Moslims: buren uitnodigen voor maaltijd tijdens ramadan

Screenshot_20

Moslims zouden tijdens de ramadan hun buren moeten uitnodigen. De ramadan is het uitgelezen moment voor moslims en niet-moslims om zich in elkaars cultuur te verdiepen.

Dat stelt het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) dinsdagochtend. De 380 moskeeën die bij het CMO zijn aangesloten, sporen mensen binnen hun gemeenschap aan om buren uit te nodigen voor de iftar-maaltijd. De iftar is de vaak zeer uitgebreide maaltijd die tijdens de ramadan door moslims wordt gegeten na zonsondergang. Het zou voor moslims goed zijn deze maaltijd samen te nuttigen met mensen met een andere of geen geloofsovertuiging. Volgens het CMO bevordert dit onderling begrip en is het ook gewoon gezellig.

Lees verder>>>

(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Moslims: buren uitnodigen voor maaltijd tijdens ramadan

 1. dutchess43 zegt:

  nee dank je, geen behoefte aan.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Ik zou doodsbang zijn als er eentje naast me zou zitten met zo’n enorme eelt bid plek op ze kop.
  Je weet nooit wanneer het bij zo iemand in eens in ze bol schiet en besluit dat het maar eens tijd wordt voor ze jihad verplichtingen. Denk jij dat je lekker zit te eten en daarvoor uit genodigd bent.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ook hier geen enkele interesse. Hooguit om wat varkenslapjes tussen het halalvoer te pleuren.

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Moslims zijn niet de nieuwe Joden maar de “nieuwe” Nazi’s.

  Like

 5. Leo zegt:

  Mag ik effe overghevuhhh………. ?

  Like

 6. Jean zegt:

  No Thanks, Not For Me.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Daar prakkizeer ik nog geen moment over. Dit is weer gewoon een afleidingsmanoeuvre, en niets anders. Dat ze zich zelf maar het schompes eten!

  Like

 8. Roni Thome zegt:

  Aan de CMO-jongens. Dat is allemaal te laat!. Wij hebben geen mosterd nodig na de maaltijd. Wij kennen uit eigen ervaring de Islamitische haat tegenover ons, uw gemene karakter en vooral uw verborgen tweede agenda. Wij zullen niet vallen in dat valse zoete ‘death trap’. Laat maar blijven wat het is en nodig maar uw linkse politiek-correcte vrienden. Die kunt u voor de gek houden; ons niet.

  Like

 9. Republikein zegt:

  In dit gekke land zijn er meer contactorganen dan mensen.Wie kan mij vertellen waar deze gekte vandaan komt.Nou, land, niet te hoog van de toren blazen.Als je een wereldbol neemt moet je met een verrekijker ontdekken waar deze drooggevallen polder ligt.Er zijn nog steeds mensen die denken dat de wereld ons serieus neemt.Deze mensen krijgen binnenkort bezoek van de lokale psychiater.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Hoe zou ik dat ooit kunnen? Ik weet gewoon veel te veel over de verwerpelijkheden van de Islam. En ik ben er al tegen dat mensen dingen verboden worden als overdag eten; dat hèb je elkaar niet op te leggen! Vroeger, binnen het katholicisme had je, hoewel afgezwakt, óók al van die flauwekul: Veertig dagen vasten en daarna feest. Wat hèb je er aan? Ik heb er altijd van gezegd: Ik heb de katholieke kerk niet de rug toegekeerd om er een ander keurslijf voor in de plaats te nemen en dat geldt uiteraard 1000-voudig in het kwadraat voor de Islam. Gezellig? Als je je ervan bewust bent, wat je in die ideologie allemaal tegenstaat, kàn het al niet meer gezellig worden. Dus: Nee. Nooit.

  Like

 11. Mary zegt:

  Ik zie het al voor me, de beste man in zijn mooiste jurk en de vrouw in een soort van tent….Sorry hoor maar ik haak bij voorbaat al af! Ik wil niets met die achterlijke Islam cultuur te maken hebben.
  .

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Nee dank je, ik zou nog liever een dag niet eten.
  Zijn we dan ineens geen varkens, christen honden, ongelovige enz, enz.,,,

  Like

  • Anneke zegt:

   “Wij moeten toch zo nodig gehersenspoeld worden. De politiek wil NL toch zo hoognodig islamiseren; terwijl de politici zich (volop) bezeren…”.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Koddebeier 14.56. uur. Zeer spits opgemerkt beste koddebeier. Dus dan zijn we opeens geen apen honden en varkens. Moslims go home! Grafvolk dat is het!

   Like

  • Roni Thome zegt:

   Nee!. Wij zijn ‘auf einmal’ geen christen honden, tyfus Joden, Pleuris ongelovigen en vooral geen varkens en apen meer!. Waarom? Wat is er aan de hand?
   Antwoord: onze voormalige islamitische tactiek heeft niet goed gewerkt. Wij steunden ons te veel op de multiculturele nuttige idioten aan de top en vergaten degenen die wij met de Takiya (bedrog) moeten besodemieteren. De gewone varkens, apen, honden en andere ongelovige beesten in onze omgeving zijn te slim af. De hele dierentuin laat zich niet door zijn domme bobo’s beet pakken. Dus men moet de boel via zo’n weg alles recht zetten. Laten zien dat wij ook aardig kunnen zijn; al haten wij ze zo vreselijk.

   Like

 13. Joop Klepzeiker zegt:

  Wat interesseer mij die freakring ramedan, waarom moeten we iets meebeleven van een achterlijke primitiviteit..

  Jaha, ik weet het cultuur !!

  Kan ik gvd net zo goed gaan deelnemen aan sacraal kannibalisme

  Like

 14. rakkertje zegt:

  Bedankt voor het aanbod. Ik pas. Ik eet nog liever droge beschuiten.

  Like

 15. Anneke zegt:

  “Hé, de ‘discipelen’ van het islamitisch geloof gaan hyper-actief worden”….Ben blij dat mijn omwonenden gewone nuchtere ‘Hollanders’ zijn, met Brabants bloed. Enkele weken geleden, konden wij (autochtonen) in Tilburg kennismaken met de moskee van de Turkse gemeenschap. “Er was (gelukkig) heel weinig interesse”. Helaas de PKN-Tilburg likt eveneens heftig het kontje van Mohammed en Allah, samen met de rooie politiek. Als straf heeft de kerk minder en minder trouwe volgelingen en ook in ’t rooie politieke Tilburg, komt er vanuit de autochtone tak meer ergernis opzetten!!! ! !!!

  Like

 16. KCMO zegt:

  Me jarenlang negeren en dan uitnodigen voor de maaltijd. Hoe spontaan.

  Like

 17. luckybee zegt:

  Nee dank je ik lust geen geitenvlees , het stink behoorlijk.Alleen als het sterk gekruid is kan je het genieten.

  Like

 18. jowitteroos zegt:

  hahaha geweldig al die reacties die ik beslist onderschrijf!!! Het is weer een zogenaamd orgaan wat spreekt namens ( natuuuurlijk) alle molims om te laten zien dat ze zo goed hun best doen allemaal en menslievend zijn en dat Islam zo vredelievend is………..iets anders kan ik uit deze idiote oproep door CMO niet maken.

  Like

 19. Roni Thome zegt:

  @Luckybee
  Voor hen blijft het stinken als U aan tafel zit. Nuttigen al het Iftar heerlijkheid samen met zo’n sacraal gezelschap is uit den boze. Waar komt de gulheid ineens vandaan? Ik kan een lelijk antwoord geven, maar dat doe ik niet. In plaats daarvan vertel ik u dat u betaalt – via uw belastinggeld – voor een groot deel voor deze gulheid. Als u ophoudt met betalen, is er helemaal niets. Dat moet men voorkomen.

  Like

  • Anneke zegt:

   Jammer, dat ook uw belastinggeld onbereikbaar is…Als het loonn op uw bankrekening wordt gestort….is dat het netto-loon. “Die dikke pech hebben wij allemaal…”.

   Like

 20. tjonge zegt:

  ik zeg; mensen, allemaal zo vroeg mogelijk de bbq aan met alle soorten varkensvlees die je maar kan bedenken !
  en als je die hobbezakken overdag tegen komt fijn met een patatje oid in hun richting eten met veel eetgeluid.
  dat die allo,s maar compleet gestoord van ons worden !!

  Like

 21. Jan zegt:

  Halal niet kosher, dus ik peins er niet over. Krijg overigens visioenen van smakkenden en prakkende muzels.

  Like

 22. peter selie zegt:

  Met koppensnellers aan tafel? Nee, nooit!Het zijn de meest onmenselijke levende wezens lijkend op een mens die je je kunt voorstellen. Laten we ons maar voorbereiden hoe we ons van dat tuig kunnen ontdoen door ze zo snel als mogelijk richting afkomst te storen.
  Peter

  Like

 23. guusvelraeds zegt:

  In de Arabische islamitische wereld is het ontelbare malen voorgekomen dat moslims, christenen en joden decennia elkaars buren waren tot op gegeven moment op vrijdag middag een oproep gedaan werd (meestal na een incident) af te rekenen met de mensen van de zaterdag en de zondag. Wat dan ook prompt gebeurde. De moslim snijdt dan zonder een haartje gewetenswroeging zijn christen buurman de hals door en loopt daarna het huis binnen om zijn karwei te vervolgen met de rest van het christelijke gezin. Lieg ik dit. Neen ik lieg dit niet. Kijk naar Syrië, Egypte, Iran, Irak, Pakistan, Indonesië of waar ook in de islamitische wereld. Daarnaast staat uitdrukkelijk in de Koran dat een moslim geen vriendschap in het hart mag sluiten met een niet moslim. Al deze oproepen tot begrip voor elkaar zijn niet meer en minder dan verfijnde vormen van Takiya. Waarom zou ik begrip en respect moeten hebben voor een systeem dat anders gelovigen als inferieur beschouwd en waarin vrouwen slechts de helft waard zijn van mannen. ik denk er niet aan. Laat de moslim eerst maar eens tonen dat hij respect heeft voor niet moslims.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds 21.54. uur. Kijk maar naar het voormalige Joegoslavië, waar het MOSLIMGEDROCHT ORIC, de kans kreeg 100 Servische dorpen uit te moorden! Met medewerking, van de SCHOFT CLINTON, de vuile RODEN in onze Europese landen, en de VERENIGDE NAZIES!

   Like

  • Helena zegt:

   Wat een moedige vrouw.

   Like

 24. Avidia zegt:

  Ik zou een maaltje karbonaadjes meebrengen :-}

  Like

 25. BertG. zegt:

  Zo wordt je er in GB aan herinnert. Hoe lang nog voor dat ik dit in mijn winkel ga aantreffen.
  http://www.amsterdampost.nl/kijk-dit-is-engelandistan-tegenwoordig/

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  Leve de VARKENS! Laten we inderdaad ruim genieten van varkensvlees, en het liefste in het zicht van de moslims!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s