Zwarte caféhoudster wil meer klanten haar zaak binnenlokken (+ video)

Screenshot_25

De vrouw met de zeer “gastvrije” gelaatsuitdrukking naast het bord klaagt erover dat ze graag veel geld verdiend zou hebben als caféhoudster, maar dat racistische Britten haar zaak mijden. En omdat zoiets eigenlijk niet kan, wilde de grote krant “The Times” haar met dit reclameartikel helpen en haar een paar politiek links gezinde blanken in het café bezorgen:

Een caféhoudster, die denkt dat de mensen niet bij haar willen eten omdat ze zwart is, zetten een bord in de etalage om potentiële klanten mee te delen dat ze zwart is.

Martha-Reneé Kolleh is eigenaresse van het café Yeanon in Ossett, West Yorkshire en ze was het zat om te moeten zien dat klanten direct rechtsomkeert maakten als ze haar zagen.

Daarom plaatste ze een bord bij de ingang met het opschrift: “Pas op! Iedereen moet weten dat ik een zwarte vrouw ben en voor altijd blijf. Als jullie allergische zijn op zwarten, kom dan niet binnen.”

The Times

Men herinnert zich bij dit vrome-goedmenschelijke artikel de TAZ-journaliste, die Berlijnse vrouwen als racistisch beschouwde, omdat zij geen seks met moslims willen. Tja. En wat, als we nu eens alle goedmenschelijke inwoners van Ossett, met voorop de journalisten vol medelijden, ertoe zouden verplichten minsten eenmaal per week bij mevrouw Martha-René Kolleh te dineren? En alle Berlijnse journalistes minstens eenmaal per week met een Mohammed seks te hebben?

Video (met dank aan Jan):

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/11/schwarze-cafe-besitzerin-will-mehr-kunden-in-ihren-laden-locken/#more-46779

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Groot-Brittannië, Linkse Kerk, mainstream-media, Racisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zwarte caféhoudster wil meer klanten haar zaak binnenlokken (+ video)

 1. BertG. zegt:

  Waar heb ik dat vaker gehoord. Jullie hebben wat tegen mij omdat ik zwart ben.
  Klinkt me zo bekend in de oren. Weet even niet meer waarvan.
  Met zo’n redenatie is iedereen al gauw een racist.

  Zo denk ik, omdat ik nog steeds niet schatrijk ben dat ze iets tegen blanken hebben en mij in het bijzonder. Anders had ik toch al rijk moeten zijn. Racisten zijn het die mij dit niet gunnen.
  Als ik in de winkel loop en iemand zegt iets tegen mij, is mijn reactie ook altijd, zeker omdat ik blank ben hé. Dan durven jullie wel. Jullie moeten mij altijd hebben. Vuile racisten.

  Like

 2. Jan zegt:

  Wat een vreselijk mens en wat een vies ‘Engels’, zou zij wel eens aan mogen schaven. Is dat mens er wel eens op gekomen dat men komt voor patat met een kroket of wel ‘fish en chips’ als men een Britse vrouw ziet, dus blank en dat men wegblijft of er uit loopt omdat het de zoveelste tent is die geit met curry serveert?

  Bekijk de zojuist geplaatste video onderaan het artikel!

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Dan zal ik ook wel een racist zijn omdat ik alleen Nederlandse waar koop. Ik koop niet bij de turk of marokkaan om de hoek.

  Like

 4. rommel zegt:

  Ik ga op de kwaliteit af van het eten in een restaurant. Niet op de kleur van de bediende of eigenaar. Maar als ik zo’n mededeling op de deur zou tegenkomen waar er weer is over racisme gejankt wordt, zou ik meteen rechtsomkeer maken. Dan heb ik al weer gegeten en gedronken.

  Like

  • BertG. zegt:

   En dat schijnt toch maar niet door te dringen bij die gasten.
   Net zo als dat slavernij gezeik. daar blijven ze ook maar mee bezig.
   Dan vraag je er toch zelf om dat mensen niet bij je binnen komen.

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ik geloof óók, dat dat bord eerder averechts zal werken. Als ik dit preventieve gejank al zou tegenkomen, vóór ik een voet over de drempel had gezet was het voor mij ‘schluss’. Je vraagt je dan automatisch af of je binnen nog wel goed zou kunnen doen; erg overgevoelige natuur, die bazin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s