Egypte, Syrië, Gaza, Turkije, Nigeria enz… De vredesreligie toont haar ware gezicht

Screenshot_32

(Door: Michael Mannheimer)

In de volgende landen verrijkt de vredesreligie de mensheid met haar bloedige vredesboodschap: Egypte – Syrië – Libanon – Turkije – Libië – Saoedi-Arabië – Marokko – Nigeria – Somalië – Soedan – Tunesië – Algerije – Kenia – Ethiopië – Jemen – Gaza – Israël – Irak – Iran – Jordanië – Mauritanië – Afghanistan – Pakistan – India – Bangladesh – Oeigoerië – China – Indonesië – Engeland – Nederland – Zweden – Denemarken – Frankrijk – Duitsland – Spanje – Italië – Kosovo – VS – Canada – Argentinië – Australië – Filippijnen – Thailand – Malediven – Rusland – Tsjetsjenië.

In al die landen (lijst niet volledig) werden mensen in naam van de islam vermoord, vervolgd, onthoofd, levend verbrand, doodgemarteld, kregen ze zweepslagen, werden ze van hoge gebouwen gegooid, waren er aanslagen of pogingen tot aanslagen.

Sinds 9/11 werden er meer dan 21.000 (!) terreurdaden door moslims gepleegd in meer dan 60 landen met meer dan 1 miljoen doden. Desondanks beweren islamitische organisaties driest dat hun religie er eentje van de vrede zou zijn. En westelijke media zijn het hiermee eens.

We constateren: voor westelijke appeasers en islamverdedigers is geen bloedbad van de islam – hoe groot dit ook mag zijn – genoeg om het oorspronkelijke kwaad van de islam te herkennen.

Screenshot_36

We nemen voor kennisgeving aan: het politieke establishment van het Westen is blijkbaar niet in staat of niet bereid te erkennen, dat gematigde individuen van de islam geen bewijs zijn voor diens gematigde karakter zelf.

We nemen verder voor kennisgeving aan: zelfs een overweldigende hoeveelheid aan bewijzen uit de bronnen van de islam, diens historie en uitlatingen van duizenden islamitische theologen en moslimleiders betreffende de oorlogszuchtige en op genocide gerichte aard van de islam worden door de media en het politieke establishment genegeerd.

We stellen vast: academische opleiding of hoger beroepsonderwijs volstaat niet om het kwaad te herkennen als de hersens van de academici ideologisch besmet zijn.

Screenshot_37

We stellen verder vast: het schijnt te kloppen, dat een misdadig systeem zich het best in onder de mantel van een religie kan verbergen. Mensen lijken niet in staat te zijn om achter de historische enorme misdaden een religie als oorzaak waar te nemen.

Daarom komen we tot de slotsom”Churchill had gelijk met zijn vaststelling dat men uit de geschiedenis van de mensen moet leren, dat mensen niets uit hun geschiedenis leren.

 ***

Tot slot een citaat over de aard van de islam – in de wetenschap dat het van de gemoederen van de islamappeasers zal afdruppelen als water op een oliejack:

“Oorlog is een zegen voor de wereld en ieder natie. Het is Allah zelf, die de mensen beveelt oorlog te voeren en te doden. De oorlogen die onze profeet, genadig is zijn ziel, tegen de ongelovigen voerde, waren een geschenk van Allah aan de mensheid. We moeten oorlog voeren in de hele wereld, totdat alle verdorvenheid, alle ongehoorzaamheid tegenover de islamitische wet ophoudt. Een religie zonder oorlog is een misvormde religie. Het is de oorlog, die de aarde zuivert.”

(Ayatollah Ruholla Khomeini, uit “Gedachten van de imam”door Khomeini)

Screenshot_40

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/07/09/agypten-syrien-gaza-turkei-nigeria-etc-die-friedensreligion-zeigt-ihr-wahres-gesicht/#more-22622

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Islam, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, Naïviteit, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Egypte, Syrië, Gaza, Turkije, Nigeria enz… De vredesreligie toont haar ware gezicht

 1. Jan zegt:

  En dan te bedenken dat dit de schuld is van Israël, “doorn in de flank van de wereld.”

  Like

 2. Jean zegt:

  Wij Europeanen MOETEN héél Europa grondig zuiver maken zodat er nergens nog één eicel islam overblijft willen we een leefbaar welvarend én vooral veilig Europa kunnen nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen.
  Wij moeten beginnen met alle instellingen incl. handelszaken waar dat islamtuig voorkomt links te laten liggen net zoals we die linkse lafaards en verraders links laten liggen.
  Dat elke tapkast waar die islamisten aan staan te lurken z.o. OCMW’s drooggelegd gaan worden is de logica zelve.
  Als we dat allemaal goed toepassen kunnen we nog iets maken van ons Europa.
  In het land B loopt een idioot rond die graag alle kernenergie ziet verdwijnen daarbij geholpen door de groene meloenen, het grootste vuil in een samenleving, zijn vriendjes zijn die islamieten waar wij islamofobie van gekregen hebben, i.p.v. te investeren in kernenergie zodat wij die smerige olie van die landen nergens nodig hebben gaat die idioot ze ook nog helpen.
  Wie die idioot is zult u zich afvragen? dat is die achterlijke Wathelet, zoon van dezelfde wansmakelijke knoeier en uiteraard franskiljon en dat zegt genoeg. Maar dat Vlaanderen die idioot volgt in zijn vernietigingsstrategie is er zwaar over, in mei 2014 rekenen we af met dat zootje lafaards en verraders, zeker weten.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Islam is geen religie, maar de duivelse ideologie van de (rust in) vrede. En daar blijft het ook niet bij. Ze zijn ook cultuur barbaren en ontwrichters van het sociale leven. Nederland is Nederland allang niet meer. Bepaalde vrijheden hebben we al niet meer. Het bekende gezegde; Mag niet van Moslim ! Maar hoe vergaat het ons als de Islam hier carte blanche verkregen zou hebben ? Geen alcohol meer, geen bioscoop of videofilm, muziek verboden, dansen verboden, het verbod op een andere godsdienst dan de Islam op straffe van een doodvonnis…enz. enz. Je bestaan als mens zou finaal ophouden. De jeugd zou niet meer uit kunnen gaan, maar zich thuis moeten vermaken met bordspelletjes als Mens Erger Je Niet, en limonade met een rietje moeten drinken in plaats van een biertje. Vrouwen zouden de meest vreselijkste vernederingen moeten ondergaan. En dan is het triest te moeten constateren dat alleen vanuit het volk zelf nog een redding mogelijk is. Volgens mij is deze op hol geslagen islam trein niet meer te stoppen !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLJohn 14.57. uur. En dat alles gebeurt, omdat het EEG parlement in 1975, in samenwerking met de BILDERBERGERS en de satanisten van de NWO, de moslims toestemming gaven, om massaal EUROPA binnen te komen. Vergeten waren deze VERRADERS John, dat Karel Martel ze in de 8e eeuw MOEST STOPPEN bij POITIERS, naderhand de christelijke vloot, die god zij geprezen de TURKEN vernietigend versloegenbij LEPANTO, en de held, de Poolse Koning Jan Sobieski, die de MOSLIM TURKEN stopte voor de poorten van Wenen. Wat HAAT ik onze POLITICI van LINKS tot RECHTS, die deze REDDERS van ons christelijk EUROPA, gewoon doodzwijgen, ja zelfs hun DADEN teniet hebben gedaan, door de MUZELMANNEN massaal binnen te halen en te pamperen. Denk eraan, het waren de LIBERALEN, uiteraard de SOCIALISTEN en de CHRISTEN-DEMOCRATEN die ons VERRADEN hebben. En de domme massa blijft maar op deze partijen stemmen. Vaarwel NEDERLAND het was mooi geweest!

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Met dank aan de: VS (in het bijzonder Obama) en de EU (in het bijzonder de Nederlandse regering die ziende blind is en horende doof en onze linkse VVDer Rutte)
  Links zijn altijd verraders en onderkruipers geweest!!

  Like

 5. boze burger. zegt:

  Lees en huiver, http://www.de islam ontmaskerd.nl

  Like

 6. Tiny zegt:

  Lees het artikel over de goedmensen hier op de site maar eens. Die goedmensen die de islam faciliteren.

  Like

 7. Dr. Kwast zegt:

  @Jean
  Mag ik zeggen dat ik het een stom gezwets van je vind. Geen Nederlander krijgt een wapen te pakken. Geen Nederlander heeft de moet een ander af te maken, Zij die dat wel kunnen zitten in de nor.

  @bigljohn
  De kiezers wil en daar zal weinig verandering in komen.

  @Tom Hendricks
  We hebben alleen nog luchtkastelen, daar zijn geen poorten of wat dan ook. Vuil stroomt naar de zee. Maar dit vuil slaat aan aan elk land waar het langs stroomt en overwoekert het. Het scherpe vuil zal de inwoners tot bloedens toe verwonden tot het leegbloedt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s