Europarlementariërs willen 4,4% meer salaris

Screenshot_24

Het Europees Parlement zal de komende jaren duidelijk meer gaan kosten. Behalve hogere salarissen zal er in het jaar van de Europese verkiezingen ook meer geld vrijgemaakt worden voor meer reclame voor de EU en de “Europese identiteit”.

Ondanks de grootste economische crisis sinds het bestaan van de EU hebben de Europarlementariërs duidelijk meer geld geëist voor het komende jaar. Recessie en een enorme werkloosheid, waar honderden miljoenen Europeanen onder lijden, konden de Europarlementariërs niet van de hogere uitgaven afhouden.

Het Europees Parlement eist extra geld voor ambtenaren, Europarlementariërs en gebouwen van 56 miljoen euro, bericht de “Telegraph”. In totaal kost het parlement dan ongeveer 1,8 miljard euro. Dat betekent dat elk van de 766 Europarlementariërs de belastingbetaler het komende jaar circa 2,3 miljoen euro gaat kosten.

De parlementariërs eisen deze extra uitgaven, hoewel het totale EU-budget voor 2014 met 6% daalt. Het parlement wordt vooral duurder, omdat de Europarlementariërs zichzelf en hun ambtenaren een salarisverhoging van ongeveer 4,4% willen toestaan. Vooral extra goede prestaties dienen in het vervolg nog beter beloond te worden.

Bovendien willen de Europarlementariërs nog meer reclame voor het Europees Parlement laten maken. En ook de fracties, die zich in het Europees Parlement gevormd hebben, zullen in het vervolg beter ondersteund worden. Zo dient bijvoorbeeld de christendemocratische Europese Volkspartij 9% meer geld te krijgen.

De kosten voor het “Huis van de Europese geschiedenis”, dat de Europese “identiteit” moet bejubelen en bevorderen, worden als het aan de Europarlementariërs ligt naar 13 miljoen euro verdubbeld. Want het Huis moet op tijd voor de Europese verkiezingen geopend kunnen worden. Daarbij komen nog eens 5 miljoen euro voor het “Parlementarium”, een multimediale tentoonstelling die het zware werk van de Europarlementariërs moet waarderen.

Screenshot_25

Bron:

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/07/13/eu-abgeordnete-verlangen-44-prozent-mehr-gehalt/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Elite, Eurocrisis, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, politici. Bookmark de permalink .

23 reacties op Europarlementariërs willen 4,4% meer salaris

 1. Wachteres zegt:

  Moet kunnen, zolang er nog ‘klootjesvolk’ is dat voor dit TUIG kiest.

  Like

 2. Wacht even: “Vooral extra goede prestaties dienen in het vervolg nog beter beloond te worden.” Wat bedoelen ze daarmee? Extra goede prestaties om de bevolking het vel nog meer over de neus te halen?
  Valt er via de lokale regeringen dan nog meer te halen bij de bevolking ten gunste van deze uitvreters? Lidstaten worden naar de kloten geholpen door hun misdadige beleid en dan daarvoor ook nog eens extra geld eisen durven te eisen???? Ik eis ook wel eens extra geld maar dan kan ik meteen rechtsomkeert maken! Wie denken die idioten wel niet dat ze zijn? Optyphen en snel een beetje!

  Volgend jaar Verkiezingen voor het EP: Ben heel benieuwd wat voor bullshit ze dan weer gaan uitdragen om mensen grind in de ogen te strooien… Zullen wel weer de grootste indoctrinatie samen met de dikste leugens worden.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  En dit hebben de Europarlementariërs ook op hun geweten, omdat ze ‘zielige mensen’ toelaten waarvan ze kunnen weten dat die, omdat ze vol haat en gewelddadigheid zitten, totaal niet passen in onze samenleving.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2361620/Lee-Rigbys-son-2-arrives-funeral-wearing-daddy-hero-t-shirt-tribute.html

  ‘My daddy, my hero’: Two-year-old son of murdered soldier Lee Rigby attends funeral service wearing T-shirt tribute to his father

  Full military funeral for Fusilier Lee Rigby, who was murdered on May 22, attended by 800 mourners
  Vast crowds gathered outside the private family service which paid tribute to the ‘gentle soul’
  Tight security around Bury Parish Church, Greater Manchester, as police swept streets for hazards
  Fusilier’s son Jack wore a t-shirt saying ‘My Daddy, My Hero’ as sobbing relatives arrived
  Prime Minister David Cameron and Mayor of London Boris Johnson attended the service

  Like

 4. Zooo, weer een kruisje achter mijn naam als zijnde anti-eu 😛

  Like

 5. Reblogged this on Welke toekomst… and commented:
  Voeg hier je gedachtes toe.. (optioneel)

  Like

 6. @Wachteres: Inderdaad, en ondertussen eist men dat er nog veel meer van dit soort moslim-idioten moeten worden binnengehaald met de nadruk op moeten… Iedereen die daarvoor ‘ja’ heeft gestemd zou per direct tegen de muur moeten worden gezet!

  Like

 7. Jan zegt:

  Ik moet zeggen dat dit wel nodig is, wie accepteert nou een armzalige Mercedes als hij een BMW kan krijgen uit de 6 serie? Niemand toch?

  Like

 8. Jan zegt:

  De guillotine mag afgestoft

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Tja, waarschijnlijk vindt men dat we nog wat meer “geschoren”, kunnen worden.

  Like

 10. @Jan: Ik stel me verkiesbaar als beul!

  Like

 11. Trucker zegt:

  Goed Wachteres dat je dit zo boudweg stelt want de DOMME kiezer weet zelfs nog niet dat de partij waar hij/zij op stemt PRO eurabia is.
  In Vlaanderen is er één ( jawel 1) partij die tegen eurabia is en laat dit toevallig DE partij zijn.
  De partij die in de media gecensureerd wordt, door ALLE andere partijen (hoewel ze het ontkennen) in een schutskring GEHOUDEN wordt, een partij waar de staatsveiligheid een dossier over heeft en een partij die zeer zeker in het eurabia circus in brussel of straatsburg zo goed als geen spreektijd heeft.
  Dus samenvattend enkel het Vlaams Belang is TEGEN eurabia, ALLE (let wel alle andere partijen) dus inbegrepen de BENDE van de achterbakse foefelaar en gouwleider de wever bart, is PRO eurabia, boodschap die ik niet genoeg kan herhalen want die verrader van een Vlaamse onafhankelijheid is voor meer europa…dat is meer eurabia.
  De domme kiezer weet geen r**t wat de partij waar hij/zij voor kiest in haar partijprogramma heeft staan en weten ze het al kennen ze de konsekwenties daar niet van.
  De van rompuys, schulzen, barossos, aschton of malstrom SOORTEN gaan volgens de oude leneninstische leer (lees communistisch pur sang) het mooie europa (let wel voor de sovjets en andere klaploper naties er bij kwamen) omvormen tot iets waar zij op geilen.
  Hun idee is een europa zoals de USA…lukt in geen miljoen jaar en aangezien ze manisch obsessief begaan zijn met hun natte droom roepen ze de hulp in van hun beulsknechten en wie is beter geschikt voor deze taak dan de islamiet.
  Eurabia is het einddoel en daarvoor moet alles wat wijst op de Joods Christelijke cultuur voor wijken want we weten : islam is de religie van de vrede.
  Loonsverhoging, want daar gaat het in feite over…van rompuy (ik zal beleefd blijven en niet schrijven hoe ik echt denk over dit wezen) zijn ego is zo groot geworden dat hij een reusachtig ei laat bouwen om net als de Farao’s of zonnekoningen vereeuwigd te worden in de geschiedenis.
  Zal hij zeker want voor de tijd dat er nog een geschiedenis bestaat zal over hem geschreven worden : “de man die de drijvende kracht was achter het project eurabia, het zorgvuldig geheim gehouden meesterplan van de oud Jezuiet om zijn stempel te drukken op de beschaving.
  Zijn vastbesloten wil om de eeuwenoude religies van binnenuit te vernietigen en daarvoor de barbaarse cultuur islam gebruikte”.
  straatsburg of brussel opdoeken dat eurabia circus en de staten zich terug op zichzelf laten plooien we hebben dat eurabia gedoe NIET nodig, open grenzen is meer criminaliteit, meer terrorisme, meer parasieten, meer geldverspilling en een ongekende hoogte van prijzen voor alles.
  Voorheen was het zo niet en konden we “shoppen” in de verschillende europese landen.
  Nu is het eenheidsworst en dan nog van een smerige giftige smaak.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Trucker 12.33. uur. Helemaal de waarheid, wat U zegt. Opknopen de verraders, en de islam uit Europa, dat is wat moet gebeuren!

   Like

 12. koddebeier zegt:

  Ik vind dat niet aanwezig zijn, neuspeuteren en uit je nek lullen al meer dan genoeg word betaald.
  Afschaffen die EU opvreters !!

  Like

 13. Lucie zegt:

  Deze criminelen horen voor het tribunaal want ze helpen heel Europa naar de bliksem.
  Ze presteren niks goeds,maar krijgen er wel schofterig veel geld voor.

  Like

 14. bobzelf zegt:

  Tuuuuuuurlijk , die jongens doen dit alles al voor veel te weinig , dus niet zeiken ,
  jullie hebben net ook allemaal 1000 euro’s gekregen toch ?
  O nee, ze hebben net 2 maanden AOW van me gejat ,
  en de eerste belastinggroep met 4 % verhoogd en de BTW omhoog gedaan .
  Jezus wat ben ik blij vandaag !!
  En de huur met 4 % verhoogt , want de huizenprijzen zijn in elkaar gepleurd

  DUS DAT IS DAN LOGISCH !!!!!!!!!!!!!!!!!

  GLOEIENDE , GLOEIENDE

  sorry kleine misrekening

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s