VIDEO: “The Human Shield”

Screenshot_22

De theorie heeft het in zich. Britse linkse politici dachten door het importeren van miljoenen moslims islamitische terreuraanvallen door buitenlandse islamitische vijanden te kunnen afwenden. Ze hadden er geen idee van dat zij kleine “autochtone” moslimextremistjes en terroristen in opleiding zouden kweken op eigen grondgebied, om maar te zwijgen van de ondersteuning van de enige groep mensen, waarvan het geloofssysteem het voor hen in principe onmogelijk maakt te assimileren.

Video:

 

Bron:

BareNakedIslam

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Jarre Tell)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, politici, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: “The Human Shield”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  De situatie in Engeland is inmiddels in grote lijnen bekend. In meer Europese landen is iets dergelijks aan de gang. Overal heeft men getracht het niet te vermengen toch blindelings te mengen. TEVERGEEFS. Multiculturalsme is een wensdroom die niet is uitgekomen en nooit uit zal komen.
  Geimporteerde moslims staan vijandig ten opzichte van de autochtone bevolking. Wie naar de foto’s van deze post kijkt heeft verder geen bewijsmateriaal nodig. Ze willen, hoe dan ook en wanneer dan ook, DOMINEREN.
  Ze hebben geen haast. Zij zien ook de demografische ontwikkelingen. Ze weten dat hooguit slechts twee generaties de balans zodanig uit evenwicht zal brengen dat zij de gewenste dominantie als een voldongen feit kunnen presenteren. Een weg terug zal er niet zijn, tenzij …… we het nuchtere feit van deze ontwikkeling NU onder ogen zien en nu het nog net kan de moslims vriendelijk, doch dringend verzoeken terug te gaan naar de islamlanden waar zij – of hun voorouders – vandaan zijn gekomen.
  De berichtgeving van de vijandigheden in het Midden-Oosten tonen hoe meedogenloos deze lieden tewerkgaan. Deze meedogenloosheid kennen we al van de wijze waarop Theo van Gogh werd omgebracht.De onlangs eveneens op klaarlichte dag omgebrachte Engelse militair is net zo’n redeloze geweldsdaad.
  Met enig speurwerk kunnen talloze voorbeelden genoemd worden. Die zouden kunnen dienen als adstructie voor de stelling dat de verdere aanwezigheid van moslims in de Westerse landen niet geduld kan worden.
  Zij zullen niet vrijwillig gaan dus zullen wij ons moeten verenigen om hen goedschiks of kwaadschiks uit onze leefgemeenschappen te verwijderen.

  Like

 2. Helena zegt:

  Ja Engeland, daar gaat het echt gebeuren. Ik durf er veel om te verwedden dat het daar binnenkort werkelijk helemaal uit de hand gaat lopen.
  Steeds meer mensen sluiten zich aan bij de EDL (en sub groepjes) maar nog veel belangrijker er heeft zich nu ook een militante moslim groep gevormd de MDL (moslim defence league)
  20 juli is er een grote demonstratie gepland in Birmingham. Daar zullen ze elkaar treffen, aangezien de EDL geweldloosheid voorstaat is er nog een andere groep ontstaan The British Counter Homeland Offensive en zij maken duidelijk geweld niet te schuwen. Zij hebben zich als doel gesteld de EDL te beschermen tegen geweld door de (anti) fascisten UAF maar nu is daar die militante moslim defence league dus nog bijgekomen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, HAATBAARDEN en HOOFDDOEKEN (om eens in de stijl van Tom te vervallen) Bevrijd je land er maar eens van, als je eigen regering niet meewerkt en linkse landverraders de kant van het moslimtuig kiezen! Ik wens de EDL en hun ‘mates’op 20 Juli allle succes, maar ik vrees wèl, dat het een slag gaat worden.
   En als dat zo is, wie gaat de politie dan weer de schuld geven? Juíst…..

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   SLA DAT MOSLIMTUIG TOT MOES. Kotsmisselijk werd ik bij het zien van deze beelden.
   En dat gaat maar door, dag aan dag!

   Like

  • beny zegt:

   het zou me niet verbazen dat de vlam in de pan slaat in groot-britanie en zal overslaan naar andere lidstaten met een grote moslimgemeenschap.
   ben ook benieuwd of de mdl hetzelfde gaat behandeld worden als de edl?

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De grootste VERRADERS van onze samenleving zijn dus de LIBERALEN! En in samenwerking met de SOCIALISTEN/RODEN en lafaards vanuit de CHRISTEN-DEMOCRATEN. Met islam valt niet te onderhandelen, er is maar een oplossing: WEG MET DE ISLAM UIT HEEL EUROPA en UITERAARD OOK UIT ENGELAND. Deze video ondersteunt onze opvattingen over de cultus des doods te, weten de islam. En we kunnen leren van de chinezen hoe we dit addergebroed kunnen aanpakken!

  Like

 4. Helena zegt:

  Op het geplaatste filmpje van Bron, tja ik weet het niet hoor socialisten zijn stom daar ben ik het wel mee eens maar ze vergeten volgens mij toch de hoofdoorzaak OLIE, geld.
  We zijn zeer bewust verkocht. Verhandeld als slaven.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Europa heeft de DOOD in ‘huis’ gehaald en met open armen ontvangen. Al zo’n dikke vijf-decennia gelee, toen begon de ellende te ‘rollen’. Weet nog goed dat m’n ouders medio jaren-60 de Randstad ‘uitvluchtten’ i.v.m. de groeiende criminaliteit en de golf van gast-arbeiders. Rotterdam, net bekomen van WW-II en toen nog volop in de steigers. Zij beseften toen al heel goed, dat deze vreemdelingen op een gegeven moment onze maatschappij omver zouden (kunnen) gaan lopen. Deze fase is NU (alweer enige tijd geleden) bereikt. HELAAS, maar we worden al decennia geleid door een stel universitaire gekken. Mensen die nergens met realistische ogen naar kijken en alleen maar denken aan ’t eigen ‘hachie’. “Stel zieke egoïsten” !!! ! !!! Ben jaloers op de vogels (duiven), zij hebben vleugels en kunnen vrij rond-fladderen…Kunnen gaan en ‘staan’, waar ze maar willen…Wij moeten eerst ergens ‘politiek-asiel’ aanvragen. En wáár; overal op de planeet is het dikke smurrie.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Anneke zo is dat.
   Er zitten helaas te weinig echte universitairen tussen maar veel pretstudies.
   Maar dat vliegen zou ik ook wel willen kunnen.

   Like

 6. Republikein zegt:

  Mensen, blijf hoop en vertrouwen hebben.Binnenkort gaan zij allemaal naar “huis”.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Wat mij betreft mag elk moslim gezin dat vertrekt 50.000 Euro meekrijgen. Zal met plezier hiervoor extra belasting willen betalen.

   Like

   • Helena zegt:

    Ik ook al moet ik krom voor liggen, ik heb er ALLES op materieel gebied voor over.

    Like

  • beny zegt:

   dit is een nieuw fenomeen aan het worden,een neveneffectje van de multiculturele gedachte.dit is toch wel een oorlogsverklaring,de zoveelste al en onze politiek correcte linkse fascistjes maar minimaliseren,ontkennen,beschermen en goedpraten.

   Like

 7. Helena zegt:

  Tijd misschien, zo vlak voor het slapen gaan, voor wat humor.
  Is vast in scene gezet, dat kan bijna niet anders, maar leuk blijft het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s