Politie waarschuwt joodse kinderen: geen buigingen op de Tempelberg

Screenshot_27

Waar eens de Joodse Tempel stond, bevinden zich nu de Rotskoepel en de Al-Aqsamoskee. Het hele terrein boven de zogenaamde “Klaagmuur” valt onder islamitisch bestuur. Joden mogen daar niet bidden of andere religieuze handelingen uitvoeren – en de Israëlische politie is vastbesloten dit voorschrift te handhaven.

Dat werd maandag duidelijk, toen ongeveer 150 joodse schoolkinderen een bezoek brachten aan de Tempelberg. Ooggetuigen berichtten, dat enkele kinderen uit respect voor de heilige plaats een buiging gemaakt zouden hebben. Daarop zouden politieagenten onmiddellijk hebben ingegrepen, de kinderen gewaarschuwd en de reisleider met arrestatie gedreigd hebben.

De kinderen hadden daarvoor een uur lang in de hitte moeten wachten, voordat ze toegang kregen tot de Tempelberg. Ze moesten zich in drie groepen verdelen – zogenaamd, omdat te grote groepen de biddende moslims zouden storen. Islamitische groepen hadden in het verleden steeds opnieuw hun onvrede over het bezoek van joodse groepen aan de Tempelberg tot uitdrukking gebracht.

Joden, die op de Tempelberg baden, werden door de politie gearresteerd. Islamitische groeperingen dreigden met onlusten indien zulke incidenten zich nog vaker zouden voordoen.

Screenshot_28

Bron:

http://www.israelheute.com/Nachrichten/Artikel/tabid/179/nid/25909/Default.aspx?hp=article_title

Auteur: Tommy Mueller

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Arabieren, Islam, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

34 reacties op Politie waarschuwt joodse kinderen: geen buigingen op de Tempelberg

 1. Jan zegt:

  Onbegrijpelijk dat Dayan de Tempelberg onder toezicht liet stellen van de Arabische maffia die deze nu dagelijks gebruikt voor haar antisemitische hetze.
  Voorbeeld van vandaag van het nsb-blad Ma’an News:
  Extremist Israelis enter Al-Aqsa Mosque compound
  http://www.maannews.net/eng/ViewDetails.aspx?ID=612797

  Muslims continue to freak over Jews peacefully visiting Temple Mount
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2012/04/muslims-continue-to-freak-over-jews.html

  Afbreken die bouwsel en verschepen naar Saoedi-Arabië en de arabieren van de Tempelberg verwijderen als toezichthouders, die zij niet zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, Ben, ik verbeeld me niet, al te veel inzicht te hebben in deze materie, maar mij komt het voor dat Moshe Dayan dit bedoeld heeft als een een gebaar van goede wil, een zoenoffer of zoiets. Helaas is het duidelijk dat dergelijke gebaren aan moslims nu eenmaal niet besteed zijn. Ze reageren niet, zoals wij hier in het algemeen zouden reageren: Dankbaar-verrast en terstond wat zachter gestemd. Nee, ze slaan hun klauwen om het gebodene alsof het de meest vanzelfsprekende zaak betreft en erkentelijkheid hoef je totaal niet te verwachten. Integendeel, hun eerste gedachte is hoe ze op nóg meer de hand kunnen leggen. Dat komt hen immers toe, vinden ze, “Islam will dominate the world.” Het is echt een mentaliteit die met niets te rijmen valt en als men dat eenmaal weet, doet men er het beste aan, hen uitsluitend op een afstand te houden en zich geen illusies te maken over gebaren van verzoening. Het zijn in dit geval louter paarlen voor de zwijnen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik zie, dat ik deze reactie op de één of andere manier te hoog heb geplaatst; Hij was niet gericht aan , maar aan Ben Kok. Toch denk ik, dat hij met deze toevoeging wel kan blijven staan. Het was dus een reactie op jouw comment, Ben. Sorry voor de kleine vergissing allebei.

    Like

   • Hi Theresa,
    Zo heb ik het ook altijd maar willen begrijpen, gebaar van goede wil, teveel stress voor dat moment.
    Maar we zijn nu wel 46 jaar verder, waarom pakt Israel die boel niet aan?
    Zou kunnen zijn om de moslims geen ruimte te geven als gekken te keer te gaan, wat alleen al het geval is als men een gezamenlijk beheer van de tempelberg zou organiseren met recht voor iedereen om daar te zijn of te bidden.
    Maar het moet allemaal in overleg met Mohbama c.s. en dat vind ik ook voortdurend veelzeggend, dat geeft me steeds het plaatje van “Israel als 51 e USA staat.
    We gaan het zien, zeker als JHWH komt in de gestalte van Yeshua ha Mashiach, Bert en Joop ten spijt.
    Shalom
    Ben

    Like

 2. Ik vraag me al lang af, wat Moshe Dayan bezielde om de tempelberg na korte bezetting in beheer aan de moslims te geven, in 1967.
  Wel een verenigd Yerushalayim , geen tempelberg.
  En dat tot op vandaag, handhaven dat je er als Jood en christen niet bidden mag. Ik ben 2 keer op die plek geweest, Bijbels inleveren, in je hart bidden, maar geen beweging maken die lijkt op bidden,
  Knettergek. Op dergelijke momenten zie je dat de Vrijmetselaar-Joden als Peres en Nethanyahu de macht hebben en als verlengstuk van de USA functioneren.
  Israel als 51 e staat van de USA, net als Nederland aan de leiband van de USA/Mohbama/NWO
  We zien uit naar de komst van de Koning, JHWH in de gestalte van Yeshua ha Mashiach, op de Olijfberg; Hij zal korte metten maken met dit soort onzin.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

  • Helena zegt:

   Amen!

   Like

  • BertG. zegt:

   Maar daar zitten ze toch al vrij lang op te wachten, toch. Als ik ’t goed heb.
   Elke keer gaat ie ergens verschijnen of in dit geval voor de verandering een keer op de olijfberg, (of had ie dat al eerder een keer beweerd?), en dan hebben we geen problemen meer. Alles opgelost als hij er is……….En maar wachten op de oplossing……
   En met alles wordt korte metten gemaakt.
   Mooi man, zo’n blije wereld.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ben Kok 14.39. uur. Ook ik ben het volledig met U eens.

   Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Zullen we tijdens dat afwachten maar niet zelf het heft in handen nemen, want ik heb zo maar een vermoeden dat we nog wel heel lang moeten wachten voordat de grote verlosser komt.

   Hij schijnt al een paar duizend jaar op vakantie te zijn, golfen of zoiets.

   Like

 3. luckybee zegt:

  Ik weet het niet is de heilige geest niet bij ons?Ook hij kan als het moet de hemelse heerscharen voeren , en de islam naar de mallemoer helpen?

  Like

 4. Hi LB,
  Maak het niet warriger dan het al is. Er is 1 God , JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob.
  Hij verscheen diverse keren in mensengestalte, bij Abraham, Jacob, ouders van Simson en bovenal in Yeshua (Jezus).
  JHWH is Geest en als de Bijbel de Heilige Geest noemt, is dat uiteraard Dezelfde JHWH.
  Dus de onzin van Drie Goddelijke Personen kun je vergeten, JHWH is echad, 1 God, Die op meerdere en diverse wijzen verschijnt.
  @ Joop K.: met deze Ene ware God spotten en schimpscheuten over maken, is levensgevaarlijk, ik raad je aan om vergeving te vragen over je opmerking.
  JHWH is genadig, maar trekt ook grenzen. Met je gespot ga je heel ver over die grens heen.

  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Ik vind het best grappig hoor.

   zitten die hemelse kunstenmakers in de hemelse neo dada art studio zegt die ene kunstenmaker tegen die ander kunstenmaker , creëer ik daar even een aarde met wezens met een stel hersens, maken ze er een rotzooitje van wegens het weigeren van het gebruik van die hersens blijven ze hangen in een appel en rib verhaal, en ik had ze immers toch begrip meegeven.

   Oke, stuur ik daarna de inspecteur generaal om wat orde op zaken te stellen met wat nieuwe voorschriften en weet je wat nagelen ze hem aan een stuk hout, maar het ergste is dat ze er nog steeds geen ene sodemieter van geleerd hebben de meesten zitten nog steeds op hun reet te wachten totdat ik weer eens in actie komt.onder het uitroepen van de verlosser komt , ik dus ,, terwijl ik ze alles hebt gegeven om het zelf op te lossen.

   Geef je ze talenten en ze gebruiken ze niet, wat moet ik met dat zooitje ongeregeld aan, ze fokken maar door , heb ik straks veel meer werk om ze naar boven te transporteren, tenminste dat denken ze .

   Dan heb je ook nog die ellendelingen die helemaal niets van mijn creatie willen weten maar wel lekker hun talenten gebruiken, het is dat ik ze zelf gecreëerd hebt anders zou ik zeggen, dat zijn eigenlijk de ware gelovigen die de aarde moeten beërven, maar dan moet ik dat hele verhaal van religie en dergelijke overnieuw doen en daar heb ik echt geen zin in hoor, ze zoeken het maar zelf uit, ik ben golfen.

   O jee Joop is in gevaar, en hup daar hebben we de halsband van de dreiging de halsband van de angst, daar gaat de vrije wil waarmee de christelijke ayatollahs mee schermen om ze beter te doen blijken dan de islamitische .
   Er is GEEN enkel verschil !

   Heer Kok u gaat uw christelijk boekje ver te buiten en u neemt de plaats in van uw god, het oordeel is niet uwer zaak. foei ik zou als ik u was maar heel snel om vergeving vragen.

   Ze zijn precies eender als de islamitische stoottroepen op aarde als we ze de kans geven, hel en verdoemenis als je niet naar ze luistert !

   Maar ook u wens ik shalom., u weet vast wel wat dat betekent.

   Ps:: ik was bijna vergeten iets over die prachtige genadigheid te vertellen, die kwam zeker uit een douche kop met gifgas. of die genadigheid voor al die kindertjes op aarde inteligent gecreëerd met honger in hun buikjes.maar u zal zeggen de verlosser komt.
   Ik zou zeggen er komt een bord vreten aan.

   Nogmaals shalom

   Maar nu ik toch bezig ben zal ik maar even wat onbeschofter worden ik vind u mentaal gespuis.

   Ja mentaal gespuis, de grote baas komt op aarde om alles even naar ZIJN hand te zetten, of we dat nu willen of niet, ik heb dit soort zaken in een andere vorm al gekend.
   met wat andere symbolen maar het komt op hetzelfde neer.

   Levensgevaarlijk dat absolutisme van de enige echte waarheid.

   .

   Like

   • Dag Joop,
    “De enige echte waarheid” ??
    Yeshua zegt dat Hij de “weg , de waarheid en het leven is, niemand komt tot de Vader dan door Hem”, Joh. 14:6
    Logisch, want Hij is de Enige, die voor ons de doodstraf droeg.
    De doodstraf inderdaad, omdat elk mens de nodige rottigheid in zijn leven uithaalt, het zit blijkbaar in de genen.
    Die liefde en genade kun je dus aanpakken of niet.
    Er is inderdaad een enige echte waarheid, wat zou daar mis mee zijn?
    Dat jij mensen als Yeshua dan als mentaal gespuis afdoet en ook degenen, die Hem volgen, zegt veel over jou.
    Maar goed, jouw keus.
    Ben toch benieuwd wat dan jouw waarheid is. Blijkbaar een relatieve , subjectieve waarheid. Dood is dood, we komen uit het niets (oerknal) en we gaan naar het niets. Waar leidt dat toe?
    Hoor het graag.
    Shalom,
    Ben

    Like

   • BertG. zegt:

    Mijn waarheid, de echte leer en openbaringen van Pinkeltje.
    Komt alleen bij mij zei hij,en we lullen nergens meer over. Alle zondes zijn vergeven.
    Verzamel je alle rond me paddestoeltje en je leven zal voorspoedig gaan. Blijf op het rechte pad lopen als je teveel gezopen hebt anders val je in de sloot.
    De liefde die hij je zal schenken is onvoorwaardelijk en gemeend.
    Je hoeft ‘m niet te aanbidden (luistert ie toch niet na) maar alleen zijn lijn en gedachtes uit te dragen en te volgen en de goede bedoelingen die hij heeft met ons.
    Redden zal ie ons niet. Dus daar hoef je niet op te wachten.
    Alleen van praktische tips kan hij ons voorzien. Maar die zijn weer terug te vinden in het wijze handboek van Pinkeltje. Alleen je moet er wel voor open staan.
    Anders ben ik toch echt bang dat het de verkeerde kant opgaat met de mens.

    Like

   • BertG. zegt:

    Nog een aanvulling voor wie de leer en openbaringen willen volgen van Pinkeltje.
    Alle citaten en openbaringen zijn hierin terug te vinden.
    Het zijn er vele want het was een zeer druk baasje met vele wijze uitspraken.
    Maar neem er de tijd voor en er zal een wereld voor je open gaan als nooit te voor.
    https://www.google.nl/search?hl=nl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1440&bih=761&q=Pinkeltje&oq=Pinkeltje&gs_l=img.12..0l10.2944.5649.0.10842.9.7.0.2.2.0.66.413.7.7.0….0…1ac.1.19.img.DiISp8xlpLg

    Like

 5. BertG. zegt:

  Nou , daar ben ik dan net zo schuldig aan.
  @ Joop K.: met deze Ene ware God spotten en schimpscheuten over maken, is levensgevaarlijk, ik raad je aan om vergeving te vragen over je opmerking.
  JHWH is genadig, maar trekt ook grenzen. Met je gespot ga je heel ver over die grens heen.

  En de laatste keer dat ie verschenen is dan toch wel een behoorlijke tijd geleden.
  Hij verscheen diverse keren in mensengestalte, bij Abraham, Jacob, ouders van Simson en bovenal in Yeshua (Jezus).

  Like

 6. Hi Bert,
  Jouw conclusie. M.i. gaat Joop een paar stappen verder. Maar je hebt wel gelijk, de grootste zonde is, dat mensen weigeren te geloven dat JHWH zoveel liefde voor de mensen heeft, dat Hij mens wordt in de gestalte van Yeshua en voor onze zonden de doodstraf draagt.
  Overigens heb ik ook zo’n tijd gehad, teleurgesteld in kerken, christenen.
  Inmiddels weet ik al 43 jaar, dat dit wonder van genade en vergeving helemaal waar is en dat JHWH de Ene ware God is.
  Dat wens ik zowel Joop als jou als ieder mens toe; je moet er toch niet aan denken, dat Hij over een paar jaar als Koning te Yerushalayim verschijnt en dat je dan bij de club hoort, die zegt: er is geen God, allemaal onzin, dood is dood, ik leef prima zonder God en ga ook dood zonder Hem.
  Shalom,
  Ben

  PS: voor wie het dan toch weten wil: http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Je kan de angst hieruit heel goed aflezen, het is de drijfveer van de gelovige en daarom o zo handig bespeelbaar door de kwaadwillenden., wat al eeuwen gedaan wordt.

   Indien hij over een paar jaar dus dat is 2 jaren in zijn hoofdstad verschijn zal ik hem met plezier even wijzen op een paar schoonheidsfoutjes in zijn niet zo intelligente creatie.

   Zou hij vast kunnen waarderen wat opbouwende kritiek, voor de volgende keer zullen we maar zeggen.

   Zo zie je maar Bert als je bovenstaand hebt gelezen dat het niet altijd zinloos is om te reageren.

   Het geeft namelijk een prachtige inkijk in de geestesgesteldheid van de predikers, ze vallen na wat duwen en trekken vanzelf door de mand.

   Zouden de predikers het zo kunnen opvatten dat hun god dat zo bedoelt heeft, ik bedoel de zin van een spiegel zijn.

   Ships, ben ik nu ineens een onderwerp van een intelligente creatie, als spiegel zijnde !
   Nah, dat zal vast wel veel te ver gaan, een atheist die door god gecreëerd is om zijn zelfbenoemde predikers op aarde netjes te houden

   Dat gaat immers veel verder dan een verlosser die even op aarde komt om de zaken recht te zetten, weliswaar naar zijn hand, en dat binnen een paar jaar.

   .

   Like

   • BertG. zegt:

    Daar ben ik al een tijdje achter. En reageren is nooit zinloos.
    Zo kom je nog eens ergens achter.
    In de zin van de spiegel zijn. Er is er maar 1 aan wie ik verantwoording schuldig ben.
    Alleen mezelf en niemand anders.
    Ik krijg jehova’s nog aan het huilen desnoods.
    Uiteindelijk vallen ze allemaal door de mand.
    Vaak is dat dan weer net zo’n moment om bijbel teksten te voor schijn te halen bij gebrek aan eigen materiaal.

    Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  I bemerk zo vaak dat ze zo hun best doen om een kaartje te verkrijgen voor de eerste rang

  Zeg maar een front row ticket for a nothing show.

  Dat is op zich niet erg, maar het is is verdomde vervelend dat ze die zelfde soap een ander willen aan praten. want stel je voor dat je alleen in het theater zou zitten.

  want met velen kan je van niets iets maken., op zijn minst een populaire soap.

  Uiteraard is de kunst criticus een ongewenst figuur want stel je voor dat je gaat twijfelen aan de kwaliteit van de voorstelling, dan kom je er ineens achter dat je een front row ticket for a nothing show.bemachtigd hebt.

  En dat kan natuurlijk niet.,

  Dus met zijn allen heel hard blijven roepen dat het een prachtige voorstelling is.

  En dan komt in de morgen de spiegel waarin ze kijken die ongenadig hun de waarheid verteld of ze eerlijk waren tegenover zichzelf over de kwaliteit van de voorstelling toen ze hun hoofd op het kussen ten ruste lagen en nadachten over de kwaliteit van de voorstelling.

  Die sluipende smerige twijfels aangewakkerd door de spiegels.

  Het moest verboden worden,

  Ships , in grote delen van de wereld is dat al verboden en binnenkort ook in uw theater.

  Like

 8. treintrien zegt:

  Hohoho…we gaan hier toch geen religieuze twisten beginnen he 😉
  Iets met een splinter en een balk in het eigen oog 😉

  Ik denk niet dat d’n Hoofdingenieur ooit de bedoeling heeft gehad dat wij met zijn allen maar op onze dikke billen op Zijn/Haar wonderen te gaan zitten wachten.

  Dat is beslist ook niet wat de heer Kok doet. Die leeft zijn geloof. Staat altijd op de barricaden. Heb ik respect voor. Het zijn de huichelbroeders waar ik een grote afkeer van heb. Van welk geloof dan ook. Van de Christelijken tot aan de salonsocialisten 😉

  En Bert en Joop: kunnen jullie mij uitleggen wat er precies mis is met het voorbeeld van die Jezus? Ik vind het best een geschikte peer, uit de verhalen dan. Ik neem het dan voor verhalen he, niet perse de waarheid, maar die man had zich in de sixties best op zijn gemak gevoeld denk ik. Een soort te vroeg geboren hippie.
  En op de vrije seks na, denk ik dat de hippiebeweging heel dicht bij de roots van het christendom kwam. Het niet najagen van bezit om het bezit. Naastenliefde. Vergeving. Zelfbeschikking. Dat waren zo rond het jaar nul werkelijk revolutionaire ideeen.

  Dat zijn volgelingen er nu zo een rommeltje van maken (allemaal ;), van katholiek tot protestant en alle afscheidingen daartussenin ( was het niet Finkers?: Allemaal kleine kutkerkjes met allemaal hun eigen afscheiding 😉 ), daar kan die man ook niks aan doen, toch?

  Die Mohammed lijkt me een stúk minder sympathiek. Om maar een voorbeeld te noemen 😉

  Like

  • Bedankt Treintrien, je snapt het, jij staat boven het Fyra-nivo.
   En met Bert en Joop delen we in elk geval de overtuiging dat de islam een zeer verfoeilijk systeem is, net als christen-lijken, die alleen in naam christen zijn en verder leven naar hun eigen agenda, zoals het merendeel van het Westen.
   Dat laatste levert overigens zeer verrassend toch nog een aanzienlijk betere samenleving op dan de islamitische.
   Kun je nagaan als die christenen oprecht Yeshua gaan volgen, zoals in de Handelingengemeente , vanuit de Tora en Yeshua.
   Shalom
   Ben

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    A Ha, een betoog voor minder religie en dan gaat het beter zonder dat je het in de gaten hebt heer Kok.

    De pragmatische zintuiglijke waarnemingen als drijfveer voor verbetering

    Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Beste Treintrein die religieuze twisten wil ik juist voorkomen door aan onze kant de religie van mijn god is de beste uit de quotation te halen, en het bij de de menselijke feiten en wetten te houden waarop het bestaansrecht van Israël is gebouwd., die zijn namelijk universeel.

   Hoe en wat jij van de grote bovenbaas vind is totaal niet interessant voor mij , dat mag en kan je lekker helemaal zelf uitzoeken en uitmaken, maar ga dat niet als een universeel argument gebruiken en opdringen aan andere mensen.

   lieve help met de vraag aan mij wat er fout is aan de kruishanger laat je toch goed blijken dat je er geen ene bal van mijn reacties begrijpt het gaat helemaal niet om de kruishanger maar om de zelfbenoemde propagandeurs van de leer van de enige echte waarheid de verlossing predikers, die niet kunnen en niet willen inzien dat ze in hun blinde adoratie van de huidige problemen juist een religieus conflict maken.
   Ook het mensen voorhouden dat het allemaal wel goed komt, want de grote verlosser komt er binnen een paar jaar aan is een mentale oplichterij.
   Verder is het smerig om ellende die mensen overkomt aan het gebrek van geloof in de grote verlosser te wijten.

   En jij brengt hier weer een ander voorstelling van de kruishanger, prima , uitstekend, maar dat wederom geen universele waarheid waarmee wij ten strijde kunnen trekken tegen de islaam.

   Ik heb geen probleem met een religie zolang die lekker prive gehouden wordt en herken dan ook voor sommigen het nut ervan om hun te helpen op het pad des levens wat vol is met twijfels en het niet weten en het niet begrijpen waarvoor een compensatie gezocht wordt in een verklaring, een verklaring in de vorm van een religie , dat is handig en flexibel je kan het naar omstandigheden even aanpassen zodat het de angsten kan compenseren.

   Met dat over die megalomane perverse roverhoofdman heb je volkomen gelijk , maar dat maakt die andere enige echte waarheidsaanhangers niet juist.

   Het mijn god is beter dan jouw god spelletje is levensgevaarlijk en moet dan ook afgestopt worden , want dat gaan we echt verliezen, zit ingebakken in de leer.

   Daar sta je dan met wat spijkers in je hand tegen over een kromzwaard om de wereld te redden ik zou daar niet aan beginnen.

   En dan ook nog een die ranzigheid van de grote genade van de verlosser, je weet wel
   de eeuwen lange vervolgingen , vergassingen , afslachting in de straten tot op de dag vandaag door de diversen kruishanger aanhangers, komt waarschijnlijk door dat de joden de kruishanger niet erkennen als verlosser maar als een figuur uit een andere religie.

   Verder wat het de kruishanger als verlosser betreft er is bij de moslims veel meer algemene herkenning en acceptatie ( isa ) dan in het joodse geloof waarin de kruishanger eigenlijk niet voorkomt, mm alleen een handje vol messiaanse joden ( 5 a 8 duizend in de gehele wereld )

   De heer Kok zou beter zichzelf een islamitische christelijke pastoor kunnen noemen.
   Dat komt beter overeen met de leer en met de angst als wapen om de honden in het gareel te houden, de halsband dus.

   De enige echte waarheid , en natuurlijk een welgemeend shalom.

   Like

   • BertG. zegt:

    Duidelijker kan niet. Schitterend betoog.
    Als je het nou nog niet door hebt………..

    Ik heb alle onzin erover weer anders uitgelegd. Een totaal nieuw bedenksel.
    Maar het idee/gedachte is hetzelfde.

    Like

 9. Tienus Plotseling zegt:

  De Islam is de meest intolerante religie ter wereld.

  Like

 10. Jan van der Linden zegt:

  Comment verwjiderd

  Like

 11. Jan zegt:

  Voorbeeld van leugens van islamitische krant/vod:

  Kolonisten breken in in de Al Aqsa onder bescherming van politie en voerden religieuze rituelen uit terwijl zij op de grond lagen. Daarbij riepen zij: “God is groot”
  http://silwanic.net/?p=40572

  Helaas, er staan toeristen (fototoestel, plastic draagtas, pet, maar 1 heeft een tzitzit) op de foto en van die ‘rituelen’ klopt ook al niets.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s