Malta dreigt Brussel “vluchtelingen” naar Afrika terug te sturen

Screenshot_22

In de haven van Valetta

Malta werd volledig in de steek gelaten door Brussel. De EU drong haar de wetten van Schengen op, maar houdt zich niet aan de beloftes haar te helpen bij de invasie van “vluchtelingen” uit Afrika. En omdat voor de economie van de kleine eilandengroep in de Middellandse Zee het toerisme van levensbelang is, kan het de eilandenstaat zich niet permitteren dat jonge, gewelddadige en vol testosteron zittende “vluchtelingen” de toeristen afschrikken. Dus dreigt Malta Brussel net zo moedig, dat je bijna zou denken dat een voorbeeld aan Hongarije zou hebben genomen:

De regering van het kleinste EU-land Malta wil de stroom vluchtelingen uit Afrika niet langer accepteren. Weliswaar verzekerde minister van Binnenlandse Zaken Manuel Mallia het parlement van zijn land dat Malta vooreerst een veto van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens tegen de uitzetting van Somalische vluchtelingen naar Libië zou respecteren. Maar minister-president Joseph Muscat kondigde aan nog steeds “alle opties te willen bekijken”.

Daarop de arrogante Brusselse oligarchie:

De Europese Commissie eiste de nieuwkomers niet het recht op een asielprocedure te weigeren.

De tijdelijke beschikking van het gerechtshof in Straatsburg werd uitgevaardigd op aanvraag van mensenrechtenorganisaties, die zich hadden ingezet voor 102 Somaliërs, die dinsdagmorgen voor Delimara uit de Middellandse Zee waren opgepikt.

Screenshot_23

Maltezer politiemensen in de haven van Valetta

En hier komt de zin van de minister-president van Malta, die in niets onderdoet voor de moed van de Hongaarse minister-president. Een moedige David tegen een schaamteloze Goliath genaamd Brussel:

“We kunnen de huidige situatie niet langer tolereren. Ik ben bereid de politieke kosten voor mijn handelen te dragen”, had Muscat gezegd. Omdat Europa zich niet solidair zou tonen met Malta en Italië, zou het nationale belang van Malta voorrang hebben. Daarvoor had Muscat er ook mee gedreigd EU-besluiten te blokkeren.

FAZ

Bravo meneer Muscat. Houd aan uw beslissing vast!

Screenshot_24

Een jonge Somalische vrouw in het immigratiecentrum bij Valetta

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/11/malta-droht-brussel-man-wird-die-fluchtlinge-nach-afrika-zuruck-schicken/#more-46776

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EUSSR, Immigratie, Malta. Bookmark de permalink .

15 reacties op Malta dreigt Brussel “vluchtelingen” naar Afrika terug te sturen

 1. dutchess43 zegt:

  Goed zo Malta, houd je poot stijf.
  Somalische vluchtelingen zijn slechts economische vluchtelingen, met een bek zo groot als de Vluchtelingenkerk. Slechts het schuim van de Somaliërs bereikt Europa.
  Niet alleen in Malta moeten “vluchtelingen” worden teruggestuurd, er moet een einde komen aan de massale Grote Volksverhuizing uit Afrika naar het Westen.
  Echte vluchtelingen opvangen in eigen regio.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Prima Malta, net als HONGARIJE hou je poot stijf, tegen het werkelijke KWAAD het GEDROCHT EUSSR. Moge het GEDROCHT EUSSR zo spoedig mogelijk vernietigd worden: AMEN.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Hoedje af voor Malta

  Like

 4. Cathja zegt:

  Kijk, DIT vind ik nou MOED tonen tegenover dat verschrikkelijk arrogante en dwingende Brussel! Bravo Malta! Jullie laten tenminste zien dat eigen belangen/landsbelangen vóór alles gaan! De Maltezers kunnen trots zijn op hun overheid! Ik ben er oprecht jaloers op!
  Als Hongarije ook zijn eigen koers blijft varen, komen er op termijn misschien veel meer ‘dwarsliggers’!
  En iedereen weet: alleen dwarsliggers houden het spoor recht!
  (Met een knipoog naar de z.g.n. dwarsliggers onder de rails).

  Like

 5. BertG. zegt:

  Ik heb zo’n vermoeden dat er dit soort brochures verspreid zijn in Afrika.
  http://zon.sunweb.nl/malta
  Alleen gaan ze er dan van uit dat dat bedragen zijn die je krijgt als je daar heen gaat.
  Dat schept enige verwarring. Ga ze dat maar uitleggen als je niet kan lezen.

  400.000 inwoners op een gebied van 316 vierkante KM
  Zal lekker druk zijn daar. En ook weer uitstekende reclame voor de toeristische branche daar.

  Like

 6. Jan zegt:

  Op de foto zie ik een zielige Somalische met doek op haar kop die feilloos Malta wist te vinden. Als ‘vluchteling’, ook wel parasiet genoemd, moest zij door Kenia/Ethiopië, Sudan, Tjaad en Libië en vervolgens verder met een bootje, meer dan 5000 km (of met de boot door de Rode Zee en verder). Daarvoor heeft niemand geld uit dit armoezaaiersland, alleen de islamitische slavenhandelaren verdienen er aan en de linksen in Europa zonder te beseffen dat zij het Paard van Troje binnenhalen.

  Dus Antonov charteren van Putin, de ‘vluchetingen’ er in en weer afzetten in land van herkomst.

  Like

 7. Roni Thome zegt:

  Nationale belangen van de nationale staat moeten ALTIJD voorrang krijgen boven de belangen van de EU-imperator. Als de tsunami van niggers, woestijnratten en restvuil uit de Derde Wereld de integriteit en veiligheid van de staat riskeert, heeft de regering van de desbetreffende staat de plicht het land te verdedigen. In het geval Malta is de verraderlijke karakter van de EU overduidelijk zichtbaar. De stinkers in Brussel en Straatsburg zijn te druk bezig met zwendel, corruptie en overmaats geblazen egocultuur. Malta hoort haar bek dicht te houden, BETALEN en de klappen van de multiculturele zweep over zich heen laten lopen. Anders zouden de champagne drinkende en kaviaar vretende goden op de Brusselse en Straatsburgse Olympus kwaad worden. Vooral de linkse godin van de multiculti ‘Hera Malmström’ kan haar bliksemschichten gebruiken en het eilandje Malta bestraffen. Ik hoop dat premier Muscat en zijn minister van buitenlandse zaken, Manuel Mallia, ballen zouden tonen en de “vluchtelingen” eruit zouden sodemieteren. Nog beter is de 25 zeemijl territoriale wateren als militaire zone verklaren; met alle restricties van dien.
  Nederlands spreekwoord: Opgerot staat netjes!.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Terwijl minister Asscher de kritiek van Geert Wilders wegwuift, blijven miljoenen gelukszoekers via Malta Europa maar binnenstromen. Er zijn maar twee keuzes mogelijk; Al deze mensen binnenlaten, of ze allemaal terugsturen. Iets anders is onmogelijk. Maar de politiek in Brussel heeft een ebbenhouten plank voor hun kop. Deze zal Malta tot van alles en nog wat gaan dwingen, net zo lang totdat ze door hun knieen gaan zakken. En volgens mij heeft Malta helaas totaal niets in te brengen tegen Brussel, en blijven hele Afrikaanse volksstammen Europa overspoelen. Of we het nou leuk vinden of niet !

  Like

 9. john zegt:

  Van mij krijgt Malta een tien/tien. Brussel een schop onder de kont .

  Like

 10. Jean zegt:

  Ik kan Malta én de Maltezen maar één goede raad geven: “Trek u vooral NIETS aan van die EU roversbende want die EU roversbende heeft tot op heden alleen maar véél schade berokkend aan Europa”. Die EU eikels zijn enkel voor zichzelf bezig, bekijk het zootje ongeregeld met voorop G de la Tourette en het maagzuur neemt de overhand, zelden een grotere huichelaar meegemaakt op deze aardbol. G de la Tourette behoort bij het laagste van het laagste, leeft van verraad en pleegt verraad in kwadraat.
  Van dergelijk ongedierte een hand krijgen is gevaarlijk voor de gezondheid.

  Like

 11. Helena zegt:

  Al 3 jaar oud deze video. Legt erg duidelijk uit waarom massa immigratie NIET werkt en juist armoede in stand houdt.

  Like

 12. m schoonis zegt:

  Miljarden euro’s verdwijnen in de zakken van corrupte politici in Afrika.
  Alle vluchtelingen zouden in hun eigen land kunnen blijven als ons Europees
  ontwikkelingsgeld besteed zou worden aan de Afrikaanse bevolking.
  Bovendien zijn er veel islamitische vluchtelingen die ons christenen maar
  honden vinden en door hun moslimbroeders asiel geweigerd worden.
  Terugsturen dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s