Nigeriaanse moslims vermoorden 29 internaatskinderen (+ update!)

Screenshot_7

De moslims van Boko Haram  volgen strikt de roep van Mohammed en het gebod van de koran. Daarom doden ze alles willekeurig, waarvan Mohammed ooit heeft aangeduid dat het niet helemaal met zijn Allah-fantasieën overeen zou kunnen komen. Deze keer moesten 29 kinderen met hun leven betalen voor de waanzin in naam van de islam, en wel met de meest gruwelijke dood die men zich kan voorstellen:

Het zijn schokkende scènes, die overlevenden na een aanval op een internaat in het noordoosten van Nigeria schetsen. Bij de gebeurtenis in de buurt van de stad Potiskum stierven tot nu toe 29 kinderen. Ook een van de leerkrachten werd gedood.

Volgens informatie van het persbureau AP vond de aanval in de nacht naar zaterdag om 03.00 uur plaats. Volgens ooggetuigen kwamen de aanvallers met jerrycans benzine en staken het bestuursgebouw en een slaapzaal in brand.

Der Spiegel

Is de islam niet prachtig? Zo mooi, dat de moslima´s een orgasme krijgen als ze alleen aan Mohammed denken. En het doden van kinderen in naam van Allah behoort tot de islam.

Update: inmiddels is het aantal doden gestegen tot 42:

http://de.rian.ru/politics/20130706/266438335.html

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/06/nigerianische-muslime-toten-29-internatkinder/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims, Nigeria, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nigeriaanse moslims vermoorden 29 internaatskinderen (+ update!)

 1. win zegt:

  …. dat de moslima´s een orgasme krijgen als ze alleen aan….
  als ze niet besneden zijn tenminste.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Negen en twintig Nigeriaanse internaats kinderen vermoord. Als we de linkse politiek moeten geloven, is dit weer niet meer dan slechts een incident. Dat duivelse koran boek zorgt op termijn voor de grootste genocide in Europa sinds mensenheugenis. We spreken dan over een decimering van de Europese bevolking. Een nog veel grotere ellende dan wijlen de pest epidemieen en de hekserij doden veroorzaakt door de inquisitie. Ook wij wonen in feite in een internaat, terwijl vluchten geen enkele zin heeft. Het is in heel de wereld sharia wat de klok slaat. Met de hulp van onze politici (PVV uitgezonderd) politie, rechtbanken en overheden, zal het ook hier niet lang meer gaan duren eer dat wij aan de beurt zijn. Nu 29 kinderen, en op termijn 290.000.000 Europeanen die in naam van allah het loodje gaan leggen !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn 17.17. uur. Beste John, inderdaad met behulp van de verraders in de 2e kamer van links tot rechts. Alleen de PVV en de SGP zijn nog te porren voor een aanpak van dit gore vuile MOSLIMGEBROED. Stikten al deze islamisten over nacht maar, en voor mij mogen daarna de verraders van de politiek bungelen, en wel aan de hoogste bomen! We missen een persoon als wijlen Franco, die wist wel af te rekenen, met het rode gespuis wat dit verraad begonnen is!

   Like

 3. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2357352/Breaking-news-Canadian-town-center-wiped-freight-train-carrying-hundreds-tons-crude-oil-derails-explodes.html

  Ander breaking nieuws: In de staat Quebec is een trein met olie geexplodeerd in een stad.

  Veel mensen zijn geëvacueerd. Doden en gewonden nog niet bekend.

  Like

 4. Pingback: Boko Haram roept op scholen aan te vallen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s