Stomme lustmoordenaars

Screenshot_44

Achterlijk zijn ze. Ze hangen een verzonnen god aan en menen rechter te moeten spelen voor die god. Allahu Akbar! De Taliban voelden zich in hun eer aangetast. Malala Yousafzai had dood behoren te zijn. Het meisje had de Taliban getrotseerd door als schoolmeisje vanuit haar dorpje Mingora te pleiten voor onderwijs voor meisjes en een meer westerse levensstijl. Om die reden had de Taliban haar door haar hoofd geschoten. In Engeland werden de kogels uit haar hoofd en hals verwijderd.

Ze was voor de Taliban onbereikbaar en dat zat ze heel erg dwars. De woede kropte zich op en was voor deze bende lustmoordenaars reden om hun frustratie te richten op een schoolvriendinnetje van Malala. Ze moesten toch wat, nietwaar?

Het vriendinnetje woonde ook in Mingora en dus plaatsten de Taliban een bom naast haar huis. Doordat ze zo oerstom zijn, plaatsten ze de bom bij het verkeerde huis. Dus werd het huis van buurman Muhammad Nazir, die met de hele affaire niets te maken heeft, vernietigd. Eén dode en zes gewonden was de tol.

De overige bewoners blijven achter in angst. Wie zal de volgende zijn, want aan de wraakgevoelens van de Taliban komt geen eind. Hun god mag dan verzonnen zijn door die idiote pedofiel uit Mekka, de bloeddorstige activiteiten van de Taliban zijn (levens)echt.

Het vriendinnetje van Malala is inmiddels ook uitgeweken naar het buitenland . Ze is toegelaten op een school  in Engeland.

Een achterlijk land als Pakistan zit met deze bende lustmoordenaars opgescheept. Evenals Afghanistan. Er zullen nog ontelbare doden vallen voordat de Taliban zullen beseffen dat ze zich druk maken om een verzonnen god. Als dat moment ooit komt????

Deze gebeurtenis  is   voor ons eens te meer reden om onze kritische houding ten opzichte van moslims in onze regio te handhaven. Niemand garandeert ons toch dat die vriendelijke, “gematigde” aanhangers van de woestijnreligie, die zich in Nederland hebben genesteld, niet op een kwade dag ook de kolder in de kop krijgen?

Screenshot_45

Door:

Th.M. van  Baarle 

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Cultuurstrijd, Islam, Pakistan, Taliban, Terrorisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Stomme lustmoordenaars

 1. Luchtpint zegt:

  Een Islamitisch gemeentebestuur in de Indonesische provincie Aceh heeft vrouwen een verbod opgelegd om nog langer scheten te laten !

  http://wadiyan.com/2013/03/08/islamic-city-council-bans-female-flatulence-in-indonesia/

  Like

  • Leo zegt:

   Hallo, ….. Mag je je ook al niet meer opgelucht voelen van die aanbidders van Ali ??
   Bij ons op t werk lopen ook een paar van die zandbakridders rond.
   wel, die stinken allemaal uit hun straatje als een aap uit zn gaatje

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Zo gaat dat, hé. Eigenlijk kun je dat wel verwachten van een doctrine die de aanwezigheid van niet-moslims alleen al als een morele vervuiling beschouwt van de “zuivere leer”. (zowel van het collectief als van het moslim individu)

    De scheten van een vrouw kunnen in zo’n geval niet anders bekeken worden dan als NOG vervuilender.

    1) de haatbaarden moeten hun koran kunnen reciteren zonder hoorbaar gestoord te worden.
    2) vrouwen worden daar zowaar toch als ezelinnen beschouwd, een dier heeft geen zogenaamde hogere moraal, dus de vervuiling is des te bestialer en immoreler als ze van een vrouw komt.
    3) wie het ruikt en hoort tegelijk wordt dus moreel aangetast op het moment dat de onderwerping van de haatbaard ritueel moet worden benadrukt.

    Het zou me niets verbazen als een salafist of een imam het echt zo zou uitleggen !

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De kolder in de kop krijgen zullen ze zeker. Ook hier in Nederland. De islam nodigt uit tot kolder. De gelovige moslim moet dagelijks gevolg geven aan een veelheid van onderwerpende regels. Het persoonlijk keuzen maken hoe het leven in te vullen is binnen de islam uitgeschakeld. Sterker is in principe verboden. Het voortdurend nadenken over al je handelingen of ze wel of niet sharia conform zijn veroorzaakt een basale onzekerheid en angst. Deze angst kan plotseling uitbraken hebben van ongecontroleerde agressie. Binnen moslim gemeenschappen hoeft maar een geringe katalysator aanwezig te zijn of de vlam schiet in de pan. Dat is slechts een kwestie van tijd en aantallen. Het kwaad zit in de islam als geheel. In dat kader mag je de Taliban leden best slachtoffers noemen van het grootste kwaad ooit. De islam. Onnozele halzen die geloven in een gematigde of gekker een Europese islam zullen nog in deze generatie meemaken dat deze illusie in rook zal opgaat.

  http://www.liveleak.com/view?i=ead_1372329728

  Like

  • Luchtpint zegt:

   “Het persoonlijk keuzen maken hoe het leven in te vullen is binnen de islam uitgeschakeld. Sterker is in principe verboden. ”

   En daarom: Islam = totalitaire ideologie

   Like

 3. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens v. Baarle.
  Het ergste is dat er in het westen zoveel mensen ronsloopen die dat vuil faciliteren onder het mom dat ze recht hebben op hun eigen RELIGIE.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  RONDLOPEN uiteraard.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Hoe lang de moslim vrouwen nog voor hun rechten moeten vechten,leek wel een weg zonder einde te zijn.De koraan zegt dat de Vrouwen maar de helfte waard zijn als een man. bijna in alle belangen.De enige weg die moslim vrouwen moeten volgen om hun rechten te krijgen, is Jezus Christus te volgen, Maar wel de juiste weg want tegenwoordig hebben ze ook foute kerken zo te zien. Alleen die kerken volgen de de leer van Jezus Christus 100% volgen.

  Like

 6. Dr. Kwast zegt:

  Hoe veel eerwraak moorden zijn er al niet ondernomen en geslaagd. Noemt men dat gematigde islam. Wees verzekerd dat het voor deze (mensen) een koud kunstje is om andere koud te maken met de hulp van aaaallaaah akbaaaar.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En de moslims die hier te lande verblijven, laten hun vrouwen steeds meer kinderen baren. Dus op termijn, vormen zij een meerderheid, demografisch gezien in ons land. Daarbij werken de meesten niet, omdat ze van hun afgod allah, 5 keer per dag met hun kont omhoog moeten zitten in hun haatbunkers, ook wel mosketen te noemen. We hebben het paard van Troje onder ons, te weten de ons vijandige islam. En de PvdA zag dat het goed was…

  Like

 8. Republikein zegt:

  is dat zo luckybee? Ik ben dan 12 kippen, 6 muilezels en 4 kamelen waard.Best wel veel.Oja, en ook nog 8 geiten.

  Like

  • @Luckybee; Ik heb mijn vrouw een boerka voor haar verjaardag gegeven. Die mag ze aan als we op straat lopen en dan is ze verplicht vijf meter achter mij aan te lopen. Hoe vind je dat?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jack Terrible 13.57. uur. Strak plan Jack, mag ik dan komen kijken? LOL

    Like

   • @Tom Hendrix; Ja hoor, je mag komen kijken, al houden wij niet zo van pottenkijkers. Er valt toch niks te zien! En je eigen vrouw draagt natuurlijk ook een boerka… we moeten het wel gezellig houdenl

    Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  En het mooie: Als je dit verhaal aan de één of andere goedmens voorlegt, kun je er op wachten dat-ie er de volgende draai aan geeft:
  “Nou, daaraan zie je dus dat de Taliban te stom is om voor de duvel te dansen en dat ze doet als een kip zonder kop. Echt, het is maar een heel dom, obscuur groepje, dat geen kaas gegeten heeft van de ware Islam. Maar de Islam in haar zuívere vorm…..blablabla.”
  Breng daar tegenin, dat dat op zichzelf misschien wel zo is, maar dat dat domme, obscure groepje uiteindelijk wèl handelt vanuit een reëel kernpunt van de Islam, namelijk de ongelijkheid van man en vrouw en de goedmens zal alweer weigeren, nog langer te luisteren.
  Niets maar dan ook niets van dit soort berichtgevingen zal hem aan het twijfelen brengen of die mooie, vredelievende Islam in de grond wel zo mooi is. Of in ieder geval kijkt hij daar in een reflex van weg, zodra het ter sprake komt.
  Soms is het om moedeloos van te worden…..

  Like

  • Ekster zegt:

   Inderdaad om moedeloos van te worden.. Wat moet er nu nog gebeuren, na alles wat we al gezien en meegemaakt hebben met de waanzin die islam wordt genoemd, voordat bij dergelijke lieden de ogen opengaan? Ik denk tegenwoordig dat er werkelijk NIETS is wat deze mensen van mening kan doen veranderen. Helaas, men houdt star vast aan de mantra van de “vredelievende islam”, een mythe die op niets gebaseerd is. Liever legt men de zwarte piet bij beschaafde landen zoals Israel. Ieder foutje aldaar wordt opgeblazen en uitvergroot, terwijl de misdaden van de islam worden gebagatelliseerd of gewoon ontkend. Verschrikkelijk. En het mooiste is, het zijn meestal van die gestudeerde types die ervan overtuigd zijn dat ze ontzettend slim en intelligent zijn. Maar het enige dat ze zijn is hartstikke arrogant en blind voor wat er om hen heen, dag in dag uit, gebeurt.

   Like

 10. De afvallige Ehsan Jami zei; “Je kunt de islam wel in maar je kunt er nooit meer uit, het is een gevangenis”! Dat geldt natuurlijk ook voor die ene PVV-er die moslim geworden is!

  Like

 11. star zegt:

  Hersenloos haatvolk.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Th,M ik heb net haar toespraak gehoord voor de UNO op NTV Duitsland
  GEWELDIG.
  Ik heb ergens aan de webmaster en reageerders gevraagd of er iemand voor het vertaalde stuk op deze site kan zorgen.
  Dus bij dezen mijn vraag aan jou.

  Like

 13. Jan zegt:

  Malala Yousafzai, Girl Shot by Taliban, Addresses the U.N.

  Tekst:
  http://iranian.com/posts/view/post/17379

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s