Morsi-aanhangers willen wraak: christenen verbranden en zelfmoordaanslagen

Bovenstaande beelden van islamisten zijn gefilmd op een pro-Morsi betoging op 4 juli. De eerste spreker in de film zegt dat de pro-Morsi menigte vechtend zal sterven. Hij schreeuwt: “Ik zeg aan [de minister van Defensie] al-Sisi: Pas op! Weet dat je een nieuwe Taliban en een nieuwe Al-Qaida in Egypte hebt gecreëerd.”

Hij stelt expliciet dat hij en zijn collega’s zelfmoordaanslagen zullen plegen, gericht op al hun vijanden. Hij vertelt al-Sisi dat hij “het doodvonnis heeft getekend van alle leden van Tamarod” [de oppositie] en “van iedereen die tegen president Morsi is en tegen de legitimiteit van de stembus.”

De volgende spreker is een salafistische vrouw gekleed in volledige niqaab. Zij stelt dat zij geen lid is van de Moslimbroederschap, maar belooft te vechten namens haar collega-islamisten. Ze schreeuwt vol haat: “Ik zeg de christenen één ding: Jullie wonen bij ons in de buurt. Wij zullen jullie in brand steken! Wij zullen jullie in brand steken!”

De moslimfundamentalisten verwijten de christenen dat ze mee hebben gedaan aan de protesten tegen Morsi. Eergisteren ging al een kerk in vlammen op in de Egyptische plaats Al-Minya.

Bron:

Likoed Nederland

LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christenhaat, Christenvervolging, Egypte, Islam, Kopten, Moslimbroederschap, Salafisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

28 reacties op Morsi-aanhangers willen wraak: christenen verbranden en zelfmoordaanslagen

 1. luckybee zegt:

  De vice van Osama Binladen al Sarqauwi was toch een Moslimsbroederschap?Dus zij zelf hebben al Qaida opgericht en niemand anders.

  Like

 2. heleen zegt:

  Christenen en Joden zullen hiervoor opdraaien..vrees ik.
  Het is toch altijd de schuld van anderen. Het westen, Amerika, de joden…!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Weet U welk gevoel mij opeens bekroop bij het zien van deze video? Dat het feit dat Morsi is afgezet voor deze gekken uiteindelijk een geschenk uit de Hemel is!
  Ja, echt: Nu heben ze tenminste weer eens iets om zich gloeiend kwaad over te maken. En de Christenen de schuld van alles te geven. En te kunnen dreigen met massa-aanslagen en het platbranden van kerken. Ze hàdden al zo lang geen gerichte aanleiding en nu hèbben ze er tenminste weer één. Ze kunnen immers niet zónder! Hoe moeten ze anders hun plek in het Paradijs verwerven? En elkààr afslachten wordt wel wat vaag, op den duur.
  Maar nu hún leger Morsi heeft afgezet, kunnen ZIJ de schuld tenminste op de Christenen schuiven en díe verketteren. Apart volk; ik word er soms niet helemaal wijs uit.
  Enfin, dàt laten we dan maar aan de Goedmensen over; die dènken althans, dat ze het worden.

  Like

  • Helena zegt:

   Een extra reden misschien Theresa. Het was natuurlijk al een hele tijd niet veilig voor de Kopten in Egypte. Die 2 onthoofdingen die we laatst op video zagen waren ook 2 Koptische priesters. Ik bedoel veel erger dan het al was kan het bijna niet worden.

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt Likoed Nederland! Hieruit blijkt wel hoe pervers, vilein en mensonterend de ISLAM is. De Islam is als een virus, wat alle gezonde delen van het lichaam aantast. Therapie, het virus met alle middelen bestrijden en uitschakelen! Maar daar zullen de verraders van socialistische, christen-democratische en liberale huize wel tegen zijn. Wat zijn die moslims toch een GRAFVOLK!

  Like

 5. Jan zegt:

  Die arslifter is een echte headbanger met die vieze vlek op zijn voorhoofd. Overigens, Adly Mansour is nu al voor Jood uitgemaakt (1). Alles is de schuld van Israël, ook het afzetten van Morsi. Obama bedenkt intussen hoe hij Bush de schuld kan geven voor wat Egypte betreft..

  1. http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2013/07/05/muslim-brotherhood-site-says-egypts-new-president-is-secretly-jewish/

  Like

 6. baksteen zegt:

  Zo, die ziet er uit of hij vannacht toen hij z’n hond aan het uitlaten was met zijn dronken kop tegen een betonnen paal is gelopen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Zolang er een Islam is zal er nooit vrede zijn.

  Like

 8. beny zegt:

  heeft niks met islam te zien ze
  word er daar geen enkele van vervolgd voor racisme of christenfobie of oproepen tot haat en zelfs moord?

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Deze speech is toch zeker wel € 500.000,- waard in de ogen van de verantwoordelijke commissaris van de Europese Commissie. In het gesprek met de Minister President van vanavond was Rutte erg voorzichtig met het innemen van een standpunt.
  Als eerste van de goedmenschen kan hij niks zeggen als een Moslimbroederschapfanaticus gedwongen wordt een stap terug te zetten.
  Hij zal er nog wel achter komen als zulke gekken als die in de video ook in NL geinterviewd gaan worden. De MSM is er, denk ik, al klaar voor.
  Het valt wel op dat in de gesprekken met politici de vraag nu opduikt of het Kabinet Rutte II de Kerst haalt.
  Zullen we met z’n allen luid en duidelijk HOPEN VAN NIET!!!!!

  Like

  • Helena zegt:

   Iedere dag! Hopen en in mijn geval bidden.
   Vanavond op het NON journaal weer een podium voor die gestoorde Morsi aanhangers en hoe zielig ze zijn maar geen WOORD over de christenen of over wat die moslim broeders zo al op hun geweten hebben. GEEN WOORD.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Helena 20.55. uur. Neen,Helena, natuurlijk niet, de NON JOURNAALBAZEN zijn net zo’n stel moslimreetlikkers als de partij van de allahtonen, en de rest van de politiek correcte klasse van links tot rechts.

    Like

 10. Helena zegt:

  Tot nu toe 23 huizen van kopten in brand gestoken vandaag. De Kopten zoeken en krijgen bescherming van de politie en het leger. De Dabe’iya kerk wordt bewaakt.

  http://www.jihadwatch.org/2013/07/egypt-muslims-burn-down-23-houses-belonging-to-christians.html

  Like

 11. Helena zegt:

  Een boodschap vanuit Egypte.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Zum Kotzen.

  Like

 13. KCMO zegt:

  Ik denk dat er nog een geheel andere agenda is. Egypte of in ieder geval het leger moet rust hebben aan de zuid grens met de Sudan. In verband met de daar te bouwen dam gaan daar de spanningen oplopen. Gewapend treffen sluit ik niet uit.
  Vandaar dat ze het volk mee moeten hebben, Geen onrust, desnoods walsen ze de moslimbroeders helemaal plat.

  Like

 14. Helena zegt:

  Kijk nu eens, waar ik tegen aan loop. Interessante site.
  Deze pagina laat zien waar oude SS officieren en andere hoge nazi’s na de oorlog weer opdoken.
  Zowat allemaal in Egypte.
  http://www.tellthechildrenthetruth.com/where.html

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ja hoor, dat is waar. na 1945 zijn vele oud nazi’s binnen islamitische staten met open armen ontvangen en kregen bescherming tot aan hun dood. Via amin al hoesseini was er een nauw bondgenootschap tussen het nazisme en de islam. Had nationaal socialistisch Duitsland de oorlog gewonnen dan waren vanaf Marokko tot aan de Turkse oostgrens eveneens alle daar levende Joden vermoord. Soort kent soort en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De spreekwoorden uit ons cultureel erfgoed zijn goudwaard. Vroeger haalde ik mijn schouder ervoor op, nu weet ik echter beter.

   Like

  • Tiny zegt:

   Allemaal aan Nürnber 1.0 ontkomen en de rest is naar Zuid Amerika verdwenen. Met dank aan de KLM.

   Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Als ik “”dit soort”” moslim tuig hysterisch dood en verderf hoor roepen, het blijft echt niet bij alleen roepen, dan denk ik wel eens hoe lang zal het nog duren voordat de fatsoenlijke wereld zegt nu is het goed geweest en hun de totale oorlog verklaart. Je zult zoiets maar bij je in de straat hebben wonen. Steeds bozer wordt ik als ik om me heen kijk en dagelijks zie wat de politiek correcte meute ons aangedaan heeft. Hoeveel mensen moeten nog sterven, moslims en niet moslims alvorens de elite begrijpt dat de islam alles behalve een ethisch gefundeerde religie is. Over de hele wereld moet de islam terug gedrongen worden. Geen enkele stuiver mag vloeien naar dit ideologisch monster. Alle opleidingen voor imam sluiten. Moskeeën afbreken. Met kerken hebben moskeeën niets van doen. Het zijn gewoon politieke scholingsinstituten. Elke islamitische organisatie ontbinden. Gewoon verbieden. Als we de nieuw nationaal socialisten kunnen verbieden kunnen we ook de islam verbieden. Begin maar vast met de Koran. Vrijheid van godsdienst geldt niet voor de islam want het is naar de definitie van een godsdienst geen godsdienst. Elke fatsoenlijke godsdienst probeert een mens te verheffen en te verlossen van zijn aardse misère. De islam doet precies het tegendeel. Zij onderwerpt, verbiedt de vrije wil, zet aan tot haat en moord en maakt maatschappelijke tweedeling legitiem. Ook verwerpt zij de wetten door mensen gemaakt en wil ze vervangen door de sharia. De wetgeving van hun barbaarse maangod.

  Like

 16. Joost Visser zegt:

  Wat ik niet begrijp. Aks de ene ware gelovige de andere ware gelovige afmaakt, wachten er toch geen 72 maagden in het paradijs op je. Je zou toch gek zijn om dit als sexueelgefrusteerde te laten lopen? Sexueelgefrusteerde gebruik ik hier omdat homohaters, vrouwen verplichten in boerka’s te kleden toch wel uitingen zijn van sexueel gefrusteerd, immers angst voor het eigen ik en sexueel opgewonden raken van een bloot enkeltje.Het tuppunt van sexueel gefrusteerd zijn, is het willen doen met maagden. Is leuk als je jong bent en allebei min of meer onschuldig. ‘Jij bent de eerste en dat is een groot cadeau dat ik aan je wil geven’.’ Prachtig’ looch de jongen, ‘jij bent mijn eerste ook’. Geweldige ervaring, maar een vent die gewoon een goede nacht wil hebben, is toch het beste af bij een dame de van wanten weet. Geestelijk klopt er gewoon iets niet. Hetzelfde geldt voor overspel. Je kunt binen een uur trouwen, het een vijf minuten even doen, daarna drie keer zeggen dat zij jouw vrouw niet meer is, en ja, geen overspel. Allebei getrouwd. Immers een man mag vier vrouwen hebben, mits hij ze kan onderhouden.Huichelachtiger kun je het niet bedenken. Vrouwen kunnen geen overspel plegen, want zij kunnen heel moeilijk scheiden van een man en ze mogen er maar een. Net als de tien geboden is er een slimme heerser geweest, die in naam van iets hogers, dus ontwijfelbaar eens een einde wilde maken aan de dagelijkse moordpartijen vanwege moord, diefstal, overspel etc. en eens een normale maatschappij wilde hebben omdat dat alles zijn volk, dus zijn macht verzwakte, heeft Mohammed dezelfde tactiek toegepast door een aantal regels te introduceren die zijn maatschapij nodig had om niet intern te verzwakken. Helaas heeft hij daar uit eigen (genots)gewin er ee prersoonlijke draai aan gegeven waardoor tot op heden ten dage de fanatici dankbaar gebruik van maken. Om een paar te noemen, die duidelijk tijdsgeestbepalend zijn en los staan van goddelijke ingevingen,
  1. 72 maagden in het paradijs. Welke simpele ziel, gerecruteerd uit een nomadenstam, waar het beste bereikbaar voor hem is het magere meisje uit de buurtent, niet voor willen vechten?
  2. 4 officiele vrouwen en onnoemelijk veel bijvrouwen, mits je die maar kon onderhouden. Moammed als veroveraar zal meer dan genoeg oorlogsbuit verzameld hebben. En wat tot heden ten dage geldt, na een jaar getrouwd te zijn, gaat er toch sexueel heel wat vanaf. De core business van de prostiuee in de westerse wereld is hierop gebaseerd. Dus waarom niet institutionaliseren? Tot het hebben van een 9-jarige vrouw.
  3. Overspel met steniging gestraft. Mohammed was maanden van huis. Wellicht had hij, zoals zoveel mannen een jaloerse aard. Dus hij kon niet zeker zijn dat al zijn vrouwen zich kuis zouden gedragen. Een kuisheidsgordel kende men niet. Derhalve een onmenselijke straf op overspel. Ze zouden het nalaten!
  4. Varkensvlees. Een varken vreet wat ie tegenkomt met alle bacterieen vandien. Niet goed gebraden dan is de kans van ziekte groot. In een goed hedendaags restaurant zal de serveerder/ster uitleggen dat als je een médium gebakken stuk varkensvlees wilt, dat voor eigen risico is. Met de hedendaagse controles en het goed doorbakken van varkensvlees is er niets aan de hand. In hetyhele middenoosen t.t.v. Mohammed werd er geen varkensvlees gegeten want de ervaring leerde dat je er al heel snel ziek van werd. Wat wil je met 40 tot 45 graden in de woestijn.
  5. De haat tegen de Joden. Zelfs de Romeinse legioenen haden problemen mat dat volk welks zich maar niet onder het gezag van Rome wilde plaatsen. Zou Mohamed niet hetzelfde probleem gehad hebben?

  De 10 geboden als ‘grondwet’ om de basis te vormen van een wat meer vredelievende maatschappij. Niet in de laatste plaats om niet door permanenne conflichten intern te verzwakken. De Koran had ook die bedoeling maar is gekleurd door persoonlijke belangen en verder misbruikt door eeligieuze machtswellustingen. In westeuropa hebben we de strijd gehad dat een koning door de paus gekroond moest worden omdat zijn konngschap van God afkomstig zou zijn en de paus de vertegenwoordiger op aarde was. Dat is doorbroken. Allah heeft nooit een vertegenwoordiger op aarde gehad, dus het geestelijke is nooit in een persoon geincorporeerd, anders had er zeker een kalief geweest, die gemeend zou hebben dat hij de oorlogen heeft gewonnen en niet de vertegenwoordiger van Allah. Daarom is het christendom een religie, je geloofd ergens in en de kerk vertegenwoordigt alle gelovigen en heeft een (discussie)plaats in de maatschappij. De islam is een ideologie want niet contoleerbaar, geen discussie, gebaseerd op een boek wat 1500 jaar geschreven is in een total andere maatschappij vol met persoonlijke belangen.

  Like

 17. Martien Pennings zegt:

  Ik heb het al vaker gezegd: wil je in een islamitisch land een leefbaar klimaat creëren, dan moet je de islam uitroeien en dat betekent dat je zeker de helft van de mannelijke bevolking moet vermoorden.
  En vervolgens minstens honderd jaar een forse bezettingsmacht moet handhaven.
  Dat gáát dus niet en het alternatief is een ouderwetse containment-politiek.
  Maar onze nep-elite is nog niet eens toe aan het definiëren van de islam als de vijand.
  Sterker nog: ze hebben de vijand binnengehaald, verheerlijken hem en demoniseren de critici.
  Ja, dan kan het snel gaan.
  Mene tekel.

  Like

 18. Joop Klepzeiker zegt:

  Sterker nog: ze hebben de vijand binnengehaald, verheerlijken hem en demoniseren de critici.

  Blijft de vraag open , WAAROM ???

  Like

 19. Jan zegt:

  Koranimals, aka Morsi-aanhangers zeggen dat zij alle gelijk aan hun kant hebben omdat de engel Gabriël aan hen is verschenen

  Divine intervention? Angel Gabriel ‘spotted’ at pro-Mursi protest
  Protesters in Cairo’s Rabia al-Adawiya Square believe they have seen the light.
  In a show of support for Egypt’s ousted president Mohammed Mursi, a preacher giving a sermon at the Square this week told the crowds of a miracle.
  In the speech, broadcast on Egyptian satellite channels, the preacher said the Angel Gabriel had been spotted among the crowds at the pro-Mursi Square.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s