Vechtpartij in zwembad bij Hannover

Screenshot_42

Openluchthzwembad van Lindhorst

Nauwelijks is er sprake van enkele warme dagen of daar zijn alweer de krantenkoppen over zwembaden. Deze keer gebeurde het in het openluchtzwembad van Lindhorst, waar de “jongeren” met boksbeugels naartoe kwamen.

Op woensdag, tussen 16.30 uur en 17.15 uur, kwam het in het openluchtzwembad Lindhorst tot een gevecht tussen meerdere jongeren, waarbij een van de jongeren een klap en een andere twee klappen kreeg. Volgens de slachtoffers werden ze bovendien bedreigd met een boksbeugel. Naast de vervolging voor het toebrengen van lichamelijk letsel, zal er onderzoek gedaan worden wegens overtreding van de wapenwet. Getuigen van het incident worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Polizeipresse

Ja, vroeger nam je de kinderen en zwembanden mee naar het zwembad, tegenwoordig zijn het echter de “jongeren” met hun boksbeugels.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/11/massenschlagerei-im-schwimmbad-bei-hannover/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Verrijking", Criminaliteit. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vechtpartij in zwembad bij Hannover

 1. Tiny zegt:

  Ja, daar heeft de politie dus wel gelijk in. Het gaat hier dus weer om “jongeren”, m.a.w. de afleggers van de vakbekwame ouders. Zo gezellig toch…….

  Like

 2. Republikein zegt:

  Europese waarde? Wie geeft er nog een cent voor, ik wel maar heb niet de macht om dit om te zetten in een trots Europees continent met Nederland in een positie zoals thans Zwitserland dat als rots in de chaos fier overeind blijft .Ohne Gewahr.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het waren toch geen kansenparels, of toch?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Verrek, valt mij net in, kunnen we Job Cohen niet sturen, hij kan geweldig theedrinken met jongeren, en ook zetten natuurlijk.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Jongeren is een rekbaar begrip, vooral als het een melding betreft uit de MSM media. Duitse of moslim jongeren ? Nu is het alleen nog wachten dat deze – jongeren – met zwaardere wapens naar het zwembad komen. Alweer een plaats waar men niet meer veilig is voor…..mogelijk toch moslims ? Wie het weet mag het zeggen.

  Like

 6. lucky9 zegt:

  9 mm is mijn favoriete kaliber. Waarom! Beschikbaarheid of zo? Ik weet niet, maar iets zegt me dat 10 mm te veel gevraagd is. Koper is schaars. Daarom telt elke procent op de transportkosten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s