Wat is dat toch met die stalkende sociaaldemocraten?

Screenshot_2

(Door: Ronald Kaatee)

Het lijkt erop dat sociaaldemocraten zichzelf zulke prachtmensen vinden dat ze het niet kunnen verdragen dat iemand ze afwijst.

De sociaaldemocratische econome Heleen Mees is in New York gearresteerd. Haar ex-vriend Willem Buiter heeft aangifte tegen haar gedaan vanwege stalken. Ze kon het verbreken van de relatie niet verkroppen en bleef Buiter lastigvallen met per mail verstuurde aanbiedingen van seksuele diensten en naaktfoto’s, maar ook foto’s van dode vogels.

Mevrouw Mees is een Bekende Nederlander en ook nog eens een ‘powerfeministe’, dus opschudding alom. Wie ik mis in alle commentaren is het huidige Tweede Kamerlid voor de PvdA dat zelf ervaring heeft met het stalken van een ex-geliefde, Tjeerd van Dekken. Enige bekendheid kreeg deze sociaaldemocraat met zijn pleidooi om FC Twentespeler Douglas versneld het Nederlandse paspoort te geven. We zijn allemaal gelijk, maar als je publicitair kunt scoren mag iemand best even wat gelijker zijn dan een ander. Zelfs als het iemand anders is.

Begin jaren 90 werd hij door de redelijk Bekende Nederlander Karin Spaink aan de kant gezet en dat kon zijn gekwetste ego niet verdragen. Hij begon haar telefonisch lastig te vallen en zijn broer heeft haar zelfs telefonisch met de dood bedreigd. Als ‘vriend’ waarschuwde hij haar dat hij een raar iemand voor haar raam had zien staan en dat er iemand rond haar huis zwierf. Geruststellend idee dat deze sicko in het centrum van de macht staat. Dat de PvdA hem in het centrum van de macht heeft geplaatst. Heel fijn.

Aspirant-omroep PowNed beloofde een paar jaar geleden er met gestrekt been in te gaan. Dat dat gestrekte been vooral op de buik van de PVV gericht bleek, zal velen hebben verbaasd. Tamelijk onbenullige privékwesties van PVV’ers, zoals burenruzies waarbij werd gedreigd om in de brievenbus te plassen, werden groot uitgesponnen. Het stalkerverleden van Van Dekken werd niet opgerakeld, net zo min als de stinkende corruptiewalm van the powers that be. Logisch dat deze omroep, samen met die andere Telegraaf-kloon WNL, voor bewezen diensten bij het bestendigen van de status quo door de VVD en de PvdA beloond gaat worden met het unieke cadeau van vijf extra aspirant-jaren. Want de benodigde 150.000 leden op de voorziene peildatum van 1 april 2014 halen ze natuurlijk never nooit niet.

Vijf extra jaren voor een omroep voor hoogopgeleide manlijke ‘ambitieuze pleziermakers’ en ‘zorgeloze spanningszoekers’ die nog geen 40 zijn (PowNed) en voor een omroep die een boegbeeld koos dat dacht dat de gemiddelde Nederlander €150.000,- verdient (WNL).

Als u wat wilt veranderen in dit land, dan moet u stemmen op Wilders (OK: of de Partij voor de Dieren of de SGP). Daar moet u soms jaren op wachten. Dan moet u op 21 september in Den Haag gaan protesteren. Ook daar moet u doorgaans jaren op wachten. Dan moet u lid worden van de Populistische Omroep Nederland.

Anders blijven ze u nog jaren stalken, deze sicko’s die liever politiek correct de afgrond ingaan dan te kiezen voor politiek incorrecte oplossingen.

Door:

Ronald Kaatee  (voorzitter Populistische Omroep Nederland)

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, Nederland, Socialisten. Bookmark de permalink .

27 reacties op Wat is dat toch met die stalkende sociaaldemocraten?

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ben reeds lid Hr. Katee, en ben zeer tevreden dat er nu “tegengas”, geboden wordt, tegen de giga invloed van de linkse-en politiek correcte MSM. Wat deze meneer van Dekken betreft, bezield met het linkse gen, zal hij net als de rest van de PvdA weg blijven kijken van de grote problemen in ons land, de massa-immigratie, de islamisering, overlast door Marokkaanse jongeren, opgave van de soevereiniteit van Nederland, en de deplorabele toestand van “onze schatkist”. Zo rolt dat bij deze socialisten.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ronald Kaatee zegt: “Het lijkt er op, dat Sociaal-Democraten zichzelf zulke prachtmensen vinden dat ze het niet kunnen verdragen als iemand ze afwijst.”
  Daar lijkt het inderdaad op, oppervlakkig gezien. Deep down kan het juist het tegenovergestelde zijn: Onzekerheid. Ze hebben zich, als ‘Goedmens’, weliswaar een super-image aangemeten, maar het feit dat het in de liefde niet lekker loopt, drukt hen telkens weer pijnlijk met de neus op de feiten: Ik ben niet perfect; een partner kan ik niet krijgen. Daarnaast kan ook toegegeven worden, dat de maatschappij ook wel heel erg op het hebben van relaties is ingesteld: Wie er één heeft, loopt er niet zelden ongegeneerd mee te pronken, zonder er oog voor te hebben, dat het bij anderen misschien minder goed lukt. Er wordt dan ook geen hulp geboden in de vorm van het leggen van contacten en dergelijke; men vindt, dat de single ‘het zelf maar moet doen.’Het is hetzelfde soort oppervlakkige hardheid,dat men ook wel tegenkomt bij zwangerschappen, waar men zelf zo blij mee is, dat men het heuglijke feit al te enthousiast opdringt aan de single/ongewild kinderloze.
  Ik kan me voorstellen dat Mees over bepaalde vormen van gemis wel ‘stoer’heeft gedaan, maar ze toch bepaald niet heeft gezocht. Het gebrek aan medeleven (níet: medelijden) heeft er niet toe bijgedragen, dat ze zich beter voelde. Ze heeft één en ander zó opgekropt, dat het een obsessie geworden is. Met alle gevolgen van dien.
  Het heeft geen zin, voortdurend de powervrouw te spelen: We zijn allemaal mensen. Als we op een gegeven ogenblik de zelfstandigheid, de eenzaamheid niet aan kunnen, doen we er beter aan, daar gewoon voor uit te komen. En ja, de omgeving zou er iets beter op kunnen letten.
  Je ziet anders, bij Mees, zowel als bij vergelijkbare gevallen, wat het vrolijke resultaat kan zijn.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Inhoudelijk goed stuk, maar vooral ook mooi geschreven!

  Like

 4. KCMO zegt:

  Het illustreert de onpeilbare geestelijke armoede van dat soort lieden. Uit het clubje gegooid, helemaal alleen op de wereld. Vertapt en uitgekotst.

  Heerlijk.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Het bleek dat de Sociaal democraten allemaal hebben mee gedaan aan de slavernij dat nu ze AAN HEEL heel Nederland , de schuld af wordt geschoven.De enige nederlandse familie dat ook mee gedaan heeft aan de slavernij waren de Oranjes ze zijn lid van de Herformde kerk.Het zal me niet verbazen als ook alle Katholieken mee hadden gedaan, ook bij ze zijn niet alle mensen gelijk.

  Like

  • BertG. zegt:

   @luckybee, ik heb helemaal niks tegen jou. Vind je reacties inhoudelijk goed.
   Maar hou er nou eens over op met dit soort aanvullingen in je reactie.
   “Het zal me niet verbazen als ook alle Katholieken mee hadden gedaan, ook bij ze zijn niet alle mensen gelijk.”
   Dat is en blijft jouw persoonlijke mening. MEER NIET.
   HET WORDT (dat was het al) STRONT VERVELEND.
   Of moet ik nou toch echt alle openbaringen van Pinkeltje weer gaan los laten.
   Ik ben er klaar voor hoor.
   God zij dank dat je al geen citaten/ bijbel teksten meer los laat hier.
   Je wil echt niet weten wat ik tegen elk geloof heb. Ook tegen katholieken.
   Ik hou dit ook voor me zelf om de sfeer hier te bewaren.

   Like

   • BertG. zegt:

    Je bent niet de enigste hierin. We hebben er ook nog 1 die iedere reactie afsluit met dat de hel voor eeuwig is en dat we daar zullen blijven branden tot de eeuwigheid. Als we hem niet door krijgen. Is net zo iets.
    Vind IK net zo vervelend.

    Like

 6. Jan zegt:

  Socialisme is niets anders dan culturele intolerantie.

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Ben lid van PON en stem PVV.

  Like

  • Helena zegt:

   Ook ik ben “populist” en een “racist” en een “fascist”, erger nog ik ben er trots op.

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Ik ben nog een stuk erger. Ben naar de normen van goed mensen een racist, nationalist met fascistische trekken, uiterst xenofoob en islamofoob. Heb een grote hekel aan alles wat even riekt naar socialisme en communisme en moet kotsen van mensen die kunst met gebruiksaanwijzing en uitleg mooi vinden. Heb de schurft aan de nieuwste modetrends en ga niet graag in het buitenland op vakantie. Geloof geen jota van de klimaat hype en onder windmolens leg ik het liefste een bom. Een dag op en neer naar burgers dierenpark of het rijksmuseum en ik kan er weer een half jaar tegenaan. Kijk al jaren geen T.V. en ik vind dat geen gemis. Ben zeer pro Israël en extreem anti Palestijnse maffia. Heb wel medelijden met de mensen in de Palestijnse vluchtelingenkampen wiens rechten door hun broeders geheel vertrapt worden maar geen millimeter met de Arabieren in Samaria en Judea en Gaza. Heb een afkeer van Obama maar hou van Amerika en vind het prima dat er Amerikanen zijn die een wapen in huis hebben. Een van de grootste smeerlapperijen van sociaal democratische landen is dat ze een verbod hebben ingesteld dat vrije burgers zich mogen bewapenen. Je bewapenen tegen kwaad van buiten is een basisrecht dat geen enkel fatsoenlijk land haar burgers zou mogen verbieden. Als straks 4 miljoen moslims in Nederland wonen zou het mogen dragen van een wapen wel eens van levensbelang kunnen zijn. Mijn redenatie is zo: Alle smeerlappen bewapenen zich toch wel. Met of zonder verbod. Als fatsoenlijke mensen zich ook mogen bewapenen dan krijg je een soort evenwicht. Je moet het zien als het nucleaire evenwicht dat we hadden tijdens de koude oorlog.
    De communisten hadden een 100% offensief leger opgebouwd en de goed menselijke onnozele halzen met Kok voorop gingen demonstreren tegen kernbewapening. Begrijpt U het nog allemaal. Ik heb er vaak moeite mee. Laat ik het zo zeggen, ik mis de gemanifesteerde nuance van de goed mens.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Deze omschrijving zou zomaar eveneens op ondergetekende van toepassing kunnen zijn Guus! 😉 😀

    Like

   • @ Guusvelraeds en heer Bron
    Een bom bij zulk mooi oud cultuurhistorisch erfgoed als een windmolen gaat mij persoonlijk wat te ver en ik mag ook graag naar het buitenland op vakantie gaan, maar verder….

    Like

 8. bigljohn zegt:

  Geen wonder dat massa’s Moslims op de Partij van de Allah stemmen. Zonder deze geestverwanten zou de PvdA allang niet meer bestaan, en al zeker niet na de komende verkiezingen. Geestverwanten ja. Want ook al die Moslims stalken ons Nederlanders met hun Islam, en maken ons het leven zuur. Ze kunnen. net als de PvdA, er niet tegen om afgewezen te worden. Gebeurt dat wel, dan wordt de schuld alras bij ons Nederlanders gedeponeerd. De volgende kreten krijgen we dan te horen; Discriminatie, allah akubar, de heilige jihad, alle ongelovigen moeten dood, en Nederland is van ons.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn 13.07. uur. Dat is volkomen correct John. Het staat allemaal als een opdracht voor de moslims in hun HAATBOEK de KORAN. ” Een volk dat voor korannen zwicht, zal meer als lijf en goed verliezen, dan dooft het licht….dan dooft het licht “, gedicht van Henk Randwijk, nu dus zeer actueel.

   Like

 9. Luchtpint zegt:

  “Het lijkt erop dat sociaaldemocraten zichzelf zulke prachtmensen vinden dat ze het niet kunnen verdragen dat iemand ze afwijst.”

  Feminist of niet, sommige mensen blijven een heel leven lang een puberaal idee koesteren over hoe relaties in elkaar horen te steken. Zielige pathologische aandachtzoekerij, noem ik dat, maw. Heel erg onvolwassen, dus.

  Om je dood te lachen !

  Like

 10. @ Tom Hendrix, 5 juli 2013 om 07:35, jowitteroos, 5 juli 2013 om 11:25 en Helena, 5 juli 2013 om 14:30: Heel goed en gelukkig zijn jullie de enigen niet, hier op de site. Maar het is nooit genoeg wat we doen. Het is niet genoeg wat ik doe en ook niet wat jullie doen – zijn er niet een paar buren, vrienden, kennissen of familieleden die jullie lid kunnen maken? Ik weet dat ik een beetje lastig ben, maar er staat veel op het spel.

  Like

  • Helena zegt:

   Ik ga mijn best doen, Ronald.

   Like

   • Helena zegt:

    Heb direct je ‘aanmelden pagina’ maar weer eens op face-book geplant.
    Heb ook gelijk mijn eega apart aangemeld en van zijn rekening via int.bankieren direct de contributie over gemaakt, hij weet het nog wel niet want hij slaapt al. 🙂
    Morgen ga ik mijn 20 jarige zoon even bewerken. Maar ik heb nog wel meer potentiële
    gevallen.

    Like

 11. @ Theresa Geissler, 5 juli 2013 om 07:57
  Je hebt, al speculerend (bijvoorbeeld over gebrek aan medeleven), wel heel veel begrip voor Heleen Mees. Mag hoor, maar ik vind het knap gestoord wat ze heeft gedaan. Ik weet uit ervaring hoe vervelend ongewenste telefoontjes kunnen zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat klopt. Ik heb overigens ook totaal geen sympathie voor haar (zie mijn eerdere comments, ook op onderwerp Heleen Mees, een heel fout vrouwtje) Maar ik herken wel de Godvergeten eenzaamheid waar je in kan geraken en waar de buitenwereld vaak te nonchalant over denkt. Alleen ben ík daar in zo’n periode altijd rond voor uitgekomen. ZIJ heeft het overschreeuwd, wat tot gevolg had, dat ze nu compleet is doorgedraaid. Dat neemt niet weg,dat ze totaal fout zit, natuurlijk.

   Like

 12. @ Martien Pennings, 5 juli 2013 om 07:58
  Dank, Martien, dank!

  Like

 13. @ bigljohn, 5 juli 2013 om 13:07
  Helemaal mee eens

  Like

 14. @ Helena 5 juli 2013 om 23:20 en 23:37
  Dat is nog eens doortastend optreden, je man lid maken terwijl hij slaapt! Als het Commissariaat voor de Media het maar niet hoort, dan beginnen ze gelijk over ‘positieve wilsbeschikking’ o.i.d.
  Maar bedankt. Dit is precies wat ik bedoel en wat ik zelf ook ga doen. Het is nooit genoeg, maar we moeten doen wat we kunnen.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Die Guus toch.klasse man.Ik zal het iets korter zeggen.Als doping vrij is wint de beste renner de Tour de France.Ze hebben namenlijk allemaal geslikt.Proost, ik ga weer kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s