Britse universiteiten als broeinesten van een openlijke haat tegen het Westen

Screenshot_20

(Door: Michael Mannheimer)

Ook in Duitsland (Nederland!) waren en zijn de universiteiten broeinesten tegen het Westen – vooral tegen Amerika en Israël. De meeste links verziekte faculteiten geesteswetenschappelijke faculteiten en bijna alle islamitische leerstoelen zijn tot op de dag van vandaag de belangrijkste dragers van deze haat. Engeland haalt deze ontwikkeling nu met enorme stappen in. Een geestelijke atoombom – vooral als je bedenkt dat de universitair afgestudeerden al heel snel maatschappelijke topposities zullen bezetten.

Britse universiteiten zijn broeinesten van de meest afschuwelijke haat tegen Amerika, Groot-Brittannië, Israël, vrijdenkers, “apostaten” en religieuze en seksuele minderheden. Nog erger is, dat organisaties, die constant liegen, hier zonder kleerscheuren afkomen, becommentarieert Douglas Murray van het Gatestone Institute.

Wanneer vier jaar geleden het plan van een jonge moslim, die pas kort daarvoor zijn studie aan een Britse universiteit had afgerond, gelukt zou zijn, dan zou hij alle mensen in een vliegtuig hebben vermoord. Gelukkig weigerde de bom van Omar Abdulmutallab en verbrandde hij slechts zijn onderlichaam.

De dader van de mislukte bomaanslag in Detroit was pas kort daarvoor voorzitter van de Islamitische Vereniging aan het University College London (UCL) geweest. Enkelen van ons hadden van tevoren gewaarschuwd dat islamitische verenigingen op Britse universiteiten over het algemeen, en op de campus van Londen in het bijzonder, broeinesten van een islamitisch extremisme zouden zijn.

Nog erger is, dat deze organisaties en ook individuen steeds verder liegen en dat dit toegestaan wordt en dat ze er altijd mee wegkomen. Dat is het geval bij de studentenvereniging FOSIS en bij enkele andere organisaties, die beweren iets niet te doen, wat ze echter desondanks doen. Zoals bijvoorbeeld extremistische predikers, die ze zogenaamd niet uitnodigen, uitnodigen.

Ze komen ermee weg, omdat gerenommeerde professoren zoals Malcom Grant van de UCL zulke organisaties tegen beter weten in altijd weer rugdekking geven tegenover de media. Je wilt met betrekking tot dit foute gedrag steeds meer dat de Malcom Grants van deze wereld ooit de haat oogsten die ze zaaien en voeden, aldus Douglas Murray.

Screenshot_21

Douglas Murray

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/07/10/britische-universitaten-als-brutstatten-eines-amerikahasses/

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Communisme, cultuurrelativisme, Elite, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, Westen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Britse universiteiten als broeinesten van een openlijke haat tegen het Westen

 1. Cathja zegt:

  Zo’n bericht als dit vervult me met grote afschuw en boosheid! Ik heb altijd gedacht dat GB een fatsoenlijke natie was! Ik ben er ooit met veel plezier op vakantie geweest, maar de berichten van nu doen me besluiten er nooit meer een voet aan land te zetten.
  Hoeveel ‘hooggeplaatsten’ weten hiervan en kijken willens en wetens weg? En wat voor gevolgen voor de mensheid kan dit hebben?
  Wat leven we toch in een door en door verrotte wereld! Nergens zou je rustig kunnen leven; overal is haat en nijd en oorlogsdreiging.
  We snellen in hoog tempo richting de totale vernietiging van de aarde en haar bewoners!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja 07.58. uur. Deze gevoelens van U zijn terecht. Het is niet te begrijpen, wat het marxistisch cultuurrealisme in 40 jaar heeft bereikt. Alle geledingen van onze maatschappij, en niet alleen in NEDERLAND en EUROPA zijn geheel geinfecteerd met dat vreselijke RODE VIRUS. Soms verlang ik terug naar mijn kinderjaren, net als in het liedje van Wim Sonneveld “Het DORP”.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Cathja 7.58u. Lieve Cathja, deze ontwikkelingen in GB zijn nu ook weer niet van vandaag of gisteren.Toen Ayaan (Hirsi Ali) in 2008 of daaromtrent in Londen was om haar stervende vader te bezoeken -lees haar boek ‘Nomade’ er maar op na- schrok ze van wat ze er tegenkwam: Hele wijken van Londen waren toen al geconfisqueerd door de Moslims en het was net alsof je ergens in Noord-Afriika of het Midden-Oosten rondliep. Het stikte van de Niqaabs, Hijabs en Djellabah’s. Nou, met haar achtergrond voelde ze zich prompt niet meer zo veilig, dat hun je begrijpen. Cameron en zijn voorgangers, o.a. Blair hebben veel te lang alles toegelaten, waarvan de grootste fout wel is geweest, dat ze die haat-imams al die jaren hun gang hebben laten gaan, zonder ze er ooit uit te zetten. Díe stoken de boel op èn houden het vuur brandend. Maar, al is het het meeste in Londen uit de hand gelopen, (tot nu toe) die fout wrdt door àlle Europese politici gemaakt. Het is dan ook waarschijnlijk niet zozeer een fout, het is waarschijnlijk een vasthouden aan “Straatsburg 1975” wat toentertijd buiten medeweten van de Europese bevolking tot stand gekomen is en daarom nog steeds wordt ontkend. Mogelijk dat sommige politici intussen ook spijt als haren op hun hoofd hebben, maar zij mogen niets zeggen. Och, en dat valt voor hen ook nog wel te doen, weet je. Als je als Kamerlid of als minister maar riant gehuisvest zit op een locatie, ver genoeg weg van de multikul kun je nog wel lang je mond houden. Een beetje Goedmensendom erbij, dan gaat het nog beter. Het klootjesvolk eens in de zoveel jaar naar de stembus lokken, dan kun je ze daarna weer laten barsten. En alles blijven ontkennen, natuurlijk.
   Maar neem een goede raad aan van een (weliswaar verbitterd) mens: Laat je nooit verleiden tot de slachtofferrol. Zeg nooit: We stevenen af op totale vernietiging en niemand kan er wat aan doen, want dàn heeft de tegenpartij je! Blijf liever zeggen: Ik verzet me tot het allerlaatste en mij krijgen ze niet! WIJ krijgen ze! Dan wordt het nog eens waarheid ook, dat zul je zien!

   Like

 2. Helena zegt:

  Vers van de pers, de nieuwste Pat Condell. Zoals altijd “hitting the nail on the head”
  A word to left-wing students.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s