Saoedische prinses in Californië aangeklaagd wegens het houden van slaven

Screenshot_1

De nobele islamitische prinses uit het bloed van Mohammed ziet eruit als een doorsnee crimineel op een opsporingsfoto van de politie. Meshael Alayban wordt beschuldigd van mensenhandel (de moderne naam voor slavernij) en werd daarom in Californië gearresteerd. Het Openbaar Ministerie heeft de 42-jarige criminele moslima aangeklaagd voor mensenhandel.

Daartoe kwam het, omdat een Keniase vrouw met een koffer in de hand dinsdag een bus aanhield en tegen een passagier zei dat ze dacht het slachtoffer van mensenhandel te zijn. Twee reizigers hielpen haar om bij de politie te komen, die het grote huis doorzocht.

De Keniase vrouw vertelde de politie dat ze in 2012 in Kenia in dienst genomen was. Toen ze in Saoedi-Arabië aankwam, pakte men haar paspoort af en betaalde haar veel minder dan afgesproken was en men dwong haar veel te lang achter elkaar te werken. Arabische slavenbezitters laten de slaven normaal gesproken van ´s morgens vroeg tot diep in de nacht werken.

De politie trof nog vier andere vrouwen in het huis aan, die het huis verlieten zonder aangifte te doen. Ze vertelden de politie echter dat ze hun vrijheid terug wilden hebben. De criminele moslimprinses is een van de vrouwen in de polygamische huishouding van de Saoedische prins Abdulrahman bin Nasser bin Abdulaziz al Saud.

Fox News

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/11/saudi-prinzessin-in-kalifornien-wegen-sklavenhaltung-angeklagt/#more-46796

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Hypocrisie, Islam, Mensenrechten, Moslims, Saoedi-Arabië, Slavernij, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

21 reacties op Saoedische prinses in Californië aangeklaagd wegens het houden van slaven

 1. luckybee zegt:

  De Arabische sheik Ibn Saud ,was ook een gewone beduin , waar om denken wij hier in het westen dat ze blauebloed hebben?Alleen omdat in hun land olie gevonden wordt?Als ik me niet vergis wordt hij door Laurens van Arabie opgewaardeerd als de leider van de Arabieren.Tegen de wil van de Engelse High Command.

  Like

 2. baksteen zegt:

  Ja, grappig is dat het nu mensenhandel wordt genoemd, niet voor niets natuurlijk, stel je voor dat het gelinkt zou kunnen worden met ons verleden als slavenhandelaren, zo slecht kunnen de moslims toch nooit zijn.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De nobele islamitische prinses uit het bloed van Mohammed heeft gewoon gedaan wat de sharia haar toestaat. Islam en slavernij horen als het waren bij elkaar. islam betekent onderwerping. De gelovige moslim is slaaf van Allah. In ruil hiervoor heeft Allah bepaalt dat de gehele wereld met alles erop en eraan toebehoort aan de moslim. Wat deze prinsen gedaan heeft is gewoon haar erfrecht opeisen. Laten we alsjeblieft een beetje tolerant zijn. Moslimse mensen kunnen er per slot van rekening ook niks aandoen. Je zult maar geboren zijn in een dergelijk cultureel politiek ideologische gemeenschap.

  http://www.answering-islam.org/Dutch/arlandson/slavinnenalsseksueelbezit.htm

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dit dóen ze. En je kunt het nóg verder doorvoeren: Doordat deze ‘prinsessen’in wezen geen zelfbeschikkingsrecht hebben, net zo min als welke moslima dan ook, reageren ze zich af op hun mede-vrouwen waarover ze nog wel zeggenschap hebben. Dat kunnen, zoals hier, slavinnen/dienstmaagden zijn, maar bijvoorbeeld ook schoondochters (dochters, kleindochters, nichtjes) zolang ze in huis maar lager in de pikorde staan dan zijzelf. Je moet toch wat als je verder door al het manvolk, tot je eigen zonen aan toe, als voetveeg wordt gebruikt. Geen excuus nee, maar wel kan de conclusie getrokken worden -voor de zoveelste keer- dat de islamitische cultuur wrede, meedogenloze en vooral minderwaardige mensen kweekt, die totaal geen oog hebben voor de rechten van anderen, simpelweg omdat ze eigenlijk niet weten wat dat inhoudt: Rechten.

  Like

  • heleen zegt:

   Je analyse lijkt me heel correct. Leef ook maar eens in zo’n polygaam kippenhok als verstotene en vernederde vrouw..Dat zo iemand haar wraak zoekt en bekoelt in het
   mishandelen van andere vrouwen is een -pyschologisch- te begrijpen reactie.

   Like

   • BertG. zegt:

    @heleen,
    Dus omdat ze leven als vernederde en verstotene vrouw in een polygaam kippenhok, is het dus een te begrijpen wraak zoek reactie.

    Geef ze nog een reden ook door te zeggen dat je het wel begrijpt dat ze zo iets doen.
    Dit soort gedegenereerde valt bij mij op geen enkele wijze op iets wat ik mensen noem.

    Dus als iemand mij iets aan doet dan is het logisch dat ik weer een ander slachtoffer uitzoek. Daar is mij visie helemaal niets logisch aan maar erg triest.

    Like

 5. treintrien zegt:

  Dus eigenlijk is dat hele saoudische koningshuis gewoon een criminele organisatie:
  http://www.guardian.co.uk/uk/2010/oct/19/saudi-prince-servant-murder-guilty
  http://sergevanduijnhoven.wordpress.com/2010/11/06/gered-uit-de-hel-van-het-conrad-hotel/
  (dit was een halve minuut googlen, dus er is vast nog veeel meer)
  Belt er even iemand met de Interpol? (Bestaat dat nog?)

  Like

  • BertG. zegt:

   Er zijn zoveel wrede filmpjes te vinden van dat “koningshuis” waarin ze hun inwoners op de meest wrede manier menen te moeten afstraffen. Zomaar omdat het kan.
   Afranselingen, over mensen heen rijden en nog veel meer.
   Je kan het zo gek niet bedenken of ze staan er vol van trots mee op een filmpje.
   Een criminele bende is het zeker. Maar de rest van de wereld loopt met ze weg.
   Dus wie doet ze wat.
   Je denkt toch niet dat zij hier voor in de gevangenis komt. Zal vast wel weer diplomatisch onderling geregeld worden. Om de onderlinge belangen niet te schenden of iets met onschendbaarheid. En zo komen ze overal mee weg.

   Like

   • BertG. zegt:

    En het is ook niet de eerste keer dat ze betrapt worden op het houden van slaven.
    Zelfs in Europa als ze een verdieping van een hotel afhuren lopen de slaven daar rond.
    En soms kunnen ze ontsnappen maar niemand flikkert dat tuig er uit of zet ze voor een rechtbank hiervoor. Want het is zogezegd een koninklijke familie. En daar blijf je van af.

    Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @BertG 07.20. uur. ” En zo komen ze overal mee weg”. Klopt Bert, als ik dat mocro tuig zie, wat lak heeft aan alle Nederlanders, en oude vrouwen beroven, meisjes en vrouwen toesissen: hoer,hoer, juweliers overvallen, mensen aanvallen, en dan het liefst als groep, en je ziet hoe LAKS POLITIE en JUSTITIE daarmee omgaan, ja, dan weet ik genoeg. Dankzij de socialisten, links-liberalen en gutmenschen van christen-democratische huize, worden deze mocro’s met zijden handschoenen aangepakt. Tja, zo rolt het in Nederland!

  Like

 7. dutchess43 zegt:

  De dame is inmiddels vrij, nadat een borgtocht betaald is van 5 miljoen, en ze draagt een enkelbandje.
  Nee, niet van goud en diamanten, maar gewoon een GPS.
  Laten we vooral niet vergeten dat slavernij uitgevonden is in het M.O., en zijzelf dus denkt dat ze het volle recht heeft om mensen uit te buiten.
  Haar veroordelen zou wel eens een politieke rel kunnen opleveren. Persoonlijk zou ik haar graag achter de tralies zien.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als ze vandaag besluit om op het vliegtuig te stappen, dan kan ze op dat vliegveld net zoveel stennis maken als er maar in der opkomt met allerlei bodyguards er om heen.
   En niemand die ze tegen zal houden om in te stappen. Voorbeelden genoeg.

   Like

 8. Jean zegt:

  In hun achterlijke barbaarse cultuur, voor zover er sprake is van cultuur, is ophangen een weldaad, dus, waar wachten we op? In Amerika zijn toch ook bruggen, doen zou ik zeggen want hoe minder smeerlapperij er rondslingert hoe beter voor het milieu én veiligheid.

  Like

 9. heleen zegt:

  @bertG: zo’n rechtloze vrouwen (zoals Theresa G opmerkt) worden niet zelden wreed ten overstaan van andere vrouwen. Iets – psychologisch – proberen te begrijpen houdt geen goedkeuring in. Het is ook maar ten dele een verklaring. Het in slavernij houden van mensen is ingebakken in deze cultuur.
  Dat ik die cultuur weerzinwekkend vind, nou, laat daar geen twijfel over bestaan.
  Lees maar eens wat Betty Udink schrijft in ‘Allah & Eva’ over ander tijdverdrijf van de Saoedische prinsen, en waarom ze kleine jongetjes van de straat plukken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ah, de beruchte krabbenmand mentaliteit van die vrouwen dus.
   En weerzinwekkend zijn ze zeker. Daar bestaat geen twijfel over.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG. 11.34u. Exact, Bert! En hartstikke leuk, dat je dat begrip in je opgenomen hebt.

    Like

   • BertG. zegt:

    Net zo als dat ik een keer in een reactie las, (weet niet meer van wie)

    Sorry hoor, maar ik ga nu even een luckybeetje doen.

    Wordt ook nog eens een begrip op deze site.

    Like

 10. Jan zegt:

  Foto van haar in haar kooi:

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jan 9.06u Goh, schitterend! Jammer alleen dat het wel weer niet te lang zal duren.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik had het nog niet ingetikt of ik herinnerde me dat Dutchess eerder al wist tevertellen dat ze er weer uit is. Mèt enkelbandje, weliswaar, maar tóch…..
    Ja, zie je, dat bedoel ik nou. Je zou zulke loeders graag een wat langere ervaring als deze gunnen. Evenwel…..

    Like

 11. De Aribier en de landen om zich heen zijn de grootste schoften der Aarde.
  En omdat zij de Olie hebben moeten we ze tot vriend houden,
  Want daar gaat het eenmaal om ” Macht “

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s