Duitse regering eist nieuw onderzoek tegen Sarrazin

Screenshot_23

De Duitse regering heeft zich sterk gemaakt voor meer onderzoek tegen Thilo Sarrazin (SPD) vanwege dienst zogenaamd racistische thesen. Het Openbaar Ministerie Berlijn werd verzocht “iedere mogelijkheid te bekijken nogmaals na te denken over de beslissing om Sarrazin niet te vervolgen”, staat er volgens de “Tagesspiegel” in een brief aan de Verenigde Naties.

Het Openbaar Ministerie had het onderzoeksproces tegen Sarrazin wegens belediging en volksophitsing gestaakt. De Duitse regering reageert met deze eis op kritiek van de Verenigde Naties, die in april scherpe kritiek had op het niet vervolgen van het voormalige bestuurslid van de Deutsche Bank.

Controle van scherpere wetten tegen “racisme”

De VN-commissie voor de Eliminatie van Rassen Discriminatie was na een drie jaar durend onderzoek tot de conclusie gekomen dat de bestsellerauteur in een interview met het tijdschrift “Lettre International” misdadige thesen zou hebben vertegenwoordigd. De klacht over Sarrazin was ingediend door de Turkse gemeenschap in Duitsland.

Tegelijkertijd beloofde de Duitse regering, bestaande uit christendemocraten (CDU/CSU) en liberalen (FDP), besloot de Duitse regering in de brief aan de VN om nog eens na te denken over de wetten tegen racisme. “De Duitse regering bekijkt op dit moment de Duitse wetgeving betreffende strafbaarheid van racistische uitlatingen in het licht van de uitspraken van de commissie.”

Screenshot_22

Bron:

http://www.jungefreiheit.de/Single-News-DisplaymitKomm.154+M5cbd73d8011.0.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Naïviteit, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Verenigde Staten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitse regering eist nieuw onderzoek tegen Sarrazin

 1. Tom Hendrix zegt:

  En zo wordt de vrijheid van meningsuiting, op bevel van de VERENIGDE NAZIES compleet van ONS afgenomen. En de VN doen dat weer op bevel van de OIC- de MOSLIMLANDEN. Het is weer het zoveelste bewijs, dat WIJ door onze eigen regeringen en politici, VAN LINKS TOT RECHTS, zijn en worden VERRADEN. Ik weet waar mijn grootste hekel zit, namelijk bij de gevestigde politieke partijen, de vvd,het cda, d66,pvda,gl,cu,sp. Al deze partijen zullen met instemming hieraan ook in Nederland meewerken. Op een ander artikel verwijst @tistochwat naar het boek Openbaring van de bijbel. Nou, daar staan treffende zaken in over de tijd waarin we nu leven. Interessant om dat in ieder geval eens te lezen-voor wie dat wil uiteraard. Vrijheid en blijheid!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dat de TURKSE gemeenschap in Duitsland deze klacht heeft ingediend zegt alles over uit welke hoek de wind waait! Hoe zou het overkomen als bijvoorbeeld een grote gemeenschap Nederlanders die in Turkije wonen, de genocide op de Armeniërs weer op de kaart zouden zetten? Het antwoord weet ik wel.
  Het is duidelijk: er zijn mensen die blijkbaar áltijd worden gehoord, of de klacht nu gegrond is of niet, en anderen, met minstens zoveel rechten, die moeten zich verantwoorden voor hun uitspraken, die wat mij betreft totaal niet racistisch waren. In dit geval hebben de niet-Duitsers de touwtjes in handen.
  HOE zaai je verdeeldheid en ongelijkheid? HOE krijg je een hekel aan bepaalde groepen mensen?
  DOORDAT ER MET TWEE MATEN WORDT GEMETEN!

  Like

 3. Jan zegt:

  Wat Sarrazin heeft gezegd en wat volgens de Hiterfans die zitting hebben in de VN, de moslims, ‘racistisch’ is:
  * Turkse en Arabische immigranten zijn niet bereid te integreren en zijn er zelfs niet toe in staat.
  * zij hebben geen enkele productieve functie, behalve in de fruit- en groentehandel en produceren aanhoudend nieuwe kleine hoofddoekmeisjes
  * statisch is aangetoond dat moslims Duitsland financieel en sociaal meer kosten dan dat zij financieel opbrengen
  * er dient een halt te komen aan het binnenhalen in Duitsland van familieleden die niets kunnen
  * 60% trouwt met neven en nichten die geïmporteerd worden wat leidt tot inteelt (dit is traditie) en handicaps
  * aangezien veel moslims werkeloos zijn is er veel criminaliteit onder de jongeren die opgevoed worden met een overdreven ‘mannelijkheidsbeeld’
  * veel jongeren zijn seksueel gefrustreerd
  * veel zijn zeer slecht opgeleid
  http://www.derwesten.de/nachrichten/sarrazin-loest-welle-des-protests-aus-id3604729.html#1154788492
  http://www.derwesten.de/politik/un-rueffel-wegen-sarrazin-deutschland-prueft-gesetze-id8182742.html#9286007
  http://www.bz-berlin.de/aktuell/berlin/sarrazin-der-islam-beguenstigt-inzucht-article959819.html

  Er is geen woord gelogen en de kritiek komt van de kruipers en helaas ook weer van de Joodse gemeenschap die dus liever ook graag weer kruipt voor nazi’s en slavenhandelaren en Sarrazin naar de NPD verwijst (Anne Frankstichting is al jaren niet meer serieus te nemen)

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Thilo Sarrazin -overigens altijd SPD’er geweest- is een man die niet alleen zegt wat hij dènkt, maar ook, wat hij wààrneemt. In dat laatste geval beroept hij zich veelal op bestaande statistieken, die niet zomaar kunnen worden weerlegd, maar die uitkomsten bevatten die bepaalde groeperingen niet graag onder woorden gebracht zien. De stelling “Don’t shoot the messenger” slaat bij hen niet aan (misschien wel omdat dit voor hèn juist eeuwenlang dé natuurlijke reactie geweest is) en het hoeft geen betoog, dat hier vanuit de hoek der goedmensen gretig op ingespeeld wordt. Eerder besloot men niet tot vervolging over te gaan -wat juist was; men kan een man niet louter de mond snoeren omdat hij feiten bij de naam noemt- maar nu overweegt men het alsnog, voornamelijk omdat de Turkse gemeenschap maar blijft drammen. Dat is een foute tendens, omdat die knaagt aan de wortels van het Democratisch bestel, maar helaas wel één die de laatste dertig jaar realiteit is. Het ware beter als de in West-Europa aanwezige Turkse- en andere Allochtone gemeenschappen ervan doordrongen zouden raken dat autochtonen eveneens nu en dan minder prettige feiten moeten slikken en dat dit voor allochtonen evenmin een onoverkomelijk bezwaar is, in een land waar nu eenmaal vrijheid van meningsuiting geldt. Maar juist dat laatste wordt ze onvoldoende bijgebracht. Thans rest ons weinig anders dan belangstellend af te wachten, wat dit nieuwe onderzoek nu weer voor uitkomst zal hebben. Als men onverhoopt toch tot vervolging mocht besluiten, is dat niet meer of minder dan een ernstige aanslag op de vrijheid van meningsuiting, daar,waar statistische feiten dan al niet eens meer genoemd mogen worden.

  Like

 5. Jan zegt:

  Ik heb het boek van Sarrazin ‘Deutschland schafft sich ab’ gelezen. Taaie kost (het leest vaak zoals Sarrazin spreekt) maar zeer de moeite waard. In feite is de situatie als in Nederland: immigranten dragen nergens toe bij, kosten alleen geld. Ook Wilders was de gebeten hond toen hij dit verslag leverde aan de Tweede Kamer, ook toen werd iedereen hysterisch en maakte later Cohen zich nog eens belachelijk tijdens de verkiezingsdebatten op tv toen hij beweerde dat zij ‘een verrijking zijn en bijdragen aan de samenleving’ (samenleving is blijkbaar een lievelingswoord van slinks)

  Like

 6. Jan zegt:

  ‘Natuurlijk’ wordt Sarrazin ook beticht van ‘cultuurracisme’. Cultuur als ras.

  Klaus J. Bade: Sarrazin’s stellingen voeden cultuurracisme
  De migratieonderzoeker Klaus J. Bade heeft een boek geschreven met de titel: ‘Kritik und Gewalt – Sarrazin-Debatte, ‚Islamkritik‘ und Terror in der Einwanderungsgesellschaft’

  Bade heeft een eigen website en wie de titels van zijn stukken bekijkt weet genoeg: met hem is geen zinnig woord te wisselen. (1)
  Een bijdrage is bijv. van Gerd Hergenröther met als titel ‘Die neue Pogromstimmung’ en daarvan zou sprake zijn door ons ‘islamofoben’ tegen moslims. Moordend en brandschattend zullen wij door de steden gaan. Op Amazon.de kan men lezen wie de ‘brandstichters’ zijn: Henryk M. Broder, Ralph Giordano, Alice Schwarzer, Necla Kelek om enkele te noemen (2)

  1. http://kjbade.de/inhalt/ueber-buecher-von-klaus-j-bade/
  2. http://www.amazon.de/product-reviews/389974893X/ref=cm_cr_pr_top_recent?ie=UTF8&showViewpoints=0&sortBy=bySubmissionDateDescending

  Like

 7. Republikein zegt:

  Ja, deze pyromanen krijgen ruimte van de brandweer want de goedmensen staan allemaal op de brandslang, dus blussen schiet niet op.

  Like

 8. Tiny zegt:

  Het wordt steeds krankzinniger, moet nu dringend eerst wat anders doen om m’n kwaaie kop leeg te laten worden.

  Like

 9. henk schroemges zegt:

  Ook die allochtonen in Duitsland en alle andere West-Eurpese EU-landen kunnen, willen en mogen zich zo opstellen doordat de politiek correcte linkse Goedmenschen met hun irriterend afwijkend gen het in veel landen voor het zeggen hebben.
  Laten we hen dus -zo nodig met groot geweld- hun laatste zieligheidsobject – de allochtonen- afpakken door deze te verwijderen uit Europa en terug te plaatsen naar hun respectievelijke zandbakken waar ze thuis horen. Kan dat? Ja zeker wel, doch alleen als de totale armoede en ellende situatie is bereikt en het schiet hard op in die richting.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s