING: Obama releases statement DEMANDS Morsi be re-instated or will send U.S. Military!!!

  Mr Mohbama.., Het volk heeft Morsi zojuist Democratisch afgezet.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   In dat geval moet het Egyptisch leger alle moslim kopstukken met Morsi voorop maar snel tegen de muur zetten. Wat niet meer is kan ook niet terug gezet worden. Overigens los van wel of geen interventie van de U.S. lijkt mij alles bij elkaar genomen de beste optie de moslimbroederschap snel, efficiënt en pijnloos naar de overkant te helpen. Het probleem met fundamentele moslims is namelijk, je kunt er geen onderhandelingen mee voeren en een gulden middenweg was gisteren niet islamitisch, vandaag niet en morgen ook niet. Voor de komende 100 jaar lijkt Egypte het beste af met een seculiere militaire dictatuur waarin de islamisering stevig onder de duim gehouden wordt met als einddoel zero islam. Alleen dan hebben deze landen een kans ooit deelgenoot te worden van de geciviliseerde wereld.

   Like

  • treintrien zegt:

   Die maffe neger krijgt het steeds hoger in zijn bol.
   Wat heeft die mafkees nou te demanden in een land, dat niet het zijne is?

   Like

 6. Jan zegt:

  Egyptische troepen schieten op pro-Morsi-aanhangers, drie doden

  The shooting came when hundreds of Morsi supporters marched on the Guard building, where Morsi was staying at the time of his ouster before being taken into military custody in an unknown location.
  http://www.usatoday.com/story/news/world/2013/07/05/egypt-morsi-rally/2491035/

  Like

  • Tiny zegt:

   Nadat die Morsi lui eerst een paar militairen met een grote groep in puin hebben gelsagen en geschopt.

   WTF, die Mohbama is nog gekker als gedacht, een echte Moslim broeder dus.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tiny 18.47. uur, op 5/7. Gek zegt U Tiny, dat is waar, maar daarbij is de moslimmol ook nog levensgevaarlijk, en een oorlogsmisdadiger. Kijk maar naar wat MOBAMA flikte met Sarkozy en Cameron tegen Lybië. Dan weten we toch genoeg!

    Like

   • luckybee zegt:

    Lees maar voor de gein, de Ramyana, staat alles der in.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan 17.03. uur. Ik ben benieuwd Jan, of de RENEGAAT en verrader en MOSLIM OBAMA daar militair gaat ingrijpen. Ik zie die WAANZINNIGE daartoe in staat. The plot thickens, en de VAANDELS VAN DE VORST DER HEL NADEREN!

   Like

 7. luckybee zegt:

  Ik heb gedacht dat Batara Rama met zijn apenleger deze Rahwanna heeft gedood?

  Like

 8. luckybee zegt:

  Met Rahwanna bedoel ik Navi Pillay

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s