Meedogenloze islamitische terreuraanslag op boeddhisten in India

Screenshot_4

De domme, geïndoctrineerde “goedmensch” zou dit voor eens en voor altijd in zijn oren moeten knopen: ook al vinden er op verschillende plekken op aarde, zoals in Nigeria en India, aan het begin van de terreurmaand ramadan bloedige aanslagen onder het begeleidende roepen van “Allahu Akbar!” plaats, heeft dat niets met de islam te maken. Die lieve, vreedzame moslims plegen zulke aanslagen alleen maar, omdat die boeddhistische nazi-monniken liever vasthouden aan hun eigen Boeddha dan de god van alle terroristen, Allah, te huldigen.

Een van de heiligste tempelcomplexen van de boeddhisten in Oost-India werd zondag door bomexplosies geteisterd!

Acht kleinere bommen explodeerden er volgens informatie van de politie in het tot het UNESCO-Wereldcultuurerfgoed behorende tempelcomplex Bodh-Gaya. Twee andere bommen werden tijdig ontdekt en konden onschadelijk gemaakt worden. Twee monniken uit Myanmar en Tibet raakten gewond.

Tot nu toe eiste niemand de verantwoordelijkheid voor de aanslag op. Minister van Binnenlandse Zaken Anil Goswami noemde de aanslag een “terreuraanval”, minister-president Manmohan Singh veroordeelde de “aanval op een plaats van de religie”. Uit voorzorg werd het aantal veiligheidsmensen uitgebreid.

In het uit de 5e of 6e eeuw stammende complex staat de boom, waaronder Boeddha in het jaar 531 voor Christus het inzicht zou hebben gevonden. De boom werd niet beschadigd. Bij een gebouw waren de ramen echter stuk, in een kleine tempel werd een houten deur vernield en in nog een ander gebouw lagen brokstukken op de vloer.

Het complex, waarvan de eerste tempel al in de 3e eeuw voor Christus zou zijn ontstaan, behoort tot de oudste in India. Naast de boom van het inzicht bevindt zich ook het 24 meter hoge Mahabodhi-beeld van Boeddha.

Het complex trekt boeddhisten uit de hele wereld aan, waaronder ook de Daila Lama, de geestelijk leider van de Tibetanen.

Bild

Het tempelcomplex bestaat uit de Mahabodhi-tempel met de diamanten troon en de heilige Bodhi-boom. Deze boom was oorspronkelijk een stek van de heilige Maha Bodhi boom uit Sri Lanka, die op zijn beurt weer een stek was van de oorspronkelijke Bodhi-boom.

Een van de bommen explodeerde direct naast het 24 meter hoge beeld van de Boeddha.

Times of India

Wat de Duitse media nog op de goede oude Obama-manier willen verzwijgen, wordt in de Indische media duidelijk gezegd: het is slechts een volgende fase in de vijandelijkheden tussen boeddhisten en moslims, die zich in het hele gebied uitbreiden: in Myanmar, Thailand, India, China…

De tijdschriften in New York hebben dus opnieuw een reden om te zwetsen over de “radicale nationalisten” monniken van Boeddha.

Time geeft zichzelf bloot door boeddhistische monnik te demoniseren

Ook in Myanmar vinden weer `schermutselingen` tussen moslims en boeddhisten plaats

De Amerikaanse media zijn daarbij bijna net zo afstotend als de islamitische terroristen zelf.

Screenshot_5

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/07/brutaler-muslimischer-terroranschlag-gegen-buddhisten-in-indien/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Boeddhisten, India, Islam, Islamisering, mainstream-media, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Meedogenloze islamitische terreuraanslag op boeddhisten in India

 1. Lucie zegt:

  En weer zijn het de haatmoslims die dit hebben geflikt,wie anders?

  Like

 2. Willie zegt:

  Deze reaktie ,op de Duitse blog met dit artikel, vond ik REUZE !!!!
  biersauer schrieb am 7. Juli 2013 um 13:35:

  Diese islamen ANSCHLÄGE KANN MAN AUCH MIT EINEM ALTEN vORDERFLADER GEWEHR abwehren.
  Der Terrorist braucht lediglich ein kleines Loch im Kopf, wo dann frische Luft Zutritt bekommt und der alte Mohammed-Mief entweichen kann. So ist das bei allen Moslems, wo der Druck im KOPF derart mächtig wird.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  De mantra “”Dit heeft niets met de islam te maken” is niet zo zeer een teken van onbenul en verregaande achterlijkheid, maar veeleer een signaal van een bewuste keuze die de politiek correcte mens gemaakt heeft.
  Wat er ook gebeurt: aan de islam kan en mag het niet liggen.
  Zo geredeneerd hebben de gruwelijkheden die begaan zijn tegen de joden en de politieke vijanden van de Duitsers in oorlogstijd, niets van doen gehad met het nazisme.
  Links zal alle door de islam gepleegde gewelddaden tegen de westerse maatschappij, tegen de christenen, de joden en -zoals steeds duidelijker blijkt- ook tegen aanhangers van andere geloofsrichtingen steeds meer gaan verdoezelen , regelrecht ontkennen of min of meer goedpraten, in de vorm van veralgemeniseringen.
  Links is niet alleen ”islam blind”, maar ronduit kwaadaardig, want zij zal geen poging ondernemen om de schadelijke effecten die er uitgaan van handelingen die uit naam van de islam in de wereld worden verricht, tegen te gaan.
  Daarmee wordt links impliciet medeschuldig aan alles wat in de naam van de islam gebeurt.

  Ik herhaal het maar weer: onze eerste taak moet zijn om de medeplichtigen aan misdrijven van de religie van de vrede politiek met alle middelen te neutraliseren.
  Links heeft geen recht van bestaan meer . .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V 23.08. uur. Ook ik vind dat een Partij van de Arbeid geen recht van bestaan meer heeft. Deze kliek heeft 40 jaar mee aan de knoppen gedraaid in Den Haag, zij zijn de grootste voorvechters geweest van de waardeloze multi-culturele samenleving, als summum van hun verderfelijke marxistische denkwijze. Het marxistisch cultuurrelativisme, wat als een gif in onze samenleving is gespoten, met verder de volledige medewerking van de liberalen en de christen-democraten. De politiek in NEDERLAND is “door en door”rot!

   Like

 4. luckybee zegt:

  Voor de Hindu’s zijn Budhisten de naakoomlingen van Rahwanna.Lees de Ramayana; staat alles ingeschereven hoe de Hindu’s de invasie van Ceylon geplaant hebben.Met de hulp van de Goddelijk Hanuman de Apen koning en zijn leger.Maar zo als wij zien is de invasie van de Hindu’s op Rahwanna mislukt. Rahwanna’s nakoomlingen zijn nog steeds de baas in Srylanka.

  Like

 5. henk schroemges zegt:

  Die voorheen genoemde reactie van ene Biersauer is de enigste remedie om die voortetterende ziekte van de zich vredelievend noemende sprinkhanen definitief te illumineren.
  Ook de aanpak van China draagt mijn goedkeuring weg.
  Al het andere geneuzel en geouwehoer van angstige krekels is niet productief.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  O ja, ook een geweldige oplossing om deze muzelmannen eronder te houden is de Chinese aanpak; gelijk met grof geweld de HAATJURKEN mores leren. Alleen dat verstaan deze HAATBAARDEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s